Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 520 000,- for kr 3 520 000,-

Velkommen på visning i Ødegårdsveien 7

Ødegårdsveien 7

Ødegårdsveien 7

Ødegårdsveien 7

Ødegårdsveien 7

Ødegårdsveien 7

Ødegårdsveien 7

Koselig anneks/uthus

Anneks

Veranda

Veranda

Stue

Stue

Stue med nyere peisovn

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

 

Baderom

Baderom

Baderom/vaskerom

Kombinert vaske-/baderom

Gjestetoalett

Entre/hall

Entre/hall

Bod/trimrom

 

Soveromsgang

Soverom

Soverom

Soverom

Planløsning sokkeletasje

Planløsning hovedetasje

Svelvik

Ødegårdsveien 7

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 500 000,-

Svelvik: Flott familiebolig med rolig, barnevennlig og fin beliggenhet med utsikt, garasje og carport

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
116 / 160 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et rolig, veletablert og hyggelig boligområde med fin utsikt og gode solforhold. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Svelvik sentrum med de aller fleste servicetilbud. Boligen ligger barnevennlig til i blindvei uten gjennomgangstrafikk.

Det er veldig fine tur- og skimuligheter i marka som er nært beliggende til eiendommen. Gode fritidstilbud i Svelvik. Eiendommen ligger sentralt i Svelvik med kort vei til både båt- og badeliv. Svelvik har aktiv båt- og seilforening. Svelvik IF er et aktivt idrettslag med mange aktiviteter og de har idrettsanlegg med stor hall, kort gangavstand til fotballanlegg med bla. kunstgressbane og klubbhus. Mange tilbud i forbindelse med skoler og andre foreninger. Håndballmiljø. Ca. 15 minutter med bil til Sande Golfklubb.

Eiendommen har gangavstand til barne- og ungdomsskole, barnehage, kjøpesenter mv. Kort vei til nærmeste bussholdeplass. Gode bussforbindelser til Drammen og Sande fra Svelvik med videre kommunikasjon. Svært gode togforbindelser fra både Sande og Drammen.

Ferjeforbindelse mellom Svelvik og Hurumlandet med videre tunnel til Drøbak/Oslo. Ca. 20 minutters kjøring til Sande, ca. 25 minutters kjøring til Drammen, 40 minutter til Asker og en time til Oslo. Cirka 50 minutter til Sandefjord Torp Lufthavn.

Barnehager og skoler

Svelvik kommune har fire offentlige og en privat barnehage.

Det er to barneskoler i Svelvik kommune. Tømmerås skole i sentrum, og Tangen skole på Tangen/Nesbygda.

Svelvik ungdomsskole i sentrum, med ca. 280 elever.

Videregående skoler i Drammen og Sande. For videre utdanning finnes Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen i Buskerud og høyskolen i Telemark, se www.papirbredden.no.

Adkomst

Fra Drammen kjøres Svelvikveien langs Drammensfjorden og til Svelvik. I rundkjøringen ved Shell i Svelvik tas første avkjøring med skilt opp mot Ebbestad. Ødegårdsveien går som andre vei til høyre etter cirka 200-300 meter. Ødegårdsveien ligger så på venstre side av veien. Det vil bli skiltet adkomst i forbindelse med annonsert fellesvisning.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 500 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1967

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

116m2

Bruksareal

160m2

Tomt

934m2

KR-kode

20.18570

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ødegårdsveien 7, 3060 Svelvik

Gnr. 21, bnr. 50 i Svelvik kommune

Tomten

934 kvm. selveiertomt.

Stor og fin veranda med utgang fra stuen, trapp ned til hagen fra to sider, en av trappene er nye i 2018. Fin utsikt fra verandaen. Terrasseplatting ved inngangspartiet.

Tomten er meget pent opparbeidet og beplantet med plen, blomsterbed og beplantning. Tujah-hekk i grensene ut mot veien og mot en av naboene. Trivelig bekk ved eiendomsgrense mot sørvest. Tomten har veldig gode solforhold, med sol "hele dagen". Barnevennlig beliggenhet i rolig blindvei. Singel på gårdsplass, med gode parkeringsmuligheter. Belegningsstein foran garasje og carport.

Parkering

Garasje med plass til en bil i tilknytning til underetasjen, garasjen har støpt dekke og muroverflater. Leddport.

Carport med plass til en bil. I tillegg er det gode parkeringsmuligheter på egen tomt/gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen ligger til Ødegårdsveien, som er en offentlig kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett vann og avløp via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Iflg. forrige eier ble privat stikkledning skiftet og lagt ny fra offentlig tilknytningspunkt og til husvegg i 2009.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 183 kvm

Totalt bruksareal: 160 kvm

Totalt primærrom: 116 kvm

Primærrom:

Underetasje: Entré, gang, vaskerom, tv-stue/soverom, wc: 32 kvm

Hovedetasje / 1. etasje: Gang, bad, 3 soverom, stue, kjøkken: 84 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.12.18 utført av takstmann Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Sokkeletasjen har overbygget inngangsparti og inneholder:

Entré: Fliselagt gulv, panel på vegger. Varmekabler i gulv.

Hall: Fliselagt gulv, panel på vegger, malt panel i tak. Varmekabler i gulv. Trappeoppgang til hovedetasjen med lagringsplass under trappa. Ny (2018) varmepumpe. Sikringsskap med automatsikringer, overspenningsvern og jordfeilbrytere. Glassdør til kjellerstuen.

Kjellerstue/soverom 1: Parkett på gulv, malt panel på vegger og tak. Uttak for fiberoptiske signaler (tv/data).

Toalettrom: Fliselagt gulv, malt panel på vegger og tak. Vegghengt toalett. Servant med speil og skap.

Vaskerom/baderom: Dusjkabinett. Vaskeservant/utslagsvask. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. 300 liters varmtvannsbereder. Rommet er pusset opp av selger i 2018, med bla. nylagt smøremembran og nytt dusjkabinett.

Bod/treningsrom: Nylagt (2018) parkett på gulv, malte vegger. Rommet, som er nyoppusset, blir benyttet av dagens eier til treningsrom, men er iflg. tegninger bod (ikke søkt bruksendring).

Utvendig vedbod.

Hovedetasjen inneholder:

Gang: Nylagt (2018) parkett på gulv, malt panel på vegger. Innebygget skoskap.

Soverom 2: Nylagt (2018) parkett på gulv, malte vegger. Plassbygget garderobeskap.

Soverom 3: Nylagt (2018) parkett på gulv, malte vegger. Skyvedørsgarderobe.

Soverom 4: Laminat på gulv, malte flater. Plassbygget garderobeskap.

Baderom: Fliser på gulv og vegger, takess. Ny servant og ny seksjon, nytt dusjkabinett. Toalett.

Kjøkken: Pen kjøkkeninnredning fra Ikea, ny i 2013. God skap- og benkeplass. Flisplater over benk. Integrerte hvitevarer; komfyr, steketopp, kjøleskap, oppvaskmaskin. Installert automatisk vannstoppesystem fra Waterguard. Nylagt (2018) parkett på gulv, malte vegger, LED-downlights i taket.

Stue: Romslig og fin stue med nylagt (2018) parkett på gulv, dekortapet/malte vegger, malt panel i tak. LED-downlights i tak. Stuen har store vindusflater, noe som gir fin romfølelse. Flott Scan designovn for vedfyring. Varmepumpe. Verandadør (ny 2013) ut til stor og delvis overbygget veranda.

Hagestue stod nyoppført i 2015, og har ett uisolert rom. Rommet har malt tregulv og lysmalt panel. Innlagt strøm og lys. Dobbel verandadør og store vindusflater.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført slik:

Grunnmasser av fjell, sprengsteinsfylling og pukk. Støpt betong fundament/gulv. Antas ikke å være spesielt isolert og fuktsikret mot terreng. Grunnmur av betong. Synlig fuktsperre på utvendig side av grunnmur med topplist. Iflg. forrige eier drenert i 2013. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk. Trebjelkelag mellom etasjene. Utvendig liggende kledning. Isolerglass er datostemplet 2013-2015. 4 eldre vinduer. 2 låsbare vinduer. Saltak med undertak av bord. Tekket med takstein, taket var nytt 2015. Renner og nedløp i plastbelagt stål.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kommenterer takstmann at boligens tilstand sett ut fra alder er normalt god og er blitt påkostet den senere tid. Takstmann skriver at en bør vurdere å skifte ut de eldste vinduene.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velholdt, lys og meget pen enebolig som holder en normal god standard.

Oppvarming

Peisovn og varmepumpe i stuen. Ny (2018) varmepumpe i hallen nede. Varmekabler i entré og hall i sokkeletasje. Forøvrig basert på elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 16.09.69. Det er også ferdigattest for rehabilitering av pipa (nytt røykrør) datert 16.07.14. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det ble i 1962 tinglyst en bestemmelse om gjerdeplikt mot gnr. 21, bnr. 4. Denne eiendommen grenser ikke lenger mot eiendommen som skal selges, og antas som ikke lengre aktuell. Servitutten vil følge eiendommen. Kopi av tinglyst skjøte kan fås v/henv megler.

Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutt.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Det er ikke utført radonmåling.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for "Nordre Tømmerås - Brenna" vedtatt 28.06.1979. Eiendommen er avsatt/godkjent til boligformål i henhold til kommuneplanens arealdel vedtatt 07.09.2015.

Kopi av reguleringsplan og kommuneplan kan fås v/henv. megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale med selger.

Diverse

Verditakst: kr. 3.500.000,-

Lånetakst: kr. 3.050.000,-

Kopi av tilstandsrapport med takst og selgers egenerklæringsskjema fås som en del av salgsoppgaven. Budgivere forplikter seg til selv å sette seg nøye inn i dokumentene før bud inngis.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger, øvrige hvitevarer medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter: ca. kr. 8.000,-. pr. år

Det er installert vannmåler i boligen og kommunale avgifter vil derfor variere avhengig av eget vannforbruk.

Renovasjonsgebyrer: ca. kr. 3.500,- pr. år.

Feiegebyrer: ca. kr. 1.000,- pr. år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 16.000 kwh. pr. år.

Forsikring koster for selger ca. kr. 8.000,- pr. år.

Altibox er leverandør av TV- og internettsignaler, og koster for selger kr. 1.176,- pr. mnd. TV-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Verisure Alarmselskap som koster for selger kr. 424,- pr. mnd. Eget abonnement må bestilles av kjøper.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 3.588.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Svelvik
Grunnkrets Juveområdet
Kirkesogn Svelvik

Steder i nærheten

Verket 1.8 km
Hella 5 km
Tangen 9.4 km
Klokkarstua 5.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 112.6 km
Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 89.6 km
Jernbanestasjon Brakerøya 22.3 km
Buss Juveveien 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ebbestad grus 0.3 km
Idrettsanlegg Solbakken fotballbaner 0.4 km
Treningssenter Fitnessplanet 0.6 km
Treningssenter Studio 90 1.2 km

Steder av interesse

Skoler

Tømmerås skole (1-7 kl.) 1.6 km
Svelvik ungdomsskole (8-10 kl.) 1.8 km
Sande videregående skole 21.2 km
Holmestrand videregående skole 37.6 km

Barnehager

Tømmerås barnehage 0.8 km
Ebbestad barnehage (1-5 år) 1.7 km
Berger barnehage (1-5 år) 8.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Svelvik Senter 0.9 km
Postkontor / post i butikk Coop Prix Svelvik 2.9 km
Postkontor / post i butikk Kiwi Åskollen 17 km
Apotek Boots apotek Svelvik 1.1 km
Vinmonopol Svelvik Vinmonopol 0.9 km
Dagligvare Rema 1000 Svelvik 0.6 km
Dagligvare Kiwi Svelvik senter 0.9 km
Kiosk Senterkiosken 0.9 km
Kiosk Mix Pølsebaren 1 km
Bensinstasjon Shell Svelvik 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,8 %
Andel kvinner 49,2 %
Gj.snittalder menn 41,3 år
Gj.snittalder kvinner 41,4 år
Husholdninger med barn 37,2 %
Husholdninger uten barn 62,8 %
Gj.snitt byggeår 1979
Gj.snitt tomtestørrelse 1568
Område Personer Husholdninger
Kommune: Svelvik 6653 2940
Grunnkrets: Juveområdet 1708 691

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til 1 % provisjon av salgssummen, grunnhonorar kr. 12.500,-, oppgjørshonorar kr. 4.550,-,

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-. Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-. Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg. Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Energiattest
 
Rune Sirnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?