Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 250 000,- for kr 6 250 000,-

fasade

terrasse

utsikt

fasade

fasade

terrasse

terrasse

gang

stue

stue

stue

kjøkken

kjøkken

soverom

bad enebolig

detalj soverom

balkong utenfor soverom

soverom

fasade anneks

fasade anneks

utsikt fra anneks

stue anneks

stue anneks

bad anneks

Kort vei til fjorden

3Dplan

3Dplan

3Dplan

2Dplan

2Dplan

2Dplan

Flaskebekk - Stor eiendom med liten enebolig, anneks og uthus.

Øvreveien 51

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 250 000,-

Flaskebekk - Stor eiendom med liten enebolig, anneks og uthus.: Flaskebekk - Stor eiendom med liten enebolig, anneks og uthus.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 6 250 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
74 / 74 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Stor eiendom beliggende i meget populært og særeget boområde på Flaskebekk, helt nord på Nesodden. Boligen er beliggende vestvendt og har meget gode solforhold samt sjøutsikt mot deler av Oslofjorden. Det er gangavstand til forretningssenter på Tangen med butikker, lege, tannlege, samt kommunesenter med bibliotek, helsestasjon og kommuneadministrasjon. Kort vei til offentlig kommunikasjon som korresponderer med båt fra Tangen brygge til Aker brygge og Lysaker. Nærhet til flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i skog og mark både sommer som vinter. Kort rusletur til badeplass og Strandpromenaden.

Barnehager og skoler

Gangavstand til barne- og ungdomsskole på Tangen. Steinerskole på Skoklefall og videregående skole på Berger/Hellvik. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Ta av ved Nesset og følg fv 156 mot Nesoddtangen. Ta til venstre i rundkjøringen ved Skoklefall kirke og følg Kapellveien til neste rundkjøring. Ta rett over i rundkjøringen og følg Flaskebekkveien nedover. Ta inn Øverveien på høyre hånd og følge denne innover. Det er adkomst til eiendommen via felles sti fra nord.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 250 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1913

Soverom

2

Primærrom

74m2

Bruksareal

74m2

Tomt

3080m2

KR-kode

511890

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Øvreveien 51, 1452 Nesoddtangen

Gnr. 2, bnr. 214 i Nesodden kommune.

Tomten

Stor eiet tomt på 3.080,6 kvm. Eiendommen er hovedsakelig skrånende mot vest, med stedvise relativt plane områder. Tomten er delvis opparbeidet med plenarealer, frukttrær og beplantninger. Øvrige deler av eiendommen er bestående av naturtomt med naturvekster og trær, samt stedvis fjell i dagen og en større fjellkolle ovenfor og bak eneboligen. Gruslagt innkjørsel nede ved Øvreveien og opp langs nordre tomtegrense er grodd igjen og fremstår nærmest som en adkomststi for de omkringliggende eiendommene. Det er derfor pr. i dag ingen parkering eller kjørbar adkomst til eiendommen, da det pt. benyttes adkomst fra naboeiendommen nr. 45, som er i eiers familie. Parkering og kjørbar adkomst må derfor opparbeides og kan best utnyttes fra adkomststien og planert delvis med gruslagt gårdsplass nedenfor uthuset. Utfordring med bratt sving opp når du kommer ovenfra Øvreveien, som er enveiskjørt.

Eiendommen har gode sol og utsiktsforhold.

Tomten har sannsynligvis fremtidig utviklingsmuligheter. Dette vil nok ta noen år da områdeplanen ikke er ferdig avklart og det er i den forbindelse innført midlertidig delingsforbud. Fremtidige betydelige kostnader vedrørende tilknytning til godkjent vann- og avløpsløsning, samt opparbeidelse av kjørbar adkomst og parkering, må påregnes.

Parkering

Det er ingen parkeringsmuligheter på egen eiendom i dag og dette må opparbeides av kjøper.

Vei, vann og avløp

Vei: Det er privat velvei langs tomtens vestgrense, men ingen opparbeidet veiadkomst eller parkering for eiendommen i dag.

Vann: Eiendommen har privat borevann. Borehullet er fra 1980-tallet med senkepumpe fra 2012. Varmtvannsbereder og vannpumpe fra ca. 2012, fordelerstokk for vannrør samt senkepumpe til borehull er plassert i krypkjeller Borevannet er kontrollert og drikkbart iht. beboer. Det anbefales på generelt grunnlag kvalitetskontroll av borevannet med jevne mellomrom.

- Deler av gråvann er ført rett ut i terreng og det er nødvendig med etablering av godkjent avløpsløsning for hele anlegget.

Avløp: Eiendommen har privat, lukket septiktank og gråvann delvis til terreng. Det er felles avløpstank med Øvreveien 45 til svartvannstank på 6 kubikk inkl. gråvann fra kjøkken. Septikktanken er plassert på naboeiendommen, rett syd for uthuset. Gråvannet fra badet går direkte ut i terreng og må påkobles til septiktanken. Stikkledningen er fra 2007. Boligen har ikke godkjent løsning for gråvannsavløp ut i terreng, og det må påregnes fremtidig pålegg om etablering av godkjent avløpsløsning. Den pågående områdereguleringsplanen har til hensikt å avkloakkisere området, og det må derfor påregnes større kostnader i fremtiden ifm. tilknytning til godkjent anlegg.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Enebolig:

Totalt bruttoareal: 81 kvm

Totalt bruksareal: 74 kvm

Totalt primærrom: 74 kvm

Primærrom:

Stue, kjøkken, bad, gang/entré, trapperom: 51 kvm

2 soverom, gang, trapperom: 23 kvm

Krypkjeller med adkomst via utvendig luke i grunnmur på nordsiden.

Kryploft med adkomst via utvendige veggluker fra balkong.

Anneks:

Totalt bruttoareal: 35 kvm

Totalt bruksareal: 29 kvm

Totalt primærrom: 25 kvm

Primærrom: Stue, gang, bod/toalett-rom: 25 kvm

Sekundærrom: Bod

Krypkjeller med adkomst via innvendigluke i grunnmur fra utebod.

Kaldtloft med adkomst via utvendig veggluke i søndre gavlvegg.

Uthus:

Totalt bruttoareal: 23 kvm

Totalt bruksareal: 15 kvm

Sekundærrom: 2 boder m/lagringsmuligheter.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.05.2018 utført av Takstmannen AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Enebolig over to plan med tilhørende fritidsbygg med eget adressenummer (Øvreveien 49) og et innredet uthus. Eneboligen er oppført i 1913 og er tilbygget/ombygget og modernisert hovedsakelig i 2007. Boligen har begrenset størrelse og generelt enkel standard, også delvis fra eldre byggeår. Vestvendt terrasse på ca. 3 kvm ved inngangen. Utgang fra soverom mot nord til vestvendt overbygget terrasse på ca. 4 kvm.

Enebolig:

Kjøkken:

Kjøkkenet er todelt med ny del fra 2008 i tilbygg og eldre del i opprinnelig del. Glatt, profilert kjøkkeninnredning med benkeplater i heltre og laminat med utslagsvask. Det er fliser over benk ved komfyren. Komfyr, nyere kjøkkenventilator og integrert kjøleskap medfølger. Opplegg for oppvaskmaskin.

Bad:

Enklere bad fra 2008 med profilert baderomsinnredning med servant, speil og lys. Dusjkabinett og gulvstående toalett. Opplegg for vaskemaskin.

- Utett rørgjennomføring i gulv bak kabinett og muselort observert under dusj. Tetting med silikon er nødvendig.

- Det er feil fall på våtromsgulvet, men det er god oppkant ved dør og dermed ikke fare for at evt. lekkasjevann renner ut i boligen, såfremt det tettes med silikon i rørgjennomføring.

- Det er ikke etablert avtrekk fra badet.

Vegger: Innvendige vegger er hovedsakelig overflatebehandlet med malt tapet og panel. Oljet panel på bad. Teglmur ved ildsted.

Overflatene er hovedsaklig fra byggeårene.

Gulv: Innvendige gulv er hovedsakelig overflatebehandlet med 3-stavs eikeparkett i opprinnelig del. Det er laminat, samt belegg på bad og i tilbygd del av 1. etasje. I loftetasjen er det malt originalt tregulv i opprinnelig del og furugulv i tilbygd del.

Overflatene er hovedsaklig fra byggeårene.

Himling: Innvendige himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med folierte takessplater og panel. Det er oljet panel i på bad.

Overflatene er hovedsaklig fra byggeårene.

Annet fast inventar:

- Røykvarsler

- Brannslukningsapparat

- Kabel-TV og internett med nyere fiberkabel. Parabol på hytte er ute av drift

- Utekran

- Brannstige fra soverom mot nord

- Markise fra nyere dato

- Diverse belysning og panelovner

- Nyere alarm er ikke i bruk, men kan påtegnes med leieavtale igjen

Anneks:

Fritidsboligen er innredet med originale tregulv. Det er laminatpanel, panel og malt strie på vegger. I himling er det laminatpanel og malte felter med taksperrer og panel. Toalett med elektrisk tank under (ikke i bruk og delvis nedmontert).

Uthus:

Uthuset er innredet med laminatgulv og panel på vegger. Det er kun delvis gulv med trekasse mot øst innvendig i rommet pga. fjell som ikke er fjernet. Uinnredet utebod med tregulv og panelte vegger.

Oppvarming

Oppvarming:

Elektrisk oppvarming via stedvise panelovner og vedfyring i stuen.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Sikringsskap:

Sikringsskapet er plassert i trapperom i loftetasjen og er utstyrt med automatsikringer med jordfeilbrytere, automatisk måler og innholdsfortegnelse.

El-anlegget er hovedsakelig fra 2008.

- Løs inntaksboks på yttervegg syd må gjøres ferdig av elektriker.

- Det bemerkes at det mangler innholdsfortegnelse på kurs 8 og at det er en del løse ledninger som bør festes i loftetg.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

1916/900184-1/5 19.12.1916 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE

Forbud mot visse former for næringsvirksomhet.

1939/1138-1/5 06.05.1939 BESTEMMELSE OM VEG

Rettighetshaver

Nesodden E-verk

1950/905159-1/5 21.02.1950 ELEKTRISKE KRAFTLINJER

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er beliggende i et uregulert område avsatt til boligbebyggelse med krav om reguleringsplan og rekkefølgekrav datert 18.06.2015 og 22.10.2015.

Området er under omregulering og har derfor innført midlertidig delingsforbud inntil en helhetlig plan er vedtatt. Det er på hjemmesiden www.flaskebekk.no (og Nesodden kommune) utarbeidet forslag til fremtidige reguleringsbestemmelser for området. Utarbeidelse av nye reguleringsplan som omhandler denne eiendommen forestås av Nesodden kommune under ledelse av virksomhet for infrastruktur og vannmiljø. 20.12.2016 Plan- og teknikkutvalget.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

- Da selger har arvet og ikke bebodd eiendommen, kjenner de ikke til forhold utover opplysninger i prospekt og takst.

- Flaggstangen som er beliggende på tomtegrense tilhører Øvreveien 45.

- Eiendommen er Sefrak-merket. Betegnelsen brukes om bygninger som ble registrert i regi av SEFRAK (Sekretariatet for registrering av faste kulturminner) i årene 1975-1995. Registreringene omfatter i prinsippet alle bygninger bygget før 1900, men enkelte områder ble grensen satt noe lenger fram i tid, for eksempel i Finnmark alle bygninger før 1945. Det eneste kriteriet for registrering var antatt alder på bygningen.

Bygningar som er SEFRAK- registrerte er ikke tillagt spesielle restriksjoner. Registreringen fungerer mer som et varsko om at det bør gjøres en lokal vurdering av verneverdien før en eventuelt gir godkjenning til å rive, flytte eller endre bygningen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr. 3.017,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for avløp (Tett tank: Årlig tilsynsgebyr kr. 712,-. I tillegg kommer oppmøtepris kr. 1.760,- pr. gang + kr. 206,- pr. m3 tømt), renovasjon kr. 1.719,- og feiing/tilsyn kr. 586,-.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 20.000,-/år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr. 7.000,-.

Velavgift er kr. 750,-/år.

Veiavgift kr. 700,-/år.

Boligen er tilknyttet kabel-tv og har avgift på kr. 1.145,-/md. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 6.407.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nesodden
Grunnkrets Flaskebekk
Kirkesogn Skoklefall

Steder i nærheten

Flaskebekk brygge 0.6 km
Tangenten/Bibliotek 0.9 km
Villa Miramare 1.1 km
Sjøstrand brygge 1.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 91.3 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 28.5 km
Bussholdeplass Skogen 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tangen grusbane 0.9 km
Idrettsanlegg Nesoddenhallen 2.9 km
Treningssenter Energihuset Treningssenter 2.7 km

Steder av interesse

Skoler

Nesoddtangen skole (1-7 kl.) 1 km
Tangenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 1 km
Nesodden videregående skole 2.9 km
Frogn videregående skole 20.9 km

Barnehager

Heia barnehage (0-6 år) 0.9 km
Kongleveien barnehage (0-6 år) 1.1 km
Oksval bhg. - Blomsterveien (1-6 år) 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tangen Senter 0.9 km
Postkontor Coop Extra Nesoddtangen 2.1 km
Postkontor Kiwi Fagerstrand 16 km
Apotek Vitusapotek Nesodden 0.9 km
Apotek Apotek 1 Nesodden 1.2 km
Vinmonopol Nesodden Vinmonopol 0.9 km
Dagligvare Meny Tangen 0.9 km
Dagligvare Kiwi Flaskebekk 1.2 km
Kiosk/video Mix Nesoddtangen Brygge 1.9 km
Bensin Circle K Flaskebekk 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,3 %
Andel kvinner 49,7 %
Gj.snittalder menn 46,6 år
Gj.snittalder kvinner 47,1 år
Husholdninger med barn 24,7 %
Husholdninger uten barn 75,3 %
Gj.snitt byggeår 1941
Gj.snitt tomtestørrelse 1645
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nesodden 18869 7881
Grunnkrets: Flaskebekk 304 146

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Christian Blix Henriksen
Daglig leder/ Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?