Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 950 000,- for kr 3 950 000,-

Reineveien 28

Sommerbilder tatt av selger

Sommerbilder tatt av selger.

Entrè

Hall

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Soverom

Soverom

Soverom

Bar, kan omgjøres til soverom

Bad

Bad

Wc

Vaskerom

Sommerbilder tatt av selger

Sommerbilder tatt av selger

Sommerbilder tatt av selger

Sommerbilder tatt av selger

Reineveien 28

Planløsning

Plønløsning

Plønløsning

Planløsning

Planløsning

Planløsning

Fagerstrand - Enebolig med garasje og usjenert hage i attraktivt og barnevennlig boområde.

Reineveien 28

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 000 000,-

Fagerstrand - Enebolig med garasje og usjenert hage i attraktivt og barnevennlig boområde.: Fagerstrand - Enebolig med garasje og usjenert hage i attraktivt og barnevennlig boområde.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 000 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
127 / 130 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Enebolig beliggende i et etablert og særdeles barnevennlig boområde. Boligen ligger sydvestvendt med gode solforhold og fjordgløttt mot Oslofjorden fra balkongterrassen. Nærhet til Fagerstrand sentrum med dagligvarebutikk, barne- og ungdomsskole. Kort vei til populær badestrand og båtmarina. Fagerstrand har flere barnehager, barneskole, ungdomsskole, dagligvareforretninger, restaurant, kafe, hudpleie/frisører, blomster/gave forr., innendørs skatepark/hall, FIF kunstgress bane, flerbrukshall, treningssenter, helsestasjon og legesenter.

På Nesodden er det et yrende badeliv sommerstid med mange flotte badestrender. Den nærmeste stranden, Fagerstrand badeplass, ligger vestvendt til med ca. 300 meter lang sandstrand og anses som Nesoddens flotteste. Bak stranda er det fine svaberg, kyststi, wc, båtrampe, marina og spisested. Flotte tur/rekreasjonsområder i marka som byr på turstier, lysløyper og flotte turterreng sommer som vinter. Kort vei til offentlig kommunikasjon med buss som korresponderer med båt som tar deg til Aker Brygge og Lysaker på en meget behagelig måte. Øvrig forretningssenter på Tangen med butikker, kafé, lege og tannlege. På Tangen ligger også Nesoddens kommunesenter med bibliotek, kafé, helsestasjon og kommuneadministrasjon. Ca. 15 min. til Vinterbro kjøpesentersenter og til idylliske Drøbak med forretninger, kafeer, restauranter, kino, gallerier, vinmonopol, post, bank, båthavn og badeparken, 18-hulls golfbane. Nesodden ligger med god plassering med Oslofjorden mot vest og Bunnefjorden mot øst. 10 min. til tverrforbindelse mot Hurumlandet/Drammen. 15 min. til Drøbak med alle servicetilbud. Kun 35 minutters reisevei til Oslo med bil.

Barnehager og skoler

Gangavstand til barnehage, Myklerud barneskole og Bakkeløkka ungdomsskole. Steinerskole på Skoklefall og videregående skole på Hellvik/Berger og i Frogn. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor.

Adkomst

Ta av ved Nesset og følg fv 156 mot Nesoddtangen. Ta inn Nesoddveien på venstre hånd og følg denne mot Fagerstrand. Ta inn Skogåsveien på høyre hånd og deretter første vei til høyre som er Reineveien. Følg denne innover og ta inn tredje veien på venstre hånd. Eiendommen ligger på venstre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 000 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1983

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

127m2

Bruksareal

130m2

Tomt

489m2

KR-kode

511857

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Reineveien 28, 1454 Fagerstrand

Gnr. 25, bnr. 424 , samt 1/5 del av gnr/bnr 25/408 (garasjerekke) i Nesodden kommune.

Tomten

Eiendommen er på 489,9 kvm og er opparbeidet med belegningsstein rundt deler av huset og ved inngangsparti med biloppstillingsplass på gårdsplassen. Hage med gressplen (med gressarmering for kjørbart underlag innenfor innkjørselen) og beplantninger som hekk rundt deler av eiendommen. Selger opplyser at det er kveldssol til ca kl 21:00 om sommeren på terrassen.

Parkering

Parkering ved inngangen og i garasje, samt felles gjesteparkering på felles garasjetomt, og felles adkomstvei og lekeplass, som deles med 4 naboer.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Enebolig:

Totalt bruttoareal: 140 kvm

Totalt bruksareal: 130 kvm

Totalt primærrom: 127 kvm

Primærrom:

Entrè/gang, stue, kjøkken/spis/gang/trapperom, wc-rom, vaskerom, bar-rom/soverom: 85 kvm

3 soverom, omkledningsrom, bad, gang m/trapperom: 42 kvm

Sekundærrom:

Bod: 3 kvm

Redskapsbod:

Totalt bruttoareal: 16 kvm

Totalt bruksareal: 15 kvm

Sekundærrom: Bod

Lekestue:

Ca. 3 kvm

Vedskjul:

Ca. 7 kvm

Felles garasjerekke:

Totalt bruttoareal: 16 kvm

Totalt bruksareal: 15 kvm

Sekundærrom: Biloppstillingsplass

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av Takstmannen AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Enebolig over 2 plan med tilhørende uthus med tilbygd lekestue, enkelt vedskjul og garasjeplass i felles garasjerekke. Utgang fra stue til terrasse på ca. 45 kvm samt utgang fra 2 soverom til balkongterrasse med godt utsyn. Boligen er innvendig renovert hovedsakelig på 2000-tallet, med tilbygd trapperom, ombygging av opprinnelig utebod og div. oppgraderinger som nytt bad, kjøkken og diverse overflater. Det er skiftet ut noe kledning og beslag ifm. ombyggingen, men generelt behov for utskiftning av kledning kan påregnes. Boligen har pr. d.d. 3 soverom men bar-rommet kan enkelt omgjøres til et 4.soverom.

Kjøkken:

Profilert kjøkkeninnredning fra 2004 med overskapsfronter med glass. Laminat benkeplate med utslagsvask. Fliser over benk og stedvise lys under overskap. Kjøkkenventilator og integrerte hvitevarer som komfyr, keramisk platetopp og oppvaskmaskin. Avsatt plass til frittstående kjøle-/fryseskap. Det er en ekstra benk i spisestue.

Følgende hvitevarer medfølger: Integrerte hvitevarer.

Bad:

Baderomsinnredning med servant, speil og lys. Vegghengt toalett. Dusjnisje med forheng og glassbyggersteinsvegg. Badet ble renovert i 2001.

Wc-rom i 1. etasje:

Wc-rom med servant og toalett. Det opprinnelige wc-rommet ble pusset opp med ny wc, servant og overflater i 2011.

Vaskerom:

Vaskerom med benk i tre med utslagsvask, varmtvannsbereder på 200 liter, gulvsluk og opplegg for vaskemaskin. Rør til badet er plassert i innebygd kanal med stakeluke i vaskerommet. Det er utekran med varmt og kaldt vann utenfor vaskerommet.

Originalt vaskerom fra byggeåret, utvidet ved utslagsvask i 1997.

- Varmtvannsbereder og røropplegg i skap er utenfor våtromsgulvet og det anbefales å etablere avrenningsmulighet til sluk.

Gulv: Innvendige gulv er hovedsakelig overflatebehandlet med Kährs Merbau parkett i 1. etasje, tregulv på soverom, teppe i omkledningsrom og 3-stavs eikeparkett i gang i loftetasje. Det er fliser på bad, i gang og på wc-rom. Boden i loftsetasjen er grovinnredet med sponplategulv.

Overflatene er av varierende alder, hovedsakelig fra nyere dato og byggeårene.

Vegger: Innvendige vegger er hovedsakelig overflatebehandlet med malt strie og noe brystningspanel. Det er fliser på bad. Grovinnredet med malte sponplater i bod i loftetasje.

Overflatene er av varierende alder, hovedsakelig fra byggeårene. Overflater på bad fra 2001.

Himling: Innvendige himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med malte takplater og panel. Det er downlights i trapperom i tilbygg og i bar-rom, entré og på bad.

Overflatene er av varierende alder, hovedsakelig fra byggeårene.

Annet fast inventar:

- Røykvarsler

- Brannslukningsapparat

- Kabel-TV og internett

- Utestikk

- Utelys

- Persienner

- El. markise som tak over terrasse fra 2008

- Utv. persienner i loft etg. som solskjerming fra 2003

- Sentralstøvsuger

- Diverse belysning

- Nyere plassbygd skap i gang

- Nyere skyvedørsgarderobe med speil og innredning i entré

- Plassbygd garderobeskap på soverom

- Bar i bar-rom

- Innredning i omkledningsrom

Oppvarming

Oppvarming:

Elektrisk oppvarming med varmepumpe montert i spisestue og to soverom. Peisinnsats i stue. Gulvvarme på bad og i store deler av 1. etasje bortsett fra wc-rom, vaskerom og tilbygd del av trapperom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Sikringsskap:

Sikringsskap plassert i entré og er utstyrt med automatsikringer, skruhovedsikringer, måler, jordfeilbryter og innholdsfortegnelse.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det er vanlig at eiendommer fra byggeperioden mangler nevnte dokumentasjon i Nesodden kommune.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen.

Dagboknr. 4467, tinglyst 24.05.1983.

Forbud mot å bygge nærmere nabogrensen enn at avstanden til bolighus på naboeiendommen blir 8 m.

Gjelder alle parseller som fradeles fra bnr. 373.

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Gjelder denne eiendom m. flere.

Servitutten vil følge eiendommen.

Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan Fagerstrand-Myklerud, Felt G3 og H datert 3/4-1981 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr. 5.768,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann (Fastavgift kr. 1.430,- + Vannmålerleie kr. 313,-. I tillegg kommer forbruk kr. 17,49,- pr. m3), avløp (Fastavgift kr. 1.720,-. I tillegg kommer forbruk kr. 20,51- pr. m3), renovasjon kr. 1.719,- og feiing/tilsyn kr. 586,-.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 10.000,-/år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr. 6.751,-.

Felleskostnad for snømåking, strøing, vedlikehold av fellesarealer: kr. 500,- til 1.000,-/år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr.6.228,-/år. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr.4.101.249,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,- .

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nesodden
Grunnkrets Fagerstrand
Kirkesogn Gjøfjell

Steder i nærheten

Grisebukta badeplass 0.8 km
Fagerstrand brygge 1.1 km
Gjøfjell kapell 1.9 km
Søndre Spro brygge 3.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 85.7 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 23.1 km
Bussholdeplass Labråteveien 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bakkeløkka flerbrukshall 0.5 km
Idrettsanlegg Saga skatehall 1 km
Treningssenter Orange Studio 0.6 km
Treningssenter EVO Drøbak 11.8 km

Steder av interesse

Skoler

Myklerud skole (1-7 kl.) 2 km
Bakkeløkka ungdomsskole (8-10 kl.) 0.4 km
Frogn videregående skole 9.2 km
Nesodden videregående skole 16.7 km

Barnehager

Fagerstrand barnehage 0.5 km
Fager Skog barnehage 1.1 km
Lilleengen familiebarnehage (0-5 år) 1.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter AMFI Drøbak City 12.2 km
Kjøpesenter Vinterbro Senter 15.4 km
Postkontor Kiwi Fagerstrand 1.2 km
Postkontor Meny Drøbak 12.2 km
Apotek Apotek 1 Drøbak City 12.2 km
Apotek Vitusapotek Vinterbro 15.4 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 15.4 km
Vinmonopol Drøbak Vinmonopol 14.1 km
Dagligvare Spar Fagerstrand 0.6 km
Dagligvare Kiwi Fagerstrand 1.2 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Frogn 11.6 km
Kiosk/video Narvesen Butikken Drøbak City 12.2 km
Bensin Torneveien - ubetjent pumpe 2.6 km
Bensin Shell/7-Eleven Frogn 11.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,3 %
Andel kvinner 48,7 %
Gj.snittalder menn 38,1 år
Gj.snittalder kvinner 39,9 år
Husholdninger med barn 39,1 %
Husholdninger uten barn 60,9 %
Gj.snitt byggeår 1964
Gj.snitt tomtestørrelse 1144
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nesodden 18869 7881
Grunnkrets: Fagerstrand 674 276

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr. 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Anniken Øderud
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?