Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 8 600 000,- for kr 8 600 000,-

Nydelig arkitekttegnet enebolig med hybel

 

Eneboligen ligger sentralt plassert i Vollen sentrum med gangavstand til alt!

Hyggelig beliggenhet i barnevennelig og attraktivt boligområde

 

 

Stor og solrik terrasse. Uteområdene på tomten er pent opparbeidet og beplantet.

Gårdsplass med plass til flere biler i tillegg til parkeringsplass for 2 biler i hver sin enkeltgarasje.

Koselig hus beliggende sentralt i Vollen.

1. etasje

Spisestuen

 

 

Kjøkkenet

 

Stuen - Meget god takhøyde!

Halv trapp ned fra spisestuen

Badet

 

Badet har badekar og dusj

Soverom 1

Wc

2. etasje

Loftstue

Balkong med nydelig utsikt

Fjordutsikten - Kort avstand ned til fjorden.

Loftstuen

Det er tilrettelagt for å kunne lage et ekstra bad i denne etasjen.

Soverom 2

Soverom 3 - Utgang til solrik balkong

Balkong

Underetasje - Del av boligens areal anvendes som hybel.

Hybel - Stuen/soverom

Hybel - Kjøkken

Hybel - Bad

Alle etasjene

 

Koselig liten tomt med gode solforhold sommerstid

 

Kort vei til barne- og ungdomsskole samt kunstgressbaner og Vollen hallen.

Hurtigbåten bruker kun ca. 25 minutter fra Vollen til Aker Brygge.

Bakeri Kafè "Oscar" i Vollen sentrum ligger i umiddelbar nærhet - Kun 6-8 minutters gange fra boligen via gangvei.

Hyggelig strand og sitteplass nedenfor Kafè "Oscar".

Vollen marina

 

Smak og Sans Sushi og stor Rema 1000

Vollen marina

 

 

VOLLEN SENTRUM - NYDELIG ARKITEKTTEGNET ENEBOLIG MED HYBEL - Solrik uteplass - Idyllisk og barnevennlig boligområde - Nær buss, hurtigbåt, skoler og butikk.

Nilsemarka 7 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 8 750 000,-

VOLLEN SENTRUM - NYDELIG ARKITEKTTEGNET ENEBOLIG MED HYBEL - Solrik uteplass - Idyllisk og barnevennlig boligområde - Nær buss, hurtigbåt, skoler og butikk.: VOLLEN SENTRUM - NYDELIG ARKITEKTTEGNET ENEBOLIG MED HYBEL - Solrik uteplass - Idyllisk og barnevennlig boligområde - Nær buss, hurtigbåt, skoler og butikk.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 8 750 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
205 / 221 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en nydelig og tilbaketrukket beliggenhet i et rolig, barnevennlig og veletablert boligområde i Vollen. Pent opparbeidet hage og terrasseområder med gode solforhold og lite innsyn. Fra eiendommen kan du rusle ned til sjøen og idylliske Vollen sentrum.

Kort vei til Vollen marina med ett yrende båtliv om sommeren, hvor man kan gå og nyte ett godt måltid eller ett kaldt glass med drikke. Her legger MS Tryg til bryggen med ferske reker og fisk et par dager i uken. Vollen med Oslofjorden som nabo byr på en rekke fine badestrender. Vollen stranden ligger også i gangavstand fra boligen. Sjøstrand er en kjent strand i området. Her er det kiosk hvor man kan kjøpe is, pølser, snaks og drikke sommerstid. Sjøstrand byr på stupetårn med 2m og badebrygge. I nyere tid har Asker kommune lagt ut vanntrampoline som blir aktivt brukt av de mindre. Til Sjøstrand bruker man 7 min med bil, det er også mulighet for å gå Kystkulturstien som går som en rød tråd gjennom store deler av strandområdet forbi Vollen. Dette er en nydelig tur der man har mulighet til å følge stier langs med vannet hele veien til Slemmestad.

Vollen Montessoriskole og Nilsemarka barnehage ligger i nærheten. Kort gangvei til Arnestad barneskole og Vollen Ungdomsskole. Her finner man også et godt miljø for de som driver med idrett. Med ballbinge, gressmatter, to kunstgressbaner og sandvolleyballbane m.m. Det er i tillegg til fotballbaner også mange lekestativer i tilknytning barneskolen. Sommeren 2015 ble det satt opp tuftepark (utetreningspark) der barn og voksene har mulighet til å stoppe innom etter en evt. løpetur og ta en treningsøkt med kroppsvekt.

Meget god offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Hurtigbåten fra Vollen bruker ca. 25 minutter inn til Aker Brygge og er en behagelig måte å reise til Oslo på. Eventuelt er både buss/ekspressbuss som går hvert 8 min (i rushtiden) og toget (fra Heggedal/Gullhella/Asker) lett tilgjengelig. Det er mulighet for pendlerparkering ved Asker stasjon for dem som ønsker og ta tog.

Se også www.vollenvel.no for informasjon om butikker, rutetider for kollektivtrafikk og andre aktiviteter i nærområdet. Fra Vollen er det kun ca. 12-15 minutter med bil til Asker sentrum som tilbyr et rikt utvalg av forretninger, servicetilbud, kino, kulturhus, spisesteder og offentlig kommunikasjon som buss, tog og flytog.

Barnehager og skoler

Barnehager:

- Vollen Montessori barnehage

- Nilsemarka barnehage

- Nansentunet musikkbarnehage

- Bjerkås barnehage

- Vollen kystkulturbarnehager

Skoler:

- Arnestad barneskole

- Vollen ungdomsskole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Følg Slemmestadveien til Vollen sentrum. Kjør opp Vollenveien. Øgårdsveien går inn til venstre etter ca. 400 meter. Følg veien til T-krysset og ta så ned Nilsemarka til venstre og følg veien til du får boligen på venstre hånd. Herfra er det også svært kort gangavstand til Vollen sentrum. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 8 750 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1998

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

205m2

Bruksareal

221m2

Tomt

567m2

KR-kode

151819

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 2
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nilsemarka 7 B, 1390 Vollen

Gnr. 72, bnr. 109, i Asker kommune.

I tillegg følger 1/2 part av realsameie som denne enheten har andel i på gnr. 72, bnr. 110 i Asker kommune. Dette dreier seg om en felles adkomstvei.

Tomten

Eiet tomt på 567,2 kvm. Tomten er pent opparbeidet og beplantet. Den store terrassen passer utmerket for late sommerdager og hyggelige tilstelninger. Asfaltert innkjørsel/gårdsplass med flere biloppstillingsplasser.

Parkering

Parkering for 2 biler i 2 enkel garasjer. Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 240 kvm

Totalt bruksareal: 221 kvm

Totalt primærrom: 205 kvm

Bruksareal:

Enebolig 221 kvm

Primærrom:

Kjeller: 47 kvm: Trappegang, gang, vaskerom, bad, stue/kjøkken.

1. etasje 99 kvm: Entré, 1 soverom, bad, kjøkken, spisestue, stue, wc.

2. etasje 59 kvm: Loftstue, 2 soverom. Gulvflate i 2.etg. er ca. 67 kvm.

Sekundærrom:

Kjeller: 16 kvm: 2 boder, teknisk rom.

I tillegg følger det 2 enkel garasjer på eiendommen. Begge er på 16 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.03.2018 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

NYDELIG ENEBOLIG TEGNET AV ARKITEKT INGRID ULVING GJØRVEN

Boligen har en smart og praktisk planløsning med stor entré, separat wc, 1 stort soverom, spa-bad, flott kjøkken og spisestue. Fra spisestuen er det en halv trapp ned til stue med svært god takhøyde noe som gir en utmerket romfølelse. Koselig peis i stuen. Fra stuen er det utgang til en behagelig terrasse uten særlig innsyn og med gode solforhold sommerstid.

Inn igjen, og opp i 2. etasje, finnes flott loftstue og 2 soverom. Gulvflate i 2.etg. er ca. 67 kvm, men pga. skråtak blir p-rom 59 kvm. I loftstuen er det iflg. selger tilrettelagt med røropplegg for å kunne bygge et ekstra bad om ønskelig. Dette ble også tegnet inn på de originale plantegningene fra arkitekten, men av hensyn til behov valgte eier å droppe denne løsningen og innredet hybel i kjeller i stedet. I 2. etasjen er det utgang til balkong fra begge sider. En med fantastisk utsikt mot fjorden og den andre med kveldssol.

Ned i kjelleretasjen finnes trappegang, gang og 2 boder, vaskerom, teknisk rom, bad og stue samt kjøkken. Gang og vaskerom i kjeller brukes i fellesskap, mens resten utgjør hybelen.

HOVEDDEL:

Kjøkken: Godt utstyrt kjøkken med grå, slette fronter med bøkedetaljer. Bøk og granitt benkeplate. Innredning fra byggeår med noe brukslitasje, men anses relativt pent brukt. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Integrert ovn, koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilator med utblåsning. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Hvitevarer er ikke tilstandsvurdert.

Bad: Stort og delikat bad som inneholder boblebad, dusj på vegg, gulvstående toalett og 2 servanter. Våtrom fra byggeår. Skifer på gulv og fliser på vegger. Det er fall til sluk. Materiale i sluk er plast. Det er ikke synlig membran ved sluk. Dog indikerer andre observasjoner at fuktsikring rundt sluk er OK. Noe spreng mellom fliser og noe misfarging. Elektrisk vifte i vegg. Tilluft via spalte ved dørterskel.

Vaskerom: Våtrom fra byggeår. Fliser på gulv og malte flater på vegger. Vaskerommet inneholder stålkum og opplegg for vaskemaskin. Materiale i sluk er plast. Det er manglende fall til sluk. Det er ikke synlig membran ved sluk. Dog indikerer andre observasjoner at fuktsikring rundt sluk er OK. Ventil i vegg. Tilluft via spalte ved dørterskel.

***

HYBEL:

Fin 1-roms hybel i kjelleretasjen. Med boligens sentrale beliggenhet i Vollen er man som leieboer ikke avhengig av bil for å komme seg rundt.

Kjøkken: Enkelt utstyrt. Innredning med lyse, slette fronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med stålkum. Ventilator med kullfilter. Innredning fra byggeår med brukslitasje.

Bad: Badet inneholder dusjhjørne med dusj på vegg, gulvstående toalett og servant. Våtrom fra byggeår med fliser på vegger og gulv. Det er lokalt fall til sluk. Materiale i sluk er plast. Det er ikke synlig membran ved sluk. Dog indikerer andre observasjoner at fuktsikring rundt sluk er OK. Det må etableres drensspalte i dusjvegg for avrenning til sluk fra hele gulvet. Det er lokalt fall til sluk, men det er ikke tilstrekkelig fall iht. forskrift. Elektrisk vifte i vegg. Tilluft via spalte ved dørterskel.

***

OVERFLATER:

Vegger - Panel, malte flater og fliser.

Gulv - Parkett, fliser, skifer og betong.

Himling - Panel.

ANNET:

- Komfyren på kjøkken bør skiftes ut.

- Varmepumpe i tekniskrom bør også skiftes.

Oppvarming

Ildsted: 2-løps elementpipe med 2 peiser. Feieluke utvendig.

Varme: Vann/vann varmepumpe basert på bergvarme. Sentralvarmeanlegg plassert i teknisk rom.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.07.1998. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Følgende endringer er gjort opp i mot godkjente byggetegninger:

- Etter ferdigattest er det gjort omdisponeringer i kjeller som ikke er formelt godkjent av kommunen. Boligen fremstår idag som enebolig med hybel hvor gang og vaskerom i kjeller brukes i fellesskap. Det er ikke søkt bruksendring av underetasjen og det er uvisst om endringene ved søknad vil bli godkjent av kommunen. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens kjelleretasje som er innredet som en hybel er lovlig for beboelse, men er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen.

Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Regulering

Eiendommen er regulert til Frittliggende småhusbebyggelse (558 kvm) og kjørevei (9 kvm) i henhold til reguleringsplan 166B - Vollen Skog datert 13.05.1988 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

I kommuneplanen for Asker kommune 2018 - 2030 er eiendommen avsatt til nåværende boligbebyggelse, type B - Boligområder med utfyllende bestemmelser.

Eiendommen ligger i et område med stort kulturhistorisk innhold, se eget vedlegg i prospekt. Området med høyt kulturhistorisk innhold er basert på eksisterende kulturminneplan fra 1994. Det er angitt retningslinjer for områder avsatt til «hensynssone bevaring kulturmiljø» i kommuneplanen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2017 er kr 11.414,-. I dette inngår gebyr for vann og avløp. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Avregning foretas en gang pr. år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 33.200 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.826,-

Velavgift er kr 300,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett. Disse har en avgift på tilsammen kr 807,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Privat brøyting og strøing av gårdsplass sesong 2017/2018 kr 3.375,-.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.969.999,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Arnestad
Kirkesogn Østenstad

Steder i nærheten

Vollen brygge 0.8 km
Hurtigbåtforbindelse Vollen - Akerbrygge 0.9 km
Venneslund 1.4 km
Yggeset 2.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 77.9 km
Sentralstasjon Oslo S 27.9 km
Jernbanestasjon Heggedal 5.3 km
Bussholdeplass Vollen 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Arnestad idrettsplass 0.5 km
Idrettsanlegg Vollen idrettshall 1.4 km
Treningssenter Asker tr.senter - Slemmestad 4.1 km
Treningssenter Aktiv Fysioterapi og Trening 4.7 km

Steder av interesse

Skoler

Stiftelsen Vollen montessoriskole (1-7 kl.) 0.8 km
Arnestad skole (1-7 kl.) 1.4 km
Stordammen skole (9-10 kl.) 0.5 km
Sjøskolen (9-10 kl.) 0.7 km
Vollen ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
Bleiker videregående skole 6.7 km
Asker videregående skole 7.7 km

Barnehager

Nilsemarka barnehage (0-5 år) 0.7 km
Nilsemarka barnehage (0-6 år) 0.7 km
Vollen Montessori barnehage (1-6 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Rortunet Senter 4.6 km
Kjøpesenter Holmensenteret 8.4 km
Postkontor Bunnpris Blakstad 3.1 km
Postkontor Coop Prix Bjerkås 3.7 km
Apotek Vollen Apotek 0.5 km
Apotek Heggedal Apotek 4.5 km
Vinmonopol Slemmestad Vinmonopol 4.6 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 8.4 km
Dagligvare Rema 1000 Vollen 0.5 km
Dagligvare Coop Extra Heggedal 3.5 km
Kiosk/video Narvesen Slemmestad sentrum 4.6 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 8 km
Bensin Shellsenter Heggedal 3.7 km
Bensin Uno-X Slemmestad 3.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,2 %
Andel kvinner 50,8 %
Gj.snittalder menn 37,6 år
Gj.snittalder kvinner 39 år
Husholdninger med barn 44,4 %
Husholdninger uten barn 55,6 %
Gj.snitt byggeår 1983
Gj.snitt tomtestørrelse 1224
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Arnestad 1233 514

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,75% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?