Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 350 000,- for kr 2 350 000,-

Landlig og fritt beliggende

Velkommen på visning

Solrik terrasse

 

Vinkelstue med utgang til terrasse

Peis med innsats

 

Kjøkken

Romslig kjeller

Boligen har 3 soverom i 2.etg.

 

 

 

Plantegning

Romslig gårdsplass

BUD INNKOMMET! Fevang/Hunsrød - Landlig beliggende enebolig med stort potensial

Raveien 463

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 690 000,-

BUD INNKOMMET! Fevang/Hunsrød - Landlig beliggende enebolig med stort potensial : BUD INNKOMMET! Fevang/Hunsrød - Landlig beliggende enebolig med stort potensial

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 690 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
154 / 156 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Fevang kan friste med idrettspark, barnehage, samt flotte fritids og turområder rett på utsiden av døren. Bilveien er kort til Sandefjord Lufthavn, Torp. Det er også kort vei ut til E-18 hvis dette er et behov. Kort vei til Obs stormarked som er kjent for gode priser og et rikt utvalg.

Barnehager og skoler

Kort og trygg vei til Fevang barneskole med gang og sykkelsti helt frem.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det bor og ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 690 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1955

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

154m2

Bruksareal

156m2

Tomt

1102m2

KR-kode

2218120

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Raveien 463, 3239 Sandefjord

Gnr. 25, bnr. 25 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.102 kvm. Tomten består av plen og prydbusker, samt diverse vegitasjon i bakkant av garasjen. Eiendommen kan trygt beskrives som både barnevennlig og solrik med trygg og kort vei til lekeplasser/barneskole. På tomten er det plass i store hageselskap, og en har mulighet til å spille både crockett og boccia på de varme sommerdager.

Parkering

Særdeles gode parkeringsmuligheter i gårdsplass, samt garasje.

Vei, vann og avløp

Ifølge svarbrev Sandefjord kommune datert 13.03.2018

Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett. Eiendommen har vannmåler.

Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett. Eiendommen har septiktank.

Vei: Eiendommen er tilknyttet offentlig vei.

Det foreligger ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 154 kvm

Totalt bruksareal: 156 kvm

Totalt primærrom: 154 kvm

Bruksareal:

Enebolig 156 kvm

Primærrom:

Kjeller: 52 kvm: Gang, hobbyrom, kjellerstue,

1. etasje 57 kvm: Entré, kjøkken, stue, wc

2. etasje 45 kvm: 3 Soverom, bad, gang,

Sekundærrom:

2. etasje 2 kvm: 1 bod

De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av Hans Petter Olaussen den 13.03.2018. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollmålt av megler. Angivelsen av p- rom er også referert fra tilstandsrapporten, og ikke kontrollert/ kontrollmålt av megler. Arealmålingene tar ikke hensyn til byggeforskriftene og rommenes bruk kan avvike fra disse. Herunder kan arealer være innredet uten at det er søkt bruksendring for disse.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare/nøyaktige og avvik kan forekomme på rominndeling og areal. Rom på plantegningene er definert etter dagens faktiske bruk og er ikke nødvendigvis i samsvar med byggemeldte og godkjente tegninger. Det foreligger ingen ferdigattest/dokumentasjon for rom som er innredet i kjeller

For nærmere opplysninger om romfordeling se vedlegg til salgsoppgave for kopi av tilstandsrapport utført av Hans Petter Olaussen den 13.03.2018

Bebyggelse

Boligen holder en enkel standard og vedlikehold, samt påkostninger/oppgraderinger må påregnes.

Konklusjon tilstand iflg. tilstandsrapport datert 14.03.2018: Enebolig over to etasjer og kjeller som ble oppført med bindingsverk over grunnmurer av sementblokker i 1956. Boligen har utvendig stående trekledning og saltak som er tekket med dobbelkrum betongstein. Frittstående garasje er oppført på gårdsplass antatt på 1960 tallet. Tomten er opparbeidet og svakt skrånende. Det er tilgang til stor terrasse fra stue. Overflater i 2 etasje er oppgradert i senere år og fremstår uten vesentlige skader eller slitasje, men som det fremkommer i rapporten har boligens øvrige overflater alders slitasje på innredninger, overflater og konstruksjoner som må påregnes oppgradert. En del av dette som følge av alder, bruk og forventet levetid, men også som følge av manglende vedlikehold over lengre tid.

Se vedlegg til salgsoppgave for kopi av tilstandsrapport datert 14.03.2018 ( Utført av Hans Petter Olaussen) Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det store vedlikeholdsarbeider som bør utbedres.

Standard

Boligen holder en enkel standard og vedlikehold, samt påkostninger/oppgraderinger må påregnes. Det henvises til vedlagte tilstandsrapport vedrørende boligens standard. Boligen kan trygt beskrives som et spennende objekt, da den har potensial til å bli en koselig og landlig beliggende enebolig.

Fullmektig/arving har ikke bebodd boligen selv og har derfor ingen kunnskap om boligens stand/tilstand/standard og interessenter bør derfor undersøke eiendommen nøye før eventuell budgivning. Det henvises til vedlagte tilstandsrapport utført av Takstmann Hans Petter Olaussen vedrørende boligens tilstand.

NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. I beboelsesrom hvor det mangler varmekilder, vil dette ikke bli satt inn før overtagelse. Gardiner og gardinoppheng medfølger ikke. Alle garderobeskap medfølger. Forøvrig gjelder standard retningslinjer fra NEF for hva som medfølger i en eiendomshandel.

Oppvarming

I følge svarbrev fra Sandefjord kommune datert 12.03.2018 har ikke boligen blitt feid, og neste tilsyn er forventet 22.02.2020. Det er brennbart materiale inntil/i etasjeskillene og fullmektig er usikker på tilstand. Pipe/peis bør undersøkes nærmere.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Kommentar Sandefjord kommune: For denne eiendommen mangler byggesakmappa i kommunens byggesaksarkiv. Byggesaksarkivet er imidlertid

ufullstendig, så manglende dokumentasjon betyr ikke mistanke om ulovlig oppføring. Forholdet til manglende ferdigattest for eldre bygg er tatt inn lovteksten ved revisjon av plan og bygningsloven i 2014 i § 20-1 « Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998». Denne tomta er fradelt i 1954.

Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for servitutter/rettigheter, samt pengeheftelser.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 22.05.2014 avsatt til boligbebyggelse ( Nåværende 110-Boligområde)

I følge svarbrev fra Sandefjord kommune datert 13.03.2018 er det ikke igangsatt planleggningsabeid på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer heller ikke planforslag som berører eiendommen.

Kommentar Sandefjord kommune: Eiendommen er utsatt for støy fra veitrafikk fra Raveien, og støy fra skytebane. Rød og gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Denne er markert med hensynssone i kommuneplanen og framgår av kartløsningen på kommunens hjemmeside under "Temakart til kommuneplanen, støy".

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Fullmektig/arving har ikke bebodd boligen selv og har derfor ingen kunnskap om boligens stand/tilstand/standard og interessenter bør derfor undersøke eiendommen nøye før eventuell budgivning. Det henvises til vedlagte tilstandsrapport utført av Takstmann Hans Petter Olaussen vedrørende boligens tilstand.

Fullmektig informerer om at det er en oljetank i kjeller, og at han er usikker på tilstand. Det anbefales interessenter å sjekke kommende restriksjoner/forbud mot oljetank/oljefyring med Sandefjord kommune.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter: Årlig beløp kr 8.877,00 - faktura sendes i 4 terminer

Eiendommen er forsikret i Sparebank 1 med polisenummer 17532819/2 ( årlig premie 2.759,-)

Kjøper må også beregne kostnad til innboforsikring ( ca. kr. 2.000,- pr år.)

Nåværende eier har et strømforbruk på ca. 17.000 kwh. pr. år.( snitt siste 3 år)

Boligen er tilknyttet Sandefjord bredbåndl som leverandør av tv/internett og har avgift på ca. kr. 1.000,- pr.mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 1.733.499,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr. 34.900,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Foto kr. 3.750,-

Dokumenter
Energiattest
 
Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?