Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 950 000,- for kr 4 950 000,-

Velkommen til Oppegårdveien 169 - Enebolig med praktisk planløsning med alt på en flate

 

 

Velkommen inn!

Romslig stue med store vindusflater. God plass til sofagruppe, spisestue og tilhørende møblement

Varmekabler i gulv i alle rom, med unntak av bod og gang ved soverom/bad

Utgang til markterrasse og hage fra stue

Stue

Spisestue

Ikea kjøkkeninnredning fra 2008 med integrert platetopp, stekeovn, micro-/kombiovn og oppvaskmaskin

Kjøkken - alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger ved salg

Kjokken

Kjokken

Gang til tv-stue

Tv-stue i tilbygg fra 2002. Utgang til markterrasse og hage

Tv-stue

Tv-stue

Baderom

Baderom

Soverom 1 i tilbygg fra 2002. Skyvedørsgarderobe. Kaldloft med tilkomst via loftstige

Soverom 2

Soverom 3

Soverom 3

Flislagt entré med varmekabler i gulv. Skyvedørsgarderobe med speil og oppheng for yttertøy

Bod - tidligere vaskerom. Sluk i gulvet. Seprarat utgangsdør fra dette rommet

 

Flott vestvendt uteområde med stor hage og to markterrasser på 22 og 20 kvm

Plantegning 3D

Plantegning 2D

Langhus

Oppegårdveien 169

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 400 000,-

Langhus: Flott enebolig med praktisk planløsning med alt på en flate - Garasje - Populært og barnevennlig område

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 400 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
127 / 136 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Oppegårdveien 169!

En enebolig med praktisk planløsning med alt på en flate. Boligen ligger i et meget attraktivt og rolig boligområde på Langhus. Området er svært barnevennlig med barnehage og lekeplass i umiddelbar nærhet, samt nærhet til barne- og ungdomsskole. Kort gangavstand til offentlig kommunikasjon, Langhus togstasjon ligger ca. 1 km fra boligen. Tog til Oslo tar 29 minutter.

Langhus tilbyr et aktivt lokalmiljø med mange forskjellige fritidsaktiviteter for barn og ungdom. Det er kort gangavstand til idrettsanlegg, skøytebane, idrettshall og svømmehall. Nærhet til flotte tur- og friluftsområder. Fornøyelsesparken Tusenfryd ligger kun 8 minutter med bil fra boligen. Gangavstand til bade- og turmuligheter ved Tussetjern. Kort kjøretur til Breivoll, Ingierstrand og Hvervenbukta.

Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Extra 700 meter fra boligen. Gangavstand til Langhus nærsenter som byr på blant annet Meny, apotek, frisør, tannlege, restaurant og Nille. Dersom man ønsker utvidet servicetilbud er det ca. 5 minutter til Ski. Ski er regionsenteret i Follo. I Ski sentrum finnes alt av forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Ski kan by på Ski storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, bibliotek, bowlinghall, kinosenter, offentlige kontorer og togstasjon.

Det er ca. 10 minutter til Kolbotn som kan by på Kolben kulturhus, bibliotek, caféer, restauranter og Kolbotn Torg med 55 butikker.

Det tar ca. 20 minutter med bil til Oslo S.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i nærheten: Dalstunet bhg, Tussestien bhg og Smedsrud bhg. Gang- og sykkelavstand til Langhus barneskole og Haugjordet ungdomsskole. Nærmeste videregående skoler er Ski vgs og Roald Amundsen vgs. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Oslo: Følg E6 mot Gøteborg, ta avkjørsel 23 mot Oppegård/Langhus og følg skilt til Ski/Langhus. Følg Langhusveien (FV 152) mot Ski og ta av til høyre ned Oppegårdveien. Etter ca. 600 meter sving til ventre og hold høyre. Boligen ligger på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 400 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1993

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

127m2

Bruksareal

136m2

Tomt

749m2

KR-kode

4618109

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Oppegårdveien 169, 1405 Langhus

Gnr. 125, bnr. 343 i Ski kommune.

Tomten

Eiet tomt på 749,9 kvm. Flat, romslig og solrik tomt med grøntarealer, busker og beplantning.

Parkering

Frittstående enkelgarasje fra 1996 på 23 kvm. Grusdekke. Manuell vippeport i tre.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 143 kvm

Totalt bruksareal: 136 kvm

Totalt primærrom: 127 kvm

Primærrom:

1.etasje, 127 kvm: Entré/gang, stue, tv-stue, kjøkken, tre soverom og bad.

Sekundærrom:

1.etasje, 9 kvm: Garderoberom og bod/teknisk rom.

Kaldloft (hovedbygg) med tilkomst via loftstige fra bod. Spongulv på deler av loft. Tilbygget har kaldloft med tilkomst via loftstige fra soverom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.12.2018 utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong-, lettklinker og trekonstruksjoner. Støpte såler på antatt faste masser/fjell. Drenering fra byggeår. Isolert betongdekke på grunn. Yttervegger over dekke i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning. Utvendig kledning virket godt vedlikeholdt. Saltak i trekonstruksjoner tekket med takstein. Kaldt loft med utlufting gjennom gesims og gavler. Vinduer og terrassedører med isolerglass fra 1993.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Det er observert enkelte maur om våren, trolig kommet fra isolasjon under betongdekke. Det har blitt satt opp lokkebokser og det var ingen forekomst av maur våren 2018.

Noe manglende isolasjon i spalter over himlingsbjelker og i overgang fra tilbygg til hovedbygg. Anbefaler å øke isolasjonsmengden, samt forbedre vindtettingen over isolasjonen. Noe lekkasje observert ved isdannelser i overgang tak tilbygg til hovedbygg på nordsiden av boligen. Virker å være på utsiden av kledningen. Bør holdes under oppsikt og utføre tiltak.

Badet: Det var noe lokalt utslag på fukt i våtsones vegger.

Noe bevegelse i laminatgulvet rundt peisovnen.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Flott enebolig i et veletablert, attraktivt og barnevennlig boligområde på Langhus. Boligen er bygget som livsløpsbolig og har en praktisk planløsning med alt på en flate. Boligen er forsiktig brukt og holder jevnt over en normal og forventet standard. Gulv med overflater av laminat og fliser. Vegger med overflater av malt smartpanel, malt panel og fliser. Varmekabler i gulv i alle rom, med unntak av bod og gang ved soverom/bad.

Entré: Inngangspartiet ble bygget inn som entré i 2010 og gir et godt førsteinntrykk av boligen. Flislagt gulv med varmekabler. Skyvedørsgarderobe med speil og oppheng for yttertøy.

Stue: Romslig stue med store vindusflater vendt mot sør og vest som slipper inn godt med naturlig lys. God plass til stor sofagruppe, spisestue og tilhørende møblement. Peisovn for ekstra varme og hygge. Varmekabler i gulv. Innfelt belysning i himling. Utgang til markterrasse og hage. Markise over stuevinduet.

Kjøkken: Ikea kjøkkeninnredning fra 2008 med folierte fronter. Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate. Gorenje hvitevarer med integrert platetopp, stekeovn, micro-/kombiovn og oppvaskmaskin. Kun hvitevarer på kjøkkenet medfølger ved salg. Innfelt belysning i himling.

Baderom: Badet ble pusset opp/flislagt i 2007. Varmekabler i gulv. Dobbelservant og underskap med glassfronter. Innfliset speil. Klosett og dusjhjørne med to svingdører. Sluk i dusjsonen. Avtrekk fra rommet og luftespalte under dørblad.

Tv-stue: Stue i tilbygget fra 2002 med vindusflater vendt mot sør og vest. Innfelt belysning i himling. Utgang til markterrasse og hage. Gang til tv-stue med god plass til oppbevaringsmøblement.

Soverom: Boligen har tre soverom med god størrelse. Hovedsoverom i tilbygget fra 2002 med skyvedørsgarderobe. Kaldloft med tilkomst via loftstige. De to andre soverommene har et praktisk garderoberom mellom seg med skyvedør.

Bod: Bod med egen utgang. Rommet var opprinnelig et vaskerom. Flislagt gulv med sluk. Kaldloft med mye lagringsplass med tilkomst via loftstige.

Uteplassen: Boligen har en romslig, flat og solrik tomt med stor vestvendt uteplass. To markterrasser på ca. 20 og 22 kvm med gode solforhold. Stor hage med hekk som skjermer godt mot veien. Østvendt uteplass ved inngangspartiet.

Oppvarming

Varmekabler i alle rom foruten bod og gang ved soverom/bad. Peisovn i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.05.1993 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattesten omfatter ikke garasjen fra 1996. Garasjen anses som lovlig tatt i bruk ifølge kommunen.

Tilbygg fra 2002 og inngangsparti fra 2009 ble byggemeldt med forenklet byggemelding og ifølge kommunen var det ikke krav til ferdigattest.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Det er målt radonverdi i 2009 på 110 Bq/m3 i boligen, og dette er over angitt tiltaksverdi. Selger har gjennomført radonreduserende tiltak. Det ble laget lufteluker i stue/tv-stue og garderoberom mellom soverom.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for gnr. 125, bnr. 3, Nordre Dahl, Langhus datert 07.03.1989 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Det er varslet om at det vil bli foretatt utbedringer av VA-ledninger i Dalskleiva. Anleggsarbeidet er planlagt startet på nyåret i 2019.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.374,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer kr 22.128,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.086,-.

Veiavgift er kr 2.000,- pr. år som inkluderer måking, samt oppsparing til asfaltering i fremtiden. Det er ikke vedtatt dato for asfaltering.

Boligen er tilknyttet Telenor Norge AS som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 489,- pr. mnd. Dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Telenor Norge AS som leverandør av internett og har avgift på kr 449,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.536.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ski
Grunnkrets Nordre Dal
Kirkesogn Langhus

Steder i nærheten

Langhus Kirke 1.7 km
Ringneskrysset 4.3 km
Salmakertunet 4.4 km
Assurtjernkrysset 5.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 65 km
Sentralstasjon Oslo S 21.9 km
Jernbanestasjon Langhus 1 km
Bussholdeplass Dalskleiva 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Vevelstad svømmehall 1.6 km
Idrettsanlegg Stil Arena/Langhushallen 1.7 km
Treningssenter Puls Fitness 0.6 km
Treningssenter Multisportsenter 3.4 km

Steder av interesse

Skoler

Langhus skole (1-7 kl.) 1.2 km
Vevelstadåsen skole (1-7 kl.) 2 km
Haugjordet ungdomsskole (8-10 kl.) 2.9 km
Ski ungdomsskole (8-10 kl.) 5 km
Ski videregående skole 5.6 km
Roald Amundsen videregående skole 6.7 km

Barnehager

Dalstunet barnehage 0.2 km
Tussestien barnehage (0-5 år) 0.8 km
Smedsrud barnehage 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Langhus Nærsenter 1.8 km
Kjøpesenter Ski Storsenter 4.6 km
Postkontor Coop Extra Langhus 0.7 km
Postkontor Meny Greverud 3.4 km
Apotek Apotek 1 Langhus 1.8 km
Apotek Boots apotek Greverud 3.4 km
Vinmonopol Ski Vinmonopol 4.6 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 6.9 km
Dagligvare Coop Extra Langhus 0.7 km
Dagligvare Meny Langhus 1.8 km
Kiosk/video Jackpot Greverud Kiosk 3.4 km
Kiosk/video Myrvoll Kiosk 4.5 km
Bensin Circle K Langhus 1.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,3 %
Andel kvinner 48,7 %
Gj.snittalder menn 38,8 år
Gj.snittalder kvinner 38,1 år
Husholdninger med barn 35,6 %
Husholdninger uten barn 64,4 %
Gj.snitt byggeår 1974
Gj.snitt tomtestørrelse 746
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ski 30698 12531
Grunnkrets: Nordre Dal 1063 427

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8 % av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 40.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Pernille Skjolden
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?