Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 12 400 000,- for kr 12 400 000,-

Interiør

Interiør

Interiør

Interiør

Nesbru

Nes Terrasse 47

Vis på kart

Prisantydning

Kr 12 400 000,-

Nesbru: Arkitekttegnet del av designbolig (277 KVM BRA) i et av Asker fineste boområder. Leveres nøkkelferdig med høy standard!

Boligtype:
Enebolig, Eierseksjon
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 12 400 000,-
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Nes Terrasse 47 har en meget attraktiv beliggenhet i rolig veii i ett av Askers mest attraktive boligområder. Fra Nes Terrasse er det trygg og kort vei til både Mellom Nes barneskole, Steinerskolen og

Landøya Ungdomsskole. Gang/sykkelavstand til Nesbru Videregående. I umiddelbar nærhet er det også mange barnehager, både kommunale og private, samt Steinerbarnehage.

Det er mindre enn ca. 10 minutter gange til Holmensenteret med et godt utvalg av forretninger, vinmonopol og velassorterte matforretninger.

Nytt badeland er under oppføring ved senteret (ferdigstilles i løpet av året.) Det er også få minutters gange til Holmenskjæret, med badestrand og strandvolleyballbaner. Medlemskap i Øvre Nes Vel gir tilgang til velets private badestrand i Nesbukta. Båthavnen ligger ca. 400 meter fra eiendommen. Se hjemmesiden for Øvre Nes Vel og båtforening for nærmere informasjon: www.ovrenesvel.no.

Kort vei til idrettsanlegg; Holmen IF holder til i Grønlia, like forbi Holmensenteret. Her er det tilbud om bl.a. fotball, håndball, tennis, turn, ishockey og langrenn (lysløye om vinteren). I tillegg kan du selvsagt ta

svømmetreningen på Landøya Svømmehall. Gangavstand også til Nesbrusenteret, hvor du finner det meste innen helsetilbud, som lege- og tannlegesenter, hud- og fotpleie, frisør, treningssenter og Rema 1000.

Bussholdeplass et par hundre meter unna med 4 avganger i timen (ca. 20 min. reisevei til Oslo). Nesbru tilbyr det aller meste innenfor kort gangavstand, men skulle du ha behov for

ytterligere handlemuligheter, er det kun ca. 5 minutter å kjøre til både Asker sentrum og Sandvika

Barnehager og skoler

Fra Nes Terrasse er det trygg og kort vei til både Mellom Nes barneskole, Steinerskolen og Landøya Ungdomsskole. Gang/sykkelavstand til Nesbru Videregående.

I umiddelbar nærhet er det også mange barnehager, både kommunale og private, samt Steinerbarnehage.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Asker: Følg E18, ta av til Holmen - kjør forbi Holmensenteret følg veien videre inn på Fekjan, videre bortover til Plantasjen. Ta av til høyre inn på Landøyaveien. Kjør opp til venstre til Nes Terrasse. Det vil bli skiltet godt med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 12 400 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

2019

Soverom

3

Garasje

Ja

Bruksareal

277m2

Tomt

1004m2

KR-kode

10.18151

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nes Terrasse 47, 1394 Nesbru

Gnr. 39, bnr. 1281, i Asker kommune.

Eiendommen vil bli seksjonert. Endelig eiendomsbetegnelse for den enkelte bolig vil fremkomme når seksjoneringen er tinglyst.

Prosjektets adresse er ikke fastsatt. Nærmere adresse fastsettes av kommunen på et senere tidspunkt.

Tomten

Felles eiet tomt på 1.004,2 kvm.

Selger tar dog forbehold om mindre avvik i tomtens størrelse og endelige grenser inntil oppmålingsforretning er gjennomført.

Sameierne har felles ansvar for drift og vedlikehold av fellesarealene.

Fellesområdene utføres med grusede gangveier, kjøreareal/biloppstillingsplasser. Uteareal for øvrig finplaneres.

Parkering

Dobbelgarasje med boder i bakkant leveres usiolert i henhold til tegninger. Vegger betong, og himling gipset. Det leveres 1 lys, Hørmann port uisolert med motor.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 321 kvm

Totalt bruksareal: 277 kvm

Primærrom:

Del av bolig:

1. etasje - Stue, kjøkken, vindfang, garderobe, toalettrom, stue.

2. etasje - Master bedroom med tilgang til stor garderobe og eget bad. Soverom 2, soverom 3, stue med ekstra takhøyde oppgang til hems.

Sekundærrom:

Del av bolig:

1. etasje - Sportsbod, tekkniskrom, garasje.

3. etasje - Hems

Arealene er beregnet etter Norsk Standard 3940. BTA-arealet angir leilighetens gulvareal med utvendige vegger og halvparten av veggen mot naboleiligheten/gang. BRA-arealet angir boarealet inklusive innvendig bod. P-rom arealet angir leilighetens bruksareal av primærdel. De oppgitte arealene i markedsføringen er å betrakte som ca. areal. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn markedsført areal.

Bebyggelse og byggemåte

Halvpart tomansbolig over 2 plan med god planlønsing. Boligen er søkt som enebolig med sekundærleilighet. Sekundærleiligheten vil bli seksjonert ut og solgt.

Boligen omtales i salgsmatteriell som tomannsbolig.

Bygningen utføres med bærekonstruksjon i tre, og isolert betongkonstruksjon.

Isolasjon i henhold til teknisk forskrift. Deler av utvendige fasader leveres pusset, ellers utvendig liggende panel ferdig grunnet.

Balkong/terrasse: Terrassegulv i impregnert tre. Platting på mark samt pergula er utført i imp. tremateriale. Det gjøres oppmerksom på at pergula ikke er tett, men åpent bjelkelag.

Innvendige vegger av stål-/trestendere og kledd med gipsplater. Mineralull i alle innvendige vegger. Vertikal skillevegg utføres i henhold til forskriftskrav (dobbel lydvegg).

Alle etasjeskillere utføres i tre med høy stivhet. Innvendige tak med gips. Innvendige gulv i sponplater og parkett og våtrom og VF med fliser. Tegninger viser fasader og etasjehøyder.

Standard

Boligen vil bli oppført med en høy grad av standard og finish. Boligen vil kreve minimalt med vedlikehold.

Innredninger Kjøkken

Det er avsatt 200.000 inkl. montering for komplett kjøkken inklusive hvitevarer og ventilator.

Kjøkkenleverandør: Elen Møbelstudio AS, Fekjan 15 H, 1394 Nesbru.

Bad

Bad leveres i henhold til tegninger. Dusjer og batteri i god kvalitet fra ORAS eller Hans Grohe. Dusjvegger og badekar inngår i henhold til tegninger. Vegghengte toalett.

Badromsinnredning leveres fra rørlegger fabr. Viking bad.

Det er avsatt kr 30.000 til badromsinnredning inkl. montering.

Garderobe

Garderobeskap er ikke medtatt i leveransen.

Innvendige dører

Hvite dører med hvite karmer. Dørene leveres ferdig behandlet fra fabrikk. Stål dørvridere.

Gulvlister/gerikter

I rom med eikeparkett leveres gulvlister 15/40.hvitmalte. Det leveres listfrie løsninger rundt vinduer yttervegg. Innvendig leveres dører med utforinger og lister, dykkerthoder ikke ettermalt. Taklister leveres ikke der dette ikke er nødvendig av konstruksjonshensyn.

Vinduer

Vinduer med glass U-verdi 0,9, som vil innebære 3-lags energiglass med selvrens og suncoler som vil redusere varmegjennomgang og renhold.

Ytterdører/terrassedører

Hovedinngangsdør leveres i fabrikkmalt utførelse. FG-godkjent sikkerhetslås leveres. Type Dooria Milano eller tilsvarende. Terrassedører i 1 etasje leveres i som skyvedør. Ytterdører fores og listes innvendig.

Ringeapparat

Det monteres samt en ringeklokke ved hver inngangsdør.

TV/radio

2 stk. uttak for TV- og 3 stk internettuttak. Abonnement bestilles av kjøper/sameie.

Utomhusarbeider

Fellesområdene utføres med grusede gangveier, kjøreareal/biloppstillingsplasser. Uteareal for øvrig finplaneres.

Brannvarsling

Det monteres godkjent seriekoplet brannvarslingsanlegg.

Malerarbeider

Det kan totalt velges inntil 5 farger for boligen. En veggfarge pr. rom.

Generellt

Alle summer som fremgår av leveransen, er veiledende utsalgspriser.

Oppvarming

Ventilasjon

Det monteres varmegjenvinningsanlegg (balansert ventilasjon), med høy gjenvinnings-grad.

Elektrisk:

Boligen leveres med varmepumpe luft til vann, vannvarmerør i gulv i hele 1. etasjes boligdel og badrom. Leverandør er ikke bestemt. Soverom og loftstue med panel- og/eller gjennomstrømningsovner. Ovnene har elektroniske termostater.

Ovn/peis

Det leveres gasspeis, Sum avsatt kr 45.000,-

Ferdigattest

Boligen er planlagt ferdigstilt 3. kvartal 2019 forutsatt oppstart pr 01.03.19 . Nærmere informasjon om forventet ferdigstillelse vil bli gitt ca. 3 måneder før, og endelig ferdigstillelsesdato vil bli opplyst med minimum 10 ukers skriftlig varsel.

Eventuell forsinkelse i forhold til endelig angitt ferdigstillelsesdato vil kunne gi kjøper krav på dagmulkt iht. til bustadoppføringslovens regler. Øvrig forsinkelse i oppstart eller fremdrift gir normalt ikke krav på dagmulkt.

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest. Kjøper aksepterer imidlertid at dersom overtagelse gjennomføres i vinterhalvåret, slik at utomhusarbeider ikke kan ferdigstilles, kan utbygger kreve at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse. Dette forutsetter at kommunen har utstedt slik midlertidig brukstillatelse og at det kun gjenstår utomhusarbeider. Ferdigattest vil i disse tilfeller bli rekvirert av utbygger når alle arbeider er fullført. Kjøper vil være berettiget til å holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen som sikkerhet for selgers oppfyllelse av gjenstående arbeider. Ved enhver overtagelse opphører et eventuelt dagmulktkrav.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Ingen servitutter er registrert på eiendommen.

Eiendommen er utskilt fra hovedbruket gnr 39, bnr 304, og servituttene på hovedbølet vil følge eiendommen.

Det er tinglyst 2 servitutter på eiendommen:

Dagboknr. 3384, tinglyst 18.06.1966: type heftelse: Erklæring/ avtale. Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn

Dagboknr. 23814, tinglyst 10.11.1982: type heftelse: Erklæring/ avtale. Vedr privat felles vann- og spillvannsledning.

Det gjøres oppmerksom på at det kan bli tinglyst nødvendige erklæringer/avtaler knyttet til gjennomføringen av prosjektet. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for dette. Kjøper aksepterer videre at eiendommen kan påheftes nye private og offentlige rådighetsinnskrenkninger dersom offentlig myndighet krever det.

Eventuell adgang til utleie

Boligene har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom (hybel) såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. En evt. leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje med eier. Det er krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet bygges slik at nødvendige radontiltak gjennomføres iht. den byggtekniske forskrift som gjelder for prosjektet.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelsi henhold til reguleringsplan 77 datert 16.09.1980 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

I Asker kommunes reguleringsplan er eiendommen regulert til Nåværende boligbebyggelse, type B.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Diverse

Svømmebasseng benyttet i illustrasjoner bygges ikke.

Økonomi

Omkostninger

1)Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr 2.833.333,- for denne. bolig og andel dokumentavgift utgjør således kr 70.834,- Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.

2)Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

3)Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest, kr 697,- pr. stk.

5)Total kjøpesum ved kjøp til prisantydning er kr 12.472.055,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesummen betales i følgende terminer :

1) 10% av kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto så snart garanti jf. Bustadoppføringsloven § 12 er stilt og kjøper har mottatt faktura. Delinnbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt bolig for dette beløpet. Megler fakturerer kjøper for beløpet.

2) Resterende del av kjøpesummen samt omkostninger og evt. tilvalg-/endringssbestillinger betales uoppfordret og må være disponibel på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtagelse.

Innbetalt beløp sikres på meglers klientkonto eller mot bankgaranti. Kjøper er ikke forpliktet til å betale noen del av kontraktssummen eller tilvalgs-/endringssbestillinger før selger har stilt sikkerhet, jf. Bustadoppføringsloven § 12.

Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst på kjøper, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som en følge av at det stilles garanti iht. Bustadoppføringsloven § 47.

Kjøper bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0.8 % + mva av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-.

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Mats Lund
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?