Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 300 000,- for kr 4 300 000,-

Velkommen til Nesbryggveien 7 A!

En flott familiebolig med boltreplass for store og små

Kjøkken fra HTH

Kjøkken

Kjøkken

Spisestue med utgang til uteplass

Spisestue

Spisestue

Stue/spisestue kan avgrenses med skyvedør

Stue med peis

Stue med utgang til uteplass

Stue

Stue

Vaskerom i tilknytning til gangen med egen utgang ut

Soverommene ligger i 2. etg

Soverom

Soverom

Kontor 2. etg

Bad 2. etg

Bad

Servant

Gang i kjelleren

Kjellerstue

Flislagt bad i kjelleren med infrarød badstue

Tv-stue/kontor/disp. rom

Høydefoto av eiendommen

Stenlagt til huset

Flott opparbeidet hage

Hagen

Deilig uteplas ved stua

Deilig uteplass

Uteplass ved kjøkkenet

Fasade carport og uteplass

Plantegning 1 etg

Plantegning 2. etg

Plantegning kjeller

Nøtterøy/Nesbrygga - SOLGT! VISNING AVLYST! Arkitekttegnet enebolig over tre plan med svært barnevennlig beliggenhet

Nesbryggveien 7 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 990 000,-

Nøtterøy/Nesbrygga - SOLGT! VISNING AVLYST! Arkitekttegnet enebolig over tre plan med svært barnevennlig beliggenhet: Nøtterøy/Nesbrygga - SOLGT! VISNING AVLYST! Arkitekttegnet enebolig over tre plan med svært barnevennlig beliggenhet

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 990 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
151 / 165 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en fin beliggenhet i et populært boligområde på Nesbrygga med nærhet til sjø, strand og flotte tur og rekreasjonsområder i skog og mark. Et familievennlig område med nærhet til skoler, barnehage og idrettsanlegg med lekeplass, tennisbane, fortballbaner, basketbane mm.

Nydelige turområder, lysløype og idrettsanlegg i Nesskogen. Badesteder rett i nærheten- blant annet den lokale badeplassen Eid ca. 450 meter unna. Det er også kort vei til Verdun badestrand, et flott friområde med sandstrand, svaberg og stupetårn. Her ligger også Knarberg båthavn. Dagligvareforretninger i nærheten, Kiwi på Hjemseng og Meny på Skallestad. Kort vei til Nøtterøy golfbane på Borgheim og Teie torg med dagligvareforretninger, baker, bank, post, vinmonopol, forretninger med klær, blomster, interiør mm.

Busstopp rett i nærheten. For pendlere går det tog fra Tønsberg jernbanestasjon og fly fra Sandefjord lufthavn, Torp.

Barnehager og skoler

Eiendommen sogner til Oserød skolekrets. Det er barneskole på Oserød (1-7 klasse) og flere barnehager i området. Se vedlagte nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Tønsberg kjører du over Kanalbroen og tar Smidsrødveien til venstre forbi Teie torg mot Torød. Ved Shell stasjonen på Hjemseng tar du til venstre inn Breidablikkveien. Ta så tili til venstre inn Nesbryggveien og deretter første stikkvei til høyre. Eiendommen ligger så på venstre hånd i denne blindgaten. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 990 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1978

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

151m2

Bruksareal

165m2

Tomt

570m2

KR-kode

211865

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nesbryggveien 7 A, 3133 Duken

Gnr. 30, bnr. 182,184 i Færder kommune.

Tomten

Eiet tomt på ca. 570,4 kvm. Eiendommen består av to bruksnummer. Gnr. 30, bnr. 182 på ca. 376,8 kvm. og gnr. 30, bnr. 184 på ca. 193,6 kvm. Eiendommen er godt tilpasset tomten som er pent opparbeidet med fin anlagt hage med plen, epletrær, bærbusker, prydbusker og blomsterbed. En spennende tomt med flere solrike uteplasser. I tillegg er det to balkonger- en for morgensol og en for kveldssol. Hyggelig utepeis på usjenert terrasse ved inngangen. Gruset innkjøring for parkering.

Parkering

Parkering i carport og på egen tomt. Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Kommunen opplyser om at eiendommen har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 184 kvm

Totalt bruksareal: 165 kvm

Totalt primærrom: 151 kvm

Primærrom:

Kjeller: 46 kvm: Trapperom/gang, stue, bad/wc m. badstue, disponibelt rom

1. etasje 66 kvm: Hal, vaskerom, kjøkken, stue, wc

2. etasje 39 kvm: Trapperom/gang, 3 soverom, kontor/pc-rom, bad/wc

Sekundærrom:

Kjeller: 14 kvm: 3 boder

Det er oppbevaringsmuligheter over carport- i tillegg til sportsbod i carport på ca. 6 kvm. bruksareal.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.06.2018 utført av Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. NB! Et rom er gitt benevnelsen stue og disp. rom selv om rommene ikke tilfredsstiller gjeldende forskriftskrav til rom for varig opphold. P-areal / rombenevnelse er beregnet uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom for varig opphold.

Standard

Arkitekttegnet enebolig med carport med tilhørende sportsbod og loft. Huset er tegnet av arkitekt Eva Torkildsen. Svært hyggelig eiendom med flotte utearealer og et velholdt hus som er svært innholdsrikt. Huset har en gjennomtenkt planløsning og går over tre plan. I første etasje er det flislagt gang, toalett og vaskerom med praktisk utgang og innredning. Videre er det stue, spisestue/bibliotek og kjøkken. Kjøkkenet er fra HTH med hvitevarer fra De Dietrick (stekeovn, kokeplate, dampovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Fra kjøkken og stue er det utgang til fine uteplasser. Stuen har en skyvedør som er svært praktisk dersom man har behov for å skille av stue/kjøkken. I andre etasje er det tre soverom, derav to med utgang til balkong, kontor og bad med servant, dusj, badekar og toalett. Underetasjen er innredet med stue og et disponible rom- i dag brukt som soverom og kjellerstue, selv om disse rommene ikke tilfredstiller kravene til varig oppholdsrom. Videre er det to boder, et påbegynt kjølerom og et flislagt bad med infrarød badstue, dusj, servant og toalett. Fra den ene boden er det utgang til hagen. Dette er en ypperlig familiebolig med boltreplass for store om små! Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Vedovn i stue 1. etg. og rentbrennende ovn i kjeller. Varmekabler i bad i 2. etg., samt i hall, toalettrom og vaskerom i 1. etg. Varmekabler i gang/ trapperom og bad i kjeller. Panelovner for øvrig. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Det ble utført tilsyn med fyringsanlegget i Nesbryggveien 7 A den 15.01.2010. Det ble ikke avdekket avvik på fyringsanlegget da tilsynet ble utført. Siste feiebesøk ble utført 27.09.2016.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 17.06.1977. Denne kan fås ved henvendelse til megler.Ferdigattesten omfatter ikke carport. Det finnes tegninger fra kommunen på carporten.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Etter at det er gitt ferdigattest har det blitt innredet bad i boligens kjeller som ikke er meldt inn til kommunen.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er ingen tinglyste servitutter eller rettigheter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 17.06.2015 avsatt til: Boligbebyggelse- Nåværende.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Hjemmel vil stå på avdøde frem til overskjøting til ny kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli tinglyst sikringsobligasjon eller annen form for pantesikkerhet på eiendommen før overskjøting. Oppgjør vil skje mot tinglyst skjøte.

Vaskemaskin kan medfølge dersom det er ønskelig. Det samme gjelder kjøleaggregatet, isolasjon, og annet utstyr til å fullføre kjølerommet.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.908,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen. Vi gjør oppmerksom på at det kan påløpe kostander vedrørende vedlikehold av veien da denne er privat.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.090.972-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Færder
Grunnkrets Nesbryggen
Kirkesogn Nøtterøy

Steder i nærheten

Nesbrygga 0.4 km
Hjemseng 0.6 km
Brua 1.2 km
Borgheim 2.8 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 30.6 km
Jernbanestasjon Tønsberg 6.6 km
Bussholdeplass Masløveien 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nesskogen Idrettspark 0.6 km
Idrettsanlegg Hårkollhallen 3.1 km
Treningssenter WellnessClub Tønsberg 6.2 km
Treningssenter Fresh Fitness Tønsberg 6.3 km

Steder av interesse

Skoler

Føynland skole (1-7 kl.) 2.8 km
Oserød skole (1-7 kl.) 3 km
Herstad skole (1-7 kl.) 3.6 km
Torød skole (1-7 kl.) 5.1 km
Borgheim skole (8-10 kl.) 3 km
Teigar ungdomsskole (8-10 kl.) 5.6 km
Nøtterøy videregående skole 3.1 km
Færder videregående skole 5.4 km

Barnehager

Barnas have (0-5 år) 2.6 km
Knerten barnehage 2.9 km
Gipø barnehage (3-5 år) 2.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bellevuesenteret 4.2 km
Kjøpesenter Farmandstredet 6.2 km
Postkontor Meny Skallestad 2.2 km
Postkontor Spar Føynland 2.8 km
Apotek Apotek 1 Teie torg 4.2 km
Apotek Apotek 1 Nøtterøy 4.3 km
Vinmonopol Nøtterøy Vinmonopol 4.2 km
Vinmonopol Tønsberg Vinmonopol 6.2 km
Dagligvare Kiwi Hjemseng 0.4 km
Dagligvare Meny Skallestad 2.3 km
Kiosk/video PizzaVera 3 km
Kiosk/video Nøtterøy Frukt og Tobakk 2.8 km
Bensin Shell Hjemseng 0.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,4 %
Andel kvinner 49,6 %
Gj.snittalder menn 41,7 år
Gj.snittalder kvinner 41,8 år
Husholdninger med barn 36,1 %
Husholdninger uten barn 63,9 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Færder 26676 11745
Grunnkrets: Nesbryggen 990 404

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. mva.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Marte Christin Eriksen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?