Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 000 000,- for kr 5 000 000,-

Ødegårdssvingen 36

Velkommen til Ødegårdssvingen 36

Fasade

Fasade

Fasade

Stue

Stue

Stue

Terrasse

Terrasse

Spisestue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Soverom

Soverom

Soverom

Bad

Toalett

Hall

Innredet rom/soverom

Innredet rom/soverom

Kjellerstue

Kjellerstue

Vaskerom/toalett

Bod

Dronebilde

Dronebilde

Ødegårdssvingen 36

Dronebilde

Hage

Plantegning 3D 1. etasje

Plantegning 2D 1. etasje

Plantegning 3D Underetasje

Plantegning 2D Underetasje

Ski/Langhus

Ødegårdssvingen 36

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 225 000,-

Ski/Langhus: Innholdsrik enebolig m/usjenert hage og gode solforhold. Innerst i blindvei. Nært tog og skole.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 225 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
159 / 189 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Ødegårdssvingen 36 - En innholdsrik enebolig med god beliggenhet på Langhus, i kort avstand til sentrum på Langhus, samt barneskole. Rolig boligområde med eneboliger, innerst i blindvei. Det er ungdomsskole og barnehager i nærområdet, samt et lite nærsenter med enkelte forretnings- og servicetilbud. Stor Meny-butikk, apotek, legekontor, kafé, frisør mm. Det er 4-5 km til Ski sentrum med et stort utvalg av bl.a. diverse forretninger, flere restauranter, mange kaféer, bibliotek, kinosenter, kulturhus m.m.

Fra boligen er det kun 700 meter til Langhus togstasjon via. sti som alltid benyttes av nåværende selger. Fra boligen er det ca. 20 minutter med bil til Oslo. Offentlig kommunikasjon med buss og tog til bl.a Ski og Oslo. I 2021 har Follo-banen planlagt ferdigstillelse, noe som vil halvere reisetiden fra Ski til Oslo ned til ca.11 minutter. Det er gode rekreasjonsmuligheter i Sørmarka med turmuligheter hele året. Eiendommen ligger usjenert til, i blindvei og har en flott hage med epletrær og bærbusker.

Barnehager og skoler

Kort avstand til Langhus barneskole. Gang/sykkeavstand til Haugjordet ungdomsskole og flere barnehager i nærområdet. Nærmeste videregående skoler er Ski Videregående skole og Drømtorp videregåendeskole. For nærmere informasjon se vedlagte nabolagsprofil.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Vevelstadveien: Ta inn Ødegårdsveien. Ta deretter første til høyre inn Ødegårdssvingen.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 225 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1980

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

159m2

Bruksareal

189m2

Tomt

682m2

KR-kode

461876

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ødegårdssvingen 36, 1405 Langhus

Gnr. 119, bnr. 166 i Ski kommune.

Tomten

Eiet tomt på 682,1 kvm. Tomten er flat og svakt skrånende, åpen og med svært gode solforhold, sørvestvendt terrasse. (Sol fra morgen til sen kveld.) Grøntarealer og buskbeplantning rundt huset. Epletrær og bærbusker i hagen. Asfalt i felles innkjørsel. Noe telehiv i asfalt.

Parkering

Med boligen følger halvdel av felles garasje med nabo. Støpt gulv og manuell vippeport.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 211 kvm

Totalt bruksareal: 189 kvm

Totalt primærrom: 159 kvm

Bruksareal:

Underetasje og 1. etasje: 189 kvm

Primærrom:

Underetasje: 61 kvm: Kjellerstue m/trapp, mellomgang, vaskerom/wc og to innredede rom som benyttes som soverom.

1. etasje 98 kvm: Entré, gang, spisestue/stue, kjøkken, bad, tre soverom, trapperom og wc.

Sekundærrom:

Underetasje: 30 kvm: Bod og verksted/bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.06.2018 utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Det gjøres oppmerksom på at oppholdsrommene i underetasjen er omgjort fra tilleggsdel til hoveddel, og at dette ikke er byggemeldt.

Standard

Boligen fremstår som en god familiebolig som er velegnet for barnefamilier, med en praktisk planløsning over to plan. Gulvene har overflater av parkett, laminat, betong, fliser og malte fliser. Vegger består av malt panel, malte plater, malte pussede flater, malt strie, malte flater og fliser. Himlinger av malte eller folierte himlingsplater, ubehandlet panel, behandlet panel og malte flater. Noe modernisering av boligen må påregnes.

Boligens 1. etasje har en romslig, L-formet stue med god plass til flere spise/sittegrupper. Fra stuen er det direkte utgang til ca. 32 m² stor, sydvestvendt terrasse og hage skjermet for innsyn. På terrassen er det elektrisk markise over med tiltfunksjon.

I tilknytning til stua finner vi kjøkkenet. Her er det koselig spiseplass ved vinduet. Kjøkkeninnredningen med profilerte fronter er av eldre dato, men nye benkeplater, kjøkkenbeslag og armatur ble satt inn i 2010. Nedfelt kjøkkenbeslag i heltre benkeplate. Flisfelt over benk. Hette med ventilator og avtrekk over tak. Opplegg for oppvaskmaskin. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger.

I 1. etasje finner vi også et flislagt bad, med heldekkende servant, underskap, toalettskap og innbygget skap med profilerte og folierte fronter. Speil med lysarmatur. Veggmontert klosett. Dusjhjørne 2 skyvbare dusjdører. Sluk i dusjsone. Avtrekk i rommet og luftehull i dørblad. Nye fliser med gulv og nye varmekabler ble utført av fagfolk i ca. 2010, (reklamasjonsak).

Boligen har tre godkjente soverom i 1. etasje. Videre er det to innredede rom i underetasjen som har blitt benyttet som soverom. Det er garderobeskap i ett soverom i 1. etasje, (nytt i 2014). Garderobeløsninger er det også i gang innenfor entrè. Forøvrig diverse garderober og hylleløsninger i soverom og boder. Boligen har en stor matbod og et verksted/hobbyrom, begge deler i boligens underetasje. Her er det god lagringsplass! Boligen har også en egen redskapsbod.

I underetasjen er det også en romslig kjellerstue og et garderoberom/ekstra bodrom. Videre er der vaskerom, med servant og klosett samt opplegg for vaskesøyle. Nye fliser lagt på avrettet gulv i vaskerom i 2013. Eldre varmtvannsbereder på 120 liter, med ny kolbe i 2010. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger om ønskelig.

Det er mekanisk avtrekk på bad og kjøkken, og naturlig ventilasjon i yttervegg. El-anlegget ble oppgradert i 2010, tilsyn i 2014. 35 Amp. hovedsikringer.

Oppvarming

Det er elektrisk gulvvarme med termostat og tre soner i kjeller, (vaskerom, kjellerstue og ett soverom). Elektrisk gulvvarme med termostat på bad i 1. etasje. Ildsted i stue.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 05.04.1983 og det foreligger ferdigattest for garasje datert 23.11.1982. Kopi av disse kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 1989/5150-2/6, tinglyst 18.04.1989. Servitutten omhandler b.a. at eier av Ødegårdssvingen 36 skal ha rett til adkomst

langs den eksisterende vei. Eier av Ødegårdssvingen 34 skal ha rett til å ha en halvpart av dobbelgarasje på Ødegårdssvingen 36.

Servitutten vil følge eiendommen og kopi av denne kan fåes ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Ødegården, Østreng m.v. (felt R1/R2) datert 10.01.1975 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 21.11.1988.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 11.462,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.287,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Altibox/Vikenfiber som leverandør av kabel-tv og internett. Avgiften er på kr 1.112,- pr. mnd. totalt for tv og internett. Tv-dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.226.222,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ski
Grunnkrets Ødegården
Kirkesogn Langhus

Steder i nærheten

Langhus Kirke 0.8 km
Regnbuen Næringspark 3.2 km
Stallerudhytta 4.4 km
Ski sykehus 4.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 65.2 km
Sentralstasjon Oslo S 22.1 km
Jernbanestasjon Vevelstad 1.1 km
Bussholdeplass Ødegårdsvegen 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Vevelstad svømmehall 0.9 km
Idrettsanlegg Stil Arena/Langhushallen 1.4 km
Treningssenter Puls Fitness 1.5 km
Treningssenter PULS Bøleråsen 2.5 km

Steder av interesse

Skoler

Langhus skole (1-7 kl.) 1 km
Vevelstadåsen skole (1-7 kl.) 1.3 km
Haugjordet ungdomsskole (8-10 kl.) 1.8 km
Ski videregående skole 5.4 km
Drømtorp videregående skole 6.8 km

Barnehager

Vevelstadsaga barnehage (0-6 år) 1 km
Vevelstadåsen barnehage (1-5 år) 1.2 km
Langhus barnehage (1-5 år) 1.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Langhus Nærsenter 0.7 km
Kjøpesenter Ski Storsenter 5.7 km
Postkontor Coop Extra Langhus 1.6 km
Postkontor Ski Postkontor 5.3 km
Apotek Apotek 1 Langhus 0.7 km
Vinmonopol Ski Vinmonopol 5.7 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 9.3 km
Dagligvare Meny Langhus 0.7 km
Dagligvare Coop Extra Langhus 1.6 km
Kiosk/video Ski Kinokiosk 5.3 km
Kiosk/video Narvesen Ski Sentrum 5.3 km
Bensin Circle K Langhus 0.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,7 %
Andel kvinner 48,3 %
Gj.snittalder menn 39,5 år
Gj.snittalder kvinner 41,2 år
Husholdninger med barn 40,3 %
Husholdninger uten barn 59,7 %
Gj.snitt byggeår 1969
Gj.snitt tomtestørrelse 1426
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ski 30698 12531
Grunnkrets: Ødegården 721 273

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister + kommunale opplysninger: kr 4.500,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Fotopakke: kr 3.149,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Ragnhild S. Fjeldvig
Daglig leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?