Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 550 000,- for kr 7 550 000,-

Sjelden mulighet! Innholdsrik enebolig på stor solrik tomt med fantastisk fjordutsikt

Nydelig usjenert uteplass med svært gode solforhold

Flott utsikt fra eiendommen.

Tomten er stor og fin

 

 

Stor tomt - Øverste del av tomten har en fantastisk utsikt og sol fra morgen til kveld.

 

Toppen av tomten med mulighet for å lage en hyggelig uteplass.

 

 

1. etasje

Stuen

 

 

 

Tv-stuen

Kjøkken

Wc

Vaskerom

Gang

Underetasje

 

Gang

Soverom 1

Soverom 2

Soverom 3

Badet

Wc

Tidligere garasje er omgjort til en bod og et innredet rom med utvendig adkomst. Perfekt hobbyrom!

 

 

 

 

 

 

Kort vei til Hvalstrand bad

 

Gangavstand til Hofstad barneskole

Kort vei til Asker sentrum

 

 

NEDRE BÅSTAD / NÆR ASKER SENTRUM - Nydelig beliggende enebolig med solrik tomt - Fantastisk utsikt - Moderniseringsbehov

Nedre Båstad vei 48

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 800 000,-

NEDRE BÅSTAD / NÆR ASKER SENTRUM - Nydelig beliggende enebolig med solrik tomt - Fantastisk utsikt - Moderniseringsbehov: NEDRE BÅSTAD / NÆR ASKER SENTRUM - Nydelig beliggende enebolig med solrik tomt - Fantastisk utsikt - Moderniseringsbehov

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 7 800 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
159 / 197 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Med kort gangvei til Asker sentrum (ca. 20 min) er det nå mulig å få en sjelden bolig i et meget populært boområde. Boligen i Nedre Båstad vei 48 ligger i et barnevennlig villaområde i en rolig blindvei med fantastisk utsikt til Oslo, Nesodden og innseilingen til Oslo. Nedre Båstad vei består stort sett av eneboliger. Det er mange tur/gang/sykkelveier langs sjøen (Hvalstrand, Holmen, Leangbukta).

Det er flere barnehager innenfor kort avstand og området sokner til Hofstad barneskole og Torstad ungdomsskole. Skoleveien er trygg og fin. Verdt å nevne er også Hval Gård naturbarnehage som er svært populær. Asker videregående skole og Bleiker videregående skole ligger også i nærheten. En kort sykkeltur unna boligen ligger også idrettsanleggene på Holmen. Her er det tennishall, ishall, håndballhall, turnhall, klatresenter, bowling, kunstgressbaner, mm. På Holmen er det også et hyggelig kjøpesenter, med mange butikker og servicetilbud.

Innen 15 minutters gange fra boligen så finner du det kjente og populære Hvalstrand Bad som stod ferdig i 1934 og er tegnet av arkitekten Andre Peters. Funkisrestauranten er anleggets hjerte og er verdt et besøk. Hvalstrand Bad ble fredet i 1996 og har gjennomgått en omfattende restaurering. I dag fremstår Hvalstrand Bad igjen som et anlegg som ønsker deg velkommen til å nyte det gode liv. Hvalstrand har i flere år blitt kåret til Norges fineste badeplass.

Offentlig kommunikasjon

Gangavstand via småveier og en sti til bussholdeplass ved Slemmestadveien. Her går det busser med hyppige avganger, samt ekspressbuss til Oslo. Det er også gangavstand til Høn og Vakås togstasjon, hvor det går lokaltog i begge retninger. Fra Asker til Oslo sentralstasjon tar reiseruten ca. 21 min, og til Drammen ca. 12 min. Populær er også hurtigbåten, som går fra Vollen til Aker Brygge, også på vinterstid (tar ca. 28 min). Om det ikke er ønskelig å benytte kollektiv transport, er det direkte tilknytning til E18 fra Asker sentrum eller Holmen. Flytog mellom Asker og Gardermoen tar 47 min.

Asker sentrum

Asker sentrum er administrativt senter i Asker kommune og er en aktiv kjerne med alt du trenger av servicetilbud. Her er lege og tannlege, apotek, vinmonopol, bank, Asker kommune servicetorg m.m. De siste årene har vi vært heldige og fått et bredt utvalg av restauranter og kafeer. Her er mulighetene mange for smakfulle og spennende matopplevelser fra flere verdensdeler. For de kulturinteresserte kan Asker kulturhus samt noen kafeer, tilby konserter med flere kjente artister. I Asker kulturhus finnes både kino, teatersal og gallerier, i tillegg biblioteket som forøvrig har vært kåret til Norges beste bibliotek. Radar kafe og -scene er ungdommens arena i kulturhuset. Dette er et trygt aktivitets- og kulturtilbud til ungdom i hele Asker. Galleri Trafo er også et godt alternativ for deg som setter pris på samtidskunst. Asker sentrum kan også tilby rike shopping muligheter både inne på Trekanten senter og ute i gågatene. Trekanten senter har hele 75 varierte butikker å velge mellom, mens ute i gågatene finner man nisjebutikkene, hvor det er mulighet for å komme over de litt mer unike gjenstandene. Alt dette ligger samlet i hjertet av Asker.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager innenfor kort avstand og området sokner til Hofstad barneskole og Torstad ungdomsskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se kartskisse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 800 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1967

Soverom

3

Primærrom

159m2

Bruksareal

197m2

Tomt

1219m2

KR-kode

151856

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nedre Båstad vei 48, 1387 Asker

Gnr. 47, bnr. 73, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.219,6 kvm. Tomten er opparbeidet med gress, busker og beplantning, samt øvre del som er å betrakte som naturtomt. På øvre del av tomten får du en fantastisk utsikt hele veien fra Skaugumsåsen til Drøbak. Gruset adkomst og gårdsplass. Stor terrasse med bruddskifer på ca. 50 kvm.

Parkering

Parkering på egen grunn.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 213 kvm

Totalt bruksareal: 197 kvm

Totalt primærrom: 159 kvm

Bruksareal:

Enebolig 197 kvm

Primærrom:

Underetasje 61 kvm: Vindfang, gang, 3 soverom, bad, trapperom, wc.

1. etasje 98 kvm: TV-stue m/utg. terrasse, kjøkken m/spiseplass, stue/spisestue m/utg. til hage, vaskerom m/dør til hage, trapperom, wc.

Sekundærrom:

Underetasje 38 kvm: Bod , fyrrom, utvendig bod, innredet disp rom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.04.2018 utført av Takstmann/ing Jarle Stærnes. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

BOLIGEN INNEHOLDER

Underetasje - Vindfang, gang, bod, fyrrom, utvendig bod, innredet disp. rom, 3 soverom, bad, trapperom og wc.

1. Etasje – TV-stue med utg. terrasse, kjøkken med spiseplass, stue/spisestue medutg. til hage/terrasse, vaskerom med dør til hage, trapperom, wc.

KJØKKEN

Eldre kjøkkeninnredning med malte, plane fronter. Benkeplate i laminat og heldekkende benkebeslag i stål, med oppvaskkum og utslagsvask (Evalet benk). Frittstående komfyr med 4 kokeplater og kjøle-/fryseskap. Eldre kjøkkeninnredning med behov for utskifting. Det er ikke montert ventilator.

UTSTYR FOR SANITÆRINSTALLASJONER

Vaskerom i 1. etg. har skyllekum, skap og opplegg for vaskemaskin. Toalettrom i 1. etg. har toalett og vask. Toalettrom i u. etg. har toalett og vask. Bad i u. etg. har søyleservant, badekar med hånddusj og bidèt. Det er lufteventiler på alle våtrom. Det er luftespalter i dør/terskel for tilluft til alle våtrom.

SKAP

Garderobeskap i innredet disp. rom, gang i u. etg. og 3 soverom.

ANNET

Parabol. Fiberkabel i oppkjørsel. Brannslange montert på vaskerom. Brannslukningsapparat og røykvarslere. Utvendig tappekran og belysning.

OVERFLATER

Vegger – Fliser på bad. Malte flater/plater, glassfiberstrie og betong.

Gulv – Støpt betonggulv i bod og fyrrom i u. etg. Mosaikkfliser på gulv på vaskerom og toalettrom. For øvrig teppe, belegg og parkett. Gulv i innredet disp. rom har tregulv og antas å være isolert.

Himling – Malte flater, plater/panel og betong. Lagringsloft med god lufting. Det er lagt glassullmatter i tak over 1. etg.

Oppvarming

- Murt teglsteinspipe, tilkoblet åpen murt peis i stue.

- Sentralvarme med radiatorer. I flg. eier er det ny glassfibertank fra 2014. Det ble skiftet brenner i fyrkjelen i 2015.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes, eller omgjøres til biodiesel. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse på boligen ble gitt 23.08.71, og tilbygg ble gitt 28.02.72.

Midlertidig brukstillatelsen til boligen er gitt på 9 vilkår. Denne følger vedlagt i prospekt.

Midlertidig brukstillatelsen til tilbygget er gitt på 2 vilkår. Denne følger vedlagt i prospekt.

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det gjøres oppmerksom på at garasjen er kledd igjen og innredet som disp.rom etter at midlertidig brukstillatelse er gitt.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med følgende unntak:

Dagboknr 531, tinglyst 25.01.1968, type heftelse: Erklæring/ Avtale - Festekontrakt på 1/25 av friareal(vei) på gnr. 47, bnr.1 i Asker kommune. Vedlikeholdsplikt av dette arealet følger av festekontrakten. Det kan være bestemmelser i festekontrakten som fremdeles gjelder og som kan påvirke en evt. utvikling av eiendommen. Dersom dette kan være av interesse, kontakt megler for å få oversendt festekontrakten.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr 14072, tinglyst 09.06.1995, type heftelse: Bestemmelse om veg - Avtale om drift og vedlikehold av felles privat adkomstvei.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til Frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Båstadområdet 110 D datert 23.04.1997 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Kommuneplan Asker 2018-2030:

Eiendommen er avsatt til Nåværende Boligbebyggelse i kommuneplanene, Delareal 1.220 kvm. Eiendommen ligger i Boligområder med utfyllende bestemmelser, Type B.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Den ene arvingen har bebodd eiendommen, men har kun begrenset kunnskap om eiendommens tilstand og løpende utgifter. Det henvises til vedlagt tilstandsrapport.

Info fra selgers egenerklæring:

- Det pågår en privat tvist mellom den ene arvingen som har bodd i boligen og nabo på andre siden av veien. Tvisten dreier seg om støy fra varmepumpen til naboens svømmebasseng. Kommunen har vært på befaring og ikke funnet støyen til å være for stor. Det er uvisst om dette er noe naboen vil utbedre i fremtiden.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.312,- stipulert for 2018. I dette inngår gebyr for vann/avløp (stipulert 250 m3), renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 15.666,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.948,-

Velavgift er kr 250,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Viasat som leverandør av parabol og har avgift på kr 450,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er ikke tilknyttet internett, men selger opplyser at det ligger fiberkabel i oppkjørsel.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.996.222,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Båstad
Kirkesogn Asker

Steder i nærheten

Fusdalkrysset 1.6 km
Leangen brygge 1.9 km
Hvalstrand bad (badestrand) 2 km
Rådhuset 2.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 72.8 km
Sentralstasjon Oslo S 22.7 km
Jernbanestasjon Høn 1 km
Bussholdeplass Undelstad terrasse 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Båstad grus 0.3 km
Idrettsanlegg Risenga idrettspark/Askerhallen 2.7 km
Treningssenter Elixia Asker 1.9 km
Treningssenter Asker treningssenter/Cross Fit 2.5 km

Steder av interesse

Skoler

Hofstad skole (1-7 kl.) 1.7 km
Bondi skole (1-7 kl.) 3 km
Risenga ungdomsskole (8-10 kl.) 2.7 km
Borgen skole (8-10 kl.) 3.7 km
Landøya ungdomsskole (8-10 kl.) 4 km
Asker videregående skole 1.8 km
Bleiker videregående skole 2 km

Barnehager

Båstadmyra andelsbarnehage (1-5 år) 0.8 km
L'Eikestua barnehage (1-6 år) 1.7 km
Risenga barnehage (1-5 år) 1.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Trekanten Asker 2.4 km
Kjøpesenter Holmensenteret 3.2 km
Postkontor Asker Postkontor 2.8 km
Postkontor Coop Mega Holmen 3.2 km
Apotek Apotek 1 Asker 2.2 km
Apotek Apotek 1 Trekanten 2.4 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 2.4 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 3.2 km
Dagligvare Kiwi Fusdal 1.5 km
Dagligvare Joker Asker Stasjon 2 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 2 km
Kiosk/video Narvesen Strøket 2.2 km
Bensin Circle K Asker 1.7 km
Bensin Shell Asker 3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,9 %
Andel kvinner 51,1 %
Gj.snittalder menn 38,9 år
Gj.snittalder kvinner 40,1 år
Husholdninger med barn 38,4 %
Husholdninger uten barn 61,6 %
Gj.snitt byggeår 1975
Gj.snitt tomtestørrelse 1032
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Båstad 943 378

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?