Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 750 000,- for kr 3 750 000,-

Velkommen til Nedre Rælingsveg 704!

 

Fantastisk utsikt over Øyeren

Garasje og hyggelig uteplass med peis

Norema kjøkkeninnredning fra 2015

Hyggelig spiseplass

Godt med benke- og skapplass

Integrerte hvitevarer medfølger

Detalj

Her kan frokosten nytes

Detalj

Soverom med eget bad

God plass til dobbeltseng

Bad

Bad

Romslig stue

Nedre Rælingsveg 704 - 28

Sofakrok med hyggelig utsyn

God plass til sofa- og spisegruppe

Spiseplass ved hyggelig peisovn

Detalj

Flere møbleringsmuligheter

Stue

Trappegang

Et av boligens fine soverom

God plass til seng og garderobeløsning

Romslige, luftige rom

Soverom med skyvedørsgarderobe

Lyst og luftig

Boligens siste soverom med utgang til terrasse

Romslig terrasse

Slående utsikt

Bad i 2. etasje

Badekar og dusjkabinett

 

 

Entré/trapperom i kjelleretasje

Dusj/wc i kjeller

Hyggelig uteområde

Terrasseplatting med utepeis

Utepeis

Fasade

Samlingspunkt for familien

Plantegning kjeller

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Nordby

Nedre Rælingsveg 704

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 600 000,-

Nordby: Enebolig over to etasjer med bl.a. 5 soverom, nyere kjøkken, kjeller, garasje og flott uteplass!

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 600 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
161 / 166 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger fint til med kort vei til offentlig kommunikasjon, skole, barnehage, idylliske Øyeren m.m. Det er ca. 12 km til Lillestrøm sentrum med alle sine bymessige fasiliteter. Kombinasjonen av shoppingsenter og mange små spesialbutikker gjør en handletur i Lillestrøm til en trivlig opplevelse. Fra Lillestrøm stasjon kan en benytte hurtigtog fra Lillestrøm til Oslo S med en reisetid på ca. 11 minutter. Fra Lillestrøm går det også flytog til Gardermoen.

Det er ca. 5 km til butikker og noe servicetilbud på Flateby, ellers er det 10 km til Aamodt hvor du bl.a. har Kiwi og Joker.

For den friluftsinteresserte er det flotte muligheter i Østmarka som ligger et steinkast unna boligen. Her er det finte turstier og populære badevann. Østmarka strekker seg gjennom hele kommunen på langs med populære stier og løyper for sommer- og vinterbruk, ensomme fiskevann og praktfulle utsiktstopper. Nordre Øyeren naturreservat, en perle for båtfolk og naturelskere. Ca. 9 km. til Marikollen idrettspark hvor det er hopp- og alpinbakke samt lysløypeanlegg.

Det er gangavstand til barnehage og barneskole. Nordby skole ligger en kort sykkeltur unna og Tomter FUS barnehage ligger ca. 600 m unna boligen. På Fjerdingby er det ungdomsskole, videregående skole og idrettsanlegg ved Marikollen.

Bussholdeplass "Fjellstadfeltet" rett over 50 meter fra boligen. Bussen stopper ved RV120 (Rælingsvegen). Rute 350 går 2 ganger i timen og bruker ca. 20 minutter til Lillestrøm stasjon.

Barnehager og skoler

Bhg. Tomter FUS barnehage (0-6 år) 0.7 km

Bhg. Flateby barnehage (0-5 år) 3.7 km

Bhg. Hauglia andelsbarnehage (0-5 år) 4.6 km

1-7 kl. Nordby skole 1 km

8-10 kl. Marikollen ungdomsskole 9 km

Vgs. Rælingen videregående skole 9.4 km

Vgs. Strømmen videregående skole 14 km

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 600 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

2

Byggeår

1955

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

161m2

Bruksareal

166m2

Tomt

653m2

KR-kode

60.18390

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nedre Rælingsveg 704, 2009 Nordby

Gnr. 80, bnr. 20 i Rælingen kommune.

Tomten

Eiet tomt på 653 kvm.

Parkering

Parkering i egen garasje samt parkeringsmuligheter på egen gårdsplass. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunal vannledning via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Eiendommen har privat septiktank. Det foreligger pålegg om kobling til kommunalt avløp. Rælingen kommune mottok en søknad om tilkobling til kommunalt avløp, datert 25.09.2017, fra Ekeberg Varme og Sanitær AS. Denne søknaden hadde mangler og kommunen har ikke hørt fra noen etter dette. Kjøper overtar det fulle og hele ansvaret for dette.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 184 kvm

Totalt bruksareal: 166 kvm

Totalt primærrom: 161 kvm

Primærrom:

Kjeller: Entré/trapperom, mellomgang og bad/wc: 17 kvm

1. etasje: Entré, bad/wc, soverom, kjøkken, stue og trapperom: 85 kvm

2. etasje: Trappegang, bad/wc og fire soverom: 59 kvm

Sekundærrom:

1. etasje: Bod: 2 kvm

2. etasje: Bod: 3 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.11.2018 utført av Kim Edvard Johansen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Store deler av råkjeller og krypkjeller er å anse som en risikokonstruksjon mht. fuktproblematikk. Det ble observert stedvis noe fukt, men ingen unormale funn husets alder i betraktning.

- Det ble observert sår/avskalling i grunnmur i hjørnet mot øst.

- Det ble observert noe misfarging og fuktmerker i undertak på kaldloft.

- Badet i 1. og 2. etasje ble pusset opp og flissatt i 2007 av forrige eier, det foreligger ingen dokumentasjon på arbeidet og er dermed antatt gjort ved egeninnsats.

- Med fuktsøk ble det indikert forhøyede fuktverdier i badegulv i 2. etasje. Dette er normalt og ikke skadelig dersom det er tettesjikt/membran og dette holder tett. Noe varierende fall på gulv ogujevne fuger og sprang i fliser.

- Bad i kjeller ble etablert i 2015 iflg. eier. Det foreligger ingen dokumentasjon på oppussing av våtrom - trolig utført som egeninnsats.

- Synlig skade på kjøkkenet i en front samt i sokkel mot himling

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Nedre Rælingsveg 704, en familiebolig belligende i Nordby i Rælingen kommune. Boligen har en praktisk planløsning fordelt over to etasjer og kjeller. Eiendommen har bl.a. 5 soverom, to bad, garasje, terrasse og flott utsikt over Øyeren. Kort vei til barnehage, skole og dagligvarebutikk.

Boligen ønsker deg velkommen med en romslig gang hvor du kan sette fra deg skoene og henge fra det yttertøy. Her er det gode muligheter for oppbevaringsmøblement. Innenfor gangen ligger det et soverom med tilhørende bad. Her er det plass til både dobbeltseng og garderobeløsning. Badet ble pusset opp i 2007 ifl. eier og er utstyrt med bl.a. gulvmontert toalett, servant og dusjkabinett.

Videre kommer du inn på kjøkkenet. Kjøkkeninnredningen ble oppgradert i 2015 og holder en god standard. Det er godt med benke- og skapplass samt plass til en hyggelig spisegruppe. Kjøkkeninnredning med hvite, høyglans laminerte fronter, sorte laminerte benkeplater samt opplegg og plass for oppvaskmaskin for å navne noe. Kun integrerte hvitevarer følger boligen.

Stuen er romslig og har god plass til både sofa- og sittegruppe samt annet ønskelig møblement. Her kan kveldene nytes i godt selskap. I stuen er det en hyggelig peisovn som varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder samt flott utsikt over Øyeren. Fra stuevinduet har du også oversikt over boligens uteområde med bl.a. terrasseplatting og utepeis.

I andre etasje finner du resten av soverommene. Her er det fire soverom hvorav tre av de har god plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Det fjerde soverommet er av mindre størrelse og er ideelt som barnerom eller kontor. Fra soverommet er det utgang til en terrasse på ca. 21 kvm med en slående utsikt over Øyeren.

I andre etasje ligger også hovedbadet. Det ble pusset opp og flissatt i 2007 ifl. eier. Badet er utstyrt med bl.a. vegghengt toalett, servant, dusjkabinett og innebygget og flissatt badekar. Et svært funksjonelt bad. I kjelleren finner du enda et bad. Dette badet er utstyrt med gulvmontert toalett, servant og dusjkabinett. Baderomsinnredning og sanitærinstallasjoner er fra 2015.

Det er egen inngang til kjelleren hvor du kommer inn i en flislagt trappegang. Videre er det et flislagt rom mellom gang og bad, bad, råkjeller og krypkjeller.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming av boligen med panelovner, varmekabler og luft-til-luft varmepumpe. Varmekabler i entre, kjøkken og bad/wc i 1. etasje, i mellomgang og dusj/wc i kjelleretasje samt på bad/wc i 2. etasje. Varmepumpe i stue 1. etasje. Forøvrig vedfyring med peisovn i stue 1. etasje. Varmepumpe installert i 2016.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1955.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen, kun ferdigattest for garasje datert 12.03.1990. Det er ikke uvanlig at det ikke foreligger ferdigattest på eldre hus.

Det foreligger godkjente bygningstegninger på om- og påbygging av eiendommen datert 26.08.1976.

Avvik i forhold til godkjente bygningstegninger:

- Arbeidsrom i 1. etasje er i dag soverom

- WC i 2. etasje er utvidet og spiste dermed litt av soverommet mot terrassen

- WC i kjeller er utvidet til bad og bod er gjort om til et flislagt rom

Dette er ikke omsøkt eller godkjent i kommunen. Kjøper overtar det fulle og hele ansvar for dette.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 9 servitutter på eiendommen og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk: Dagboknr. 101469, tinglyst 25.03.1969: Omhandler Rælingen kommunes rett til å legge vannledninger m/nødvendige kummer over eiendommen. Dagboknr. 600228, tinglyst 07.06.2017: Omhandler kommunens rettighet til å føre og ha liggende spillvanns-/avløpsledning m/tilhørende installasjoner over eiendommen.

De øvrige servituttene omhandler bl.a.: Dispensasjon fra veglovens paragraf 29 om bestemmelse for bygging langs offentlig vei, plikt til å holde gjerne mot havnehage, erklæring om fjerning av uthus, skjønn samt bestemmelse om kloakkledning og spillvann/drensvann/stikkrenner. Disse antas å ikke ha noen betydning for eier.

Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til gjeldende planstatus og "Kommuneplanens arealdel 2014-2025" vedtatt i kommunestyret 26.08.2015. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.725,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, renovasjon, branntilsyn og slamtømming.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 22639 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.800,-

Boligen er tilknyttet Rælingen Ytre Canal Digital som leverandør av kabel-tv og Altibox som leverandør av internett og har avgift på henholdsvis 500,- og 677,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.691.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Rælingen
Grunnkrets Nordby IV
Kirkesogn Rælingen

Steder i nærheten

Rud industriområde 3.8 km
Fortuna Rideklubb 5.2 km
Årnes v/Nordre Øyeren Naturreservat 5.3 km
Mønevannet badeplass 6.3 km*

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.8 km
Jernbanestasjon Lillestrøm jb.st. 13.2 km
Bussholdeplass Fjellstadfeltet 0 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Åsvang grusbane 2.3 km
Idrettsanlegg Streifinn idrettsanlegg 4.6 km
Treningssenter Atletico treningssenter 3.9 km
Treningssenter Fresh Fitness Lillestrøm 12.6 km

Steder av interesse

Skoler

Nordby skole (1-7 kl.) 1 km
Marikollen ungdomsskole (8-10 kl.) 9 km
Rælingen videregående skole 9.4 km
Strømmen videregående skole 14 km

Barnehager

Tomter FUS barnehage (0-6 år) 0.7 km
Flateby barnehage (0-5 år) 3.7 km
Hauglia andelsbarnehage (0-5 år) 4.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Flatebysenteret 4.7 km
Kjøpesenter Lillestrøm Torv 13.2 km
Postkontor Coop Extra Flateby 4.5 km
Postkontor Kiwi Rælingen 9.7 km
Apotek Apotek 1 Flateby 4.5 km
Apotek Boots apotek Flateby 4.7 km
Vinmonopol Lillestrøm Vinmonopol 13.2 km
Vinmonopol Strømmen Vinmonopol 14 km
Dagligvare Coop Extra Flateby 4.5 km
Dagligvare Spar Flateby 4.9 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Flateby 4.8 km
Bensin Shell/7-Eleven Flateby 4.6 km
Bensin Best Rælingen 5.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,3 %
Andel kvinner 47,7 %
Gj.snittalder menn 39,5 år
Gj.snittalder kvinner 38,5 år
Husholdninger med barn 36,7 %
Husholdninger uten barn 63,3 %
Gj.snitt byggeår 1969
Gj.snitt tomtestørrelse 2033
Område Personer Husholdninger
Kommune: Rælingen 17730 7671
Grunnkrets: Nordby IV 549 207

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Rapport fra takstmann
 
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Emilie Møllegaard Tunskaug
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?