Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 000 000,- for kr 5 000 000,-

Utsikt over eiendommen

Enebolig i dårlig forfatning, på en flott tomt med fjordutsikt.

Stue

Bad/ toalett

Bad

Nærområdet med koselig brygge og mulighet for båtplass

Felles strand

Flere steder i boligen er det hull i gulvet

Eiendommen sett ovenfra

Eiendommen sett ovenfra

Eiendommen sett ovenfra

Eiendommen sett ovenfra

Eiendommen sett ovenfra

Fasade

Eiendommen sett ovenfra

Fasade

Eiendommen sett ovenfra

Eiendommen sett ovenfra

Eiendommen sett ovenfra

 
Video

Nesbru/ Mellom Nes

Nes Terrasse 32 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 500 000,-

Nesbru/ Mellom Nes: Enebolig i dårlig forfatning, på en flott tomt med fjordutsikt. Mulighet for båtplass.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
110 / 200 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktivt beliggende i et veletablert boligområde på Mellom-Nes/ Nesbru i Asker. Eiendommen ligger sydvendt på en skrånende tomt. Området er meget barnevennlig og fra tomten er det kort vei til både Mellom-Nes barneskole, Steinerskolen og Landøya Ungdomsskole. Gang/sykkel avstand til Nesbru Videregående skole. Det er flere barnehager i nærområdet, bl.a. Landøya barnehage, Lille sol familiebarnehage, samt Regnbuen Steinerbarnehage. Det tar ca. 10 minutter å spasere til Holmensenteret med de fleste servicetilbud. Med kun få minutters gange kommer du til badestrand ¨vel strand¨ som ligger i Hestesund som er en fantastisk badeplass om sommeren. Øvre Nes vel har også prioritet på båtplass i Hestesund.

Kort vei til idrettsanlegg, hvor du finner tilbud om bl.a. fotball, håndball, tennis, turn, ishockey og langrenn. Gangavstand også til Nesbrusenteret, hvor du finner det meste innen helsetilbud, som lege- og tannlegesenter. Bussholdeplass i krysset ved Plantasjen – retning Oslo samt Asker. Nesbru tilbyr det aller meste innenfor kort gangavstand, men skulle du ha behov for ytterligere handlemuligheter, er det kun ca 5 minutter å kjøre til både Asker senturum og Sandvika storsenter.

Barnehager og skoler

Barnehager i nærområdet: Lille Sol familie barnehage, Nesbru barnehage og Regnbuen steinerbarnehage

Mellom -Nes barneskole.

Steinerskolen i Asker.

Landøya ungdomsskole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor.

Adkomst

Fra Asker: Følg E18, ta av til Holmen - kjør forbi Holmensenteret følg veien videre inn på Fekjan, videre bortover til Plantasjen. Ta av til høyre inn på Landøyaveien. Kjør opp til venstre til Nes Terrasse. Du får da boligen på din høyre side nr 32 A. Det vil bli skiltet godt med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 500 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1935

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

110m2

Bruksareal

200m2

Tomt

897m2

KR-kode

151780

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nes Terrasse 32 A, 1394 Nesbru

Gnr. 39, bnr. 280, i Asker kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 218 kvm

Totalt bruksareal: 200 kvm

Totalt primærrom: 110 kvm

Bruksareal:

Enebolig 200 kvm

Primærrom:

Enebolig:

1. etasje 110 kvm: Vindfang, 2 ganger, bad, 2 stk wc, 2 stk kjøkken, 2 stuer og 2 soverom

Sekundærrom:

Enebolig:

Kjeller: 82 kvm: Trappegang, vaskekjeller og 4 boder.

1. etasje 8 kvm: Trappegang, vaskekjeller og 4 boder.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 897 kvm. Tomten er opparbeidet og beplantet - for øvrig noe gjengrodd. I tillegg er det noe naturtomt. Gruset innkjørsel/gårdsplass. Sydvendt, skrånende tomt med utsikt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei, via privat stikkvei med felles vedlikeholdsansvar. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i med trekonstruksjon på betongfundament tekket med papp. Grunnmur i betong. Fukt i grunnmur, fundament virker forøvrig stabilt. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Meget værslitt kledning med fukt og råteskader. Pulttakkonstruksjon i tre tekket med papp. Meget slitt. Fukt og råteskader registrert. Trebjelkelag mellom etasjene. Meget slitt med råteskader, etasjeskiller har dels rast ned i kjeller. Bygget er i all hovedsak fra byggeår 1935, det bærer preg av et betydelig vedlikeholdsmessig etterslep. Det er blant annet store fukt- og råteskader. Rehabilitering frarådes. Anses kondemnabelt ifølge tilstandsrapport. Vann -og avløpsrør fra byggeår. Røropplegg er kondemnabelt - både utvendig og innvendig. Nyere hovedstrømkabel til boligen. Innlagt strøm, men meget gammelt anlegg.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder.

Tg. 3 er nevnt for hele boligen. Anses kondemnabelt.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Nes Terrasse 32 A er en enebolig på ett plan + kjeller. Bbeliggende på Mellom Nes i et attraktiv område, sydvendt skrånende tomt med fantastisk utsikt. Eneboligen er i dårlig forfatning. Det er blant annet store fukt- og råteskader. Rehabilitering frarådes. Anses kondemnabelt.

Inneholder:

1.etg: Vindfang, gang, mellomgang, bad, 2 wc, 2 kjøkken 2 soverom og 2 stuer. Overbygget veranda på 9 m2 med utgang fra stuen.

Kjeller: Trappegang, vaskekjeller og 4 boder. I tillegg er det et rom med redusert takhøyde samt 2 boder på ca 8 m2 med utvendig adkomst.

Garasje: parkering/lagerplass. Ca, 13 m2 gulvflate, men ikke måleverdig grunnet redusert takhøyde.

Båtplass:

Med eiendommen følger rett til leie av båtplass (A-plass) og pliktig medlemsskap i Øvre Nes Vel (ca kr. 300,- pr år) for å kunne benytte båtplassen, båthavnen og felles strand. Dersom man ønsker å benytte båtplassretten, melder man fra til Båtforeningen innen 1. mars inneværende år. Det koster kr 500,- pr breddemeter, og største tilgjengelige bredde er 4 meter. Ubenyttede båtplasser leies ut videre av Båtforeningen etter ansiennitet til medlemmer i vellet uten rett til båtplass, og deretter til eksterne utenfor vellet.

Øvre Nes båtforening har til formål på vegne av Øvre Nes Vel å forvalte Øvre Nes Vels båthavn med parkeringsplass, inklusive vedlikehold av vei, båthus, opplagsplass og tilhørende sjøområde, slik at medlemmenes rettigheter til båtplass kan bli til størst mulig glede for de berettigede. Båtforeningen skal være selvfinansiert. Den skal drives uten tilskudd fra vellet. Vedlikehold av Strandveien skal dekkes av båtforeningen, i fellesskap med parseller som har avkjørsel fra veien. Utgiftene dekkes av havneavgift, opplagsavgift og innskudd. Avgiftene fastsettes på årsmøte etter forslag fra båtforeningens styre og betales forskuddsvis. Utleie av ubenyttede båtplasser administeres av båtforeningen og inntektene går til båtforeningen. Maks bredde båtplass: 4 m c/c bommer.

Oppvarming

Fyring med strøm og ved. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Parkering

Parkering på egen eiendom.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1935. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 1935/ 904539, tinglyst 06.12.1935, type heftelse: Bestemmelse om deleforbud. Bestemmelse om bebyggelse. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om strand/ fellesstrand/ strandlinje.

Dagboknr 1963/6182, tinglyst 20.12.1963, type heftelse: Erklæring/ avtale. Bestemmelse om benyttelse.

Dagboknr 1980/9484-1, tinglyst 23.04.1980, type heftelse: Erklæring/ avtale. Vedr. privat felles vann- og spillvannsledning.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig (formål)i henhold til reguleringsplan 77 datert 16.09.1980, med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen ligger i nåværende boligområde med utfyllende bestemmelser i kommuneplanen.

Bestemmelser til kommuneplanens arealdel samt kartgrunnlag finner du på: www.asker.kommune.no/Kommuneplan

og http://webhotel3.gisline.no/WebInnsyn_Asker/Vis/Asker-kart

Kommuneplanen er i endringsprosess og det kan bli endringer i bestemmelsene. Det er gjeldende plan på søknadstidspunktet som vil styre bebygelsesbestemmelser og utnyttelsesgrad.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Asker kommune skal bygge ny ungdomsskole på Landøya med kapasitet til 540 elever. Skolen blir bygget med en flerbrukshall på 2400m2. Skole og hall er tenkt til sambruk mellom skolen, idrett og kultur og blir et viktig senter for aktiviteter i nærmiljøet. Bebyggelsen kan gjøre at man mister noe utsikt til sjøen fra eiendommen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 3.800,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon.

Eier betalte kun kr 291,- i 2016 for vannforbruk, da det ble gitt fritak på renovasjon. Standard løsning, 140 L er kr Kr.pr.år: 3.519,-

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.638.749,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Øvre Nes
Kirkesogn Holmen

Steder i nærheten

Holmen yachtværft 0.9 km
Holmenskjær (badestrand) 1.1 km
Holmen kirke 1.6 km
IKEA Slependen 1.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 68.7 km
Sentralstasjon Oslo S 18.8 km
Jernbanestasjon Billingstad stasjon 2.4 km
Bussholdeplass Landøya 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Landøya Svømmehall 0.5 km
Idrettsanlegg Holmen idrettsanlegg 1.3 km
Treningssenter Nesbru Trim & Helse 0.8 km
Treningssenter Asker Squash og Fitness 1.9 km

Steder av interesse

Skoler

Mellom-Nes skole (1-7 kl.) 0.7 km
Steinerskolen i Asker (1-10 kl.) 0.4 km
Landøya ungdomsskole (8-10 kl.) 0.1 km*
Nesbru videregående skole 1.4 km
Holmen videregående skole 1.5 km

Barnehager

Regnbuen steinerbarnehage (3-5 år) 0.2 km
Lille Sol familiebarnehage 0.4 km
Nesbru barnehage (3-5 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Holmensenteret 1.1 km
Kjøpesenter Trekanten Asker 6 km
Postkontor Ica Holmen 1.1 km
Postkontor Coop Extra Slependen 2.6 km
Apotek Vitusapotek Nesbru 0.7 km
Apotek Apotek 1 Holmen 0.8 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 1.1 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 6 km
Dagligvare Meny Nesbru 0.8 km
Dagligvare Rema 1000 Nesbru 0.8 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 1.1 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Hvalstad 1.4 km
Bensin Shell Nesbru 0.8 km
Bensin Shell/7-Eleven Hvalstad 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,9 %
Andel kvinner 49,1 %
Gj.snittalder menn 40
Gj.snittalder kvinner 41 %
Husholdninger med barn 34 %
Husholdninger uten barn 66 %
Gj.snitt byggeår 1973
Gj.snitt tomtestørrelse 1049
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 59583 24586
Grunnkrets: Øvre Nes 1486 614

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?