Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 700 000,- for kr 5 700 000,-

Velkommen!

Fasade

Sjarmerende grillhytte

Utsikt

Utsikt

Hyggelig uteområde

Drone

Drone

 

Velkommen inn!

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken med plass til spisebord

Stue

Stue med utsikt og store vindusflater

Stue

Stue

Utgang til terrasse fra stue

Spisestue

Mellomgang v/spisestue

Tidligere soverom

Spisestue/stue

Gang i underetasje

Stue og seng i hybeldel.

Tv-stue med peisovn i underetasje

stue

Kjøkken i hybeldel. Følger boligen ved salget.

kjøkken hybel, følger salg.

Mellomgang/kjøkken i hybeldel.

Soverom 1. etasje

Soverom 1.etasje

Hovedsoverom 1.etasje

Bad i hybeldel.

Bad i 1. etasje, hoveddel.

Bad i 1. etasje, hoveddel.

Toalett i 1. etasje

bod

bod

Vaskekjeller

1 etg.

1 etg. alternativ

U. etg.

Adkomstkart

Kjeller: Enebolig i teglestein med hybel. Særdeles gode sol- og utsiktsforhold. Garasje. 2(3) soverom.

Riisalléen 17 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 990 000,-

Kjeller: Enebolig i teglestein med hybel. Særdeles gode sol- og utsiktsforhold. Garasje. 2(3) soverom.: Kjeller: Enebolig i teglestein med hybel. Særdeles gode sol- og utsiktsforhold. Garasje. 2(3) soverom.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 990 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
166 / 210 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i attraktivt, rolig og veletablert villaområde på Kjeller nær Lillestrøm i Skedsmo kommune, midtveis mellom Oslo og Gardermoen - med kort vei til E6. Her kan du bo nær Lillestrøm sentrum med sine bymessige fasiliteter, samtidig som du nyter stillheten, roen, solen og utsikten på Riis ved Kjeller. Kort og trygg vei også til lekeplass, barnehager og skoler.

Meget solrikt og usjenert beliggenhet med flotte utsiktsforhold. Kort vei til barne- og ungdomsskole, det er to videregående skoler i Lillestrøm.

Det er 20 minutters kjøring til hhv Oslo og Gardermoen. til Lillestrøm sentrum er det kun ca. 5 min. kjøring og ca. 3 min. kjøring til Skedsmosenteret. Bussavganger flere ganger i timen. Fra Lillestrøm jernbanestasjon er det en rekke avganger i timen både til Gardermoen (12 min.) og til Oslo S (10 min.), Nationaltheateret (14 min.) og Lysaker (22 min.). Dette gjør området spesielt attraktivt for familier som har arbeidssted Oslo, men som ønsker å bo utenfor bykjernen og samtidig benytte seg av miljøvennlig kollektivtransport.

Barnehager og skoler

Kjeller skole 1.3 km

Sten-Tærud skole 1.6 km

Lillestrøm videregående skole 3.2 km

Skedsmo videregående skole 3.5 km

Riisløkka barnehage 1.3 km

Sten-Tærud barnehage (0-6 år) 1.5 km

Vestvollen barnehage (0-5 år) 1.8 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 990 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1979

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

166m2

Bruksareal

210m2

Tomt

710m2

KR-kode

601831

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Riisalleen 17 B, 2007 Kjeller

Gnr. 24, bnr. 90 i Skedsmo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 710,1 kvm.

Parkering

Parkering i felles garasje som deles med nabo og biloppstillingsplass på baksiden av garasjen. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Se nærmere informasjon under tinglyste rettigheter.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal/privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Alle eiendommer i Skedsmo kommune skal ha installert vannmåler innen 31.12.18.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 232 kvm

Totalt bruksareal: 210 kvm

Totalt primærrom: 166 kvm

Primærrom:

1.etg: Vindfang, kjøkken, spisestue, sute, 2 soverom, bad, toalett: 107 kvm

U.etg: Gang: 16 kvm

Underetasje hybel: Kjøkken, bad og stue: 43 kvm

Sekundærrom:

Underetasje: 3 boder og vaskekjeller: 44 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.04.2018 utført av Gunnar Mårdalen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre, mur og betong. Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Risalléen 7 B. En velholdt og hyggelig enebolig med hybel i teglstein.

Eneboligen ligger i et etablert villaområde med hyggelig utsikt samt svært gode solforhold. Fra boligens første etasje kommer man inn til en gang med plass til på og avkledning.

Til høyre for gangen ligger et praktisk toalett.

Kjøkkenet er velholdt med mye skap og benkeplass, samt plass til hyggelig frokostbord. Kun integrerte hvitevarer følger på kjøkkenet.

Fra kjøkkenet kommer man ut til en romslig spisestue med god plass til sittegruppe og annet møblement. Her var det originalt et soverom til.

Fra spisestuen går man ned til stuen som har god plass til sofagruppe med tilhørende møblement. Sjarmerende teglsteinsvegg med peis ovn.

Store vinduer i stuen med flott utsikt samt utgang til terrasse med gode solforhold. En enebolig med svært hyggelige fellesområder for familien.

I denne etasjen er boligens soverom. Opprinnelig var det 3 soverom her, det kan enkelt gjøres slik igjen. Hovedsoverommet har praktisk skyvedørsgarderobe med speil og god plass til dobbeltseng.

Det andre soverommet er romslig med skyvedørsgarderobe og plass til dobbeltseng.

Badet i denne etasjen er modernisert i 2015 og fremstår som moderne og tidsriktig. Her er det servant med underskuffer og speil, dusjkabinett samt bidé.

Boligens underetasje har en hybel. Her er det et eget flislagt bad med badekar, toalett, servant med underskap og overspeil. Her er det en tv-stue med store vinduer, peis ovn, og god plass.

Utenfor badet i underetasjen er det et oppsatt skap kjøkken som følger salget.

Underetasjen har egen inngangsdør med gang. Her er det en peis ovn som gir godt med varme. I underetasjen er det også 3 romslige boder samt vaskekjeller som benyttes av selger.

Eneboligen har en sjarmerende grillhytte i hagen. Her kan man samle familie på uteområdene og nyte sol samt utsikt i usjenerte omgivelser. Drenert rundt huset i 2009.

Velkommen.

Oppvarming

Peisovn i første etasjens stue. Vedovn i stue og gang i underetasjen. Gulvvame på begge bad og luft til luft varmepumpe i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig innflytningstillatelse ble gitt 02.06.1980. Denne ligger vedlagt i salgsoppgaven. Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: kjeller er ikke ferdig innredet, forævrig gjenstår småarbeider og husnummerskilt må settes opp snarest. Selger opplyser at alle punkter er utført. Det er avvik fra byggetegningene datert i 1979. I første etasje er trappen snudd og soverom er omgjort til en del av gangen. I kjeller er en vegg mellom to boder fjernet og et bad er utvidet. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 853904, tinglyst 17.09.2015, type heftelse: bruksrett; Eier av Risaléen 17 B har bruksrett til halvparten av garasjen som står på gnr. 24, bnr. 24. Begge har gjensidig vedlikeholdsplikt av garasjebygget. Dagboknr 641907, tinglyst 01.08.2014, type heftelse: bestemmelse om veg og parkering; Riisalléen 17 B har veirett over gnr. 24, bnr. 24 og biloppstillingsplass bak garasjen. Dagboknr 103582, tinglyst 19.06.1979, type heftelse: bestemmelse om adkomstrett; dette er samme servitutt som overnevnte, omhandler veirett over gnr. 24 og bnr. 24. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplan med bestemmelser datert 11. juni 2014, revidert 25. mars 2015, revidert og vedtatt 10. juni 2015. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Dette følger ikke salget:

- Lampe over spisestue samt lampe over kjøkkenbord.

- Speil på bad i 1.etasje og speil på bad i hybel.

- Speil samt hylle på WC.

- Tråkurver i garderobeskap.

- Hundegård.

- Våpenskap i underetasje.

Bemerkelse: Selger har betegnet hybeldelen i underetasjen som utleiedel. Riktig bemerkelse er godkjent hybeldel. Det betyr at den er godkjent innredet slik den er nå.

Selger opplyser om to punkterte vinduer i underetasje.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 12.645,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 1.123,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 15.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv/internett og har avgift på kr 650 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.115.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Skedsmo
Grunnkrets Kjeller 7
Kirkesogn Skedsmo

Steder i nærheten

Skedsmo Kirke 1.2 km
Skedsmovollenkrysset 1.8 km
Skedsmokorset 3.3 km
Åråsen 3.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 29.4 km
Sentralstasjon Oslo S 27.7 km
Jernbanestasjon Leirsund 4.2 km
Bussholdeplass Riis 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Skedsmovollen (skole) ballbane 1.5 km
Idrettsanlegg Skedsmo ishall 3 km
Treningssenter Lillestrøm Arena 3 km
Treningssenter Fresh Fitness Skedsmokorset 3.9 km

Steder av interesse

Skoler

Kjeller skole (1-10 kl.) 1.3 km
Sten-Tærud skole (1-10 kl.) 1.6 km
Lillestrøm videregående skole 3.2 km
Skedsmo videregående skole 3.5 km

Barnehager

Riisløkka barnehage 1.3 km
Sten-Tærud barnehage (0-6 år) 1.5 km
Vestvollen barnehage (0-5 år) 1.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Skedsmo senter 2.7 km
Kjøpesenter Lillestrøm Torv 3.5 km
Postkontor Coop Extra Brånåsen 3 km
Postkontor Meny Skedsmokorset 2.7 km
Apotek Vitusapotek Skedsmokorset 3.2 km
Apotek Apotek 1 Åråsen Lillestrøm 3.2 km
Vinmonopol Vinmonopolet Skedsmo senter 2.7 km
Vinmonopol Lillestrøm Vinmonopol 3.4 km
Dagligvare Kiwi Kjeller 2.1 km
Dagligvare Rema 1000 Skedsmokorset 2.5 km
Kiosk/video Mix Skedsmo Kiosk & Tipping 2.7 km
Kiosk/video Guffen Godteparadis 3.4 km
Bensin Circle K Kjeller 2.1 km
Bensin 1-2-3 Lillestrøm 3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,9 %
Andel kvinner 48,1 %
Gj.snittalder menn 38,2 år
Gj.snittalder kvinner 36 år
Husholdninger med barn 39,3 %
Husholdninger uten barn 60,7 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 740
Område Personer Husholdninger
Kommune: Skedsmo 53276 23859
Grunnkrets: Kjeller 7 345 150

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen.

Minimumsprovisjon: kr 50.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Eskil Tyskeberget
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Cecilie Bergsløkken
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?