Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 800 000,- for kr 4 800 000,-

Velkommen til Rørvollveien 10 !

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto sommer

Dronefoto sommer

Dronefoto sommer

Terrasse sommer

Hage

Hage

Entré / gang

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken - Spiseplass

Bad i hovedetasje

Bad i hovedetasje

Bad i kjelleretasje

Bad i kjelleretasje

Kjellerstue

Soverom 1

Soverom 2

Garderoberom ved soverom 1 og 2

Soverom 3

Soverom 3

Soverom 4

Soverom 5 / kjellerrom

Dronefoto sommer

Dronefoto sommer

Plantegning av hovedetasje

Plantegning av kjelleretasje

Kart

Konnerud

Rørvollveien 10

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 990 000,-

Konnerud: Lys og innholdsrik enebolig i rolig og attraktivt boligområde - Stor hage - Terrasse

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
5
Prisantydning:
Kr 4 990 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
208 / 220 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende i stille, rolig og svært barnevennlig boligområde med mye sol. Det er gangavstand til barnehager, barne- og ungdomsskole, idrettsplass, Konnerudsenteret og Konnerudmarka med nydelig turterreng. Ca. 15 minutters kjøring til Drammen sentrum med alle servicetilbud.

Det finnes mange ulike fritidstilbud på Konnerud. Blant annet er Konnerud IL et av Norges største og driftigste idrettslag med mange ulike idrettsanlegg. Her finnes bl.a. Drammens største kunstgressanlegg for fotball (med oppvarmet underlag og dermed tilgjengelig hele vinteren), skøytebane, stor idrettshall og en flott langrennsarena med kunstsnøanlegg og milevis med preparerte skiløyper/lysløyper som de senere år var tilrettelagt for World Cup i langrenn. Kort vei til Skoger Golfbane og Imjelt Golfbane. Kort vei til Stordammen som er en populær badeplass på Konnerud.

Kort vei til bussholdeplass fra Jarlbergveien med hyppige avganger, se www.brakar.no. Ca. 15 min kjøring til jernbanestasjon med parkeringsmuligheter. Toget tar ca. 35 min til Oslo og 15 min til Asker. Flytog fra Drammen til Gardermoen, se www.flytoget.no for rutetider.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning med godt utvalg av barnehager på Konnerud, flere i gangavstand. For komplett liste se internett: www.drammen.kommune.no.

Konnerud barneskole. Svensedammen Ungdomsskole. Begge innen praktisk gangavstand.

Flere videregående skoler i Drammen sentrum med ulike studieretninger, samt St. Hallvard og Lier videregående skoler i Lier. På Papirbredden ligger blant annet avdeling for Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Se mer på www.papirbredden.no og www.usn.no.

Adkomst

Følg Konnerudgata fra Strømsø til Konnerud og ta av til høyre ved Statoil-stasjon (mot Konnerudsenteret). Følg veien forbi Konnerudsenteret, og Rørvollveien tar så inn til venstre (før rundkjøring). Følg veien nedover, og nummer 10 er på høyre side av veien. Se også kartskisse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 990 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1964

Soverom

5

Primærrom

208m2

Bruksareal

220m2

Tomt

953m2

KR-kode

2018226

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Gnr. 80, bnr. 542 i Drammen kommune.

Tomten

Eiet tomt på 953,7 kvm. Gruset gårdsplass og parkeringsareal. Stor og flat, barnevennlig hage rundt huset. Hagen er opparbeidet med plen og beplantning. Hekker i eiendomsgrensene.

Veranda på ca. 10 kvm med adkomst fra soverom. Delvis takoverbygd terrasse på ca. 30 kvm med utgang fra stue. Terrasseplatting med paviljong (medfølger).

Robotklipper (med lagte sløyfer) medfølger.

Parkering

Gruset gårdsplass med god parkeringskapasitet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 242 kvm

Totalt bruksareal: 220 kvm

Totalt primærrom: 208 kvm

Primærrom:

Kjelleretasje: Kjellerstue, 2 soverom, gang, bad: 72 kvm

Hovedetasje: Entré, gang, bad, stue, kjøkken, spiseplass, 3 soverom, mellomgang, omkledningsrom: 136 kvm

Sekundærrom:

Kjelleretasje: 2 boder: 10 kvm

Hovedetasje: Loftstrapp: 2 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.06.2018 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Det er ikke gitt TG3 på noen bygningsdeler.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført slik:

Grunnmasser av fjell, sprengsteinsfylling og pukk. Fundament i tilbygg er sannsynligvis isolert og fuktsikret. Støpt betong fundament/gulv. Tilbygg har noen setningsskader. Eier opplyser at skadene kom første år etter nybyging (2012/2013) og ser ut til å ha stabilisert seg da hun ikke har merket noe forverring de senere år. Grunnmur av betong. Stedvis synlig grunnmurspapp uten topplist. Eier opplyser at drenering rundt hovedhus var utført av forrige eier (2006-2008). Yttervegger over grunnmur av siporex og bindingsverk. Utvendig liggende kledning. Trebjelkelag mellom etasjene. Vinduer med isolerglass. Heve/skyvedør. Standard utgangsdør. Katteluke i den ene utgangsdøren i kjeller. Kodelås på 2 ytterdører. Saltak med undertak av bord. Normalt god tilstand på synlig del av takkonstruksjon. Tekket med takstein.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Det foreligger tilsynsrapport på fyringsanlegget datert 22.09.2016, med merknad om at det er montert brennbart materiale (takplater og parkett) for nært skorsteinens utkragning ved gulv og tak. Videre at skorsteinsvange på soverom i kjeller er tildekket med trepanel.

Eneboligen ble oppført i 1963-1964. Påbygg ble oppført i 2012-2013. Det ble i rapporter fra Takstkjeden datert 07.11.2013 og 25.03.2014 funnet feil ved tilbygget og takkonstruksjon. Dette ble fulgt opp av ny rapport fra Flaget AS datert 12.03.2018. Merknader om taket ble utbedret i regi av Drammen Byggentreprenør AS, da med tilbakemelding 03.05.2018. Deretter ble ferdigattest søkt og gitt fra Drammen kommune.

Standard

Hovedetasjen inneholder:

Entré/gang: Flislagt gulv. Varmekabler. Garderobeplass. Lys veggpanel.

Mellomgang: Laminat. Veggpanel. Sikringsskap med automatsikringer (nytt 2015).

Bad: Flislagte vegger og gulv. Varmekabler. WC. Baderomsinnredning med speil, skap og servant.

Stue: Ei lys og romslig stue med store vindusflater. Parkett på gulvet. Uttakt for tv-signaler (fiberoptisk). Nyere peisovn for vedfyring. Luft-til-luft varmepumpe. Verandadør ut til stor, delvis overbygget terrasse på ca. 30 kvm, som også har nedgang videre til hagen.

Kjøkken: Innredning i bøkefarge fra 2008. Flisplater over benk. Parkett på gulvet. Malte overflater i rommet samt dekortapet. Meget god spiseplass (var tidligere et soverom). Kjøkkenøy mellom innredning og spiseplass. Integrerte hvitevarer: steketopp, komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin. Uttrekkbar ventilator. Selger anfører at belysning over kjøkkenbenk bør skiftes ut/utbedres.

Gang: Laminat på gulvet. Lysmalte overflater.

Soverom 1: Ekstra takhøyde gir flott romfølelse og særpreg. Laminat på gulvet. Lysmalte overflater.

Garderoberom: Laminat på gulvet. Lysmalte overflater. Garderobeinnredning medfølger.

Soverom 2: Ekstra takhøyde gir flott romfølelse og særpreg. Laminat på gulvet. Lysmalte overflater samt enkeltvegg med dekortapet. Utgang til egen veranda på ca. 10 kvm.

Soverom 3: Laminat på gulvet. Lysmalte overflater. Skyvedørsgarderobe.

Kjelleretasje inneholder:

Kjellerstue: Trapp ned fra hovedetasje. Flislagt gulv med varmekabler. Veggpanel. Downlights. Ytterdør.

Soverom 4: Flislagt gulv. Panelplater.

Bod: Flislagt gulv. Veggpanel.

Bad/vaskerom: Flislagte vegger og gulv. Downlights. Varmtvannsbereder (300 liter). Wc. Servant med speil og skap. Opplegg for vaskemaskin samt praktisk benk.

Kott: Under trapp. Sikringsskap.

Kjellerrom / "soverom 5": Rommet har vært i bruk som soverom, men er registrert på byggetegning (i forbindelse med ferdigattet 2018) som bod. Flislagt gulv. Lysmalte overflater.

Frittstående utebod ved gårdsplassen.

Oppvarming

Varmekabler i entré/gang, soverom 1 og 2 (i påbygg) og på bad i hovedetasje. Selger anfører at det også er lagt varmekabler utvendig i trappa, men det har ikke vært i bruk.

Selger opplyser om at det er vannbåren gulvvarme (elektrisk) i hele kjelleretasjen.

Peisovn for vedfyring i stue i hovedetasje.

Luft-til-luft varmepumpe i stue i hovedetasje (service utført januar 2019).

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Megler anfører at det ikke var krav til ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på den tiden eiendommen ble oppført.

Det er gitt ferdigattest fra Drammen kommune for tilbygg med soverom og veranda datert 29.05.2018.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Det er ikke tinglyste bestemmelser på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Det er ikke utført radonmåling.

Regulering

Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i henhold til kommuneplanen vedtatt 05.10.2015.

Eiendommen er ikke omfattet av reguleringsplan.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Snarlig overtakelse er mulig hvis ønskelig av kjøper.

Diverse

Følgende medfølger ikke: frittstående hvitevarer, utvendig boblebadekar, garderobeskap på soverom 2 (barnerom i hovedetasje), lysekrone på soverom 2. Forøvrig gjelder standardregler ihht. NEFs tilbehør- og løsøreliste.

Frittstående hvitevarer medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Vann/avløp: Kr. 7.401,- (årsprognose 2018), fordelt over to terminer. Det er installert vannmåler, slik at avgiften vil variere avhengig av eget forbruk.

Renovasjon: Kr. 3.336,- (2018), fordelt over to terminer.

Det må påregnes kostnader til strøm/nettleie, tv-signaler, innboforsikring, bygningsforsikring, internett og evt fasttelefon. Årlig gebyr til feiervesenet vil også påløpe.

Selger har bygningsforsikring i Gjensidige, kr. 3.594,- per år (2018).

Selger hadde i 2017 et strømforbruk på 31.322 kwt ifølger selger.

Selger har tv- og datasignaler fra Viken Fiber (Altibox, fiberoptisk). Dekoder medfølger ikke. Se leverandørens hjemmesider for pris- og abonnementsinformasjon.

Selger har husalarm fra Verisure. Abonnement og utstyr kan videreføres hvis ønskelig av kjøper.

Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.115.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Konnerud 26
Kirkesogn Konnerud

Steder i nærheten

Konnerud fysioterapi/kiropraktor 0.2 km
Konnerud legesenter 0.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 99.9 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 6.4 km
Bussholdeplass Jarlsbergsenteret 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Torsbergbanen 0.6 km
Idrettsanlegg Konnerud fotballbaner 0.6 km
Treningssenter EVO Konnerud 0.3 km

Steder av interesse

Skoler

Konnerud skole (1-7 kl.) 1 km
Hallermoen skole (1-7 kl.) 1.5 km
Svensedammen skole (8-10 kl.) 0.7 km
Akademiet videregående skole Drammen 5.5 km
Heltberg vgs. Drammen 5.7 km

Barnehager

Konnerud barnehage (1-5 år) 0.4 km
Svensedammen barnehage (0-6 år) 0.6 km
Amicus barnehage (0-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Konnerudsenteret 0.3 km
Postkontor Coop Prix Konnerud 0.5 km
Apotek Boots apotek Konnerud 0.3 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 6.3 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 7.8 km
Dagligvare Kiwi Konnerud 0.2 km
Dagligvare Meny Konnerud 0.3 km
Kiosk/video Nybyen Nærkjøp 5.3 km
Kiosk/video Mix No 19 Video og Kiosk 5.5 km
Bensin Circle K Konnerud 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,2 %
Andel kvinner 50,8 %
Gj.snittalder menn 40,3 år
Gj.snittalder kvinner 41,8 år
Husholdninger med barn 42,9 %
Husholdninger uten barn 57,1 %
Gj.snitt byggeår 1971
Gj.snitt tomtestørrelse 1275
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Konnerud 26 463 177

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis. Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,0 % av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Morten Solberg Helgerud
Jurist - Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?