Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 025 000,- for kr 5 025 000,-

Hegdahl & Schou ønsker velkommen til Nedre Åsenvei!

Pen stue med lekkert gulv og fargevalg

Nydelig ildsted i kleberstein til både glede og nytte

Koselig TV stue

Spisestuen har direkte adkomst fra kjøkkenet

Kjøkken med tilhørende spisedel

Spiseplass på kjøkkenet med utgang til bakhagen

Allroom med spiseplass og kjøkken

Stuen har utgang til bakhagen med sommerstue og anneks

Velkommen til bords!

Soverom

Soverom med direkte tilgang til badet

Velkommen til visning

Det ene soverommet har utgang til balkong

Hovedsoverom med direkte adkomst til badet

Lekkert bad med smakfulle fargetoner

Bad i kjeller, nylig pusset opp!

Badet i kjeller med dusjnisje

Innredet rom i annekset

Hyggelig sosiale rom med TV krok og stort allroom

Romslig soverom

Velkommen til visning!

En perle i stille og rolige omgivelser med kun få minutters gange til byen!

Romslig gårdsplass

Flott sommerstue med peis!

Koselig uteplass utenfor kjøkkenet

Fin uteplass mot vest - totalt usjenert!

Her kan man invitere til sommerfest - uten bekymring for værmeldingen!

Kos deg utendørs med peis ut i de små timer

Anneks/sommerstuen sett fra huset

Garasje/anneks/sommerstue og bakhagen

Nedre Åsenvei - Drømmebolig i et av byens mest attraktive strøk! Koselig utestue og garasje! Bør sees!

Nedre Åsenvei 7

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 970 000,-

Nedre Åsenvei - Drømmebolig i et av byens mest attraktive strøk! Koselig utestue og garasje! Bør sees!: Nedre Åsenvei - Drømmebolig i et av byens mest attraktive strøk! Koselig utestue og garasje! Bør sees!

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 970 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
121 / 140 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Nedre Åsenvei beliggende i Åsen!

Den staselige, hvite villaen ligger herlig til med en nydelig hage! Eiendommen har en prakfull beliggenhet i et av Sandefjords mest eksklusive boligområder kun 1 km fra sentrum. Her bor man med Anders Jahres tidligere bolig, Midtåsen, som "nærmeste" nabo som nå er åpnet for allmenheten. Området er stille og fredelig, med nydelige turområder, skoler, barnehager og sentrum kun en kort spasertur unna. Nedre Åsenvei har svært lite gjennomgangtrafikk og er meget barnevennlig. Det er også kort vei til populære Sande Barneskole og Breidablikk ungdomsskole. For de solglade kan man nyte solen på eiendommens flotte uteområder. Med den overbygde uteplassen forlenger man sommeren! Her er det også perfekt for grilling på varme sommerdager eller til sosiale sammenkomster, uansett hvordan den norske sommeren måtte bli. Perfekt beliggenhet for deg som pendler i jobben med jernbane. Sandefjords lufthavn, Torp, ligger ca 15 minutters kjøring unna med mange spennende destinasjoner til inn- og utland. Området og naboeiendommene består hovedsakelig av klassiske villaer. Velkommen til visning!

Barnehager og skoler

Sande barneskole. Breidablikk u-skole. Flere barnehager i nærområdet, som bla. Mokollen, Trudvang etc. Dersom ovennevnte skole-og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor.

Adkomst

Se kart. Megler anmoder om at man kjører forsiktig i området da det bor og ferdes mange barn her. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 970 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1925

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

121m2

Bruksareal

140m2

Tomt

634m2

KR-kode

221771

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nedre Åsenvei 7, 3215 Sandefjord

Gnr. 43, bnr. 265 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet tomt på 634 kvm.

Solrik eiertomt med gressplen og stor gårdsplass med belegningstein. I hagen har eier laget en nydelig uteplass med takoverbygg som er et perfekt oppholdsted for norske sommere og som innbyr til sosiale sammenkomster! Her er det også etablert en flott utepeis som man kan hygge seg med ut i de små timer. På uteplassen eller terrassen fra stue og kjøkken er man helt usjenert. Forøvrig er tomten barnevennlig og innbyr til lek og moro for de minste.

Parkering

Garasje med loft. Asfaltert gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 140 kvm

Totalt primærrom: 121 kvm

Bruksareal:

Enebolig 115 kvm

Garasje/anneks 25 kvm

Primærrom:

Enebolig:

1. etasje 60 kvm: Entré, spisestue, to stuer, kjøkken

2. etasje 55 kvm: Gang, bad, tre soverom

Garasje/anneks:

1. etasje 6 kvm: Anneks

Sekundærrom:

Garasje/anneks:

1. etasje 19 kvm: Garasje

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.03.2017 utført av Bent Sollie. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til Sandefjords mest eksklusive område og Nedre Åsenvei 7! En ærverdig og klassisk drømmebolig hvor det er gjort mye oppgraderinger i de siste år, boligen har da også vært omtalt i flere interiørmagasiner! Eiendommen fremstår i dag som meget velholdt, lekkert innredet og med en gjennomgående god standard. Mange av boligens originale detaljer er bevart, samtidig er tidløs design i utstyr,

innredninger og påkostninger godt kombinert med boligens karakter. Innvendig er boligen malt i lyse moderne fargetoner, som gir masse ekstra lys i alle rom og en ren og fin bakgrunn for husets innbo!

1.etg:

Lekker inngangsdør til entrè. Her er det tregulv. Lekkert kjøkken med tilhørende koselig spiseplass og utgang til terrasse/hage. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger ikke. Stor tv-stue/spisestue med god takhøyde, som gir den unike romfølelsen. Store vindusflater gir mye lysinslipp. På gulvene er det original tregulv. Utgang til sydøstvendt glassterrasse som i dag brukes til en koselig liten TV avdeling.

2.etg.

Gang og totalt 3 soverom og bad. Master bedroom med utgang til balkong! Dette rommet har malte tregulv og lyse interiørfarger.

Soverom med mye heng og garberobe som i dag benyttes som walk-in closet. Her er det lekkert sisalteppe på gulv. Lyst og koselig soverom med malt panel og malt tregulv. Pent og romslig flislagt bad med badekar, dusjnisje og designservant på innredning. Badekaret har fått en deilig plassering foran vinduet. Veggene er kledd med enkle hvite fliser og lekker sandfarget mosaikk er brukt både på gulv og til innebygging av badekaret. Også på servantbenken er det brukt mosaikk.

Loft: Romslig loft med god takhøyde.

Kjeller: Nyoppusset bad med wc, vask og dusj. Vaskerom. Snekkerbod. Et oppbevaringsrom.

Utestue:

Herlig utestue med peis! Her ligger alt til rette for sosiale sammenkomster, uansett hvordan den norske sommeren måtte bli!

Oppvarming

Vedovn i stue. Varmekabler på bad. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

Kommentar fra feiervesenet: Ikke ført tilsyn. Feie- og sotlukene er enkle. Brennbart inntil skorstein. Skorstein er kledd inn.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen eller garasje/anneks. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kommunen har ikke bygningsmappen i sitt arkiv da eiendommen er av eldre dato, men alt tyder på at dette er et eldre hus som kan brukes uten ferdigattest. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 22.05.2014 er avsatt til: Boligbebyggelse. Det pågår nå utredningsarbeid for å finne fremtidig korridor for ny jernbanelinje gjennom Sandefjord. Endelig korridor er ikke valgt. Den aktuelle eiendommen ligger innenfor et område som inngår i denne utredningen. (Det er store soner på flere hundre meter slik at mange eiendommer som ikke blir berørt, ligger i områdene. Det er tenkt for det meste tunnel etc. i Mokollområdet). Det er igangsatt reguleringsarbeid for Nedre Movei 9, som ligger rett sydvest for den aktuelle eiendommen. (denne eiendommen ligger nederst i bakken i krysset N. Åsenv og N. Movei og bak fjellet) Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for boligbebyggelse(leiligheter). Det planlegges ikke bebyggelse på tomtas høyereliggende del. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.500,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr: ikke opplyst av selger.

Forsikring: Ikke opplyst av selger.

TV-utgifter: Ikke opplyst av selger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.095.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,- .

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Sandefjord
Grunnkrets Åsen
Kirkesogn Sandar

Steder i nærheten

Sandar kirke 1 km
Sjøfartsmuseum 1.2 km
Bymuseum 1.2 km
Badeparken 1.5 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 10.3 km
Jernbanestasjon Sandefjord stasjon 0.7 km
Bussholdeplass Dølabakken 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Sande skole aktivitetsanlegg 1.2 km
Idrettsanlegg Storstadion 1.3 km
Treningssenter Pro Gym Sandefjord 0.7 km
Treningssenter EVO Sandefjord Vest 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Mokollen skole (1-10 kl.) 0.8 km
Sande skole (1-7 kl.) 1.2 km
Byskolen barneskole (1-7 kl.) 1.1 km
Moe skole (1-10 kl.) 1.5 km
Breidablikk ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km
Sandefjord videregående skole 1.3 km
Skagerak International School 4 km

Barnehager

Trudvang barnehage (1-5 år) 0.7 km
Mokollen barnehage (1-5 år) 0.7 km
Barnas Have (1-5 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hvaltorvet Kjøpesenter 1.3 km
Kjøpesenter Nordbyen 16.3 km
Postkontor Coop Extra Mosserød 1.7 km
Postkontor Meny Haslesenteret 2.3 km
Apotek Apotek 1 Sandefjord Helsepark 0.9 km
Apotek Apotek 1 Nordstjernen Sandefjord 1.3 km
Vinmonopol Sandefjord Vinmonopol 1.4 km
Vinmonopol Stokke Vinmonopol 15.7 km
Dagligvare Rema 1000 Tempokrysset 0.3 km
Dagligvare Meny Stadiontunet 1 km
Kiosk/video Shell/7-ElevenTempokrysset 0.3 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 0.4 km
Bensin Statoil Ica Ekspress Nybyen 0.7 km
Bensin Shell/7-ElevenTempokrysset 0.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,9 %
Andel kvinner 48,1 %
Gj.snittalder menn 43 år
Gj.snittalder kvinner 46,4 år
Husholdninger med barn 24,8 %
Husholdninger uten barn 75,2 %
Gj.snitt byggeår 1945
Gj.snitt tomtestørrelse 1339
Område Personer Husholdninger
Kommune: Sandefjord 45266 20843
Grunnkrets: Åsen 734 339

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?