Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 9 100 000,- for kr 9 100 000,-

Solrik vestvendt veranda med hyggelig utsyn

Oberst Rodes vei 123c

Oberst Rodes vei 123c

Utsikt fra solrik vestvendt veranda

Utsikt fra solrik vestvendt veranda

Stuen

Stuen

Stuen

Stuen

Stuen

Stuen

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Soverom i 1 etasje

Soverom med eget bad

Bad i tilknytning til soverom i 1 etasje

Entre / Vindfang. Mulighet for å etablere separat toalett bad i vindfang

Hall i underetasjen

Kjellerstue

Soverom

Soverom

Vaskerom

Bad i underetasjen

Solrik vestvendt veranda med hyggelig utsyn

Solrik vestvendt veranda med hyggelig utsyn

Hagen

Fasade nord og øst

Egen inngang til underetasjen

Planskisse 1 etasje

Planskisse underetasje

Nordstrand - Visning avlyst, boligen er desverre solgt

Oberst Rodes vei 123 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 8 500 000,-

Nordstrand - Visning avlyst, boligen er desverre solgt: Nordstrand - Visning avlyst, boligen er desverre solgt

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 8 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
162 / 194 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Solrik og flott beliggenhet i et attraktivt villaområde på Nordstrand. Eiendommen ligger med en tilbaketrukket beliggenhet på en høyde i andre rekke fra Oberst Rodes vei. Et barnevennlig område med kort vei til nye Munkerud skole og et rikt fritidstilbud.

Gangavstand til nærmeste buss- og trikkeholdeplass, samt et rikt servicetilbud på Sæter med flere caféer, matbutikker, apotek, bank, treningssenter m.m.

På Holtet finner du blant annet Åpent Bakeri, delikatesseforretningen Jacobs og treningssenteret Best Helse. For øvrig tar det få minutter med bil til Lambertseter senter med 55 butikker og blant annet Deichmanske bibliotek, Vinmonopolet og Symra kino - med andre ord, her finner du stort sett alt du trenger.

Sæter trikkeholdeplass med linje 18 og 19. Trikken bruker drøyt 25 minutter til sentrum, og går med hyppige avganger hvert tiende minutt (hvert femte minutt i rushtiden). Nærmeste bussholdeplass ligger i Nordstrandveien. Gangavstand også til Munkelia T-banestasjon. Se www.ruter.no for reiseinformasjon.

Nordstrand er kjent for sitt gode og allsidige idrettsmiljø som består av bl.a. av fotball, håndball, alpint og allsport. Nordstrand idrettsforening har variert og godt tilbud for barn og unge i alle aldere. Nordstrand Tennisklubb ligger også i området.

På Lambertseter finner du et av de nyeste og største treningssentrene til Sats Elixia med bl.a. spafasiliteter. Verdt å nevne er også Best Helse på Holtet samt EVO ved Sæterkrysset.

Det er mange fordeler ved å bo på Nordstrand, og noe av det beste er at det er kort vei til både marka og sjøen. Syd i bydelen finner du flotte friområder med Ljanselva, turområder og stier som tar deg videre inn i Østmarka. I nord finner du store åpne friområder som Ekebergsletta, med bl.a. treningsanlegg både ute- og innendørs, minigolf, frisbeegolf, cricketbane, stort grøntareal o.l. Tiltrekkes du av sjøen finner du flotte områder som Nordstrand bad, Katten badeplass, Hvervenbukta og Fiskevollbukta langs Oslofjorden.

Barnehager og skoler

Flere priavte og kommunale barnehager i området.

I følge utdanningsetaten sogner Oberst Rodes vei 123c til Munkerud skole som ligger like ved.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 8 500 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1986

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

162m2

Bruksareal

194m2

Tomt

554m2

KR-kode

4418147

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Oberst Rodes vei 123C, 1165 Oslo

Gnr. 181, bnr. 1044 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 554 kvm. Tomten er opparbeidet og beplantet med plen, gårdsplass samt innkjørsel med belegningstein.

Parkering

Garasje samt bilopptillingsplasser på tomten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og privat stikkvei med vedlikeholdsansvar. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 218 kvm

Totalt bruksareal: 194 kvm

Totalt primærrom: 162 kvm

Primærrom:

Underetasje 70 kvm: Trappegang, 2 soverom, vindfang, bad, vaskerom,stue. Egen inngang til underetasjen. Fra U. etasje er det utgang til hellelagt platting og videre til hage.

1 etasje 92 kvm: Vindfang, gang, bad, kjøkken, stue/spisestue,soverom. Utgang til solrik vestvendt veranda på 26 kvm fra stuen med utsikt mot fjorden.

Sekundærrom:

Underetasje 18 kvm: Bod

1 etasje 14 kvm: Garasje.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.07.18 utført av Finn Halvor Bjørntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Frittliggende enebolig med en solrik beliggenhet i et attraktivt villaområde på Nordstrand. Eiendommen ligger usjenert til på en høyde i andre rekke fra Oberst Rodes vei. Flott utsikt mot fjorden og nærområdet fra stuen og solrik vestvendt veranda. Lettstelt tomt med stenbelagt gårdsplass og gressplen mot vest.

Boligen ble kjøpt nyoppført av nåværende eier i 1986 og fremstår som velholdt, men med behov for modernisering da standarden hovedsakelig er fra byggeåret.

En innholdsrik bolig med en stor grunnflate og en romslig planløsning, fordelt på kun 2 plan. Alle primærbehov er dekket på hovedplanet i 1.etasje. I tillegg har boligen et potensiale i underetasjen med egen separat inngang.

1.etasje:

Hovedinngang fra gårdsplassen til vindfanget i 1 etasje. Vindfanget har skyvedørsgarderobe. Mulighet for å etablere gjestetoalett i tilknytning til entre. Romslig stue og spisestue med peis og utgang til vest og sydvendt veranda på 26 kvm. Fin utsikt fra stuen og verandaen over området samt fjorden. Store vindusflater både mot syd, vest og nord gir rommet mye lys.

Kjøkkenet er fra byggeåret. Høy kjøkkeninnredning med folierte/malte og profilerte fronter. Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate. Avtrekksvifte og opplegg for oppvaskmaskin. Romslig kjøkken med mye benk og skapplass.

Soverom med god plass til garderobeskap og eget bad. Flislagt bad med gulvvarme, innredet med dusjhjørne, heldekkende servant, underskap og wc. Rommet har mekanisk avtrekksventilasjon - som er tilknyttet avtrekksvifte på loftet. Badet ble flissatt i ca 1996.

Underetasje:

Egen inngang til underetasjen på sydsiden av huset. Etasjen inneholder entré, bad, 2 soverom, kjellerstue, vaskerom og en romslig bod på 18 kvm.

Eldre bad med vinylbelegg på gulv samt baderomspanel på vegg. Innredet med servant, wc og badekar med dusjmulighet. Rommet har mekanisk avtrekksventilasjon som er tilknyttet avtrekksvifte på loftet. Vaskerom med 200 liter varmtvannsbereder, gulvsluk, skyllekum og opplegg for vaskemaskin. Rommet har mekanisk avtrekksventilasjon som er tilknyttet avtrekksvifte på loftet.

Gulv er belagt med parkett, vinylbelegg, teppe og fliser på bad. Vegger med tapet, malt panel, malt strie, malte flater og fliser. Skyvedørsgarderober i vindfang i 1. etasje og i 2 soverom i U. etasje. Garderobeskap i soverommet i 1. etasje.

Lovpålagt røykvarsler/brannslukningsutstyr er installert. Alarm tilknyttet sentral med innbrudd- og brannvarsling. Fordelingskurser med automatsikringer. For nærmere beskrivelse av boligens standard henvises det til tilstandsrapporten og selgers egenerklæring i salgsoppgaven.

Oppvarming

Varmekabler i badegulvet i 1. etasje samt i alle gulv i U. etasje, bortsett fra vindfang og bod. Panelovner ellers. Peis med innsats i stuen i 1 etasje for vedfyring.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 05.02.1988. Tilbygg av garasje ble meldt ferdig 28.01.1991. Utvidelse av veranda mot syd ble meldt ferdig 18.09.1997. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at rommet i underetasjen som er innredet som kjellerstue er byggemeldt som disponibelt rom og er ikke godkjent som varig oppholdsrom /soverom.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 62073, tinglyst 06.10.1986, Adkomstrett: Naboeiendommen nr 123 B har rett til kjørbar adkomst over tomten og frem til Oberst Rodes vei.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser S-4220 datert 15.03.2006. Den nye Follobanen Oslo - Ski er regulert til å gå i fjellgrunnen under området rett vest for eiendommen. Konferer gjerne med megler.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eier har sammen med naboeiendommen i nr 123B innhentet tilbud på utbedring av innkjørsel samt del av gårdsplass. Dette er satt på vent til ny eier kan være med å bestemme utforming og utførelse.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.447,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 5.112,- for år 2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 18.000,- pr. år. / 18.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.900,-.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 500,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Sikkerhetsgruppen Nordstrand alarmselskap som koster kr 5.300,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.713.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Ljabru Nord
Kirkesogn Nordstrand

Steder i nærheten

Nordstrand Legesenter 0.8 km
Nordstrand kirke 1.1 km
Ljabru endestasjon 1.1 km
Ljabru hovedgård 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 54 km
Sentralstasjon Oslo S 8.3 km
Jernbanestasjon Hauketo stasjon 1.7 km
T-bane stasjon Munkelia T-banestasjon 1.8 km
Trikkeholdeplass Ljabru 1.1 km
Bussholdeplass Munkerud 0.8 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nordstrandhallen 1.3 km
Idrettsanlegg Nordstrand friidrettsanlegg 1.5 km
Treningssenter EVO Nordstrand 1.3 km
Treningssenter Fresh Fitness Hauketo 1.6 km

Steder av interesse

Skoler

Munkerud skole (1-7 kl.) 0.6 km
Nordstrand skole (1-7 kl.) 1.6 km
Mortensrud skole (1-7 kl.) 1.7 km
Steinerskolen på Nordstrand (1-10 kl.) 1.9 km
Lofsrud skole (8-10 kl.) 1.9 km
Hauketo skole (8-10 kl.) 3.4 km
Lambertseter videregående skole 3.6 km
Holtet videregående skole 4.2 km

Barnehager

Munkerudsletta barnehage (1-6 år) 0.3 km
Bakketoppen barnehage (1-6 år) 0.4 km
Brattvoll familiebarnehage (1-3 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sæter senter 1.2 km
Kjøpesenter Senter Syd 1.9 km
Postkontor Coop Extra Mortensrud 1.9 km
Postkontor Matkroken Bråten 2.1 km
Apotek Apotek 1 Nordstrand 1.2 km
Apotek Vitusapotek Mortensrud 1.9 km
Vinmonopol Mortensrud Vinmonopol 1.9 km
Vinmonopol Lambertseter Vinmonopol 2.7 km
Dagligvare Kiwi Nordstrand 0.8 km
Dagligvare Meny Sæter 1.2 km
Kiosk/video Mix Nordstrand 1.3 km
Kiosk/video Narvesen Munkelia t-bane 1.8 km
Bensin Shell Kastellet 2.7 km
Bensin Circle K Nordstrand 2.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,2 %
Andel kvinner 50,8 %
Gj.snittalder menn 37,2 år
Gj.snittalder kvinner 37,2 år
Husholdninger med barn 39,3 %
Husholdninger uten barn 60,7 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Ljabru Nord 1536 615

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jørgen Hartmark
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?