Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 825 000,- for kr 2 825 000,-

fasade

entré

gangareal

spisestue med peisovn

kjøkken med spiseplass

kjøkken

kjøkkendetalj

stuearal som ligger på halvplan ned fra spisestue

lys hyggelig stue med peis og utgang til solrik terrasse

stue

stueareal med fint innfall av dagslys

loftsstue

loftsaralet er naturlig inndelt i en tv-stue og et kontor

baderom

baderom

foreldresoverom med direkte tilgang til baderom

foreldresoverommet med garderobenisje

soverom

soverom

stor og fin terrasse som ligger luftig og solrikt

fasade

Inngangsparti med dobbelgarasje

fasade

Kart

3Dplan

3Dplan

3Dplan

3Dplan

2Dplan

2Dplan

2Dplan

2Dplan

Løten

Rådyrvegen 7

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 800 000,-

Løten: Særpreget enebolig med spennende planløsning. Skjermet og barnevennlig beliggenhet ved Brenneriroa.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 800 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
243 / 258 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et rolig og meget barnevennlig boligområde, Skauenfeltet ved Brenneriroa i Løten kommune. Kort og trygg vei til barnehage og barneskole samt gangavstand til nærbutikk og bussforbindelse. Ca. 3 km til Løten sentrum med ungdomsskole og de fleste typer forretninger og servicetjenester. Det er fine turområder med skog og utmark i nærheten. Ca 12 km til Hamar og ca 12 km til Elverum.

Barnehager og skoler

Lund oppvekstsenter (barneskole), ca. 1,5 km.

Løten ungdomsskole, ca. 3 km.

Flere barnehager i nærområdet.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Hamar følg RV25 retning Løten. I Brenneriroa ta til venstre i lyskrysset ved Joker. Følg Budorvegen ca. 150 m og ta første inn til høyre, Elgvegen. Ta så andre ned til høyre, Rådyrvegen. Eiendommen er den tredje på høyre side.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 800 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1975

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

243m2

Bruksareal

258m2

Tomt

761m2

KR-kode

651832

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Rådyrvegen 7, 2340 Løten

Gnr. 17, bnr. 55, i Løten kommune.

Tomten

Eiet tomt på 761 kvm.

Meget luftig og solrik tomt som ligger noe høyere enn foranliggende. Dette gir meget gode lys og solforhold samt fint utsyn over nærområdet. Tomta er opparbeidet med plen og beplantet med prydvekster, fruktrær, trær, blomster m.m. Asfalt i innkjøring og gårdsplass, med parkeringsforhold på eiendommen. Pent overbygget inngangsparti med forstøtningsmur med beplanting. Snødekke på befaring.

Parkering

Dobbelgarasje tilknyttet boligen med garasjeporter fra 2013. I tillegg er det oppstillingsplass på gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 285 kvm

Totalt bruksareal: 258 kvm

Totalt primærrom: 243 kvm

Bruksareal:

Enebolig 258 kvm

Primærrom:

Enebolig:

Underetasje og sokkeletasje 96 kvm: Vindfang med garderobeskap, gang med gode garderobeskap, 2 gode soverom, bad/wc med badstue (ikke i bruk), trappegang ned til hobbyrom med utgang til hage og et stort gjesterom/tv-stue.

1. og 2. etasje 116 kvm: Stor stue med peis og utgang til stor solrik terrasse, trappegang opp til spisestue, kjøkken med spiseplass, 2 gode soverom hvorav hovedsoverommet har garderobenisje og direkte tilknyttet stort baderom, vaskerom med utgang til svalggang og utvendig bod.

3. etasje 31 kvm: Trapperom opp til loftsstue som naturlig er inndelt i kontor på en side og koselig stue på andre siden.

Sekundærrom:

Enebolig:

Underetasje/sokkeletasje 15 kvm: 3 boder til lagring og en matbod.

Da boligen går på halv-plan har takstmann slått sammen underetasje og sokkeletasje samt 1. etasje og 2. etasje i beskrivelser og arealoppsett. Konferer megler dersom uklart.

I tillegg er det:

Dobbelgarasje, BTA 35 kvm

Uthus, BTA 19 kvm

Lekestue, 8 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.03.2018 utført av Rune Juvet Kirkerud. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport enebolig oppført i 1975 med etasjer over halv-plan med kjeller, sokkeletasje, 1. etasje, 2. etasje og 3. etasje. Fundamentert med støpt såle, og murte lecavegger i kjeller og grunnmur. Det er trebindingsverksvegger med stående og liggende utvendig panel. Trebjelkelag i etasjeskiller mellom etasjene. Innervegger i treverk og mur. Skråisolerte tak i 1- 2- og 3. etasje, og ellers flate tak. Pulttak med trekonstruksjoner, og hovedtaket er tekket med pappshingel, og ellers papptekking.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på overflater baderomsgulvene har fått TG 3. Det er ikke påvist synlige skader, men badene har utgått brukstid/levetid og må påregnes oppgradert.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Spennende familiebolig som er innredet over 1/2-plan og ligger luftig og solrikt til i et meget barnevennlig boligområdet uten gjennomgangstrafikk. Stor deilig terrasse mot sør og vest.

Innvendig er det en bolig med mye lys og luftighet samt funksjonell planløsning med 4 soverom, gjesterom/kjellerstue, 2 bad, vaskerom, kjøkken med spiseplass, god spisestue og stueareal samt et romslig lofts/hemsareal med kontorplass og tv-stue. Boligen fremstår velholdt og solid men har generelt noe behov for moderniseringer/oppgraderinger. Innvendig ble deler av underetasjen innredet i 1995 og det ene baderommet ble delvis oppusset samtidig. Kjøkkenet ble oppgradert og skiftet i 2004 og det ble montert 2 nye peisovner i 2011. Utvendig er det papptekking fra 1995 og pappshingel fra 2005, flere vinduer er skiftet gjennom årene, ytterdør er fra 2005 og begge garasjeportene fra 2013. Utvendig panel er behandlet jevnlig gjennom årene.

Dette er en bolig som er perfekt for familier som vil ha rom for både familiehygge, lek, aktiv hverdag og selskap med gode venner.

Eksempler på materialvalg;

Gulv: Fliser, lakkerte tregulv, laminat, bjørke-laminat, tepper, belegg. Fliser på baderommene.

Vegger: Panel, beiset panel, malte plater, tapet. Fliser og panel på baderommen.

Himling: Panel, spile-panel, beiset panel.

Kjøkkenet ble oppgradert i 2004 og er meget tiltalende med tidløs innredning med takhøye overskap. Godt med skapplass og fin arbeidsbenk foran vinduet mot hagen. Profilerte fronter i heltre bjørk hvorav noen med glass. Laminat benkeplate med fliser i benkerygg. Integrert mekanisk avtrekk, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Nisje til kjøleskap. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Baderom i sokkeletasjen er praktisk innredet med flislagt gulv med varmekabler. Innredning fra byggeåret med to servanter med over- og underskap, dusjhjørne og toalett. I tilknyttning til baderommet er det badstue (benyttes som bod av nåværende eier).

Baderom i 2. etasje har adgang både fra gangen samt direkte fra foreldresoverommet. Dette er et romslig flislagt baderom som ble oppgradert med nye veggfliser i -95. Stor innredning med to servanter med over- og underskap. Badekar. Wc. Dusjkabinett.

Vaskerommet er fint plassert i boligen med utgang direkte til bakhage. Opplegg til vaskemaskin og stålkum.

Oppvarming

Peisovn, type Contura i spisestue. Jøtul peisovn i gang. Åpen murt peis i stue. Eswa gulv- og takvarme med bryterpanel på kjøkken (enkelte av de i himling har ikke vært i bruk av nåværende eier og kjenner derfor ikke til tilstanden). Badstue-ovn (ikke vært i bruk av nåværende eier). Elektrisk gulvvarme i vindfang, gang og rommene i kjeller.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 05.11.1975. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattesten omfatter lekestue og innredet hobbyrom og gjesterom i underetasjen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr 106407, tinglyst 24.09.1974, type heftelse: Rettigheter iflg. skjøte. Bestemmelse om vann/kloakkledning m.fl., bl.a. at naboer/kommune har anledning til å strekke ledninger over eiendommen dersom nødvendig for tilknytning til off.nett.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er målt radonverdi på 270 Bq/m3 i boligen, og dette er over angitt grenseverdi. Tiltak må iverksettes dersom boligen skal leies ut.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan Skauen datert 11.10.1971 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Den nye riksvegen vil komme langt på oversiden av boligområdet og vil "lette trykket" nede ved butikken og Brenneriroa.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 12.694,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 2.905,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 14600,- pr. år. / 14600 kwh. pr. år.

Boligen er forsikret gjennom Gjensidige Forsikring og har en årlig forsikringspremie på kr 5.324,-.

Velavgift er kr 300,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv/bredbånd og har avgift på kr 449,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.871.249,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Løten
Grunnkrets Slettmoen
Kirkesogn Løten

Steder i nærheten

Ådalsbruk 5 km
Vangli 7.9 km
Slemsrud 7.5 km
Klevbakken 7.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 87.8 km
Jernbanestasjon Løten stasjon 3.6 km
Bussholdeplass Elgvegen 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Løten stadion 3.2 km
Idrettsanlegg Østvang skole, trimløype 4 km
Treningssenter Family Sports Club Løten 3.3 km
Treningssenter Espern treningssenter 13.9 km

Steder av interesse

Skoler

Lund oppvekstsenter (1-7 kl.) 1.5 km
Løten ungdomsskole (8-10 kl.) 3 km
Terningen Arena 15.8 km
Jønsberg landbruksskole 14.6 km

Barnehager

Lund oppvekstsenter - Lund barnehage (0-5 år) 1.5 km
Østvang oppvekstsenter - Ryli bhg. (0-5 år) 4 km
Skogly barnehage (0-6 år) 3.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter CC Mart'n 13.2 km
Kjøpesenter CC Stadion 13.5 km
Postkontor Joker Brenneriroa 0.6 km
Postkontor Europris Løten 3.2 km
Apotek Vitusapotek Løten 3.2 km
Apotek Apotek 1 Østbyen 13.2 km
Vinmonopol Løten Vinmonopol 3.2 km
Vinmonopol Hamar Vinmonopol 13.2 km
Dagligvare Joker Brenneriroa 0.6 km
Dagligvare Rema 1000 Løten 2.9 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Løten 2.9 km
Kiosk/video Vi-To 3.3 km
Bensin Esso Tiger Myklegard 4.9 km
Bensin Shell/7-Eleven Løten 2.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,6 %
Andel kvinner 50,4 %
Gj.snittalder menn 47,3 år
Gj.snittalder kvinner 46,2 år
Husholdninger med barn 23 %
Husholdninger uten barn 77 %
Gj.snitt byggeår 1999
Gj.snitt tomtestørrelse 918
Område Personer Husholdninger
Kommune: Løten 7633 3449
Grunnkrets: Slettmoen 399 178

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 50.000,-.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Gro Rakstad
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?