Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 950 000,- for kr 4 950 000,-

Barnevennlig beliggende enebolig med romslig garasje

Velkommen til visning

Romslig vinkelstue med utgang til terrasse og hage

Moderne og delikat innredet

Detaljfoto

 

Vannbåren varme i alle gulv 1 etasje

Pent kjøkken fra 2013 med helintegrerte hvitevarer

Praktisk med hvitevarer i høyskap

Den perfekte plass til avislesing og morgenkaffe

Detaljfoto

Familievennlig bolig som er praktisk innredet

Godt beriket m ed skapplass

Hovedbad i 2.etasje

Rommet kan trygt beskrives som romslig

Dobbel vask, samt både badekar og dusjkabinett

Vaskerom kombinert med gjestetoalett i hovedetasje

 

Boligen har totalt 4 soverom

 

 

Boligen har også et soverom i hovedetasjen

Detaljfoto

Loftstue - Det perfekte rom for både små og store

Innredet og isolert rom over garasje

Trygge og rolige omgivelser

Plantegning 1.etg.

Plantegning 2.etg.

Eiendommen har et mangfold med flotte detaljer

Godt skjermet hage innerst i blindvei

Her er det plass til hele familien på grilling

Nygård - Koselig enebolig beliggende innerst i blindvei ved Bugårdsparken

Nygårdsveien 60 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 300 000,-

Nygård - Koselig enebolig beliggende innerst i blindvei ved Bugårdsparken: Nygård - Koselig enebolig beliggende innerst i blindvei ved Bugårdsparken

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 300 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
148 / 151 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Barnevennlig boligområde med kort vei til et mangfold av lekeplasser, samt idrettsanlegg med mange aktiviteter for både barn og voksne. Fra eiendommen kan en spasere direkte inn i Bugårdsparken som er kjent for flotte turområder med et rikt fugleliv, samt utallige fotballbaner, svømmehall, tennishall m.m.

Boligen ligger med kort gange til mange fasiliteter som matbutikker, Gokstad apotek, elektronikk, bilbutikker, Biltema, treningssenter og Komplett.no arena. Innenfor kort gange finner en også Runarhallen med mulighet for både håndball og fotball i tillegg til flotte turområder sommer som vinter. På vinterstid har man oppkjørte langrennsløyper som er rikt besøkt gjennom hele vinteren. På vinterstid samles de fleste barna i skileiken på Runar (akebakken) Dersom en er glad i å lage mat eller ønsker en lettvint middag er det kort vei til en imponerende ferskvaredisk på MENY Arena Pindsle.

For den fotballglade sjel kan denne eiendommen friste med 10 min. gange til Komplett Arena ( Sandefjord fotball)

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen. Innenfor umiddelbar nærhet finner en barnehage, samt flere skoler.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det bor og ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 300 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

2

Byggeår

2006

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

148m2

Bruksareal

151m2

Tomt

511m2

KR-kode

2218198

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nygårdsveien 60 A, 3214 Sandefjord

Gnr. 42, bnr. 296 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet tomt på 511 kvm.

Her kan en trygt slippe ungene ut for lek og moro i trygge og rolige omgivelser med kort vei til flere lekeområder. Da eiendommen ligger innerst i en blindvei kan den trygt beskrives som barnevennlig. Nåværende eier har satt pris på kort vei til idrettsanlegg med mange aktiviteter for barn og voksne, og fra eiendommen går det en gangvei direkte inn til Bugårdsparken. Eiendommen ligger sentralt til på Nygård, og har et godt utgangspunkt for pendling til nabobyene. Tomten er pent opparbeidet de senere år og har asfaltert gårdsplass med kantstein, samt flere usjenerte sitteplasser ( romslig terrasse).

Se vedlagte grunnkart for nærmere beskrivelse av tomtegrenser ( nåværende eier benytter noe hageareal utenfor grensen mot skog)

Parkering

Gode parkeringsmuligheter i gårdsplass, samt romslig garasje med god lagringskapasitet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Sandefjord kommune opplyser at eiendommen er tilknyttet privat vei, og beboere i gaten må selv dekke eventuelle utgifter til snømåking og vedlikehold av vei.

Kommentar Sandefjord kommune: Noe av veien er offentlig og noe er privat.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 164 kvm

Totalt bruksareal: 151 kvm

Totalt primærrom: 148 kvm

Primærrom:

1. etasje 87 kvm: Vaskerom, entré, kjøkken, stue, 1 soverom

2. etasje 61 kvm: 3 Soverom, loftstue m/trapp, bad

Sekundærrom::

1. etasje 3 kvm: Teknisk rom

Garasje: Bta 45 kvm. (1.etg.) Innredet loftsrom er ikke målverdig pga takhøyde under 1,9 meter.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av Hans Petter Olaussen den 24.05.2018. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollmålt av megler. Angivelsen av p- rom er også referert fra tilstandsrapporten, og ikke kontrollert/ kontrollmålt av megler. Arealmålingene tar ikke hensyn til byggeforskriftene og rommenes bruk kan avvike fra disse. Herunder kan arealer være innredet uten at det er søkt bruksendring for disse.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare/nøyaktige og avvik kan forekomme på rominndeling og areal. Rom på plantegningene er definert etter dagens faktiske bruk og er ikke nødvendigvis i samsvar med byggemeldte og godkjente tegninger. Det foreligger ingen dokumentasjon for rom som er innredet i garasje.

For nærmere opplysninger om romfordeling se vedlegg til salgsoppgave for kopi av tilstandsrapport utført av Hans Petter Olaussen den 24.05.2018

Bebyggelse

Konklusjon tilstand i følge vedlagte tilstandsrapport utført av taktsmann Hans Petter Olaussen den 24.05.2018: Enebolig over 1,5 etasje er oppført med bindingsverk over støpt og isolert plate på mark. Boligen har utvendig liggende kledning og saltak med halv valmer og oppløft som er tekket med dobbelkrum betongstein.Rund ark mot gårdsplass er tekket med plast belagte stålplater. Det er terrasse med tilgang fra stue. Tomten er flat og pent opparbeidet og gårdsplass er asfaltert. Det er frittstående dobbel garasje med innredet 2 etasje som er oppført i 2014. Boligen ble opprinnelig oppført i 2006. I 2013 ble bygget demontert og flyttet til dagens plassering. I forbindelse med flytting ble boligen vesentlig oppgradert med nye innredninger som kjøkken begge bad og vaskerom. Nytt el.anlegg og vvs anlegg er montert i sin helhet og de fleste innvendige overflater er nye. Det er montert vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Yttervegger er innvendig på foret og ekstra isolert med 5 cm. Det er montert trapp av granitt ved inngang.

Boligen fremstår med liten bruksslitasje og har ingen vesentlige feil eller skader.

For nærmere opplysninger om tilstand/byggemåte se tilstandsrapport i salgsoppgave. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Tilstandsrapport er utført av takstmann Hans Petter Olaussen den utført 24.05.2018

Standard

Vi ønsker alle interessenter velkommen til en lys og trivelig enebolig som er fint tilpasset en barnefamilie. Boligen har totalt 4 soverom, samt loftstue og eget vaskerom kombinert med gjestetoalett. Samtlige overflater fremstår som moderne og tidsriktig innredet, og boligen har et meget pent kjøkken som er er godt beriket med både benkeplass og skapplass. Nygårdsveien 60 A har også en romslig garasje med isolert loft. Fra stuen har en adkomst til terrasse og hage som er godt skjermet mot innsyn. Her kan en trygt slippe ungene ut for lek og moro.

I følge vedlagte tilstandsrapport ble boligen opprinnelig oppført i 2006. I 2013 ble bygget demontert og flyttet til dagens plassering. I forbindelse med flytting ble boligen vesentlig oppgradert med nye innredninger som kjøkken begge bad og vaskerom. Nytt el.anlegg og vvs anlegg er montert i sin helhet og de fleste innvendige overflater er nye. Det er montert vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Yttervegger er innvendig på foret og ekstra isolert med 5 cm. Det er montert trapp av granitt ved inngang. I følge takstmann Hans Petter Olaussen fremstår boligen med lite bruksslitasje og har ingen vesentlige feil eller skader.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme er montert i hele 1 etasje og bad i 2 etasje. Fordelerskap og fordelerstokker er montert i teknisk rom. Luft til vann varmepumpe og avanserte romtermostater bidrar til å redusert energiforbruk til varme og varmtvann.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 30.09.2014 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Tinglyste heftelser på eiendommen:

BEST. OM VANN/KLOAKKLEDNING (2015/107245-1/200) 05.02.2015

Eiendommene gnr. 42, bnr. 300 og gnr. 42, bnr. 296 i Sandefjord kommune, har privat felles vann- og avløpsnett. Den til en hver tid eier av ovennevnte eiendommer har felles ansvar for vedlikehold av dette anelgget. Kostnader vedrørende vedlikehold fordeles i.h.h.t andelsmessig bruk av anlegget.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter

Følgende veiretter/rettigheter er tinglyst på eiendommen:

BESTEMMELSE OM VEG (2013/38116-1/200) datert 15.01.2013

Rettighet hefter i: KNR: 0710 GNR: 42 BNR: 300

BESTEMMELSE OM VEG (2013/38133-1/200) datert 15.01.2013

Rettighet hefter i: KNR: 0710 GNR: 42 BNR: 39

Ta kontakt med megler for kopi av ovennevnte sercitutter/rettigheter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse ( Nåværende - 110-Boligområde) iflg. kommunedelplan 22.05.2014. Eiendommen ligger i et uregulert område. Iflg svarbrev fra Sandefjord kommune er det ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Kommentar Sandefjord kommune: Eiendommen er uregulert og kommuneplanens bestemmelser er gjeldende. Kommuneplanen med tilhørende bestemmelser kan lastes ned fra kartløsningen på kommunens hjemmeside.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selger opplyser følgende: Eiendommen har tinglyst veirett for adkomst. Og avtale om plass til søppelcontainere, postkasse plassering av snø på annnen eiendom. Vann og avløp for naboeiendom går under gårdsplass og garasje. Ekstra sett med avløp, overvann og tappevann er lagt under garasje for eventuell fremtidig omlegging. Tinglyst avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Eiendommen er forsikret i Eika ( årlig premie kr.3.763,- / polisenummer 51293342/11 )

Kjøper må også beregne kostnad til innboforsikring ( ca. kr. 2.000,- pr år.)

I følge selger har boligen et årlig forbruk på 14.913 kw., samt en årlig kostnad på kr. 10.758,-

Årlige kommunale avgifter kr 8.623-,- Faktura sendes i 4 terminer.

Eiendommen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av internett ( mnd. kost. ca. kr.700 ,-). For nærmere informasjon ta kontakt med Sandefjord bredbånd.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 4.376.222,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr. 35.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 11.500,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?