Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 850 000,- for kr 2 850 000,-

Nyveien 7

Nyveien 7

Enebolig med dobbel garasje

Koselig inngangsparti med platting

Stor tomt

Stor solrik tomt

Pent opparbeidet hage

Entrè

Entrè

Pent kjøkken med fin spiseplass

Kjøkken med fin spiseplass

Spiseplass

Kombinert ovn - brukes kun til ved

Stue med varmepumpe

Lys og koselig stuen med dør inn til tv-stue

Stue

Stue

TV-stue med utgang til terrasse

Romslig bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel

Pent bad

Bad

Gang i 2.etg. Dør inn til bod som tidligere var bad nr 2

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom 2

Soverom 2

Soverom 2

Soverom 3

soverom 3

Terrassen har nedgang til platting

Terrasse

Terrasse

Nyveien 7 - 2. Etasje - 3D Floor Plan

Nyveien 7 - 1. Etasje - 3D Floor Plan

Fiskum/Darbu

Nyveien 7

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 590 000,-

Fiskum/Darbu: Lekker nyoppusset enebolig med dobbel garasje og stor solrik tomt! Meget barnevennlig, rett ved barnehage og skole. Klar for innflytting!

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 590 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
106 / 132 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Barnevennlig og solrikt beliggende med kort vei til flotte turmuligheter i skogen eller ved vannet. Boligområde som ligger i kort gangavstand til nærbutikk, barnehage, barneskole og likevel landlig med turløyper rett ved boligen. To tilrettelagte badeplasser i Fiskumelva i tilknytning til boligfeltet. Den ene badeplassen (Anfindshølen) har i tillegg sandvolleyballbane, amfi med nesten 600 sitteplasser, gapahuk, benker, grillplass og fiskemuligheter.

Meget kort gangavstand til Darbu barneskole, barnehage, idrettsanlegg, bibliotek, butikk med post, tog, buss, kirke m.m. Kort vei til Eikeren med flotte bade- og fiskemuligheter. Skyttebane i nærheten. Flott helårs turområde og oppkjørte skiløyper. Flott å gå på ski 4-5 km til Hallhytta som er åpen for servering hver søndag fra nyttår til påske så sant det er skiføre. Fiskum IL driver denne hytten. Stien langs med Fiskumelva ned til gamle Fiskum kirke (fra 1200-tallet - Eikers desidert eldste bygning), er en fantastisk idyllisk turmulighet i sommerhalvåret. Langs Fiskumvannet er det i tillegg fuglereservat.

Ca. 10 min kjøring til Kongsberg og Hokksund. Ca. 30 min kjøring til Drammen. 15 min med tog fra Darbu stasjon til Kongsberg og 25 min med tog fra Darbu til Drammen stasjon. Se NSB rutetabell for mer info. Timekspressen Linje 1 stopper på Dunserud Darbu.

Mer info om nærområdet:

Fiksumvannet og Eikern er en vannvei på over to mil. I andre enden av Eikern ligger koselige Eidsfoss med spisesteder og kunstgallerier, og midt i Eikern ligger Holtøya som en innbydende idyll. I sommerhalvåret går båten m/s Eikern i turisttrafikk mellom Vestfossen og Eidsfoss. Eiendommen har kort avstand til Fossesholm Herregård som er en av landets flotteste herregårdsanlegg og en kulturell perle for hele familien.

Fritidstilbud:

Det er over 200 lag og foreninger i Øvre Eiker. På Øvre Eiker Kommunes internettsider, www.ovre-eiker.kommune.no , finnes oversikt over alle registrerte lag og foreninger. Fiskum IL er aktive med følgende grupper; Sykkel/terrengsykling, fotball, ski, gymnastikk og turn, innebandy (uformelt for voksne), aerobic og spinning i Fiskumhallen. Vestfossen har fin flerbrukshall, og flere kunstinstitusjoner som Morten Viskums kunstlaboratorie, Galleri Møllabekken og Arena. Det finnes flere aktive kor, barnekor, barne- og ungdomsteater og musikkorps, Vestfossen Jente- og guttekorps, og aktiv revygruppe. Ny flott kirke i Vestfossen med kommunens beste konsertlokale. Vestfossen idrettslag er aktive med fotball, håndball, turn, tennis, allidrett og ski. I tillegg finnes det i Hokksund tilbud om bla. skitrekk, kor, musikkorps, pistolklubb, speider, teater og tensing. I Hokksund er det også svømmehall, bibliotek, fotballbaner (gress og kunstgress med undervarme), friidrettsbane mm.

Barnehager og skoler

Barnehager/skoler:

Det finnes 6 kommunale barnehager og 12 private barnehager i Øvre Eiker kommune. For oversikt se www.ovre-eiker.kommune.no

Darbu barneskole i meget kort avstand fra boligen (ser skolen fra kjøkkenvinduet). Vestfossen barne- og ungdomsskole i Vestfossen sentrum. Eiker Videregående skole i Hokksund, se; www.eiker.vgs.no

Adkomst

Se kartskisse. Det vil bli skiltet med Krogsveen skilt til fellesvisning.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 590 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1956

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

106m2

Bruksareal

132m2

Tomt

1211m2

KR-kode

191820

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Nyveien 7, 3322 Fiskum

Gnr. 154, bnr. 20 i Øvre Eiker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.211,6 kvm. Flat tomt som er pent opparbeidet med gruset gårdsplass, stor plen, diverse beplantning og hekk rundt tre sider av boligen.

Parkering

God plass for parkering av 1-2 biler i garasjen (den ene siden av garasjen er innredet som hobbyrom i dag med lettvegg). Ellers god plass for parkering på egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei som brøytes og vedlikeholdes av eier. Deler av veien eies av kommunen.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 143 kvm

Totalt bruksareal: 132 kvm

Totalt primærrom: 106 kvm

Primærrom:

1.etg.: Gang, bad, kjøkken, stue, tv-stue: 67 kvm

2.etg.: Gang, 3 soverom: 39 kvm

Sekundærrom:

1.etg.: Kjellergang: 2 kvm

2.etg.:Uinnredet rom/tidligere bad: 4 kvm

Kjeller: 2 kjellerrom: 20 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.05.2018 utført av Benjaminsen Takst og Eiendom AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på støpt betong fundament/gulv. Grunnmur av betong m/sparestein. Yttervegger over grunnmur av plank/reisverk. Utvendig stående kledning. Saltak som er tekket med takstein. Pulttak på sidebygg.

Dobbel garasje oppført ca 1984 i isolert bindingsverk med utvendig kledning. Leddport med automatisk åpner + dør. Saltak tekket med stålplater. Innlagt strøm. Støpt betonggulv. Tidligere var det to porter i garasjen, men eier har montert inn en dør da deler av garasjen er brukt som hobbyrom. (lettvegg som kan fjernes)

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder. Takstmann skriver følgende i sin konklusjon: "Boligens tilstand anses sett ut i fra alder som normalt god. Boligen har blitt påkostet og oppgradert for ca 11-12 år siden. Da ble taktekket med renner, nedløp og beslag skiftet, mye av røropplegget skiftet, innvendig oppussing av innvendige overflater med kjøkken og bad og det meste av el- anlegget. Det må likevel påregnes kostnader til utbedring, oppgradering og vedlikehold. Dette dreier seg stort sett om normale aldringskader og slitasje. Det kan nevnes at drenering er fra byggeår, noen varierende alder på vinduer med begrenset levetid." Ingen områder i boligen har fått TG3, men flere har fått TG2. Konsekvens av tilst. grad 2 er at det stort sett er påkrevet med noe mer enn normalt vedlikehold og at det bør prioriteres.

Øvre Eiker Nett as bekrefter på mail til eier at de hadde el-tilsyn 09.1.2007 og at det ikke ble funnet noe å anmerke på deres stikkprøvekontroll.

Eier opplyser at ett stor vindu stue bør byttes. Utelampe i hagen er ikke tilkoblet strøm. Ledning ligger klar.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Boligen holder en normal god standard og bærer preg av at de fleste overflater er pussetopp de siste årene og at boligen er godt vedlikeholdt. Lyse tidsriktige farger. Praktisk og innholdsrik planløsning. Her er det bare å flytte rett inn!

Eier opplyser at han bl.a. har utført følgende arbeider de siste 11-15 år:

- boligen har fått nytt tak, papp, vindskier, pipehatt, blekk og nedløp

- hele huset har fått utbedret el-anlegg, inntak og skap

- nytt vannrør inn til ny 300 liter varmtvanns bereder

- 2 utekraner på hver side av huset. På den ene siden er det også varmtvann

- plastikk inntak på hovedrør fra vei til hovedstopekran

- skiftet de fleste vinduer inkl nye kjellervinduer

- pusset opp kjøkken

- pusset opp bad (opplegg for vaskemaskin på bad og i kjeller (enkel standard og noe lav takhøyde i kjeller) Innvendig og utvendig inngang til kjeller

- ny terrasse med nedgang til ny platting

- ny utvendig bod (2017) (enkelt fundament)

- nytt tak på garasjen (2016)

- isolert garasjen med 10 cm i vegger

- ny garasjeport i 2017

- 2 x 16 A sikringer i garasje

- ny inngangsdør til utvendig inngang kjeller

- platting ved inngangspartiet til boligen

Overflater i oppholdsrom:

Gulv har laminat eller fliser.

Vegger har malt panel, fliser, malte overflater, malte plater eller mdf.

Himling er panel/malt, mdf eller takess. Downlights bad og kjøkken.

Innhold:

1.etasje:

Koselig inngangsparti med terrasseplatting.

Pent oppusset gang med hvit malt trapp opp til 2.etg. og dør ned til kjeller.

Lekkert oppusset kjøkken med hvit Ikea kjøkkeninnredning med glatt utførelse. Lysegrå laminat benkeplater. Integrert komfyr/topp og oppvaskmaskin. Montert avtrekksvifte over komfyr. Kun integrerte hvitevarer som medfølger. Delvis fliser over kjøkkenbenk. God spiseplass.

Romslig og pent flislagt bad med god plass for vaskemaskin. Veggmontert klosett, servant i innfliset innredning og dusjhjørne. Benk over vaskemaskin og tørketrommel. Vaskemaskin og tørketrommel følger ikke med.

Lys og tiltalende stue med nedgang til TV-stue som har utgang til terrasse. I tillegg er den en fin platting med nedgang til stor hage. Varmepumpe og kombiovn i stuen.

2.etasje:

3 soverom som er pent oppusset i tidsriktige lekre farger. Tidligere bad er omgjort til bod, men avløpet ligger fortsatt klart. Vannrør må evt trekkes på nytt fra kjeller om det skal innredes som bad nr 2.

I tillegg har boligen innvendig og utvendig inngang til enkel kjeller med lav takhøyde. Enkelt vaskerom kan tas i bruk om man ikke ønsker å bruke badet som kombinert vaskerom/bad.

Oppvarming

Luft til luft varmepumpe. Gulvvarme på bad. Kombiovn i stuen. (nye pipeforinger 2017) Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca 1956.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det var ikke et krav om ferdigattest på den tiden boligen ble oppført. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kommunen opplyser at det ikke foreligger opplysninger i byggemappen eller i matrikkelen om når bygningen er oppført. Det ble godkjent et tilbygg 05.05.1978 og en garasje 22.03.1983. Videre ble det godkjent ytterligere et tilbygg, i form av en terrasse/veranda, 04.05.2005.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser:

Ingen servitutter tinglyst på eiendommen. Det er tinglyst 1 stk rettighet for denne eiendommen. Dagboknr 13950, tinglyst 1998, type heftelse: Veirett over Gnr. 154 bnr. 19 (Nyveien 5). Denne veiretten brukes ikke. Dagens vei eies av Øvre Eiker kommune og etter avtale med kommuenen kan den brukes mot at vedlikehold og brøyting gjøres av bruker. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan Darbu sentrum, stadfestet 16.06.2010 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen grenser til et område som er regulert til bolig/kontor. (Brukes som lager/butik)

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter pr termin er kr 5.269,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann og avløp. Det er tre terminer i året. Det er installert vannmåler, og de kommunale avgiftene vil variere etter vannforbruket i boligen.

Renovasjonsavgift for år 2018 er kr 2 669,-. Fordelt på to terminer i året. Nåværende eier har felles løsning med en eller flere naboer.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca.24.500 kwh pr år. (ca. pris på kwh er 1,- kr)

Evt fremtidig behov for vedlikehold og brøyting av vei må betales av eier, jfr avtale med kommunen.

Tv via Riks TV. Pris kr 418,- pr mnd. Antenne og dekoder medfølger. Internett via Telenor. Pris kr 579,-. Pris avhenger av hastighet.

Sector Alarm på boligen og egen for garasjen. Pris for alarm i boligen er kr 405 pr mnd. Pris for alarm i garasjen er kr 405,- pr mnd. Ny eier må ta kontakt med leverandør for evt overføring av avtaler eller tegning av ny avtaler.

Nåværende eier har ca kr 5.564,- i utgifter til bygningsforsikring.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.655.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Øvre Eiker
Grunnkrets Darbu
Kirkesogn Fiskum

Steder i nærheten

Dunserudhagen 2.9 km
Vestfossen 6.6 km
Skollenborg 10.9 km
Røkeberg 9.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 122.1 km
Jernbanestasjon Darbu stasjon 0.9 km
Bussholdeplass Darbu kryss 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Darbu (skole) aktivitetsanlegg 0.6 km
Idrettsanlegg Fiskumhallen 0.7 km
Treningssenter Sense trening og helse 11.4 km
Treningssenter Actic - Kongsberg Svømmehall 11.8 km

Steder av interesse

Skoler

Darbu skole (1-7 kl.) 0.6 km
Vestfossen ungdomsskole (8-10 kl.) 7.8 km
Hokksund ungdomsskole (8-10 kl.) 11.3 km
Eiker videregående skole 11.4 km
Kongsberg videregående skole Avd Tinius Olsen 11.4 km

Barnehager

Trollstua barnehage (0-6 år) 0.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Eiker Kjøpesenter 10.5 km
Kjøpesenter Stortorvet Kongsberg Kjøpesenter 11.2 km
Postkontor Joker Darbu 0.2 km
Apotek Apotek 1 Eiker Senter 10.5 km
Apotek Boots apotek Sølvkronen 11.1 km
Vinmonopol Hokksund Vinmonopol 11.7 km
Vinmonopol Kongsberg Vinmonopol 11.9 km
Dagligvare Joker Darbu 0.3 km
Kiosk/video Mix Vestfossen 6.6 km
Kiosk/video Toppen Gatekjøkken 8.8 km
Bensin Shell Vestfossen 6.5 km
Bensin 1-2-3 Kongsberg 8.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 54,2 %
Andel kvinner 45,8 %
Gj.snittalder menn 39,4 år
Gj.snittalder kvinner 41,9 år
Husholdninger med barn 36,4 %
Husholdninger uten barn 63,6 %
Gj.snitt byggeår 1973
Gj.snitt tomtestørrelse 963
Område Personer Husholdninger
Kommune: Øvre Eiker 18562 8304
Grunnkrets: Darbu 754 319

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,8% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar:kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Turid Borgersen
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?