Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 400 000,- for kr 7 400 000,-

Velkommen til visning i Øvre Guldalsgate 14C

Inngangspartiet, velkommen inn!

Dobbel garasje

Terrasse

Velkommen inn!

Stue

Stue med peis og god plass til sittegruppe

Stue

Stue

Spiseplass i stue

Kjøkken spisebord

Flott kjøkken med god skap- og benkplass

Kjøkkenet med plass til stort spisebord

Vaskerommet er innen for kjøkkenet med god plass i 1.etg. Ut fra vaskerom er det utgang til terrasse

Hovedsoverom i 1.etg

Soverom 2 i underetasjen

Soverom 3 i underetasjen

Hovedbadet i første etasjen med både dusj og badekar

Bad 2 i underetasjen med bastue

Bad 2 i underetasjen med bastue

Gang/trapperom i kjeller

Trimrom/ TV-stue i kjeller

Trimrom/ TV-stue i kjeller

Stor dobbel garasje innvendig

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Fasade

Øvre Guldalsgate 14C

Øvre Guldalsgate 14C

Fasade. Godt med parkeringsmuligheter bak huset

Plantegning kjeller.

Plantegning underetasje.

Plantegning 1.etg.

Strømmen

Øvre Guldalsgate 14c

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 900 000,-

Strømmen: Stort teglsteins hus sentralt på Strømmen. Dobbel garasje. Innerst i blindvei.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 900 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
258 / 368 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Øvre Guldalsgate 14 C er en flott enebolig beliggende i et populært og etablert boligområde på Strømmen i Skedsmo kommune. Området er svært barnevennlig, med nærhet til barnehager, skoler, buss, tog og gangavstand til gode turmuligheter året rundt. Nærhet til flere aktivitetstilbud som fotballbane, svømmehall, idrettsanlegg, lekeplass, alpinanlegg, hoppbakke og akebakker. Gangavstand til Strømmen Storsenter, som er Norges største kjøpesenter i antall butikker, med ca 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Kort avstand til Lillestrøm hvor det er hurtige avganger med tog til Gardermoen Lufthavn og Oslo Sentralstasjon med en reisetid på ca. 12 minutter. Svært sentralt belighenhet med kort vei til E6-aksen for rask transport i retningen Oslo/Gardermoen.

Barnehager og skoler

Skoler:

1-7 kl. Sagdalen skole

8-10 kl. Bråtejordet skole

Vgs. Strømmen videregående skole

Vgs. Lørenskog videregående skole

Barnehager:

Bhg. Bråtejordet barnehage

Bhg. Strømmen barnehage

Bhg. Noahs Ark barnehage

Bhg. Hagan barnehage

Bhg. Sagelva barnehage

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Oslo: Ta av E6 ved Karihaugen. Følg veien og ta av mot Fjellhamar ved Circel K stasjonen. Ta til venstre i rundkjøringen og følg Strømsveien i ca. 1 km. Når du kommer til Uno-X stasjonen, svinger du opp til høyre i Bekkeliveien. Følg Bekkeliveien i ca 300 meter, og sving deretter til høyre og inn på Nygårdsveien. Følg Nygårdsveien i ca. 200 meter før du svinger til ventre og inn i Øvre Guldalgsgate. Følg veien til enden, og ned til høyre. Du vil da finne Øvre Guldalsgate 14 C rett frem. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger fra Strømveien og Stasjonsveien.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 900 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1996

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

258m2

Bruksareal

368m2

Tomt

518m2

KR-kode

581770

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Øvre Guldalsgate 14c, 1467 Strømmen

Gnr. 77, bnr. 1521 i Skedsmo kommune.

Tomten

Eiendommen har en eiet tomt på 518,1 kvm. Tomten er opparbeidet flat-/skrånende tomt med gressplen, hekk, støttemur og steinsatt gårdsplass.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje som er integrert til boligen, så her er det ikke nødvendig å gå ut for å sette seg i bilen. Garasjen har en dobbel el-drevet leddport, varmt/kaldt vann, sluk og innlagt strøm. Ellers er det gode parkeringsmuligheter på egen steinsatt gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst over Øvre Guldalsgate 14 A og 16, se tinglyste heftelser og servitutter for tillatelse. Det er felles vedlikeholdansvar mellom tre eiendommer (Øvre Guldalsgate 18, 14 C og 14 B) om bl.a snømåking.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Skedsmo kommune har vedtatt at i perioden 2014-2019 skal alle husstander ha installert vannmåler. Vannmåleren er gratis, men er kommunens eiendom. Selve installasjonen av vannmåleren må eier selv bekoste. Godkjent vannmåler må hentes hos kommunens driftavdeling i Leiraveien 7. Godkjent rørleggerfirma må kontaktes ved installasjon.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 411 kvm

Totalt bruksareal: 368 kvm

Totalt primærrom: 258 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

Kjeller: WC, trapperom/gang og trimrom/tv-stue: 61 kvm

Underetasje: Hall m/trapp, bad m/badstue og 2 soverom: 73 kvm

1.etg: Trapperom, stue/spisestye, kjøkken, vaskerom, gang, bad og soverom: 124 kvm

Sekundærrom:

Kjeller: Ett innredet rom med panel på vegger/fliser på gulvene og 3 boder: 58 kvm

Underetasje: Sluse, garasjerom og 2 boder (1.med utv.adkomst): 52 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.05.2018 utført av Sten-Børge Willye Olsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med yttervegger i kjeller og underetasje av lettklinker (leca) og yttervegger i 1.etg av trebindingsverk med utvendig teglsteinsforblending. Etasjeskiller av Leca-plank. Vinduer og terrassedør med 2-lags isolerglass fra 1995. Takene er tekket med sort dobbeltkrum betongtakstein. En 300 liters OSO varmtvannsbereder fra 1995. Rør-i-rør opplegg. Boligen har mekanisk ventilasjon med varmegjenvinningsfunksjon. På baderommene er det luftespalter over dørene, vindu og mekanisk avtrekk. Et sikringsskap i underetasje innholdende automatsikringer/50A overspenningsvern/jordfeilbryter og en digital strømmåler. Det er eget sikringsskap i 1.etasje. Det er montert opplegg for sentralstøvsuger i boligen.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder at det ble målt stedvis forhøyde fuktverdier i kjeller (gjelder for det meste i/mot hjørner). Det ble målt forhøyde fuktverdier i dusjsonen på bad i 1.etg, men selger opplyser at det er lagt sveisemembran i gulvet, så forholdet skal ikke utgjøre noen teknisk risiko. Påvist et punktert isolerglass i garasje.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Veronica Gjelsnesvangen har gleden av å presentere Øvre Guldalsgate 14C.

Boligen er et Hedalm-Anebyhus over tre plan, med integrert garasje og en bod med utvendig adkomst. Standarden på huset er normalt god, og vurderes som godt vedlikeholdt både innvendig og utvendig. Her er det ikke mye som skal til for å gjøre det til ditt drømmehus! Da huset er av teglstein krever det mindre vedlikehold, enn et vanlig trehus. Boligen fremstår som svært tiltalende med familievennlig planløsning, og med en stor stue i 1.etg som vil være familiens knutepunkt.

Boligen har adkomst via overbygd inngangsparti. Entreen er stor og lys, med fliser på gulvet. Det er gode oppbevaringsmuligheter for skap og andre garderobeløsninger.

I samme etasje som inngangspartiet finner du to soverom, bad med badstue, bod og en dobbel garasje.

Videre opp i boligens 1.etasje som er hovedetasjen, er det en stor stue på ca. 60 kvm, kjøkken, vaskerom, bad og soverom.

Stuen er stor og har fliser på gulvet. Her er det god plass til en sofakrok og et stort spisebord, hvor sene middager med venner og familie kan nytes med varme i peisen. Fra stue og vaskerom er det utgang til terrassen som er dels flislagt og dels belagt med treheller. På terrassen er det gode solforhold på sommerstid, hvor ettermiddags/kveldssol kan nytes.

Kjøkkenet er et Takhøy Huseby kjøkken med fronser av lys eik + vitrineskap, fliser mellom benk/overskap, benkebelysning og ventilator. Store vinduer som slipper inn godt med dagslys, og som gir en god utsikt. Kjøleskap og oppvaskmaskin på kjøkkenet vil ikke følge med boligen. Innenfor kjøkkenet er det et praktisk vaskerom med skyldekar, opplegg for vaskemaskin, kjølehjørne og diverse oppbevaringsskap.

I boligens kjeller er det ett innrededet rom med panel på vegger/fliser på gulv, 3 boder, tv-stue/trimrom og en WC. Her er mulighetene mange! Det gjøres oppmerksom på at rom i kjeller ikke er godkjent til varig opphold, da disse rommene kun er godkjent som bod/disponible rom.

Det er totalt 2 flislagte bad + en WC i boligen.

Badet i underetasjen har badstue, dusjhjørne med skyvedører, klosett, baderomsmøbler med servant, høyskap, og speil med overlys.

I badet i 1.etg er det dusjhjørne med skyvedører, boblebad, klosett, baderomsmøbel med dobbel servant, høyskap, speilskap og speil med overlys.

Dette er et spennende hus med mange muligheter i kjeller, og med gode matrialvalg.

Velkommen på visning!

Oppvarming

Boligens har en luft-til-luft varmepumpe, peisovn, varme i gulv (hele 1.etasje, begge soverommene + gang i underetasjen og i to innredede rom+ gang i kjeller) og varmegjennvinning på ventilasjonsanlegget.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 04.04.1996.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

- Skorsteinen er trykkprøvet og godkjent. To sider av skorsteinen skal være tilgjengelig for inspeksjon i stue.

- Terrenget må planeres med fall fra huset.

- Terrasse rekkverk, utvendig teglforblending, samt noe mønesteiner og husnummerskilt står igjen å montere.

- Statiske beregninger av opplegg for jerndrager under terrasse gulv, samt reviderte tegninger for kjeller og underetasje, må sendes inn til godkjennelse.

- Kontroll av røranlegg og avkjørsel må avtales innen 15.04.1996.

Selger opplyser at alle punkter er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst en servitutt på eiendommen.

Dagboknr 16174, tinglyst 09.12.1991, type heftelse: bestemmelse om veg. Gnr. 77, bnr. 1521 (gjeldende eiendom) bekrefter at eiendom gnr. 77, bnr. 1522 (Øvre Guldalsgate 14 B) skal ha rett til å kjørevei i en bredde av 4 meter. Samme servitutt sier at Øvre Guldalsgate 14 B og C skal ha samme veirett over gnr. 77, bnr. 677 (Øvre Guldalsgate 14 A).

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter servitutt.

Eiendommen har tinglyst rett til kjærevei i tilsammen 4 m bredde over gnr. 77, bnr. 677 og 693 (Øvre Guldalsgate 14 A og 16). Rettigheten er tinglyst på gnr. 77, bnr. 677, dagboknr 16037, tinglyst 24.10.1996.

Eiendommen har tinglyst rett til å legge vann-og kloakkledninger over gnr. 77, bnr 677 (Øvre Guldalsgate 14 A) og utføre tilsyn og nødvendig reparasjoner av disse. Denne rettigheten gjelder Øver Guldalsgate 14 C og 14 B. Rettigheten er tinglyst på gnr. 77, bnr. 677, dagboknr 17218, tinglyst 12.11.1996.

Eiendommen har tinglyst rett til å oppføre bolighus i en avstand på 3 meter fra felles eiendomsgrense med gnr. 77, bnr. 693 (Øvre Guldalsgate 16). Rettigheten er tinglyst på gnr. 77, bnr. 693, dagboknr 17319, tinglyst 12.11.1996.

Eiendommen har tinglyst rett til å legge vann- og kloakk ledning over gnr. 77, bnr. 677 (Øvre Guldalsgate 14 A) og utføre tilsyn og nødvendig reparasjon av disse. Denne rettigheten gjelder Øvre Guldalgate 14 B, 14 C og 18. Rettigheten er tinglyst på gnr. 77, bnr. 677, dagboknr 14896, tinglyst 22.09.1998.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til nåværende bebyggelse og er innenfor faresone H320_3 (Flom) i henhold til kommuneplan 1350KP kommuneplan for 77/1521 datert 06.12.2017 med tilhørende kommuneplan 2015-2026 med planbestemmelser revidert 03.02.2017.

Faresone H320_3 (Flom) innebærer at boligen er utsatt dersom det kommer store nedbørsmengder, og vannet lager sine egne vannføringer fra Stasjonsveien.

Selger opplyser om at 05.12.2014 ble det mottatt nabovarsel for bygging nabotomt (gnr. 77, bnr. 870). Huset skulle være liggende på eiendommen. Dette huset har ikke blitt bygget.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.578,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 6.680,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 32.000,- pr. år. / 30.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.076.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 578 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av internett og har en avgift på kr. 519 pr. mnd.

Boligen er tilknyttet Vericure alarmselskap som koster kr 6.136 pr. år. Alarmen kan overføres hvis ønskelig for kjøper.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.098.749.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Skedsmo
Grunnkrets Stalsberg 1
Kirkesogn Strømmen

Steder i nærheten

Fjellstad 0.6 km
Løvenstadtorget 1.2 km
Strømmen Kirke 1.2 km
Kurland 1.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 35.8 km
Sentralstasjon Oslo S 19.3 km
Jernbanestasjon Strømmen 0.9 km
Bussholdeplass Frydenbergveien 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Strømmen stadion 0.9 km
Idrettsanlegg Slora grusbane 1.2 km
Treningssenter Fresh Fitness Strømmen 0.5 km
Treningssenter Condis Tr.senter Lørenskog 3.8 km

Steder av interesse

Skoler

Frydenlund skole og ressurssenter (1-7 kl.) 1 km
Sagdalen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Bråtejordet skole (8-10 kl.) 1.8 km
Stav skole (8-10 kl.) 3.2 km
Strømmen videregående skole 1.5 km
Lørenskog videregående skole 2.5 km

Barnehager

Kløverenga private familiebarnehage (1-3 år) 0.5 km
Bårliskogen barnehage (1-6 år) 0.5 km
Hagan barnehage (0-5 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Strømmen Storsenter 0.6 km
Kjøpesenter Lørenskog Storsenter 6.2 km
Postkontor Coop Prix Strømmen 1 km
Postkontor Coop Extra Løvenstad 1.3 km
Apotek Boots apotek Strømsveien 0.4 km
Apotek Vitusapotek Strømmen Storsenter 0.6 km
Vinmonopol Strømmen Vinmonopol 0.6 km
Vinmonopol Triaden Vinmonopol 6.2 km
Dagligvare Kiwi Strømmen 0.6 km
Dagligvare Rema 1000 Strømmen Storsenter 0.6 km
Kiosk/video Mix Strømmen Storsenter 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Strømmen Kiosk 0.6 km
Bensin Shell Strømmen 0.7 km
Bensin Esso Tiger Strømmen 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,3 %
Andel kvinner 49,7 %
Gj.snittalder menn 35,8 år
Gj.snittalder kvinner 34 år
Husholdninger med barn 47,2 %
Husholdninger uten barn 52,8 %
Gj.snitt byggeår 1948
Gj.snitt tomtestørrelse 693
Område Personer Husholdninger
Kommune: Skedsmo 51760 23160
Grunnkrets: Stalsberg 1 1021 392

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,7% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 1.875,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Veronica Gjelsnesvangen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?