Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 250 000,- for kr 3 250 000,-

Idyllisk og vakker villa i landlige omgivelser

Velkommen til visning

Meget romslig stue

Lyst og tidsriktig innredet

Stue med vedovn

Spisestue med adkomst til kjøkken

Alltid koselig med vedfyring på de sene vinterkvelder

Kjøkken er godt beriket med skapplass

Samtlige hvitevarer medfølger

Frokost med avislesing

Loftstue med utgang til balkong

Det perfekte rom for både store og små

Flislagt bad/wc

 

Detaljfoto

Boligen har totalt 4 soverom

 

 

DSCF1709

Plantegning

 

Fevang - Landlig beliggende enebolig på 210 kvm. Familievennlig bolig med 4 soverom og loftstue ( 1.3 mål eiet tomt)

Raveien 481

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 490 000,-

Fevang - Landlig beliggende enebolig på 210 kvm. Familievennlig bolig med 4 soverom og loftstue ( 1.3 mål eiet tomt): Fevang - Landlig beliggende enebolig på 210 kvm. Familievennlig bolig med 4 soverom og loftstue ( 1.3 mål eiet tomt)

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 490 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
210 / 227 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger flott til i et etablert, men forholdsvis spredt boligområde. Åpent og luftig med kort vei til Coop OBS handlesenter med et rikt utvalg, områdets mange bedrifter, E-18 og Sandefjord lufthavn Torp. Perfekt for pendlere eller arbeidstakere som jobber i området og på lufthavnen. Se lufthavnens destinasjoner til innog utland på www. torp.no.

Gode bussforbindelser til sentrum. Kort avstand til flotte turområder, samt Fevang barneskole. Eiendommen ligger vestvendt med meget gode solforhold og mye lekeplass for de minste på egen tomt.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen. Boligen ligger med kort vei til Fevang barneskole, samt flere lekeplasser.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det bor og ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 490 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1862

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

210m2

Bruksareal

227m2

Tomt

1369m2

KR-kode

2218161

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Raveien 481, 3239 Sandefjord

Gnr. 24, bnr. 22 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.369 kvm. Tomten kan trygt beskrives som solrik, og det er plass til hele familien på grilling og hagespill på de varme sommerdager. Tomten består av plen og prydbusker og er landlig og koselig opparbeidet.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter i gårdsplass, samt garasje.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Eiendommen har ikke septiktank. I følge svarbrev fra Sandefjord kommune foreligger det ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 251 kvm

Totalt bruksareal: 227 kvm

Totalt primærrom: 210 kvm

Primærrom:

1. etasje 112 kvm: Hall, bad, toalettrom, kjøkken og stue

2. etasje 98 kvm: Trappegang, fire soverom og loftstue

Sekundærrom:

1. etasje 13 kvm: To boder

2. etasje 4 kvm: Bod

De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av Robert Smidsrød den 07.05.2018. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollmålt av megler. Angivelsen av p- rom er også referert fra tilstandsrapporten, og ikke kontrollert/ kontrollmålt av megler. Arealmålingene tar ikke hensyn til byggeforskriftene og rommenes bruk kan avvike fra disse. Herunder kan arealer være innredet uten at det er søkt bruksendring for disse.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare/nøyaktige og avvik kan forekomme på rominndeling og areal. Rom på plantegningene er definert etter dagens faktiske bruk og er ikke nødvendigvis i samsvar med byggemeldte og godkjente tegninger. I følge mottatte tegninger fra Sandefjord kommune er boligen bygget på/endret i ca. 1994/1997, det foreligger ikke ferdigattest på nevnte arbeider/endringer/nye rom.

For nærmere opplysninger om romfordeling se vedlegg til salgsoppgave for kopi av tilstandsrapport utført av Robert Smidsrød den 07.05.2018

Standard

Vi ønsker alle interessenter velkommen til en landlig og koselig enebolig med flotte utearealer. Boligen er på hele 210 kvm. og er fint tilpasset en stor barnefamilie da den har totalt 4 soverom, i tillegg til loftstue. Raveien 481 har et pent kjøkken med helintegrerte hvitevarer ( oppvaskmaskin/komfyr/platetopp/kjøleskap/frys). Huset har en trivelig stue som er lys og moderne innredet med adkomst (dobbel terrassedør) til hage.

Boligen holder en normal god standard med overfalter i varierende materialvalg.Det er parkett, tregulv, laminat og flis på gulv. Kjøkkenet er av nyere dato med lyse, profilerte fronter. På badet er det flis på støpt gulv og flis på deler av veggene.

Garasjen med murgulv og delvis mur på vegger. Porter er av nyere dato med elektrisk portåpner.

Oppvarming

I følge svarbrev fra Sandefjord brann og feievesen ble ikke tilsyn gjennomført 24.02.2016 ( ingen hjemme). Selger er usikker på tilstand pipe/ildsted da han selv ikke har bodd i boligen. Sandefjord brann of feievesen informerer om at feieluke bør byttes.

Ferdigattest

Det foreligger en innflyttingstillatelse datert 31 januar 1975. Det foreligger ingen ferdigattest på eiendommen. I følge mottatte tegninger fra Sandefjord kommune er boligen bygget på/endret i ca. 1994/1997, det foreligger ikke ferdigattest på nevnte arbeider/endringer/nye rom.Det gjøres oppmerksom på at diverse rom er innredet etter at innflyttingstillatelse er gitt i 1975.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Bestemmelse om bebyggelse datert 07.03.1974 Området mellom bygningen og vegens eiendomsområde må eieren til en hver tid holde ryddig slik at sikten fra veien ikke blir hindret. Som følge av at det byggverket det er gitt dispensasjon for, ligger innenfor byggegrensen, må eieren for det dette fraskrive seg krav på erstatning for mulige skader eller ulemper som skyldes vedlikeholds-eller utbedringsarbeider( herunder utvidelse eller omlegging av vei)

Bestemmelse om vann/kloakkledn. datert 14.08.1991 ( 1991/4680-1/29) Rettighetshaver: Sandefjord kommune. Byggeforbud nærmere ledningen enn 4 m.v. Gjelder denne registerenheten med flere. Det ligger offentlige vannledninger over eiendommen og Sandefjrod kommune har rett til å vedlikeholde/reparere disse.

Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eiendommens rettigheter: Bestemmelse om veg datert 28.05.2018 ( 2018/805883-1/200) Rettighet hefter i: Knr: 0710, gnr. 24, bnr. 33. Gjelder denne registerenheten med flere

Ta kontakt med megler for kopi av ovennevnte rettigheter/servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til:

LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag - Nåværende (210 - LNF-område) iflg. kommuneplan 22.05.2014.

Boligbebyggelse ( Nåværende - 110-Boligområde) iflg. kommunedelplan 22.05.2014.

Eiendommen ligger i et regulert område ( Planid:710 19830012 / Plannavn: G-S-vei Klinestad - Haugtuft (25.11.1983). Reguleringsformål: Veigrunn.

Iflg svarbrev fra Sandefjord kommune er det ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Kommentar Sandefjord kommune: Eiendommen ligger i et område som kan være utsatt for støy fra skytebanen på Fokserød (gul sone). Eiendommen er utsatt for støy fra veitrafikk fra Raveien. Rød og gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Denne er markert med hensynssone i kommuneplanen og framgår av kartløsningen på kommunens hjemmeside under "Temakart til kommuneplanen, støy".

Megler informerer om at det skal bygges en tomannsbolig på gnr. 24, bnr. 33, samt gnr. 24, bnr. 34. Se vedlagte grunnkart for nærmere opplysninger.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Megler informerer om at det skal bygges en tomannsbolig på gnr. 24, bnr. 33, samt gnr. 24, bnr. 34. Se vedlagte grunnkart for nærmere opplysninger.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand. Det henvises til vedlagte tilstandsrapport vedrørende boligens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Eiendommen er forsikret i Trygg. Kjøper må påregne en årlig kostnad på ca. kr. 7.500,- ( varierer ut i fra kundeavtale/type forsikring m.m.)

Kjøper må også beregne kostnad til innboforsikring ( ca. kr. 2.000,- pr år.)

Da nåværende eier ikke har bebodd boligen har han ikke noen kunnskap om årlig strømforbruk. Det anbefales interessenter å ta kontakt med Skagerak Energi for et årlig stipulert forbruk.

Årlige kommunale avgifter kr. 8.877 ,- Faktura sendes i 4 terminer.

Eiendommen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av internett og tv-signaler ( mnd. kost. ca. kr. 1.000,-). For nærmere informasjon om kostnader ta kontakt med Sandefjord bredbånd.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 3.578.472,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 32.500 av salgssummen

Grunnhonorar: kr.5.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

FINN.no kr. 5.300,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?