Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 11 500 000,- for kr 11 500 000,-

Platåveien 4

Stor familiebolig med oppussings- og rehabiliteringsbehov

Dobbel garasje i kjelleretasjen. Garasjeporter blir montert før visning

Eiendommen selges med grovplanert tomt og ny eiier må selv besørge beplantning og legging av gress

Inngangsparti

Gang

Kjøkken 1.etasje

Kjøkken 1.etasje

Stue 1.etasje

Stue 1.etasje

Spisestue 1.etasje

Spisestue 1.etasje

Terrasse med utgang fra stuen

Soverom 1.etasje

Soverom 1.etasje

Soverom 1.etasje

Bad med dusjkabinett

Collage(01)

Separat toalettrom

Gang 2.etasje med trapp til loftet

Stue 2.etasje

Stue 2.etasje

Spisestue 2.etasje

Spisestue 2.etasje med utgang til balkong

Spisestue 2.etasje

Solrik balkong med flott utsikt

Utsikt 2.etasje

Kjøkken 2.etasje

Kjøkken 2.etasje

Bad og separat toalett 2.etasje

Soverom 2.etasje

Soverom 2.etasje

Toalettrom 2.etasje

Innredet loftsrom

Loftsrom med kjøkkeninnredning

Innredet loftsrom

Innredet loftsrom

Utsikt fra loftet

Utsikt fra loftet

Masse lagringsplass i kjelleren

Vaskerom

Bod

Garasje(01)

Fasade

Planskisse 1.etasje

Planskisse 2.etasje

Planskisse loft

Planskisse kjeller

Stue(05)

Bad(01)

Kart fra delesøknad

Utsnitt(02)

Spiseplass ved kjøkkenvinduet

Grefsen

Platåveien 4

Vis på kart

Prisantydning

Kr 12 000 000,-

Grefsen: Stor enebolig, tidl. tomannsbolig på 318 BRA med dobbel garasje. Oppussingsobjekt med god beliggenhet. Grefsen skole

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 12 000 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
227 / 318 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv beliggenhet sentralt på Grefsen med kort avstand til det aller meste av betydning for barnefamilien. Gaten er lite trafikkert og lek og ballspill i gaten er et vanlig syn her om sommeren. Eiendommen sogner til populære Grefsen barneskole. Skoleveien er kort og trygg da den kun krysser én gate som og er lite trafikkert, Gamle Kjelsås vei.

I nærområdet finnes det et stort utvalg av matbutikker. SPAR, KIWI, COOP, REMA1000, JOKER, ligger alle innen 5 minutter fra eiendommen. Storhandelen kan man gjøre unna på Storo Storsenter som har ca. 130 butikker.

Er familien fritidsinteressert, kan området tilby det aller meste. Grefsenåsen, Lillomarka, Maridalen og Nordmarka byr på milevis med flotte skiløyper, og ellers fantastiske turmuligheter året rundt. Oslo skisenter har et flott alpinanlegg på Grefsenkollen, en 7 minutters kjøretur fra eiendommen.

Kjelsås idrettslag har et bredt tilbud til store og små og de siste årene er det bygget flere flerbrukshaller/idrettshaller i forbindelse med utvidelse av skolene og Grefsen stadion.

Det er ca. 100 meter til holdeplass for trikk i Grefsenveien. Holdeplass for buss i Kjelsåsveien. Tar du trikken 3 holdeplasser sørover kommer man til Storo, som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med t-bane, tog, buss, trikk og flybuss.

Barnehager og skoler

Eiendommen sogner til populære Grefsen barneskole og Engebråten ungdomsskole. Grefsen barneskole ble gjenåpnet etter omfattende rehabilitering og nybygging, høsten 2014. Det ble også bygget en ny, flott flerbrukshall til glede for elevene og nærmiljøet.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med bydelsadministrasjonen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 12 000 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1936

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

227m2

Bruksareal

318m2

Tomt

660m2

KR-kode

411835

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Platåveien 4, 0489 Oslo

Gnr. 73, bnr. 325 i Oslo kommune.

Det er gitt rammetillatelse for oppføring av ny enebolig på tomten. Selger har innsendt delesøknad til kommunen for at eksisterende bolig og ny bolig/tomt skal få tildelt eget bruksnummer (bnr.) Delesøknaden er foreløpig ikke ferdigbehandlet og konkret tomtestørrelse til de to eiendommene kan derfor ikke garanteres. Selger tar forbehold om at slik deling godkjennes av kommunen og det tas forbehold om mindre avvik i tomtens størrelse og endelig grenser inntil oppmålingsforretning er gjennomført. Dersom det ikke gis tillatelse til slik deling, vil boligene inngå i et sameie som seksjoneres og hver bolig få eget seksjonsnummer (snr.).

Fellesareal og evt. tilhørende anlegg organiseres da som et sameie, hvor hver seksjon eier en ideell andel på 1/2. Eksklusiv bruksrett til naturlig tomteareal rundt hver bolig sikres gjennom seksjoneringsbegjæringen som tilleggsareal til den enkelte boligen og seksjonene vil ha gjensidig vedlikeholdsplikt til felles adkomstvei.

Tomten

Eiendommen er i dag på 1.145,3 kvm men det er innsendt delesøknad til kommunen i forbindelse med rammetillatelse for oppføring av ny enebolig på tomten. Tomten som den nye boligen skal bygges på vil bli ca. 480 kvm. Se mer utfyllende beskrivelse angående dette under punktet "eiendom" i salgsoppgaven.

Uteområdene leveres kjøper slik de fremstår på visning uten videre beplantning, plen og tomterydding.

På situasjonsplan/utomhusplan er det tegnet inn parkering/innkjøring og omriss av prosjektert bolig, men avvik kan forekomme.

Parkering

Parkering for to biler i garasje som er integrert i boligens kjelleretasje. Garasjehøyden er ca. 2 meter og det må tas høyde for mer klaring pga. garasjeportene. Dersom høyde og bredde på garasjeåpningen er av betydning for interessenter må interessentene selv måle/vurdere garasjens størrelse mot eget behov.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for eksisterende hus og prosjektert enebolig på tomten. Det vil bli tinglyst en adkomst- og kjørerett for den prosjekterte eneboligen gjeldende for felles adkomstvei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 358 kvm

Totalt bruksareal: 318 kvm

Totalt primærrom: 227 kvm

Primærrom:

1.etasje: 102 kvm - stue 1, stue 2, entré, bad, kjøkken, wc, trapperom, 3 soverom.

2.etasje: 93 kvm - stue 1, stue 2, bad, wc, entré, kjøkken, 2 soverom, trapperom.

Loft: 32 kvm - kjøkken, loftstue, "soverom".

Sekundærrom:

Kjeller: 91 kvm - boder, vaskerom, garasje.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.09.18 utført av takstmann Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Loftsinnredningen er ikke godkjent hos kommunen.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med saltak tekket med takstein. Yttervegger er i trebindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskiller i tre. Støpte kjellergulv. Boligen er fundamentert med såle til antatt fast grunn.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens skal takstmannen angi tilstandsgrader (TG1-3) på forskjellige bygningsdeler. Takstmannen har i vedlagte rapport gjennomgående gitt TG2, og for det meste er denne tilstandsgraden gitt på bakgrunn av alder, slitasje og at over halvparten av forventet levetid er oppbrukt. Kjøper må påregne å pusse opp/rehabilitere de fleste overflater og installasjoner på eiendommen. Det er nyere sikringsskap som er montert av en tidligere eier på et ukjent tidspunkt da selger ikke har mottatt dokumentasjon på dette. Selger opplyser at de har lagt ny drenering foran garasjen.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis. Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kunnskap om boligens primærtilstand. Interessenter oppfordres derfor å undersøke eiendommen grundig, gjerne med fagmann før bud inngis.

Standard

Innholdsrik og stor familiebolig med god beliggenhet. Boligen er bruksendret fra tomannsbolig til enebolig, men rominndelingen er fortsatt som den var sent på 1940-tallet, med unntak av at fyrrom i kjeller i dag er et vaskerom.

Boligen må anses som et oppussing/rehabiliteringsobjekt da de aller fleste overflater og installasjoner er av eldre dato.

Boligen inneholder:

1.etasje:

Flott etasje på 102 kvm. Dagens løsning inneholder trappegang, gang, separat wc, bad, kjøkken, to stuer og to soverom + et oppholdsrom. Her er det muligheter for å omgjøre til mer moderne romløsninger med f.eks stort spisekjøkken, spisestue, peisestue og egen tv-stue eller kontor.

Det er utgang fra oppholdsrom til balkong med nedgang til hagen.

2.etasje:

93 kvm med trappegang, gang, separat wc, bad, to soverom og to stuer. Den ene stuen har utgang til balkong med gode solforhold og her der det fin utsikt over nabolaget. Fjorden kan såvidt skimtes mellom hustakene.

Lager man om denne etasjen kan man f.eks ha 4 soverom, tv-stue og 2 bad i denne etasjen.

Loft:

Innredet loftsrom med oppholdsrom, kjøkken og et soverom. Rommene på loftet ble innredet sent på 1940-tallet men korrespondanse i byggesaken fra den tid viser at rommene her ikke er godkjent for slik anvendelse. Arealet på loftet er et flott "bonusareale" for en stor familie eller et fantastisk lagringsloft.

Kjeller:

Her er det masse lagringsplass i flere boder og et innredet vaskerom. Det er etablert dobbelgarasje i denne etasjen med adgang til lagringsrommene og huset for øvrig.

Oppvarming

Eiendommen er oppvarmet med elektriske panelovner. Peisovn i 2.etasje og parafinovn med oljebrenner i 1.etasje. Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for våningshus (tomannsbolig) fra 1936. I 1948 ble det søkt om innredning av loftsrom. Innredning med kjøkken ble ikke godkjent og det er ikke gitt ferdigattest. Innredningen og loftet er dermed ikke godkjent og loftet er ikke godkjent som varig oppholdsrom. Det er laget ny planløsning for kjelleretasjen som avviker fra den opprinnelige løsning. Rommet som på byggetegningen har betegnelsen "fyrrom" er i dag innredet som vaskerom (ikke byggemeldt). Det kan forekomme avvik på nye- kontra opprinnelige tegninger for mål og lengde/bredde omme på bredde/lengde og mål.

Det foreligger ferdigattest for bruksendring fra tomannsbolig til enebolig datert 13.11.2017. Ferdigattesten og tegninger kan fås ved henvendelse til megler eller ved oppslag på kommunens hjemmeside.

Dagens eier har innsendt søknad om ferdigattest for etablering av garasje i kjeller. (Saksnummer 201806786). I forbindelse med "garasjesaken" ble balkong i mur/tre med utgang fra stue i 1.etasje revet og det er etablert en ny balkong i tre. Den nye balkongen har annen utforming enn den tidligere og denne endringen er ikke omsøkt til kommunen.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning. Det tas forbehold i salget om at dersom kommunen krever endringer som følge av brannkrav eller andre endringer for å tilfredsstille kravene for å få utstedt ferdigattest, plikter selger å utføre dette. Kjøper har ingen krav ovenfor selger på eventuelle endringer pålagt av kommunen.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 3204, tinglyst 12.03.1936, type heftelse: Best. om vann/kloakkledning: Dette er en erklæring hvor eier av eiendommen overtar ansvaret for vann- og kloakklendingene for eiendommen og forplikter eier å følge eventuelle pålegg fra kommunen, herunder å bekoste forandringer på ledningene som følge av evt. senkning/utvidelse/opparbeidelse av vei.

Dagboknr 5901, tinglyst 25.05.1936, type heftelse: Best. om veg/gjerde: Vei nr. 1243 er midlertidig godkjent med 4,5 meter bred kjørebane og 1,5 meter bredt fortau. Dersom kommunen forlanger ytterligere opparbeidelse av vei langs tomten i inntil 8 meter bredde inkl. fortau, har eier ansvar for vedlikehold av vei inntil veien er tilskjøtet kommunen.

Dagboknr 1671, tinglyst 13.02.1959, type heftelse: Best. om garasje/parkering: Denne bestemmelsen anses som ikke relevant da den omtalte garasje er revet.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Det vil i tillegg bli tinglyst erklæringer vedr. vei, adkomst i forbindelse med oppføring av ny enebolig på tomten.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.03.2006, sist revidert 12.06.2013 og 17.03.2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Angi ønsket overtagelse i budskjema ved inngivelse av bud. Overtagelse kan ikke skje før delingstillatelsen er gitt og tinglyst.

Diverse

- Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand. Kjøper oppfordres derfor til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med en fagmann før bud inngis.

- Eiendommen og boligen overtas i den stand den var ved besiktigelse, dvs uten ytterligere utvask og tomterydding.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 16.232,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 3.247,- pr år.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 12.301.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordre Aker
Grunnkrets Grefsenplatået
Kirkesogn Grefsen

Steder i nærheten

Grefsen kirke 0.4 km
Sverre Enevolds plass 0.5 km
Storokrysset 1 km
Nydalsbrua 1.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.5 km
Sentralstasjon Oslo S 6.6 km
Jernbanestasjon Nydalen stasjon 1.3 km
T-bane stasjon Storo T-banestasjon 1.1 km
Trikkeholdeplass Glads vei 0.1 km
Bussholdeplass Glads vei 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Grefsen flerbrukshall 0.9 km
Idrettsanlegg Grefsen Tennisklubb 1 km
Treningssenter Fitness24Seven Storo 1.1 km
Treningssenter SATS Storo 1.4 km

Steder av interesse

Skoler

Disen skole (1-7 kl.) 0.8 km
Grefsen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Kjelsås skole (1-7 kl.) 1.5 km
Fernanda Nissen skole (1-7 kl.) 1.6 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 0.6 km
Engebråten skole (8-10 kl.) 1.4 km
Nydalen videregående skole 2.9 km
Blindern videregående skole 4.9 km

Barnehager

Hakkebakkeskogen familiebhg 0.5 km
Grefsen menighets Barnehage (2-6 år) 0.6 km
Josefine barnehage (1-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Storo Storsenter 1.4 km
Kjøpesenter Torgbygget 2 km
Postkontor Coop Prix Midtoddveien 1.2 km
Postkontor Nydalen postkontor 1.6 km
Apotek Vitusapotek Storo 1.4 km
Apotek Boots apotek Storo 1.4 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 1.4 km
Vinmonopol Torgbygget Vinmonopol 2 km
Dagligvare Joker Kjelsås 0.6 km
Dagligvare Rema 1000 Lillo 0.9 km
Kiosk/video 7-Eleven Grefsenplatået 0.4 km
Bensin Circle K Storo 1.2 km
Bensin Shell Express Kjelsås 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,6 %
Andel kvinner 49,4 %
Gj.snittalder menn 37 år
Gj.snittalder kvinner 37,6 år
Husholdninger med barn 40,8 %
Husholdninger uten barn 59,2 %
Gj.snitt byggeår 1959
Gj.snitt tomtestørrelse 1019
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Grefsenplatået 2251 892

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Tommy Løvli
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?