Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 8 800 000,- for kr 8 800 000,-

Velkommen til Nordjordet 4 på Eiksmarka. En enebolig i et meget attraktivt område, med nærhet til Eiksmarka skole og off.kommunikasjon.

En meget sjarmerende enebolig med flott beliggenhet.

Eiendommen ligger i stille og rolige omgivelser, rett ved Lysakerelven.

Eiendommen har meget gode solforhold.

Nordjordet 4 - en sjelden mulighet på Eiksmarka!

Velkommen inn.

Stig på. En luftig og åpen entre, med god plass til skohyller, knagger, samt innebygd garderobeløsning for oppbevaring av yttertøy. Her er det enkelt å holde det ryddig!

Opp første trapp fra entreen, kommer man til boligens hovedetasjen. Her finner man kjøkken og stue, med utgang til veranda.

Her er det praktisk kjøkken med god skap- og benkeplass, samt plass til lite spisebord.

Innredning med profilerte formpressede fronter og laminerte skapstammer. Benkeplater i laminat med stålkum. Integrert stekeovn og induksjonstopp.

Videre i hovedetasjen finner du stuen, som er delt opp i flere seksjoner.

Store vindusflater gjør rommet meget lyst og luftig.

Flott peis i sentrum av rommet, gjør dette til boligens midtpunkt.

Plass til spiseseksjon er det også.

Flott peis, som varmer godt på kalde vinterdager.

Peisen er et hyggelig midtpunkt i boligen. Fra stuen er det også direkte utgang til verandaen.

Stor vestvendt veranda på 17 kvm.

Her er det meget gode solforhold.

God plass til diverse utemøblement, samt grill.

På vei opp til boligens 2. etg, er det på veien en halvetasjen hvor man finner et kontor/gjesterom.

Boligens 2. etg. Her er det 2 store soverom, samt bad og adkomst til loft.

Soverom som opprinnelig var 2 soverom, er omgjort til et stort soverom. Passer utmerket som barnerom, gjesterom eller kontor.

Soverom.

Hovedsoverom. God plass til stor dobbelseng. Her er det også innebygd garderobeløsning, samt plass for ytterliggere oppbevaring.

Bad i 2. etg.

Nordjordet 4 på Eiksmarka. Sjarmerende enebolig i et attraktivt boligområde - Eiksmarka skolekrets - Garasje - Gode solforhold.

Plantegning 2 D. Kjeller.

Plantegning 2D. 1. etg.

Plantegning 2D. 2. etg.

Eiksmarka - Sjarmerende enebolig i et attraktivt boligområde - Eiksmarka skolekrets - Garasje - Gode solforhold.

Nordjordet 4

Vis på kart

Prisantydning

Kr 9 000 000,-

Eiksmarka - Sjarmerende enebolig i et attraktivt boligområde - Eiksmarka skolekrets - Garasje - Gode solforhold. : Eiksmarka - Sjarmerende enebolig i et attraktivt boligområde - Eiksmarka skolekrets - Garasje - Gode solforhold.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 9 000 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
110 / 130 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Nordjordet 4 har en meget attraktiv beliggenhet i et populært område sentralt på Eiksmarka. Boligen ligger kun en kort gåtur fra "nye" Eiksmarka Senter, som skal stå klart august 2018.

For øvrig kort avstand til Østerås Senter hvor man finner et variert tilbud med butikker, legesenter, fysioterapeuter, treningssenter, frisør, apotek, kiosk, Baker Hansen og vinmonopol. Her finner du også dagligvarebutikken Meny som har et godt utvalg med stor ferskvaredisk. For øvrig kort vei til søndagsåpne Joker i Eiksveien. Nærmeste dagligvarebutikker er Coop Prix i Nadderudveien.

For et større og bredere utvalg, ligger Bekkestua sentrum kun en kort kjøretur unna.

Nærområdet kan by på flere sports- og rekreasjonsmuligheter, med bl.a. golfbaner, tennisbaner og fotballbaner innen nær rekkevidde. For golfentusiaster er det kort avstand til Haga og Grini golfbaner. Fossum idrettsanlegg ligger kun en kort kjøretur unna, hvor det er tilbud innen allidrett, alpint, fotball, langrenn, opptur, orientering, skiskyting, sykkel, triathlon og trim.

Fra Fossum og innover i Bærumsmarka er det flotte turmuligheter både sommer og vinter. På vinterstid er det fra Fossum kilometervis med oppkjørte skiløyper og egen lysløype, og sommerstid fine tur- og sykkelstier. Om sommeren er det flotte bademuligheter ved Østernvann og Bogstadvann.

Flotte turmuligheter er det også langs Lysakerelven som ligger nærmest med umiddelbar nærhet fra boligen. En gåtur langs Lysakerelven er en ren idyll på sommerstid, hvor du finner sjarmerende stier langs store deler av elven i Bærum. Her er det også nydelige bademuligheter ved "Sandbunnen" og flere kulper oppover i elven, hvor man kan vasse i friskt ferskvann.

Gåavstand til Eiksmarka t-banestasjon, som ligger ved Eiksmarka Senter. Herfra kommer du deg til Oslo sentrum på ca. 15 min. Her er det flere avganger i timen. Rutebussen stopper ved Nordjordet busstopp ved Coop Prix, som ligger kun ca. 2 minutter fra boligen! Her er det god bussforbindelse til Bekkestua, Sandvika og Oslo sentrum.

Nordjordet har et meget godt og trygt bomiljø, utmerket for alle typer mennesker. Kort vei til skoler, det gode bomiljøet, nærhet til skog og mark, samtidig som det ligger innenfor en kort rekkevidde til Oslo og steder som Bekkestua og Sandvika. Dette gjør Eiksmarka og Nordjordet til et meget flott sted å bo!

Barnehager og skoler

Nærmeste skole er Eiksmarka barneskole, og ligger ca. 1 km fra boligen.

Det er flere barnehager i nærområdet, hvor de nærmest er Grini, Eiksmarka -og Lilija barnehage. Nærmeste ungdomsskole er Østerås, som ligger rett ved siden av Østerås t-banestasjon. Skolen ligger i underkant av 1,5 km fra leiligheten. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 9 000 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

4

Byggeår

1951

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

110m2

Bruksareal

130m2

Tomt

753m2

KR-kode

171815

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nordjordet 4, 1359 Eiksmarka

Gnr. 36, bnr. 357 i Bærum kommune.

Det følger med eiendommen en ideell andel på 1/39 av realsameie for gnr. 36/bnr. 364 (Ruglandveien 114 D) , samt ideell andel på 1/39 av realsameie for gnr. 36/bnr. 385. Se vedlagt grunnbok i salgsoppgaven for mer informasjon. Realsameiene kan søkes opp på Bærum kommunes nettsider: https://kommunekart.com/klient/baerum/kart

Tomten

Eiet tomt på 753 kvm.

Parkering

Garasje på 19 kvm med innlagt strøm. God plass til en personbil, samt plass for oppbevaring på stableloft. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 130 kvm

Totalt primærrom: 110 kvm

Bruksareal:

Enebolig 130 kvm

Primærrom:

-1. etasje 16 kvm: Gang og vaskekjeller.

1. etasje 48 kvm: Entré, gang, kjøkken, stue og trapperom.

2. etasje 46 kvm: Gang, mellomgang, bad og 3 soverom.

Sekundærrom:

-1. etasje 18 kvm: Bod 1 og bod 2.

2. etasje 2 kvm: Kott.

Garasjerom bruksraeal: 19 kvm

Et soverom er marginalt mindre enn volumkrav for oppholdsrom med naturlig ventilasjon. Rommet er på tross av dette beskrevet som soverom. I tillegg er det kott under trapp i kjelleretasjen, som faller utenfor målbare areal.Takhøyde i kjelleretasjen er i henhold til tilstandsrapport ca. 205-210 cm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.05.2018 utført av Stein Gunnar Rølles. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Sjarmerende enebolig over 3 plan i et meget attraktivt boområde på Eiksmarka. Nordjordet 4 ligger barnevennlig til inn en stikkvei fra Ruglandveien med lite trafikk. Boligen byr på potensiale og passer utmerket for de i etableringsfasen. Boligen fremstårfremstår som alminnelig godt vedlikeholdt men bærer preg av elde på endel områder med behov for modernisering. Yttertak ble tekket om inkludert fornyelse av renner og nedløp 2007. Sikringer og deler av innvendig nett ble fornyet 2015.

*Sentralt

*Stor veranda

*Garasje

*Eiksmarka skolekrets

*Barnevennlig og rolig område

*Kort vei til Eiksmarka og Østerås senter

*Nærhet til Bærumsmarka og Lysakerelven, med flotte turmuligheter

*Kort vei til off. kommunikasjon

*Flott og solrik tomt

Velkommen til visning! Passer ikke oppsatte visningstidspunkter arrangeres det privatvisninger fortløpende. Kontakt Eiendomsmeglerfullmektig Marius Stormfelt på tlf. 91 71 48 55 eller marius.stormfelt@krogsveen.no så finner vi en tid som passer. Jeg er selvfølgelig også behjelpelig med verdivurdering av egen bolig dersom du ønsker dette for å være klar for budrunden!

Boligens 1. etasje:

Entreen er innredet med knagger for oppheng av yttertøy. Samt innebygd garderobeløsning for oppbevaring av yttertøy. Her er det enkelt å holde det ryddig!

Til venstre og opp en halvetasje, finner man boligens hovedetasjen. Her er det praktisk kjøkken med god skap- og benkeplass, samt plass til lite spisebord. Innredning med profilerte formpressede fronter og laminerte skapstammer. Benkeplater i laminat med stålkum. Integrert stekeovn og induksjonstopp. Ventilator med utblåsning.

Videre i hovedetasjen finner du stuen, som er delt opp i flere seksjoner. Store vindusflater gjør rommet meget lyst og luftig. Flott peis i sentrum av rommet, gjør dette til boligens midtpunkt. Her er det også direkte utgang til veranda, som er et yndet ekstrarom på varme sommerdager.

Verandaen er på totalt 17 kvm, og ligger vestvendt med utmerkede solforhold fra morgen til kveld. Her er det god plass til diverse utemøblement, samt grill. Utgang fra verandaen til hage og garasje.

Fra boligen hovedetasjen går det trapp opp til en hyggelig mellometasjen, hvor det befinner seg et mindre soverom/kontor/gjesterom.

Boligens 2. etasje:

Bad/wc: Ifølge eier ble rommet revet og gjenoppbygget fra bunn inkludert bytte av sluk og rør 1998. Rommet er innredet med benkeskap med servant, toalett, dusjhjørne og dusjarmatur på vegg.

Soverom - boligen har 2 soverom/opprinnelig 3 soverom:

Hovedsoverom med plass til stor dobbeltseng og garderobe. Videre er det også i denne etasjen et stort soverom til, som passer utmerket som barnerom, gjesterom eller kontor - alt etter behov!

Adkomst til kaldt loft via luke. Her er det gode muligheter for oppbevaring.

For øvrig delvis uinnredet kjelleretasje, med vaskekjeller, gang og 2 boder.

El-anlegg: Sikringskap med jordfeilautomater. 3x40 amp. hovedsikring i følge beskrivelse i sikringskap.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme. Gulvvarme i bad. En varmepumpe luft til luft.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca. 1951.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Plantegninger over 2. etasje hentet fra Plan og Bygg hos kommunen datert 29.06.1950 stemmer ikke overrens med dagens planløsning. Vegg mellom soverom 2 og soverom 3 er fjernet, slik at det pr. dags dato er et stort soverom der disse soverommene opprinnelige lå.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 2266, tinglyst 09.04.1951, type heftelse: bestemmelse om deleforbud med flere bestemmelser. Servitutten er et gammelt skjøte med flere tilhørende bestemmelser. Bl.a. følger det av servitutten at parsellen ikke må deles, og skal bebygges overensstemmende med de for arealet gjeldende reguleringsbestemmelser og de for parsellen fastsatte bygningsvedtekter. Det må ikke på tomten drives noen virksomhet som kan sjenere nabo. Tvist om dette avgjøres av bygningsrådet. På parsellen kan det ikke holdes andre husdyr enn hund og katt, med unntak av diverse hunderaser. Hvis hund eller katt sjenerer omgivelsene, kan nabo kreve dyret fjernet fra eiendommen. Det følger videre av servitutten at kjøper plikter å melde seg inn i stedets Velforening. Hvis Velforeningen forlanger det, plikter kjøperen å plante alletrær av en bestemt sort langs tomtens grense mot vei. Videre følger av servitutten at i tilfeller hvor myndigheten forlanger utvidelse av vei langs tomten i regulert bredde, er kjøperen forpliktet til å utlegge og overdra til kommunen den nødvendige grunn gratis og til å delta i utgiftene til veiutvidelse etter bygningslovens bestemmelser. For mer informasjon, kan dokument fås av megler.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse(delareal 590 kvm) og kjørevei(163 kvm) i henhold til reguleringsplan Nordjordet ID 1949057 datert 20.12.1949 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Kommuneplaner: KOMMUNEDELPLAN3 FORNEBU. Ikrafttredelse 17.06.2015. Arealbruk: boligbebyggelse, nåværende.

Det foreligger ny kommuneplan under arbeid, Kommuneplan 2017-2030 ID 201602. Status for kommunplanen er pr. 30.04.2018 et planforslag.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Gnr. 36, bnr. 356 (Nordjordet 6) har søkt og fått godkjent å rive eksisterende garasje og bygge en ny dobbel garasje litt lenger sør på tomten. Samme eiendom har søkt og fått godkjent et tilbygg på nord-østre del av boligen, samt mindre tiltak. Les mer om dette på Bærum kommune sine sider - plan,bygg og geodata - innsyn på sak - gnr/bnr 36/356.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

- Fryser i kjeller følger med.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 7.905,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 11.700,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.350,-.

Velavgift er kr 350,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 460,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster ca. kr 1.500,- pr. kvartal. Abbonement følger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 9.226.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Bærum
Grunnkrets Voll
Kirkesogn Grinilund

Steder i nærheten

Øvrevoll Galoppbane 0.9 km
Grini Næringspark 3.7 km
Gardeleiren 3.2 km
Røa næringspark 3.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 58.4 km
Sentralstasjon Oslo S 12.5 km
Jernbanestasjon Lysaker jb.st. 4.9 km
T-bane stasjon Eiksmarka T-banestasjon 0.7 km
Trikkeholdeplass Jar 3 km
Bussholdeplass Nordjordet 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Eiksmarka Tennisanlegg 1 km
Idrettsanlegg Eiksmarka gressbane 1.1 km
Treningssenter Østerås Treningssenter 1.5 km
Treningssenter Fresh Fitness Østerås 1.5 km

Steder av interesse

Skoler

Eiksmarka skole (1-7 kl.) 0.9 km
Eikeli skole (1-7 kl.) 1.8 km
Østerås skole (8-10 kl.) 1.4 km
Eikeli videregående skole 2 km
Persbråten videregående skole 3.2 km

Barnehager

Grini barnehage Briskehaugen (1-5 år) 0.9 km
Eiksmarka barnehage (1-5 år) 1 km
Lilja familiebarnehage (1-5 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Østerås Kjøpesenter 1.5 km
Kjøpesenter Røa Senter 2 km
Postkontor Coop Prix Eiksmarka 0.2 km
Postkontor Joker Eiksmarka 1.2 km
Apotek Vitusapotek Østerås 1.5 km
Apotek Vitusapotek Røa 2 km
Vinmonopol Østerås Vinmonopol 1.5 km
Vinmonopol Røa Vinmonopol 2 km
Dagligvare Coop Prix Eiksmarka 0.2 km
Dagligvare Joker Eiksmarka 1.2 km
Kiosk/video Eiksmarka Kiosk 0.8 km
Kiosk/video Mix Østerås Kiosken 1.5 km
Bensin Uno-X Eiksmarka 0.9 km
Bensin Best Eikeli 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,3 %
Andel kvinner 47,7 %
Gj.snittalder menn 36,6 år
Gj.snittalder kvinner 38 år
Husholdninger med barn 33,5 %
Husholdninger uten barn 66,5 %
Gj.snitt byggeår 1953
Gj.snitt tomtestørrelse 942
Område Personer Husholdninger
Kommune: Bærum 124008 52583
Grunnkrets: Voll 461 182

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,85% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.625,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.900,-

Visningshonorar: kr 2.250,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Marius Stormfelt
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?