Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 000 000,- for kr 7 000 000,-

fasade

fasade

fasade

fasade

entré

stue

stue

stue

stue

stue

stue

kjøkken

kjøkken

bad

soverom

soverom

soverom

soverom

soverom

balkong

balkong

balkong

entré

Kart som viser del av tomten som skal fradeles

3Dplan

3Dplan

2Dplan

2Dplan

Rotnes - Sentralt beliggende funkisbolig med flat tomt og i attraktivt boligfelt, rehabiliteringobjekt!

Nedre Huseby 7

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 400 000,-

Rotnes - Sentralt beliggende funkisbolig med flat tomt og i attraktivt boligfelt, rehabiliteringobjekt! : Rotnes - Sentralt beliggende funkisbolig med flat tomt og i attraktivt boligfelt, rehabiliteringobjekt!

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 400 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
211 / 276 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger meget sentralt til på populære Rotnes i Nittedal kommune. Her er boligen plassert med gangavstand til både tog og buss og skoler og barnehage. Her har man alt man trenger i få minutters gangavstand. Matbutikk, togstasjon, bussholdeplass, skoler, barnehager m.m. Toget bruker ca. 17 min til Nydalen og 25 min til Oslo S.

Om man tar toget 2 holdeplasser nordover kommer man til Varingskollen alpinsenter. Med bil bruker man ca. 10 min. Varingskollen alpinsenter er et skieldorado for store og små. Lokalbuss/ "matbuss" går i området med holdeplass i umiddelbar nærhet. Buss til Oslo fra Rv4. Man bruker ca. 30 min med bil til Oslo og ca. 25 min med bil til Lillestrøm.

Golfbane både på Hauger og i Hakadal. Kort avstand til Nordmarka hvor man har unike turmuligheter med lysløyper, turstier, fiskevann og badevann på Ørfiske og Høldippeldammen. Nittedal kommunes slagord er "Der storby møter marka" da man har marka rett utenfor døra samt kort avstand til Oslo. Tvers gjennom dalen renner Nitelva som også er et populært mål for padle- og fisketurer. I tillegg har Nittedal et rikt og variert idretts- og kulturmiljø fra sør til nord, så her skulle det være noe for enhver smak.

Sentral beliggenhet med nærhet/gåavstand til Mosenteret med butikker, vinmonopol, apotek, cafe, restauranter, bank m.m. Hyggelig kafe rett i nærheten både midt i Stasjonsveien samt oppe i den gamle stasjonsbygningen på Nittedal stasjon.

Meget barnevennlig boområde med flere barnehager i nærområdet samt skole på alle trinn.

Barnehager og skoler

Flere barnehager i nærområdet.

Rotnes barneskole.

Nittedal ungdomsskole.

Bjertnes videregående skole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Oslo: Følg Rv4 gjennom Nittedal til Rotnes, og ta så inn til venstre ved avkjøring til venstre rett etter Glømmi Sportsforretning som ligger på høyre side av Rv. 4. Her tar Stasjonsveien av opp mot Nittedal togstasjon, følg veien et stykke oppover og gjennom krapp høyre sving. Første vei

til venstre etter denne krappe svingen er Nedre Huseby. Følg veien sørover frem til nr. 7 som ligger på høyre hånd av veien.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 400 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1966

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

211m2

Bruksareal

276m2

Tomt

900m2

KR-kode

621871

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nedre Huseby 7, 1482 Nittedal

Del av Gnr. 14, bnr. 682 i Nittedal kommune.

Tomten

Eiet tomt på ca. 900 kvm. Tomten er i dag litt uflidd og har plen med diverse beplantning og en del større trær på tomten.

Tomten før fradeling er i dag angitt å være brutto på 1752 kvm i henhold til eiendomskart med koordinater fra nittedal kommune. Del av tomten går til miden av Nedre Huseby og er derfor regulert til veigrunn. Dette er angitt av nittedal kommune til å gjelde et areal på 184 kvm slik at tomtens reelle netto areal er 1567 kvm.

Selger vil i forbindelse med salget fradele en netto tomt på på ca. 600 kvm på eiendommens sydside. Dette betyr at gjenværende netto tomt etter fradeling vil være på ca. 900 kvm som vil være eksisterende hus sin tomt. Veiarealet på 184 kvm vil i forbindelse med tomtedeling kunne fordeles mellom tomtene slik at bruttoarealet vil bli noe større pr parsell.

Viser også til kart inntatt i salgsoppgaven rett etter 3 D plantegninger.

Kjøper gjøres da oppmerksom på at det vil kunne oppføres nytt hus på tomten som fradeles.

Alternativt kan evetuell interessent kjøpe både boligen og tomteparsell som tenkes fradelt.

Parkering

Godt med bilioppstillingsplasser på eiendommens gårdsplass. Det er garasje i boligens sokkeletg. med god plass til minst 1 bil. Vippeport uten automatisk portåpner. Det er elkontakt i garasje med ikke beregent for lading av el-bil. Ellers er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 304 kvm

Totalt bruksareal: 276 kvm

Totalt primærrom: 211 kvm

Bruksareal:

Sokkeletg.: 116 kvm

1 etg.: 160 kvm

Primærrom:

Sokkeletg.: Entre, stue, wc: 51 kvm

1 etg.: Gang, mellomgang, 4 soverom, bad, vaskerom, kjøkken, spisestue, stue, wc: 160 kvm

Sekundærrom:

Sokkeletg.: Fyrrom, garasjerom: 65 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.06.2018 utført av Gunnar Mårdalen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Eldre erverdig bolig bygget i moderne stil. Boligen er arkitekttegnet, den representerer et moderne arkitektsuttrykk fra tidsepoken og ble oppført i meget høy standard på den tid.

Boligen er romslig og har forholdsvis store rom og er praktisk løst. Bygningen er bygget inn i terreng og har uteplassen med utgang fra stue mot syd. Det er også en solrik uteplass mot vest med utgang dirkete fra trappegangen mellom sokkeletg. og 1 etg. Eiendommen er holdt i den stand den ble oppført og det har ikke vært gjennomført noen større tekniske påkostninger på eiendommen.

Eiendommen forventes å trenge oppgradering/rehabilitering i alle fagklasser. Det vil være forvenbart å kunne finne feil og mangler på eiendommen. Selger har ingen eller begrenset innsikt i eiendommens tilstand og selger den slik den fremstår.

Sokkeletg.:

Entre/gang med parkettgulv, meksistein dels brasiliansk furu på vegger, malt himling. Trapp opp til hovedetasjen. Wc: linoleumsfliser, malt puss på vegger og malt himling. Wc og servant i hvitt porselen. Bodrom med betonggulv, malt puss på vegger og malt himling. Rommet er delt i 2 med en lettvegg. Sikringsskap montert i rommet.

Rom foran fyrrom har eikeplank på gulv, lydpanel på vegger og malt himling. Vannmåler. Fyrrom med btonggulv, pusset mur på vegger og pusset betong i himling. Fyrkjele montert i rommet av typen AMA. Brenner er antatt fra 2009. Fyrkjelen er oppsatt til å dekke boligens behov for oppvarming og tappevann. Det er fra rommet luke til krypekjeller hvor oljetank på 3000 liter befinner seg.

1 etg.:

Gang med parkettgulv, brasiliansk furu på vegger og malt himling. Gang til soveromsavdelingen har teppegulv, tekstilapet på vegger og trpanel i himling. Gangen har mange garderobekap for oppbevaring. Soverom 1 har vinylgulv, trepanel på vegger og malt himling.Garderobeskap. Soverom 2 har vinylbelegg på gulv, tapet på vegger og malt himling. Soverom 3 har vinylgulv, trepanel på vegger og malt himling. Garderobeskap i rommet. Soverom 4 har teppegulv, tapet på vegger og malt himling. Garderobeksp i rommet. Bad med flislagt gulv og baderomspanel på vegger, malt himling. 2 stk. søyleservanter samt badekar. Wc med flislagt gulv, baderomsplater på vegger og malt himling. Vaskerom med vinylgulv, malte vegger og himling. Utslagsvak i benk. Opplegg vaskemaskin. Tørkeskap fra husets byggeår montert. Direket adkomst til kjøkken. Kjøkken med vinylgulv, malte dels tapetserte vegger og malt himling. Orignial kjøkkeninnredning. Helt benkebeslag i rustfritt stål med oppvaskkum og utslagsvask. Utgang ut til luftebalkong/frokostbalkong. Spisestue med parkettgulv, tekstiltapet og malt himling. Store vinduer ut mot Nedre Huseby og fin utsikt fra rommet. Romslig stue med parkettgulv, brasiliansk furu på vegger, tapet del innkledde dragere i himling. Stor koselig gruepeis i rommet. Utgang ut til markterrasse utenfor stue.

Oppvarming

Eiendommens hovedoppvarming skjer via radiatorer med varnnbåren varme oppvarmet av oljefyr i husets sokkeletg som har eget fyrrom. Oljefyren sørger også for oppvarming av boligens tappevann.

Ellers er det satt opp en koselig gruepeis i boligens hovedstue.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1966.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Har ikke fått noen nærmere redgjørelse fra Nittedal kommune på hvorfor dette mangler.

I henhold til matrikkelrapport på eiendommen er det gitt rammetillatelse på eiendommen 30.03.1965 og det er gitt igansettingstillatelse for bygging den 06.10.1965(Byggetillatelse). Utover dette har ikke megler fått nærmere dokumentasjon etter skriftlig forespørsel. Megler har søkt i kommunalt arkiv og funnet approberte tegninger for eiendommen som viser at bygget fremstår som bygget, dog er det gjort forandringer ved at garasje er forlenget helt inn til yttevegg mot terreng og fyrrom med siderom som ikke skulle være utgravet er utgravet. Det foreligger søknad om fyringsanlegg av 12.11.1966 på eiendommen. Utover dette foreligger ikke ytterligere dokumenter på bygningen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.Dagboknr 1440, tinglyst 16.07.1976, type heftelse: Bestemmelse om veg. Siden tomten går til midten av Nedre Huseby ble det i sin tid gitt rett for eiendommen gnr. 14, bnr. 1054 til å kjøre på Nedre Huseby frem til egen eiendom. Veien er i dag brøytet og vedlikeholdt av Nittedal kommune og er på vegstatuskart angitt som kommunal vei.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse-frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan ID 241 datert 11.12.2015 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 11.12.2015.

I henhold til reguleringsplan er det regulert inn en felles avkjørsel på nordsiden av eiendommen denne er etablert som en privat vei i dag og berører ikke eiendommen som skal selges.

Det bemerkes at tomtegrensen mot Nedre Huseby går midt i vei og derfor er en del av tomten veiareal. Se også informasjon under punkt "Tomten".

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor begrenset kunnskap om eiendommens tilstand.

Boligens selges ved fullmektig for 2 av arvingene. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og tilstandsrapport.

NB! Den søndre delen av tomten holdes tilbake som en tomteparsell på ca. 600 kvm med mindre denne også erverves av kjøper etter avtale med selgende arvinger.

Viktig informasjon til interessent av boligen:

Ved kjøp av denne eiendommen plikter kjøper av eiendommen å gi selger ugjenkallelig fullmakt til å fradelen en tomteparsell på sydsiden av eiendommen slik at den del av eiendommen som skal fradeles kan etableres som egen tomt.

Videre gis selger en generalfullmakt som kun gjelder den planlagt fradelte tomteparsellen som omfatter søndre del av eiendommen i dag og som skal fradeles og selges. Det vises til vedlagte kart for angivelse av parsellen.

Denne fullmakten skal bero hos megler inntil fradeling er tinglyst og tomten har fått egen matrikkel.

Megler tinglyser en urådighetssperre i eiedommen ved salg som påhviler eiendommen til fradeling av tomt er ferdig gjennomført og tinglyst.

Dette betyr at del av tomten som er avmerket i kart i salgsoppgaven ikke er en del av eiendommen som selges.

NB! Kjøper på sin side må gjøre sin finansieringskilde klar over og inneforstått med at pant i den del av tomten som skal fradeles og selges av arvingene må frafalles når fradeling av tomtenparsellen er tinglyst. Budgiver/kjøper plikter å gjøre sin finansieringskilde kjent med dette før bud gis på eiendommen.

Kjøper er innforstått med at tomten som selger beholder og fradeler vil kunne bli bebygget.

Ved salg vil det søkes etablert ved tinglysing en erklæring/avtale der selger har rett til avmerket del av tomten hvis det parsellen pr i dag ikke kan fradeles men muligens vil kunne fradeles i fremtiden. Kjøpers bank vil få pant etter en slik avtale, og budgiver/kjøper plikter å gjøre sin finansieringskilde kjent med dette før bud gis på eiendommen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Faste kommunale avgifter er kr 5.442,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har vannmåler så forbruk av vann kommer i tillegg. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene til forbruk av vann og kloakk vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Det koster kr. 13,11 pr. kubikkmeter vann og 20,58 pr. kubikkmeter kloakk som forbrukes(pris for 2018). Normalt forbruk stipuleres fra Nittedal kommune til ca. 50 kubikkmeter pr. år for 1 person.

Eiendomsskatten er kr 7.157 pr år.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Eiendommen er tilkoblet kabel fra NOKAB slik at det kan tegnes Kabel TV abonnement fra GET og brebåndstilknytning fra GET. Priser på abonnement finnet på www.nokab.no.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.536.222,-.

NB! hvis kjøpesum blir høyere vil også omkostningene bli høyere på grunn av at disse beregnes utfra salgssum på eiendommen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nittedal
Grunnkrets Huseby
Kirkesogn Nittedal

Steder i nærheten

Bankplassen 0.9 km
Kruttverket 1.7 km
Nittedal Rådhus 1.8 km
Åneby 5.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 44 km
Sentralstasjon Oslo S 24.9 km
Jernbanestasjon Nittedal 1 km
Bussholdeplass Nygårdssvingen 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nittedal sal og basseng 0.8 km
Idrettsanlegg Nittedal sentralidrettsanlegg 1.1 km
Treningssenter Nittedal Helsestudio 0.5 km
Treningssenter SvingInn Nittedal 1.2 km

Steder av interesse

Skoler

Rotnes skole (1-7 kl.) 0.5 km
Sørli skole (1-7 kl.) 1.9 km
Nittedal ungdomsskole (8-10 kl.) 0.8 km
Bjertnes videregående skole 1.4 km

Barnehager

Nygård barnehage (0-6 år) 0.3 km
Rotnes FUS kulturbarnehage (0-6 år) 0.8 km
Bjertnes barnehage (0-6 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Mosenteret Nittedal Senter 1.4 km
Kjøpesenter Hagansenteret 8.3 km
Postkontor Bunnpris Nittedal 0.9 km
Postkontor Meny Åneby 5.3 km
Apotek Apotek 1 Nittedal 1.4 km
Vinmonopol Nittedal Vinmonopol 1.4 km
Dagligvare Bunnpris Nittedal 0.9 km
Dagligvare Coop Mega Nittedal 1.4 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Hakadal 6.6 km
Kiosk/video Mix Hagan Kiosk 7.9 km
Bensin st1 Nittedal 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 53 %
Andel kvinner 47 %
Gj.snittalder menn 40,2 år
Gj.snittalder kvinner 42,2 år
Husholdninger med barn 39 %
Husholdninger uten barn 61 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 1086
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nittedal 23213 9471
Grunnkrets: Huseby 398 164

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Tom Edvardsen
Daglig leder / fagansvarlig / eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?