Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Velkommen til Njålveien 32 A

Velkommen til Njålveien 32 A

Velkommen til Njålveien 32 A

Velkommen til Njålveien 32 A

Planskisse 1. etasje

Gang

Stue

Stue

Stue

Spisestue

Spisestue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Gang

Planskisse 2. etasje

Gang

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom

Soverom med "fransk balkong"

Soverom

Bad i 2. etasje

Planskisse kjeller

Kjellerstue

Bad nede

Planskisse loft

Loft

Gang

Nærområde

Velkommen inn!

Terrasse med utgang fra stuen

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Velkommen til Njålveien 32 A

STABEKK - ENEBOLIG MED DOBBELGARASJE PÅ FLAT TOMT *328 KVM BRA! *1,1 MÅL TOMT *SOLRIKT *JAR SKOLE

Njålveien 32A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 12 900 000,-

STABEKK - ENEBOLIG MED DOBBELGARASJE PÅ FLAT TOMT *328 KVM BRA! *1,1 MÅL TOMT *SOLRIKT *JAR SKOLE: STABEKK - ENEBOLIG MED DOBBELGARASJE PÅ FLAT TOMT *328 KVM BRA! *1,1 MÅL TOMT *SOLRIKT *JAR SKOLE

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 12 900 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
288 / 328 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger solrikt og fint til på flat tomt i trafikkstille villavei. Dette er et veletablert boligområde mellom Stabekk og Jar. Omgivelsene er svært barnevennlige med umiddelbar nærhet til et flott grøntareal med fotballbane.

Det er flere barnehager i nærheten og det er trygg gangvei til Jar barneskole. Det er for øvrig kort avstand til Ringstabekk ungdomsskole, flere videregående skoler og internasjonal skole og NTG på Bekkestua.

Umiddelbar nærhet til bussholdeplass i Storengveien og for øvrig togstasjon på Lysaker eller Stabekk. Kort kjøretur til Oslo. Det er flere dagligvareforretninger i nærheten og kort avstand til Stabekk sentrum med diverse forretninger og flere spisesteder.

På Stabekk er det et hyggelig lite sentrum med blant annet apotek, bakeri, frisører, bokhandel, blomsterbutikk, sportsbutikk, spisesteder og flere hyggelige kaféer. For de som ønsker et større utvalg av butikker har man Sandvika sentrum og storsenter en kort biltur unna og enda nærmere finner man nyere kjøpesenter både på Fornebu og på Bekkestua.

Nærområdet har også et variert utvalg av fritidsaktiviteter. Her finnes bl.a. idrettsanlegg for tennis og golf, svømmehall, flere treningssentre og kyststi med fine badeplasser på Høvik. Det er også flotte turområder langs sjøen ved Høvikodden, Veritasparken og Kalvøya.

I tillegg har Bærumsmarka flotte rekreasjonsmuligheter som milevis med preparerte skiløyper om vinteren og utallige turstier i sommerhalvåret. For kunstinteresserte er det flere hyggelige gallerier i området bl.a. på Skallum Gård, eller man kan legge turen innom Hennie Onstad Kunstsenter hvor man i tillegg kan nyte et godt måltid på Bølgen & Moi.

Barnehager og skoler

Barneskole: Jar

Ungdomsskole: Ringstabekk

Barnehager i nærområdet:

- Bhg. Gullungene familiebarnehage (1-5 år)

- Bhg. Miniputten familiebarnehage (1-5 år)

- Bhg. Sukkerspinn familiebarnehage

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Enkel adkomst fra Storengveien.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 12 900 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1947

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

288m2

Bruksareal

328m2

Tomt

1138m2

KR-kode

101813

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Njålveien 32A, 1368 Stabekk

Gnr. 14, bnr. 394 i Bærum kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.138,2 kvm. Tomten er opparbeidet og beplantet. Relativ flat tomt som har gjerde, gressplen og diverse beplantning. Eiendommen ligger i blindvei og i et attraktivt boligområde bestående av villabebyggelse, nærhet til skole, buss og forretninger. Antatt myr/leiretomt som fremstår som stabil. Utgang til terrasse fra stuen, hvor deler av terrassen er overbygget med plastplate tak og en utvendig peis med pipeløp som har en eldre sprekk.

Parkering

Dobbelgarasje med parkeringsplass for 2 biler. Ellers biloppstillingsplasser på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei, via privat stikkvei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

* Eier hadde kloakkinnsig i boligen i år 2016. Vanninnsig i år 2017. Svakke på 40 meter kloakkledning på to steder, 10 meter og 4 meter.

Februar/mars 2018 Ny kloakkledning. Montert tilbakeslagsventil for kloakk. Asker og Bærum Graveservice AS har i februar/mars 2018 lagt ny kloakkledning, ny husdrenskum og ny drenering på langside av huset (hvor kloakkrør går 40 meter frem til Storengveien).

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 370 kvm

Totalt bruksareal: 328 kvm

Totalt primærrom: 288 kvm

Bruksareal:

Enebolig 328 kvm

Primærrom:

Enebolig:

Kjeller: 60 kvm: Gang, kjellerstue og badstue

1. etasje 99 kvm: Entré, trapperom, gang, stue, spisestue, kjøkken og wc

2. etasje 98 kvm: Gang, trapperom, bad og 4 soverom

Loft 31 kvm: Gang og loftstue

Sekundærrom:

Enebolig:

Kjeller: 35 kvm: Bod 1, matbod 2, annet rom med sluk, dusjrom, vaskekjeller / teknisk rom, fyrrom / lager

Loft 5 kvm: Bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.03.2018 utført av Huskonsulenten AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Loftsetasjen er innredet etter byggeår og er benyttet som loftstue av nåværende eier. Dette er ikke omsøkt / bruksendret i kommunen. Kjelleretasjen har for lite lysareal ihht 10% regel. Rømning fra kjeller er kun via interntrapp. Krav til rømning er to rømningsveier, her anbefales det

å sette inn rømningsvindu i kjeller for å tilfredsstille rømningskrav. Rommene i kjelleretasjen er betegnet som boder, fruktrom, rulle og bryggerhus ihht stemplede tegninger datert 07.05.1946. Dette er ikke omsøkt / bruksendret i kommunen.

I tillegg medfølger dobbelgarasje oppført i ca. 1967 på egen tomt.

Sekundærrom: 39 kvm: Garasjeplass til 2 biler

Standard

Stor enebolig med flott beliggenhet mellom Stabekk og Jar. Boligen går over 4 plan og er svært innholdsrik. Boligen fremstår som solid bygget og er kontinuerlig vedlikeholdt. Har dog behov for noe oppgradering/ modernisering.

Stue: Boligen har hovedstue i 1. etasje, kjellerstue og loft som er benyttet som loftstue. Stuen i 1. etasje er romslig og har lys inn fra 3 sider. Det er god plass til flere salonger, flott peis plassert midt i rommet og direkte utgang til solrik terrasse. Plass til spisestue i egen del av stuen med enkel tilgang til kjøkken.

Kjellerstue i underetasjen med fliser på gulv og behagelig gulvvarme. Tilgang til innredet loftstue via loftstrapp. Takhøyden i kjelleretasjen er ca. 2.03m , mens takhøyden i loftsetasjen er ca. 2.10 m.

Kjøkken: Boligen har et lyst, pent og godt utstyrt kjøkken fra 2005 med innredning med over- og underskap. Heltre benkeplate med nedfelt benkebeslag som er underlimt, koketopp og hvitevarer som micro, ovn, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Dørblader med og uten glass samt lys under overskap. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad / Vaskerom: Flislagt eldre bad i 2. etasje. Badet inneholder Wc, bidè, servant og badekar. Ukjent alder men antatt fra før 1980-tallet.

Boligen har videre et dusjrom i kjeller med sluk. Fliser på gulvet, eldre støpejernsluk i dusjsonen. Rommet har fliser på vegg og glassbyggestein samt malte flater. Wc, dusj på vegg og nyere servant. Ukjent alder på våtrom men eldre og utgått på forventet levetid. Fornying av våtrommene må påregnes.

I første etasje har boligen et Wc-rom med Wc og revant, det er også servant på et av soverommene i 2. etasje.

Soverom: I boligens 2. etasje er alle boligens soverom samlet. Alle av god størrelse, og hovedsoverom med svært god størrelse, samt direkte tilgang til bad. Badet har man også tilgang til fra gangen i 2. etasje.

Innvendige overflater:

Gulv: Innvendige gulv overflater har heltre parkett, fliser, skifer og teppe. Ripe i parkett ved skyvedør. Hulrom under skifer i entré.

Vegger: Innvendige vegg overflater har malte flater, panel, fliser og murpuss. Eldre overflater i enkelte rom, noe fornying må påregnes. Sprekk i vegg ved stuevindu. Saltutslag i kjeller i enkelte rom.

Himlinger: Innvendige himlinger har malte flater og himlingsplater. Rabitzpuss. Enkelte sårskader i puss i kjeller.

Oppgraderinger av boligen med årstall:

År: 1967 Innvendig ombygging samt inngangsparti

År: 1990 Taktekking

År: 1996 Vindu i loft

År: 2005 Kjøkkeninnredning med hvitevarer

År: 2007 Innvendige el-strekk i flere rom og vippebrytere

År: 2012 Nytt sentralfyr anlegg.

År: 2014 Pipeforing og pipehatt fra 2015

År: 2014 Peisovn i stuen

År: 2018 Drenering på 2 yttervegger med Platon 5 cm.

År: 2018 Nytt utvendig avløp

Oppvarming

Boligen har radiatorer og panelovner samt gulvvarme i kjellerstuen. Peisovn i stuen fra 2014. Elektrisk fyring med trykktank og el-kolbe for vannbåren varme. Nytt i 2012. Eldre røropplegg til radiatorer samt eldre radiatorer.

* Det er installert nytt sentralfyringsanlegg i 2012. Det er skiftet ut gammelt anlegg basert på fyringsolje med ny kjel ANA KB 30. Det nye anlegget går på elektrisitet (to elektriske kolber a 6 kW hver), og det kan kobles til tank for bio olje.

Piper og ildsteder: 2-løps pipe fra byggeår, innvendig stålrør fra 2014. Sotluker i kjeller og på loft. Nyere pipeforing fra 2014. Utvendig toppbeslag fra 2015.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1947.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det foreligger ferdigattest for rehabilitering av 2 skorsteiner, datert 19.05.2014. Se for øvrig informasjonsskriv fra kommunen vedr. manglende brukstillatelse og ferdigattest.

Loftsetasjen er innredet etter byggeår og er benyttet som loftstue av nåværende eier. Eier har satt inn større vindu i loftsetasjen i 1996. Dette er ikke søkt / bruksendret i kommunen. Kjelleretasjen har for lite lysareal ihht 10% regel, og er ikke godkjent som rom for varig opphold. Rømning fra kjeller er kun via interntrapp. Krav til rømning er to rømningsveier, her anbefales det

å sette inn rømningsvindu i kjeller for å tilfredsstille rømningskrav. Rommene i kjelleretasjen er betegnet som boder, fruktrom, rulle og bryggerhus ihht stemplede tegninger datert 07.05.1946. Dette er ikke bruksendret i kommunen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

* Dagboknr 6084, tinglyst 28.11.1941, type heftelse: Bestemmelser i følge gammelt skjøte som sier følgende: Den av kommunen planlagte vei skal være utenom oppmålingen. Videre står det at det på eiendommen ikke kan drives ervervsvirksomhet av noen art og at det ikke kan holdes husdyr samt at det på arealet viler villaklausul. Hver enkelt parsell kan ikke deles. Videre er det bestemmelser om gjerdeplikt mot vei og mot naboer og bestemmelser om tilknytning til vann- og kloakkledninger mot vanlig avgift til Bærum kommune.

* Dagboknr 5416, tinglyst 02.10.1947, type heftelse: Dokumentet er fra arkivet etter Aker sorenskriveri med fravikelseskjennelse 7.5.1947 i sak B 95/1947, senere tinglyst som dagboknummer Asker og Bærum 5416/1947. Gjelder bestemmelse om kraftledninger som går over eiendommen, mast som står på eiendommen, adkomst til denne og erstatning som ble gitt til grunneier med flere bestemmelser.

* Dagboknr 367757 , tinglyst 07.05.2013, type heftelse: Gjelder bestemmelse om frafall av rettighet, nevnt over for gnr. 16, bnr. 190,191,192 og 193. Rettigheten skal fortsatt bestå for denne eiendommen med fler.

* Dagboknr 302094, tinglyst 16.03.1970, type heftelse: Erklæring som sier at eier av eiendommen vedtar kommunens vannforsynings- og kloakkreglement som gjeldende for eiendommen og forpliktelse til å overholde de til en hver tid gjeldende bestemmelser med flere bestemmelser.

* Dagboknr 8923, tinglyst 08.05.1981, type heftelse: Erklæring som sier at eier av eiendommen vedtar kommunens vannforsynings- og kloakkreglement som til en hver tid gjelder med flere bestemmelser.

* Dagboknr 990082, tinglyst 08.05.1981, type heftelse: Bestemmelse om vann og kloakkledning.

* Dagboknr 12523, tinglyst 18.06.1981, type heftelse: Erklæring fra eier av parsell A for felles privat vann-spill og overvannsledning og slamutskiller. Gjelder forpliktelse for eier av eiendommen i fellesskap med de andre tilknyttede eiendommer å utbedre lekkasjer og vedlikeholde ledningene så de til en hver tid er i sanitærteknisk stand. Gjelder også bestemmelser om vedlikehold og tømming av slamskiller, sammen med de andre eierne.

* Dagboknr 12524, tinglyst 18.06.1981, type heftelse: Erklæring som nevnt over fra eier av parsell B

* Dagboknr 12525, tinglyst 18.06.1981, type heftelse: Erklæring som nevnt over fra eier av parsell C

* Dagboknr 12526, tinglyst 18.06.1981, type heftelse: Erklæring som nevnt over fra eier av parsell D

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til eldre reguleringsplan HANSENJORDET, ID: 1939077 datert 22.02.1940 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 22.02.1940.

Eiendommen ligger innenfor nåværende boligbebyggelse i kommuneplanen 2015-2030 med ikrafttredelse 17.06.2015. Det foregår arbeider med ny kommuneplan 2017-2030. Med status: Planforslag.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Det går høyspenttrasé over eiendommen. Kraftlinjenene er ihht Hafslund normalt ikke i drift – benyttes som reserve. Årsgjennomsnittet mhp elektromagnetsik stråling er lav. Antatt 0,4mikro Tesla 2meter horisontalt til siden for ytterste ledning. Ytterligere informasjon om stråling finnes hos Statens Strålevern (www.nrpa.no). Byggeforbudsbelte er 9,3m til hver side for senter trase. Interessenter kan kontakte Jens Robert Grønli fra Hafslund: 981 99 999/21 49 50 68 ved spørsmål.

* Det er gitt dispensasjon fra byggeforbud i Hafslund nett sitt kraftledningsbelte for eksisterende garasje på Njålveien 32 A, gnbr. 14/394. Eier av eiendommen har avgitt en erklæringen til Hafslund for å få dispensasjonen. I erklæringen fremgår det 6 betingelser som er lagt til grunn for å få dispensasjonen. Erklæringen blir ikke tinglyst på eiendommen men følger eiendommen og følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessentene må sette seg inn i denne.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.352,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 36.697,- pr. år. /39.938 kwh. pr. år. Basert på strømforbruket i 2017.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 11.248,-

Eier betaler ca. kr. 1.000,- for brøyting.

Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og har avgift på 800,- pr. mnd.

Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av internett og har avgift kr 450,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 6964,- pr. år.

Eier har medlemskap i Jar Vel og betaler ca. kr. 350,- pr. år for medlemskapet.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 13.223.749,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Bærum
Grunnkrets Jar
Kirkesogn Jar

Steder i nærheten

Jar kirke 0.6 km
Stabekktunet 1 km
Lysaker krysset 2 km
Lysaker torg 2.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 61.4 km
Sentralstasjon Oslo S 10 km
Jernbanestasjon Stabekk 1 km
T-bane stasjon Ringstabekk T-banestasjon 1.2 km
Trikkeholdeplass Jar 1.5 km
Bussholdeplass Trudvangveien 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Jarbanen 0.6 km
Idrettsanlegg Stabekkbanen 1 km
Treningssenter EVO Stabekk 1 km
Treningssenter SATS Bekkestua 1.8 km

Steder av interesse

Skoler

Jar skole (1-7 kl.) 1.2 km
Stabekk skole (1-7 kl.) 1.4 km
Lysaker skole (1-7 kl.) 1.5 km
Ringstabekk skole (8-10 kl.) 1.2 km
Bekkestua skole (8-10 kl.) 2.9 km
Stabekk videregående skole 1.4 km
Oslo International School 2.7 km

Barnehager

Gullungene familiebarnehage (1-5 år) 0.3 km
Miniputten familiebarnehage (1-5 år) 0.3 km
Sukkerspinn familiebarnehage 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bekkestua Senter 1.8 km
Kjøpesenter Tårnhuset 5.7 km
Postkontor Coop Extra Bekkestua 1.8 km
Postkontor Coop Prix Lilleakerveien 1.9 km
Apotek Stabekk Apotek 0.9 km
Apotek Vitusapotek Jar 1.7 km
Vinmonopol Bekkestua Vinmonopol 1.8 km
Vinmonopol Skøyen Vinmonopol 4.9 km
Dagligvare Kiwi Stabekk 0.9 km
Dagligvare Kiwi Stabekk Stasjon 1 km
Kiosk/video Narvesen Bekkestua Handelshus 1.8 km
Kiosk/video Narvesen Lysaker jernb.st. 2.4 km
Bensin Esso Stabekk 1 km
Bensin Circle K Lilleaker 1.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,3 %
Andel kvinner 49,7 %
Gj.snittalder menn 35,4 år
Gj.snittalder kvinner 36,5 år
Husholdninger med barn 43,3 %
Husholdninger uten barn 56,7 %
Gj.snitt byggeår 1960
Gj.snitt tomtestørrelse 850
Område Personer Husholdninger
Kommune: Bærum 124008 52583
Grunnkrets: Jar 553 210

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,75 av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Fredrik Nordstrøm
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Les mer om megler
Ola Wee Ahlstrand
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?