Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 8 250 000,- for kr 8 250 000,-

Velkommen til visning i Otto Sverdrups vei 13 B

Eiendommen har gode utsiksforhold fra bla. balkong.

Kveldsbilde - utsikt

Eiendommen har flere uteplasser. Blant annet en hageparsell med gressplen og bed med stauder.

I tillegg er det etablert markterrasse ved inngangsside.

Markterrasse

I tillegg har boligen stor balkong med tilgang fra stuen med gode utsiktsforhold.

Balkong

Singlet gårdsplass med plass for parkering av flere biler.

Velkommen inn!

Flislagt entré med gulvvarme. Det er oppsatt skyvedørsgarderobe med speil som gir godt med lagringsplass for uteklær og sko

Trapperom i 1. etasje

Eneboligen har en koselig stue beliggende i hovedetasjen

God plass i stue for spisebord. Peisovn i kleberstein som gir god varme.

Stuen er holdt i lyse fargetoner med god plass for sofaløsning med tilhørende møblement

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Bad 1. etasje oppusset i 2011.

Badet er flislagt med varmekabler i gulv. Badet har dusjnisje med glassdører, vegghengt WC, servant og speil med belysning.

Badet har montert skittentøyssjakt skjult i skap. Her kan skittentøy avleveres raskt ned til kurv i vaskerom.

Bad 1. etasje

Soverom 1 1. etasje

Soverom 1 1. etasje

Rom i loftsetasjen innredet og benyttet som soverom.

Innredet rom benyttet som soverom.

Innredet rom benyttet som loftstue

Innredet rom benyttet som loftstue

Innredet toalettrom i loftsetasjen.

Trapperom/gang i underetasjen

Bad underetasje

Bad underetasje

Vaskerom underetasje

Soverom 3 underetasje

Soverom 3 underetasje

Soverom 4 underetasje

Soverom 4 underetasje

Kveldsbilde

Kveldsbilde

Kveldsbilde

Kveldsbilde

Kveldsbilde

Kveldsbilde

Kveldsbilde

Kveldsbilder

Floorplan letterhead - Otto Sverdrups vei 13 B - 1472 Fjellhamar - 1. Etasje - 2D Floor Plan

Floorplan letterhead - Otto Sverdrups vei 13 B - 1472 Fjellhamar - 2.Etasje - 2D Floor Plan

Floorplan letterhead - Otto Sverdrups vei 13 B - 1472 Fjellhamar - Kjelleretasje - 2D Floor Plan

Fjellhamar

Otto Sverdrups vei 13 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 500 000,-

Fjellhamar: Stor og innholdsrik bolig. Eiendommen ligger høyt og luftig med flotte lys og utsiktsforhold. Kort vei til skole.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 7 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
201 / 218 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Otto Sverdrups vei 13 B har en beliggenhet som er ideell for barnefamilier. Boligen ligger i et etablert, rolig og sentralt boligområde på Fjellhamar i Lørenskog kommune. Eiendommen ligger i en blindvei. Boligen er sentralt beliggende til de fleste fasiliteter og servicetilbud på Lørenskog og Strømmen med nærhet til et godt kollektivtilbud og flotte rekreasjonsområder. Gangavstand til turstier i Hanaborgåsen med adkomst under E6 til Gjelleråsmarka og videre gjennom Gjelleråsen til Lillomarka.

Fra boligen er det kort vei til shoppingsentrene Metro, Triaden og Strømmen Storsenter som har over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Det er kort vei til tog, buss, barnehager, skoler, idrettsanlegg og Østmarka med lysløype, badevann og flotte turmuligheter sommer som vinter. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan populære Lørenskog Hus anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole.

Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene.

Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. I tillegg har Losby Golfklubb et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

Kommunen stiller sterkt på idrettsfronten med tilbud som favner de fleste. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud. Lørenskog har ishockeylag som ligger helt i norgestoppen, og utøvere i verdenstoppen innen freestyle og diskodans. Treningssentrene Fresh Fitness, Condis og Sats/Elixia er også etablert i området.

Eiendommen har gangavstand til barne-, ungdoms- og videregående skole. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Ahus (Akershus universitetssykehus) ligger i nærområdet og er lokal- og sentralsykehus for Akershus.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste er Hanaborg togstasjon, stasjonen er i få minutters gange fra boligen. Toget går flere ganger i timen, både inn til Oslo og Lillestrøm for alle tilbud der. Oslo-takst med buss og tog fra Lørenskog stasjon, 20 min gange unna.

Med bil fra Fjellhamar tar det ca. 5 min til Lørenskog sentrum, 6 min til Strømmen Storsenter, 8 min til Lillestrøm, 15-20 min til Oslo S og 27 min til Oslo lufthavn. Nord-vest for Lørenskog Stasjonsby mot E6, vil Selvaag Gruppen etablere en skihall. Med en størrelse på totalt 50 000 kvadratmeter, blir Skihallen en av verdens største innendørsarenaer med perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. Alle med en interesse for ski og snø skal få glede av Skihallen. Anlegget vil være åpent året rundt og er tilrettelagt for både barn og voksne. I tilknytning til skihallen vil det kunne bli et resorthotell, skigymnas og næring rettet mot skisporten. For nærmere informasjon, se www.skihallen.no

Barnehager og skoler

1-7 kl. Fjellhamar skole 1.2 km

1-7 kl. Luhr skole 1.7 km

8-10 kl. Fjellsrud skole 1.2 km

8-10 kl. Kjenn ungdomsskole 2 km

Vgs. Lørenskog videregående skole 2.4 km

Vgs. Mailand videregående skole 3.7 km

Bhg. Småknøttene (0-3 år) 0.7 km

Bhg. 3 troll barnehage (1-6 år) 0.9 km

Bhg. Margaretalia barnehage (2-5 år) 0.9 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 500 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1991

Soverom

4

Primærrom

201m2

Bruksareal

218m2

Tomt

544m2

KR-kode

61.1861

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Otto Sverdrups vei 13 B, 1472 Fjellhamar

Gnr. 107, Bnr. 2614 i Lørenskog kommune.

Tomten

Eiet tomt på 544,9 kvm. Opparbeidet tomt med plen, beplantning, hekk og felles hekk mot nabo. Det er frilagt heller utenfor kjeller. Forstøtningsmur av betong med vedlikeholdsfritt gjerde. Det er terrasseplatting ved inngangsside. Det er singlet parkering og gårdsplass.

Parkering

Parkering på opparbeidet gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei via privat vei over naboeiendom med vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 239 kvm

Totalt bruksareal: 218 kvm

Totalt primærrom: 201 kvm

Primærrom:

Underetasje:

Trapperom/gang med dør ut, 2 soverom, bad og vaskerom.: 69 kvm

1. etasje:

Vindfang, trapperom/gang, soverom, stue/spisestue med utgang til balkong, kjøkken med spiseplass og bad.: 94 kvm

Loftsetasje:

Gang, loftsstue og innredet rom benyttet som soverom.: 38 kvm

Sekundærrom:

Underetasje:

2 boder (hvorav en vedbod): 17 kvm

I tillegg er det i loftsetasjen et rom med wc og servant. Dette rommet er ikke medtatt i arealberegningen iht. regler for arealmåling.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.10.2018 utført av Asgeir Halvorsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Se punkt ferdigattest for nærmere beskrivelse.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport beskrevet oppført på følgende måte:

Enebolig over 3 plan. Kjeller med støpt gulv, vegger med mur, utvendig pusset. Bindingsverk med utvendig panel. Bjelkelag. Saltak tekket med

takstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Drenering, yttervegger, vinduer og tak er fra byggeår og er TG vurdert til 2 grunnet alder. Glass i takvinduer i loftsetasje er punktert og bør vurderes skiftet. Det er enkelte utslag/avflassing på nedre del av på bakvegger i boder, det ble kun registrert et forhøyede fuktutslag i overgang gulv/vegg.

Bad i kjeller fra byggeår og det anbefales på generelt grunnlag bruk av dusjkabinett på eldre bad utenfor garantiperiode.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Otto Sverdrups vei 13 B er en lys og attraktiv enebolig med opparbeidet tomt. Boligen har en romslig stue med utgang til terrasse med flott utsikt, soverom, kjøkken og bad i første etasje. Loftsetasjen er innredet med en loftstue, rom benyttet som soverom, garderoberom og toalettrom (se punkt midlertidig brukstillatelse/ferdigattest). Boligen har også en underetasje som innehar vaskerom, bad, 2 soverom og boder for lagring.

Entré:

Eneboligen har adkomst via en singlet gårdsplass. Entréen er utstyrt med fliser på gulv med gulvvarme og lyse farger på veggen som harmonerer med de øvrige rom i boligen. Det er oppsatt skyvedørsgarderobe med speil som gir godt med lagringsplass for uteklær og sko.

Kjøkken:

Kjøkken fra byggeår, men fremstår som velholdt. Profilert kjøkkeninnredning med halvøy. Det er fliser over benkeplate. Benkeplate av heltre. Kjøkkenet har Integrert topp, ovn og kjøleskap. Kjøkkenet er romslig og innehar to vinduer som gir godt med naturlig arbeidslys for kokken. For øvrig praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Det er god plass for kjøkkenbord. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Stue:

Eneboligen har en koselig stue beliggende i hovedetasjen. Stuen er holdt i lyse fargetoner med god plass for sofaløsning med tilhørende møblement. Stuen er også utstyrt med en peisovn i kleberstein som gir god varme. I stuen er det god plass for et stort spisebord. Fra stuen er det utgang til en stor balkong på ca. 23 kvm hvor late sommerdager kan nytes. Fra balkong har du trapp ned til hagen.

Bad og vaskerom i underetasjen:

I underetasjen er det et bad som inneholder servant, toalett og badekar. I tillegg er det et praktisk vaskerom med opplegg til vaskemaskin og utslagsvask.

Bad hovedetasje:

I første etasje befinner det seg et flislagt bad med varmekabler og dusjnisje med glassdør. Videre er badet utstyrt med veggmontert toalett, servant, speil med belysning. Badet er fra 2011. Det er montert sjakt fra badet via skapet ned til vaskerom og skittentøy kan derfor enkelt «leveres» ned til vaskerom.

Toalettrom loftsetasje:

Loftsetasjen har innredet ett rom med vegghengt WC og servant.

Soverom:

I boligens underetasje finner vi to romslige soverom med god plass for garderobeløsninger. I tillegg er det et soverom i hovedetasjen og ett rom innredet i loftsetasjen som benyttes som soverom.

Uteområder:

Fra stuen har du utgang til en stor balkong. Balkongen har flotte lys og utsiktsforhold. Her kan du nyte solfylte lunsjer og middager i rolige omgivelser. Du har både fra underetasjen og balkongen tilgang til hage med gressplen og bed med stauder. På fremsiden er det en praktisk markterrasse og en singlet gårdsplass.

Vedlikeholdshistorikk:

Ark på loft ble bygd i 2001/2002. Loftsetasjen ble innredet i forkant av bygging av ark.

Bad i u. etasje med nye baderomsplater på vegg satt ned mot eksisterende sokkelflis og fuget, og toalett ble skiftet i 2009/10

Bereder i vaskerom fra 2010. Det ble skiftet del som ble tilsendt fra leverandør i ettertid.

Bad i 1. etasje oppusset og tiltaket er meldt til kommunen i 2011. Arbeidet ble utført av Comfort med ny membran, nye varmekabler, ny støp, fliser. Vegger med underlagsplater, og våtromsplater. Nytt sluk og nytt utstyr.

Det ble lagt eik børstet parkett i stue, gang og kjøkken i 2014.

Innvendige vegger og tak i 1. etasje ble malt i 2014. Opprinnelig peis ble fjernet og det ble montert klebersteinsovn i 2014.

Dørblad i 1. etasje, og glassdør til stue er siden byggeår skiftet. Skyvedører på kjøkken ble malt.

Utvendig panel og vinduer ble sist behandlet med 2 strøk for ca. 5 år siden

Det ble skiftet til jordfeilautomater i sikringsskap i 2013. Det var el. kontroll i 2018 uten registrerte avvik.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er varmekabler i trapperom/gang, vaskerom og bad i kjeller fra byggeår. Varmekabel på bad i 1. etasje fra 2011. Det

er varmefolie under fliser i vindfang i følge opplysninger. Peisovn i kleberstein.

Det er Villavent-opplegg med innsug i vegg på inngangsside. Forøvrig naturlig avtrekk med ventiler i vegg og vindu. Det er ventil i vegg til vedbod som har ventil i yttervegg.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 08.05.1991.

Tillatelsen er gitt med anmerkninger om gjenstående arbeider, men alle punkter med unntak av å ferdiggjøre innredning (innmelding) av loft opplyses av selger å være utført. Midlertidig brukstillatelse ligger som vedlegg i salgsoppgaven.

Det gjøres oppmerksom på at loftsetasjen er innredet og påbygd med ark etter at midlertidig brukstillatelse er gitt. Det ble innsendt melding til kommunen om tiltak for bygging av ark med tegninger over tiltaket, men sluttmelding ble aldri innsendt til kommunen. I forkant av oppføring av arket ble loftsetasjen innredet med rom benyttet som soverom (for lite rømningsvindu iht. dagens krav), loftstue, toalettrom (ikke måleverdig grunnet størrelse) og garderobe. Innredning av rommene i loftsetasjen ble aldri meldt inn til kommunen og er derfor ikke godkjent etter nåværende bruk (rommene er ikke godkjent for varig opphold). Av byggegodkjente tegninger er loftsetasjen angitt som "loft". Selger har pararellt med salgsprosessen innledet dialog med kommunen og vil sende inn søknad for å få innredning av loftsetasjen godkjent. Selger er etter samtale med kommunen positivt innstilt til at innredningen godkjennes, men det må allikevel tas forbehold om søknad/melding til kommunen kan bli avslått eller at det kommer krav til endringer i dagens planløsning for å få loftsetasjen godkjent. Kjøper overtar ansvaret og evn.t risiko ved krav om endringer ved dagens bruk av rommene, evn.t nødvendige endringer i innredning for å få tiltaket godkjent og evn.t tilbakestillelse. Eiendommen overtas slik den fremstår på visning.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

1990/7831-1/8 16.07.1990 ERKLÆRING/AVTALE

Overført fra: KNR: 0230 GNR: 107 BNR: 407

Forpliktelse til å ikke bebygge sin eiendom nærmere den ifølge byggesøknad av 31.05.90 godkjente bebyggelse på naboeiendommen vestre parsell av Gnr. 107, Bnr. 407 samt bestående bolighus på østre parsell enn 8 meter.

1990/7834-1/8 16.07.1990 ERKLÆRING/AVTALE

Midtre parsell skal ha rett til adkomstvei over vestre parsell frem til forlengelsen av Otto Sverdrups vei.

Kan ikke avlyses uten samt. fra Lørenskog kommune.

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0230 GNR: 107 BNR: 407

1990/9934-1/8 24.08.1990 KJØPEKONTRAKT

Inneholder kjøpsbetingelser av råtomt i forbindelse med fradeling fra hovedeiendommen Gnr. 107, Bnr. 407. Av kjøpekontrakten gis denne eiendom kjøreadkomst i en bredde av 4 meter over Otto Sverdrups vei 13 A.

1990/11440-2/8 20.09.1990 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 107 BNR: 407

Dennne eiendom (Gnr. 107, Bnr. 2614) gir Gnr. 107, Bnr. 407 rett til å legge og ha liggende vann, kloakk, strøm, tlf. og kabel-tv rør/kabel over eiendommen. Denne eiendom hefter også for 1/3 av kostnadene ved eventuel reparasjon av felles vann og kloakkledning frem til kommunalt tilkoblingspunkt.

1993/4164-1/8 23.04.1993 ERKLÆRING/AVTALE

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 107 BNR: 407

Bestemmelse om vann/kloakkledning

Med flere bestemmelser

Naboeiendommen Otto Sverdrups vei 13 A (Gnr. 107, Bnr. 2613) gir herved eierne av Gnr. 107, Bnr. 2614 (denne eiendom) rett til å føre kloakkledning fra og vannledning til sine eiendommer over Gnr. 107, Bnr. 2613 samt rett til å foreta all reparasjon og ettersyn på ledningene samme sted når dette er påkrevet. For forvolt og skade og ulempe i den anledning kan kreves erstatning etter skjønn. Tilsvarende gir denne eiendom (Gnr. 107, Bnr. 2614) eierne av Gnr. 107, Bnr. 407 samme rettigheter og pålegger dem de samme forpliktelser som nevnt ovenfor.

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1995/1323-1/8 31.01.1995 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 107 BNR: 407

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Forpliktelse for denne eiendom til å ikke bebygge eiendommen nærmere det godkjente tilbygget av 1/6/94 på naboeiendommen Gnr. 107, Bnr. 407 enn 8 meter.

I tillegg følger to servitutter som er tinglyst på Gnr. 107, Bnr. 407 i Lørenskog kommune og som denne eiendom er utskilt fra:

1922/274-1 06.03.1922 BESTEMMELSE OM VEG

Servitutten finnes ikke i Statens Kartverk sine arkvier. Av historisk grunnbok står følgende angitt: "Kjøperen plikter til å opparbeide og vedlikeholde et veistykke og det må ikke anlegges sjenerende bedrift".

1978/441-1 23.01.1978 ERKLÆRING/AVTALE

Disposisjonsrett for kommunen for areal til vedlikehold.

Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er målt radonverdi på 20 Bq/m3 i boligen, og dette er innenfor angitt grenseverdi.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan 2015-2026 datert 11.02.2015 og er avsatt til: boligformål.

Eiendommen berøres eiendommen av sikringssonen på 85 meter fra ytterkant teoretisk tunnelprofil langs Romeriksporten (Gardermobanen). Nabovarsel må ved eventuelle grunnarbeider sendes:

Bane NOR SF, Postboks 4350, 2308 HAMAR eller postmottak@banenor.no

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.029,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 19.500,- pr. år. / 19.100 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.082.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på kr 494 pr. mnd for kabel-tv og kr 599 pr. mnd.. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 5.988 pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.688.722.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lørenskog
Grunnkrets Haneborglia-nord
Kirkesogn Fjellhamar

Steder i nærheten

Fjellhamar kirke 0.8 km
Tynes 1.4 km
Fjellhamar Brug 1.4 km
Skårer-Ødegården 1.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 39.9 km
Sentralstasjon Oslo S 17 km
Jernbanestasjon Hanaborg 0.5 km
Bussholdeplass Arne Garborgs vei 0.9 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Fjellhamar idrettsplass 1 km
Idrettsanlegg Fjellhamarhallen 1.4 km
Treningssenter Condis Tr.senter Lørenskog 2.1 km
Treningssenter SATS Metro 2.3 km

Steder av interesse

Skoler

Fjellhamar skole (1-7 kl.) 1.2 km
Luhr skole (1-7 kl.) 1.7 km
Fjellsrud skole (8-10 kl.) 1.2 km
Kjenn ungdomsskole (8-10 kl.) 2 km
Lørenskog videregående skole 2.4 km
Mailand videregående skole 3.7 km

Barnehager

Småknøttene (0-3 år) 0.7 km
3 troll barnehage (1-6 år) 0.9 km
Margaretalia barnehage (2-5 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Metro Senter 3.3 km
Kjøpesenter Strømmen Storsenter 3.3 km
Postkontor Coop Mega Metro 3.1 km
Postkontor Bunnpris Skårer 3.6 km
Apotek Ditt Apotek Fjellhamar 1.3 km
Vinmonopol Strømmen Vinmonopol 3.3 km
Vinmonopol Triaden Vinmonopol 3.9 km
Dagligvare Kiwi Fjellhamar 1.2 km
Dagligvare Rema 1000 Lørenskog Stasjonsby 1.3 km
Kiosk/video Stikk Innom 2.2 km
Kiosk/video Narvesen Metro 3 km
Bensin Circle K Lørenskog 1.8 km
Bensin Shell Skårer 2.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,2 %
Andel kvinner 47,8 %
Gj.snittalder menn 38,6 år
Gj.snittalder kvinner 37,4 år
Husholdninger med barn 39,4 %
Husholdninger uten barn 60,6 %
Gj.snitt byggeår 1960
Gj.snitt tomtestørrelse 866
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lørenskog 37406 16291
Grunnkrets: Haneborglia-nord 668 259

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Andreas Bygdås
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?