Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 19 000 000,- for kr 19 000 000,-

Velkommen til herskapelige Villa Rosanes!

Beliggenhet

Særpreg og fasjonabel eiendom

Sjøutsikt

Vakker have

Hyggelig uteplass

Hyggelig uteplass

Villa Rosanes

Villa Rosanes

Villa Rosanes

Vakker have

Villa Rosanes

Villa Rosanes

Villa Rosanes sett ovenfra

Villa Rosanes

Villa Rosanes

Sommer

Sommer

Vindfang med garderobe

Vindfang

Hall

Trappehall

Hall med trapp til øvrige etasjer

Bibliotek

Stuen forlenges av sommerstuen på utsiden

Stue i 1. etasje

Sommerstue

Spisestuen

Spisestuen

Spisestue

Kjøkken med adkomst til spisestue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken med tilkomst til spisestuen

Stue i 2. etasje

Stue i 2. easje

Soveværelse i 2. etasje

Soveværelse i 2. etasje

Innglasset veranda i 2. etasje

Villa Rosanes

Innglasset veranda i 2. etasje som åpnes etter vær og vind

Bad i 2. etasje

Dusjnisje i bad i 2. etasje

Detalj fra bad i 2. etasje

Bad/gjestetoalett i 1. etasje

Stue i 3. etasje med fantastisk balkong på utsiden

Stue i 3. etasje med utgang til stor utsiktsbalkong

Nærområde

Balkong

Kjøkken i 3. etasje

Soveværelse i 3. etasje

Ildsted i 3. etasje

Trappgang med utsmykket himling

Detalj fra himling i spisestuen

Detalj fra himling i spisestue

Stuen i 2. etasje har også en lekker vedovn

Villa Rosanes

Herskapelige Villa Rosanes

Plantegning Kjelleretasje

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Plantegning loftsetasje

Båthavn Rosanes

Nærområde

Rosahaug parken

Nøtterøy/Teie - Herskapelige Villa Rosanes - en meget særpreget og fasjonabel enebolig

Ørsnesalleen 20

Vis på kart

Prisantydning

Kr 20 000 000,-

Nøtterøy/Teie - Herskapelige Villa Rosanes - en meget særpreget og fasjonabel enebolig: Nøtterøy/Teie - Herskapelige Villa Rosanes - en meget særpreget og fasjonabel enebolig

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 20 000 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
635 / 789 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en umiddelbar nærhet til den vakre Rosahaugparken, Rosanes småbåthavn og badestrand, Teie torv med handel og de fleste servicetilbud. Kort vei til barnehage, nytt skoleanlegg, idrettsanlegg og hyggelige Teieskogen samt Tønsberg sentrum. Eiendommen ligger sjønært med fin utsikt fra boligen over innseilingen til Tønsberg. En helt unik og herskaplig eiendom med en fantastisk beliggenhet!

Barnehager og skoler

Teie barneskole og Teigar ungdomsskole. Barnehager i nærheten. Dersom ovennevnte skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor.

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbroen til Nøtterøy og tar til venstre i lyskrysset ved Teie veidele. Ta så til venstre i lyskrysset ved Teie torv og følg Ørsnesalleen nedover, innkjøringen til eiendommen ligger så på høyre hånd, hvor stikkveien inn går mellom eiendommene Ørsnesalleen 22 og 20 B.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 20 000 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1885

Soverom

4

Primærrom

635m2

Bruksareal

789m2

Tomt

2888m2

KR-kode

2117141

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ørsnesalleen 20, 3120 Nøtterøy

Gnr. 2, bnr. 169 i Nøtterøy kommune.

Tomten

En eiet tomt på 2.888,1 kvm. Eiendommen er opparbeidet med en vakker "engelskinspirert" hage - hvor smijernsportene åpner for den store gårdsplassen, der ett ovalt bedd er opparbeidet, slik at det er både plass til parkering og rundkjøring på den steinlagte gårdsplassen ved inngangspartiet. Hekker og prydbusker er stilfullt anlagt til inngangspartiet og lager ett dele inn til hagen. Den store gressplenen ligger usjenert til med busker og trær som beskytter mot innsyn. Her er det plass for ballspill og koselige sittegrupper som er etablert med lunende prydbusker og trær rundt. En vannfontene og flaggstangen pryder det flotte og solrike hageanlegget som den herskaplige boligen fortjener - her kan husets beboere, familie og venner - små som store - nyte hagelivets gleder!

Parkering

Flere biloppstillingsplasser på egen stor gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunal vannledning via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Eiendommen har privat septiktank. Kommunen har en generell hjemmel til å kreve at eiendommer med privat septiktank kobler seg til det offentlige avløpsnettet. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 910 kvm + krypeloft (areal ikke måleverdig)

Totalt bruksareal: 789 kvm

Totalt primærrom: 635 kvm

Bruksareal:

Enebolig 789 kvm

Primærrom:

Enebolig:

Kjeller: 44 kvm: Trapperom og vaskerom

1. etasje 209 kvm: Vindfang, hall m/trapp, kjøkken, spisestue, 3 stuer, gang bad/wc, trapperom/gang og soverom

2. etasje 213 kvm: Trapperom/gang, stue, 3 soverom, omkledningsrom, bad/wc, 2 trapperom/gang og innglasset veranda

3. etasje 169 kvm: Trapperom/gang, stue 1, tidligere kjøkken/gang, stue 2, bad/wc, "vaskerom", trapperom/gang og soverom

Sekundærrom:

Enebolig:

Kjeller: 134 kvm: Boder og teknisk rom

1. etasje 7 kvm: Garderobe og bøttekott

2. etasje 4 kvm: Garderobe og kott

3. etasje 9 kvm: Bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.05.2018 utført av Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Enebolig oppført i mur/tegl i 1885/-86. Boligen er oppført i tre etasjer samt kjeller og krypeloft. Boligen ble tilbygd i 1967 og ombygd til kontorer i 1982. Ombygd 3. etasje i 1995. Ombygd/tilbakeført til bolig i 2011/12. Årstallene er hentet dels fra kommunal informasjon og dels fra tidligere boligsalgsrapport iht. tilstandsrapport. Årstallene kan være usikre.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder noe råte i dør til kryperom (under bue) samt vindu(er) ved inn glasset veranda i 2. etasje. Utbedring av råteskader må påregnes. Enkelte sprekker/avflaking i utvendige fasader. Utbedring må påregnes. Stedvis saltutslag i kjeller samt på innside av yttervegger. Enkelt taksten må utbedres/skiftes. Selger opplyser om at det har vært lekkasje ved pipe. Det har vært branntiløp på loft i 2015 - utbedret ved oppgradering av elektrisk anlegg på loft.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Den ærverdige murbygningen som er oppført i ca. 1886, går over 3 plan med kjeller og er meget innholdsrik med bl. annet praktikantdel/hybel.

Særdeles rikelig med plass i villaen som byr på ett bruksareal på hele 789 kvm og primærrom på 635 kvm, store luftige værelser og god takhøyde er fellesnevneren for rommene i boligen – alle innbydende med en klassisk og lekker stil.

Eiendommen er godt vedlikeholdt og har de siste år gjennomgått en omfattende modernisering og fremstår i dag med en høy og solid standard.

Herskapsfølelsen får man allerede i porten til eiendommen, hvor den doble smijernsporten med en flott anlagt gårdsplass sørger for en verdig mottagelse til den opprinnelige "redervillaen" som ble bygget av skipsreder Otto Keiser Thoresen i ca. 1886. Den gangen hørte store deler av Ørsnes og Rosanes til denne eiendommen – «Rosanes». Villaen har i årenes løp vært benyttet til både bolig og til kontor virksomhet.

De nåværende eierne har sørget for at villaen nå fremstår som en praktfull enebolig – hvor det nå er duket for å huse både praktikant og gjester i egne og meget romslige avdelinger. Villaen er meget smakfullt oppusset, og i særdeles god harmoni med husets opprinnelse. Gjennomgående stilsikre farge- og materialvalg – en opplevelse av de sjeldne og ferdes i gjennom den svært innholdsrike og prektige villaen.

Villaens 1. etasje møter deg med ett romslig vindfang med tilliggende garderobe. Innenfor ligger den gedigne trappehallen, det lekre bindeleddet mellom etasjene. Her ligger det vakre trappeløpet, med malerier i himlingen, flotte utskjæringer, stukkaturer, vakre tapet, nydelig parkett og mange andre detaljer som sammen med peiser og ildsteder pryder villaen. På innsiden ligger fantastiske 3 stuer på rad. Salongen med en nydelig "sommerstue" på utsiden, hvor 2 doble glassdører som fører deg ut til den usjenerte hageoasen på utsiden. Biblioteket med biljardbord og en perle av en spisestue, nærmest som en ballsal å regne, ligger på hver sin side av salongen. Det romslige kjøkkenet med direkte adkomst til spisestuen har en lekker, ny og moderne innredning, med alle de tekniske innretninger som hører til. (Kun integrerte hvitevarer medfølger.) Det ligger også ett baderom og ett vaskerom på dette planet. I tilknytning til 1. etasje er det en hyggelig hybel/praktikant del med egen inngang.

I 2. etasje har familien et herlig oppholdsrom i en stor tv-stue, hvor det er ett flott utsyn gjennom vindusrekken i den buede fasaden. Man har tilkomst til hoved soverommet fra stuen, ett herlig værelse med tilliggende garderoberom, med stor soveroms størrelse. I andre enden av tv-stuen ligger soverom 2 og 3, de også store og luftige. Ett deilig bad, med doble vasker i pen innredning wc og dusj ligger i tilknytning til soveroms gangen. Trappeløpene går i separate skiller, så hver etasjene, kan om man ønsker, "leve litt sitt eget liv". På utsiden av denne etasjen så har man en sjarmerende innebygget glassveranda, vestvendt og solrik - hvor man kan åpne og lukke vindusfelt, etter vær og vind.

I 3. etasje – loftsetasjen byr på nok en herlig stue, denne med en fantastisk utsikts balkong på utsiden. Fra gangen har man tilkomst til et gedigen rom med loftstue og soveroms avdeling på den ene siden, og på den andre siden enda et stor soverom. Til gangen ligger det ett stort, flislagt bad, bod samt et stort, tidligere kjøkken/kontor. Som seg hør og bør til en herskapelig bolig, så har også denne 2 trappeløp mellom etasjene. Sideinngangens trappeløp går også ned til kjelleren hvor det er en stor vaskekjeller og mange bodrom med god lagring, trimrom, hobbyrom m.m.

Husets eiere fortjener heder og ære for at villaen nå fremstår nå som en herskapelig boligperle på Nøtterøy, meget særpreget og fasjonabel med et stort parkmessig og vakkert hageanlegg. En sjelden og unik mulighet!

Den unike eiendommen ligger attraktivt til på Teie i et veletablert villastrøk, meget rolig og barnevennlig uten trafikk, men med kort vei til det meste.

Oppvarming

Varmekabler i tre bad. Sentralfyringsanlegg og panelovner forøvrig.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 2012. Bygget er oppført i ca. 1886 og rehabilitert og ombygget i 1985/86.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr 1398, tinglyst 27.05.1959, type heftelse: Bestemmelse om gjerde

Dagboknr 439, tinglyst 26.01.1978, type heftelse: Grunnavståelse til kommunen

Dagboknr 13138, tinglyst 27.09.1984, type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett og kloakkledning for gnr. 2, bnr. 166 og 315.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til Bolig i henhold til reguleringsplan Rosanes datert 09.08.1960 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Eiendommen er SEFRAK-registrert - Kulturminne: 07220201004. Dette kan medføre at fremtidige endringer av bygningen er søknadspliktig og må godkjennes av kommunen eller fylket før igangsetting.

Kontakt megler for mer informasjon.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 18 309,- for inneværende år (hele 2017). I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk (inkl. nettleie) som tilsvarer ca. kr 38 000,- pr. år. / 55 000 kwh. pr. år.

Forbruk fyringsolje 2016 var7500 l. Antatt forbruk 2017 er 7000 l.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 17 900,-.

Ingen Velavgift.

Boligen er tilknyttet Viken fiber og Altibox som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 490,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 7 400,- pr. år. (alarm kan overdra)

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 20.501.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nøtterøy
Grunnkrets Rosanes
Kirkesogn Teie

Steder i nærheten

Teie Hovedgård 1.1 km
Tønsberg Kystkultursenter 1.3 km
Fylkeshuset 1.6 km
Sjøbodkvartalet 2 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 26.4 km
Jernbanestasjon Tønsberg 2.6 km
Bussholdeplass Rosanes 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Rosanes gress 0.5 km
Idrettsanlegg Teie Idrettspark 1.4 km
Treningssenter Fresh Fitness Tønsberg 1.4 km
Treningssenter WellnessClub Tønsberg 2.1 km

Steder av interesse

Skoler

Teie skole (1-7 kl.) 1.4 km
Herstad skole (1-7 kl.) 2.3 km
Føynland skole (1-7 kl.) 3.6 km
Rudolf Steinerskolen i Vestfold (1-10 kl.) 2.6 km
Teigar ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Færder videregående skole 1.3 km
Rudolf Steinerskolen i Vestfold (vgs) 2.6 km

Barnehager

Teie kirkes barnehage (3-5 år) 0.1 km
Teie Hageby barnehage (3-5 år) 0.8 km
Teiehøyden barnehage (1-5 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bellevuesenteret 0.3 km
Kjøpesenter Farmandstredet 2.1 km
Postkontor Meny Teie Torg 0.3 km
Postkontor Spar Kaldnes Brygge 1.9 km
Apotek Apotek 1 Teie 0.3 km
Apotek Boots apotek Svanen Tønsberg 2.1 km
Vinmonopol Nøtterøy Vinmonopol 0.2 km
Vinmonopol Tønsberg Vinmonopol 2.2 km
Dagligvare Rema 1000 Teie 0.2 km
Dagligvare Meny Teie Torg 0.3 km
Kiosk/video Narvesen Smidsrødveien 0.2 km
Kiosk/video Movietime - Teie 0.5 km
Bensin Shell Teiehøyden 0.4 km
Bensin Esso Fjelli's Bilservice 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 45,9 %
Andel kvinner 54,1 %
Gj.snittalder menn 40,7 år
Gj.snittalder kvinner 43,4 år
Husholdninger med barn 31,3 %
Husholdninger uten barn 68,7 %
Gj.snitt byggeår 1967
Gj.snitt tomtestørrelse 874
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nøtterøy 21491 9351
Grunnkrets: Rosanes 1549 628

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 3.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jørgen Erland Pettersson
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?