Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 8 050 000,- for kr 8 050 000,-

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Eirik Nguyen har gleden av å presentere Øysteins gate 2A

Innbydende og romslig entré

Et positivt førsteinntrykk dannes med en gang i det man kommer inn i boligen

Vedovnen i rommet varmer godt og er fin å ha til kalde vinterdager for ekstra kos

Nydelig og romslig stue i 1. etasje med god takhøyde og direkte utgang til terrasse/hage

Store vindusflater sørger for godt med naturlig lys og gir hjerterommet en behagelig og god atmosfære å oppholde seg i

Det er god plass til et stort spisebord

 

 

 

Kjøkkeninnredning med bl.a. hvite og gråe fronter, laminat benkeplate, ventilatorhette i børstet stål over koketopp og oppvaskmaskin

Det er god benkeplass og bra med oppbevaringsmuligheter på kjøkkenet

Kjøkken med integrerte hvitevarer

Mosaikk fliser på vegg over koketopp

I underetasjen finner vi boligens kjellerstue, perfekt for en storfamilie med litt voksne barn som kanskje ønsker seg litt ekstra plass

Flislagt bad i første etasje fra 2011/2012

Badet inkl. bl.a. hvit glatt servantinnredning med skuffeseksjon, helstøpt dobbel servant, speil, dusjnisje med sprutvegg i glass og vegghengt toalett

Badet i andre etasje ble pusset opp i 2018 og fikk nye våtromsplater, gulvstående toalett og dusjkabinett

Boligen har totalt 4 gode soverom

Soverom nr. 1 befinner seg i første etasje

Soverom nr. 2 i andre etasje

Soverom nr. 2 i andre etasje

Soverom nr. 2 i andre etasje

Soverom nr. 3 i andre etasje

Soverom nr. 4 i andre etasje

Hybel 1

Hybel 1

Hybel 1

Hybel 1

Hybel 1

Hybel 2

Hybel 2

Hybel 2

Det ene soverommet har utgang til en balkong på ca. 3,7 kvm

 

 

Solrik og pent opparbeidet tomt med bl.a. takoverbygd terrasse på ca. 40 kvm, nedfelt jacuzzi, plen, skjermende hekk, trær og singlet gårdsplass

Takoverbygd terrasse på ca. 40 kvm

 

2D - Underetasje

2D - 1. etasje

2D - 2. etasje

3D - Underetasje

3D - 1. etasje

3D - 2. etasje

Lillestrøm

Øysteins gate 2 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 8 200 000,-

Lillestrøm: Flott og påkostet enebolig med 4 soverom over 3 plan | Nyere kjøkken | Isolert garasje | Solrik terrasse/hage

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 8 200 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
240 / 267 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et meget barnevennlig område på Vigernes i Lillestrøm. Her er det kort avstand til flere barnehager, skoler og kollektivtilbud. Området består for det meste av småhus og villabebyggelse og er et meget populært boområde. Her finner man alt man måtte ønske i nærheten.

Lillestrøm byr på flere gode handlemuligheter med både shoppingsenter og flere små butikker med rikelig utvalg for enhver smak. I Lillestrøm finner vi flere gode restauranter, cafeer og barer. Her kan man nyte en helaften ute med venner og bekjente. For dagligvarehandel finner vi et mangfold av butikker rundt Lillestrøm. Du finner legesenter, tannlege, treningsentere og rikelig med servicetilbud.

Det er veldig gode aktivitetsmuligheter i Skedsmo kommune med fotballbane og LSK hallen i kort avstand fra boligen. Her spilles det fotball av den lokale klubben på sommer som vinter. Det er flere gode idrettstilbud med bl.a. innebandy, golfbane, svømmehall og håndball med mer i nærheten. For den aktivitetslystne finner vi flere gode treningssentere som EVO, Lillestrøm arena og Sats i kort avstand. På sommerstid er det gode bademuligheter på Nebbursvollen som byr på flere utebasseng, sklier og stor gressplen for ballspill og avslapping. Gode turmuligheter i nærområdet med blant annet ski, sykkel og til beins på sommer som vinter.

I kort avstand fra boligen finner vi Lillestrøm stasjon som er et stort knutepunkt i byen. Fra Lillestrøm stasjon kommer man seg til Oslo sentralbanestasjon på kun 10 minutter og Gardermoen på kun 12 minutter. Nærmeste busstopp heter Leiraveien. Her kommer man seg til Lillestrøm terminal på kun 8 minutter. Med bil bruker man ca 20 minutter til Oslo og 30 minutter til Gardermoen.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 8 200 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

2

Byggeår

1941

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

240m2

Bruksareal

267m2

Tomt

578m2

KR-kode

60.18401

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Øysteins gate 2A, 2004 Lillestrøm.

Gnr. 81, bnr. 1119 i Skedsmo kommune.

Tomten

Solrik og pent opparbeidet tomt med bl.a. takoverbygd terrasse på ca. 40 kvm, nedfelt jacuzzi, plen, skjermende hekk, trær og singlet gårdsplass.

Parkering

Parkering i helisolert enkelgarasje med elektrisk port, samt fire biloppstillingsplasser. I tillegg er det et gruset område utenfor gjerdet med to biloppstillingsplasser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 295 kvm

Totalt bruksareal: 267 kvm

Totalt primærrom: 240 kvm

Bruksareal:

U. etasje: Trapperom, kjellerstue, vaskerom, bod under trapp, hybel 1 og hybel 2.

1. etasje: Hall m/trapp, bad, kjøkken, stue, soverom og garasje.

2. etasje: Hall m/trapp, bad og 3 stk. soverom.

Primærrom:

U. etasje: Vaskerom, kjellerstue, trapperom, bad i hybel 1 og bad i hybel 2 (90 kvm).

1. etasje: Bad, gang, kjøkken, stue og soverom (98 kvm).

2. etasje: Bad, hall m/trapp og 3 stk. soverom (52 kvm).

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.11.2018 utført av Rett-Takst AS v/ Kjell-Arne Hagen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Info fra takstmann:

Det tas forbehold om utilstrekkelig dagslysflate og manglende rømningsgodkjente vinduer i kjelleretasjen. Deler av arealet tilfredsstiller ikke kravene som stilles i byggeforskriftene for rom til varig opphold men arealene er tatt med som p-rom med bakgrunn i rommenes utforming, innredning og bruk. Hybel leilighetene i kjelleren er ikke godkjent for utleie.

Bebyggelse og byggemåte

Byggemåte:

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre og betong. Støpt betongdekke antatt isolert i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført. Grunnmur i betong konstruksjon og lettklinkerblokker (Leca eller tilsvarende). Yttervegger i bindingsverk, antatt isolert med mineralull i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført, innvendig kledd med plater og utvendig kledd med malt stående og liggende trepanel samt noe forblending av stein. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass fra anno 1977 og 1979. Flere av vinduene i 2 etasje har spalte ventiler for ventilasjon. Hvitmalte glatte lister/gerikter rundt vinduene.Se vedlagt tilstandsrapport for mer info.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Det ble under befaring registrert enkelte sprekker, riss, setninger i grunnmuren, men ingen som vurderes å ha noen konstruksjonsmessig betydning.

- Det ble søkt etter fukt med en fuktindikator (Protimeter). Protimeteren indikerte stedvis for høye verdier i nedre del av grunnmur og kjeller gulv samt det ble observert saltutslag i nedre del av grunnmur i den ene hybel leiligheten. Dette kan skyldes feil ved drenering eller fuktopptrekk fra grunnen. I og med at dreneringen ble skiftet i anno 2008 vil det antas at dette skyldes kapilært oppsug.

- Det ble observert spor etter noe fukt/lekkasjer i taktroen på kryploft samt noe råte i enkelte bord. Dette antas å stamme fra tiden før yttertaket ble tekket om i anno 2008.

- Eier opplyser at jacuzzien ikke virker grunnet sprukne rør.

- Gulvene i 1. etasje er avrettet men i kjeller og 2 etasje ble det registrert større avvik/skjevheter.

- I et soverom i 2 etasje er laminat gulvet lagt over vegg til vegg teppe. Dette medfører svikt i laminat gulvet.

Fra selgers egenerklæringsskjema:

- Begge hyblene i kjeller er ikke godkjent hos Skedsmo kommune (det betyr at de ikke er godkjent til varig opphold).

- Nabotomt over veien har sendt inn byggesøknad, men naboer rundt har protestert på dette.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Entré:

Innbydende og romslig entré. Et positivt førsteinntrykk dannes med en gang i det man kommer inn i boligen. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Stue:

Nydelig og romslig stue i 1. etasje med god takhøyde og direkte utgang til terrasse/hage. Store vindusflater sørger for godt med naturlig lys og gir hjerterommet en behagelig og god atmosfære å oppholde seg i. Vedovnen i rommet varmer godt og er fin å ha til kalde vinterdager for ekstra kos. I underetasjen finner vi boligens kjellerstue, perfekt for en storfamilie med litt voksne barn som kanskje ønsker seg litt ekstra plass.

Kjøkken:

Kjøkkeninnredning med hvite og gråe fronter, laminat benkeplate, ett- greps blandebatteri, porselenkum, mosaikk fliser på vegg over koketopp, lys under overskap, ventilatorhette i børstet stål over koketopp, oppvaskmaskin og integrert koketopp/komfyr/micro. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad 1. etasje:

Flislagt bad fra 2011/2012 med hvit glatt servantinnredning med skuffeseksjon, helstøpt dobbel servant med 2 stk. ett- greps

blandebatterier, speil, speillys, dusjnisje med sprutvegg i glass og innebygd/vegghengt toalett.

Bad 2. etasje:

Badet i andre etasje ble pusset opp i 2018 og fikk nye våtromsplater, gulvstående toalett og dusjkabinett.

Vaskerom:

Eneboligen har eget vaskerom som ligger i kjelleren og inkl. bl.a. ny varmtvannsbereder fra 2018 og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Soverom:

Eneboligen har fire soverom med tilhørende garderobeløsning på tre av soverommene. Det ene soverommet ligger i første etasje og er

direkte tilknyttet bad. De tre andre soverommene ligger i andre etasje og et av disse har utgang til egen balkong.

To hybler i kjelleren:

I kjelleren er det to innredede hybler med hvert sitt inngangsparti og stue/kjøkken/soverom løsning.

Kjøkkenet i den ene hybelen har hvit glatt kjøkkeninnredning, laminat benkeplate, ett- greps blandebatteri, nedfelt rustfri stålkum, fliser mellom benkeplate og overskap, lys under overskap og ventilator over komfyr.

Kjøkkenet i den andre hybelen har lys glatt kjøkkeninnredning med laminat benkeplate, ett- grepsblandebatteri, nedfelt rustfri stålkum, lys under overskap, ventilator med kullfilter over koketopp, integrert koketopp og komfyr.

Badet i den ene hybelen har hvit glatt servantinnredning med skapseksjon, ett- greps blandebatteri, overskap med speilfronter, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin og elektrisk vifte.

Badet i den andre hybelen har finert servantinnredning med skapseksjon, ett- greps blandebatteri, overskap med speilfront, dusjhjørne med glassdører, opplegg for vaskemaskin og gulvstående toalett.

Teknisk:

Tre sikringsskap med automatsikringer (hyblene har egne sikringsskap med automatsikringer).

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektriske panelovner, varmekabler, luft-til-luft varmepumpe og en peis i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig innflytningstillatelse ble gitt 26.04.1978.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Diverse småarbeider står igjen, vaskerom i kjeller ikke ferdig og fasademur mot vest ikke ferdig.

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det gjøres oppmerksom på at begge hyblene i underetasjen ikke er godkjent av Skedsmo kommune etter at midlertidig brukstillatelse er gitt. Det samsvarer ikke med godkjent byggetegning, dvs. at hyblene ikke er godkjent til varig opphold.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 308613, tinglyst 29.06.2006, type heftelse: Best. om adkomstrett for KNR: 0231 GNR: 81 BNR: 1605. Dette er en tinglyst veirett som gir naboen i Øysteins gate 2B rett til å kjøre over tomten til Øysteins gate 2A for å komme seg frem til sin bolig.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til kommuneplanen datert 10. juni 2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 16.500,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 1.672,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.406.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Skedsmo
Grunnkrets Vigernes 3
Kirkesogn Lillestrøm

Steder i nærheten

Øyeren plass 0.9 km
Sørum Fritidsgård 1 km
Åråsen 1.4 km
Lillestrøm kino 1.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 33.5 km
Sentralstasjon Oslo S 23.3 km
Jernbanestasjon Lillestrøm jb.st. 1.7 km
Bussholdeplass Roald Amundsens gate 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Sørum fritidsgård 1.3 km
Idrettsanlegg Åråsen stadion 1.4 km
Treningssenter Fresh Fitness Lillestrøm 1.4 km
Treningssenter EVO Lillestrøm 1.4 km

Steder av interesse

Skoler

Vigernes skole (1-7 kl.) 0.4 km
Volla skole (1-7 kl.) 1.9 km
Kjellervolla skole (8-10 kl.) 2.6 km
Lillestrøm videregående skole 1.9 km
Skedsmo videregående skole 2.9 km

Barnehager

Lillestrøm barnehage (0-5 år) 0.5 km
Lillehagen barnehage 0.6 km
Knerten private familiebarnehage 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lillestrøm Torv 1.5 km
Kjøpesenter Strømmen Storsenter 5.4 km
Postkontor Kiwi Lillestrøm Stasjon 1.4 km
Postkontor Rema 1000 Åråsen 1.7 km
Apotek Apotek 1 Åråsen Lillestrøm 1.4 km
Apotek Boots apotek Lillestrøm 1.5 km
Vinmonopol Lillestrøm Vinmonopol 1.6 km
Dagligvare Kiwi Lillestrøm Stasjon 1.4 km
Dagligvare Coop Prix Lillestrøm Torv 1.5 km
Kiosk/video Trungs Kiosk Nguyen 0.8 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 1.4 km
Bensin Smart Lillestrøm 1.2 km
Bensin Shell Lillestrøm 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,9 %
Andel kvinner 49,1 %
Gj.snittalder menn 38,8 år
Gj.snittalder kvinner 36,4 år
Husholdninger med barn 41,8 %
Husholdninger uten barn 58,2 %
Gj.snitt byggeår 1958
Gj.snitt tomtestørrelse 685
Område Personer Husholdninger
Kommune: Skedsmo 53276 23859
Grunnkrets: Vigernes 3 586 244

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,5% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Eirik Nguyen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?