Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 000 000,- for kr 3 000 000,-

Fasadebilde.

Fasadebilde.

Fasadebilde.

Inngangsparti.

Lys og pen entre.

Gang / hall.

Sov

Soverom.

Hovedsoverom.

Bad.

Bad.

Åpen stue/spisestue løsning.

Sittegruppe i stuen.

Spisestue.

Utgang til terrasse fra stue.

DSCF7902

Stue: peis og tv stue.

Åpen stue/spisestue.

DSCF7898

Lekkert HTH kjøkken.

DSCF7943

DSCF7980

DSCF7957

Peis på kjøkkenet.

Peis på kjøkkenet.

Usjenert uteplass.

Romslig terrasse på 50 kvm.

Usjenert terrasse.

Plantegning 3D

BUD INNKOMMET! Vesterøya - Lekker enebolig innerst i blindvei med god planløsning og standard. Alt på en flate!

Østerliveien 2D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 900 000,-

BUD INNKOMMET! Vesterøya - Lekker enebolig innerst i blindvei med god planløsning og standard. Alt på en flate!: BUD INNKOMMET! Vesterøya - Lekker enebolig innerst i blindvei med god planløsning og standard. Alt på en flate!

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 900 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
106 / 128 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger barnevennlig til i enden av en blindvei. Kort avstand til Framnes barneskole og Skagerak International School (privatskole). Boligen har også fordelen av å ligge i behagelig avstand til flotte turområder og idrettsanlegg som Kariåsen idrettspark og gamle Sandarbanen. Coop dagligvareforretning ligger også i nærområdet. Ved Kilen området finner du blant annet treningssenter, apotek og flere forretninger. Fra boligen er det også en kort sykkeltur ut til Vesterøyas flotte badeplasser og strender ved Korsvik, Asnes og Tangen.

Fjellvik Båtforening ligger cirka 300 meter unna, hvor du kan undersøke mulighetene for båtplass - se www.fjellviknett.no. Eiendommen ligger ca 2 km. fra sentrum/brygga, slik at alle byens fasiliteter ligger kun 15-20 minutters gange unna.

Velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Framnes barneskole og Varden ungdomsskole. VillaVillekulla barnehage ligger i samme gate. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Sandefjord sentrum følger du kilgata mot Indre Havn. Ved rundkjøringen ved Shell ta til høyre inn Vesterøyveien og følg denne ca. 1 km. På toppen av bakken ta Østerliveien til venstre og første vei til venstyre igjen. Eiendommen ligger da innerst i gaten på høyre hånd. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 900 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

1

Byggeår

1983

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

106m2

Bruksareal

128m2

Tomt

542m2

KR-kode

2218115

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Østerliveien 2D, 3219 Sandefjord

Gnr. 113, bnr. 330 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet tomt på 542 kvm. Tomten er opparbeidet med asfaltert innkjørsel med gressplen og hekk rundt boligen. Romslig terrasse med utgang fra stuen på nordsiden av huset. Tomten er blitt oppgradert og vedlikeholdt i senere tid.

Parkering

Garasje med el. portåpner. Ellers parkering i egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp iht. Sandefjord kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 141 kvm

Totalt bruksareal: 128 kvm

Totalt primærrom: 106 kvm

Første etasje:

Entre, gang, vaskerom, stue, kjøkken, bad og 3 soverom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.04.2018 utført av Hans Petter Olaussen.

Standard

Lekker enebolig på en flate som holder en god standard.

STUE:

Stor romslig stue / spisestue med utgang til 50 kvm usjenert terrasse og hage. Stuen er nylig blitt oppgradert med ny gips på alle vegger. Store vindusflater som slipper inn mye lys. Både peis og og varmepumpe i stuen.

KJØKKEN:

Lekkert HTH kjøkken i slett høyglans utførelse som ble oppgradert i 2011 med ny innredning og skifer på gulv. Godt med skap og benkplass samt et stort praktisk kjølehjørne. Koselig peis også på kjøkkenet.

BAD:

Fint flislagt bad med varme i gulv innredet med wc, dusjkabinett og servant. Panel på vegger som ble malt i 2016. Mekanisk avtrekk i himling.

SOVEROM:

Boligen har 3 soverom som alle er overflatebehandlet i senere tid. Ny garderobe på hovedsoverom.

TOTALINNTRYKK:

Flytt rett inn i en lekker og godt vedlikeholdt enebolig på en flate med super planløsning og god standard. Boligen er lys og delikat og gir et generelt godt inntrykk.

Oppvarming

Peis og varmepumpe i stue og varmekabler på bad. Det er lagt varmematte under gulv i gang. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 11.02.1983.

Tinglyste heftelser og rettigheter

901776-1/29 Realsameiet. Eiendommen har en andel i gnr 113, bnr 331. Ideell andel: 1/5. Gjelder veien inn til eiendommene 2A - 2E.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 22.05.2014 er avsatt til boligbebyggelse.

Sandefjord kommune informerer at de ikke er kjent med noen eventuelle planendringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

- Alle overflater er malt i perioden 2015-2018.

- Hele huset er malt sommeren 2016.

- Skiftet glass i alle vinduer 2016.

- HTH kjøkken fra 2011.

- Ny shingel på tak i 2007.

- VV. bereder fra 2006.

- Lagt opp til robot gressklipper.

- Motorstyrt markise.

- Varmepumpe.

Lamper i tak på soverom og robotgressklipper følger ikke med.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.859,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2 973 749,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: 29 900,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14 000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Jonas Madsen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?