Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 850 000,- for kr 4 850 000,-

Fasade

Entré

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Peis mellom kjøkken og stue

Spisestue/ Tv-stue

Tv-stue / stue

Stue

Stue

Spisestue

Nydelig utsikt fra terrassen med gode solforhold hele dagen/kvelden

Terrasse

Terrasse med utgang fra stuen

Bad 1. etasje

Bad

Bad

Soverom med utgang til terrasse/hage

Soverom

Soverom

Soverom

Stor og solrik hage

Bad

Bad

Vaskerom

Loftstue

Terrassen ved inngangspartiet

Fasade

Uteområde med en lekeplass

Plantegning

Plantegning 1. etasje

Plantegning u. etasjen

Plantegning 2. etasje

Tranby - Pen enebolig i kjede med god standard - 4 soverom - Solrik - Nydelig utsikt - Blindvei - Barnevennlig - Garasje

Røssekleiv 25

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 990 000,-

Tranby - Pen enebolig i kjede med god standard - 4 soverom - Solrik - Nydelig utsikt - Blindvei - Barnevennlig - Garasje: Tranby - Pen enebolig i kjede med god standard - 4 soverom - Solrik - Nydelig utsikt - Blindvei - Barnevennlig - Garasje

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 990 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
144 / 151 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen sokner til Hennummarka Barneskole, som ligger noen minuters gange fra boligen, skoleveien er fri for trafikk.

Tranby Ungdomsskole ligger i gang- og sykkelavstand fra boligen, ca 2,5 km. Det er også mulig å ta seg til ungdomsskolen med buss som stopper i

Ringveien, få minutters gange fra boligen.

Kort vei til marka med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Tranby har et aktivt idrettsmiljø for barn og voksne i alle aldre. Gode rekreasjonsmuligheter

på Kraftkollen, vestmarkas høyeste punkt, med endeløse turmuligheter i skog og mark hele året rundt. Oppkjørte lysløyper på vinterstid. Lier IL er

aktive innen blant annet fotball, ski, skiskyting og håndball. Egen idrettsplass og idrettshall på Tranby. Andre fritidsaktiviteter på Tranby er: Turn, Badmintonklubb, Taekwondo, Innebandy, Skolekorps, Allidrett for barn, Røde Kors, Kulturskolen m/ musikk, teater og dans.

For mer detaljert info om fritidsmuligheter se www.lier.kommune.no, www.liernett.no eller www.lieril.no.

Lenger ned på Tranby er det dagligvarebutikk, lege, tannlege, idrettshall og fotballbaner.

Kort vei til Liertoppen kjøpesenter med en rekke butikker, samt Bauhaus med det du skulle trenge til hus og hage.

Gangavstand til bussholdeplass med direkteruter til Oslo, Drammen og Asker med gode togforbindelser videre (blant annet flytoget). For rutetider se: www.brakar.no.

Kort reiseavstand til E18 med enkel påkjøring. Ca. 10 minutter reisetid med bil til Drammen/Asker og ca. 30 minutter til Oslo

Barnehager og skoler

Hennummarka barneskole med SFO. Tranby ungdomsskole. For detlajer se www.lier.kommune.no . St.Hallvard og Lier videregående skoler.

(www.st-hallvard.vgs.no, www.lier.vgs.no ). I Drammen finnes Papirbredden med nyere høyskolesenter. Se mer på www.papirbredden.no.

Fra boligen er det gangavstand til flere barnehager; Gunnersbråtan Barnehage, Hennummarka Barnehage, Akebakken Barnehage og Tranby Barnehage.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Ta av Ringveien til venstre fra Joseph Kellers vei. Kjør Ringveien nordover og ta til venstre, inn Korsplassen. Ta så til venstre, inn Røssekleiv. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 990 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1989

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

144m2

Bruksareal

151m2

Tomt

363m2

KR-kode

151880

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Røssekleiv 25, 3409 Tranby

Gnr. 145, bnr. 403 i Lier kommune.

Tomten

Eiet tomt på 363 kvm.

Parkering

Parkering for en bil i garasje. Ellers biloppstillingsplass forran garasjen. Gjesteparkering ca. 40 meter fra boligen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 166 kvm

Totalt bruksareal: 151 kvm

Totalt primærrom: 144 kvm

Bruksareal:

Enebolig 151 kvm

Primærrom:

Kjeller: 52 kvm: Bad, vaskerom, mellomgang og 3 soverom.

1. etasje 61 kvm: Entré, bad, kjøkken og stue/ spisestue.

2. etasje 31 kvm: Loftstue og soverom.

Sekundærrom:

Kjeller: 7 kvm: Walk-in garderobe.

Utebod:

Kjeller 7 kvm: uisolert bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.05.2018 utført av Lasse Holm. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Pen og innholdsrik enebolig med gjennomgående god standard. Eiendommen har veldig gode solforhold og det er nydelig utsikt i fra stue og balkong. Bad i 1. etasje ble pusset opp i 2016. Kjøkken fra 2011. De fleste overflatene har nylig blitt overflatebehandlet/ malt.

Kjøkken

Pen kjøkkeninnredning fra 2011 i slett og hvit utførelse med laminert benkeplate. Nedfelt oppvaskkum i stål og MDF-plater mellom benkeplate og overskap.

Integrert isbitmaskin, micro og kjøleskap/fryser. Ventilator med utblåsning, opplegg for oppvaskmaskin og komfyrvakt. Det er noe mindre svelling i nedre del av panelen bak vasken (TG: 2). Forøvrig fremstår kjøkkeninnredningen som i normalt god stand. Det må påregnes normalt vedlikehold av overflater, hengsler og bevegelige deler. Ved fuktsøk ble det ikke indikert unormale fuktverdier målt rundt oppvaskbenk, foran oppvaskmaskinen og kjøleskap.

Stue/ Spisestue

Stor og åpen Tv-stue/ spisestue med utgang til en stor og solrik balkong med nydelig utsikt. Det er malte flater på vegger og i himling. Parkett på gulv.

Bad 1. etasje

Delikat flislagt baderom fra 2016 utstyrt med vegghengt toalett i utenpåliggende kasse, servantskap, vegghengtskap, og dusjkabinett. Varmekabler i gulv og mekanisk avtrekk med tilluft under dørblad. Baderommet er dokumentert i form av bilder, skisse og tilbudsbeskrivelse. Totalvurderingen av baderommet er at det fremstår som i normalt god stand med gode forutsetninger for tilfredstillende levetid.

Bad u. etasjen

Flislagt baderom utstyrt med vegghengt toalett i utenpåliggende kasse, servant med flislagt benk, innfliset speile og hjørnekar med sprutsikker glassvegg mot

servant. Varmekabler i gulv og sentralt avrekk med tilluft i dørblad. Sluket på badet fungerer som et sikringssluk og avløpet til hjørnekaret går inn til

vaskerommet. Badet er oppgrader/fornyet i 2005.

Vaskerom

Vaskerom fra byggeår med malt overflater på veggene og vinylbelegg på gulvet. Rommet er utstyrt med servantskap, vegghengt skap og opplegg til

vaskemaskin. Mekanisk avtrekk med tilluft under dørblad. Rommet har fått TG: 2 grunnet alder.

Soverom

Boligen har 4 romslige soverom. 3 av soverommene er i u.etasjen, fra det ene soverommet er det utgang til terrassen/ hagen. På loftet ligger det største soverommet.

Innvendig overflater

Gulv - Laminat, fliser, teppe og vinylbelegg/lenolium.

Vegger - Malt panel og malte overflater.

Himling - Malt panel, ruteplater (Tak-Ess), og ferdigmalte panelbord.

Overflatene fremstår som fine med kun normal bruks- og alderslitasje.

Oppvarming

Elementpipe med tilkoblet peisovn med gnistfanger i stål i stuen. Pipen er pusset og malt innvendig i boligen og har innfelt pipebeslag over tak.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 15.12.1989. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Dagboknr 406645-2, tinglyst 10.07.1990 type heftelse: Erklæring/ avtale - Pliktig medlemskap i huseierforeningen/ velforeningen. Dette pantet kan ikke slettes så lenge det hviler lån i Husbanken.

Dagboknr 406645-3, tinglyst 10.07.1990 type heftelse:Bestemmelse om vann/ kloakkledning - Bestemmelser om vedlikehold av vann og kloakkledninger. Servitutten omhandler at eier må godta, uten vederlag, anlegges og vedlikeholdes vann, overvanns og klokkledninger samt veigrøfter, veiskråninger, sluk, elektriske kabler, gatelysmaster og andre nødvendige installasjoner på, i og eller over eiendommen i den utstrekning dette finnes nødvending.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan Tranby 3, felt N3-N4 med ikrafttredelse 01.02.1979 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 01.02.1979.

Kommuneplanen 2009-2020 ligger ute på kommunens hjemmesider (www.lier.kommune.no).

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.470,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann og avløp. Årlige kostnader til renovasjon kr. 3.336,-. I tillegg gebyr for feiing av pipe og tilsyn fra feievesen. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Avregning foretas en gang pr. år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 704,- pr. år. / 26.060 kwh. pr. år. inkl. EL-billader.

Velavgift er kr 1.500,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og har avgift på

kr 557,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av internett og har avgift på

kr 638,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.115.972,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lier
Grunnkrets Tranby 3c
Kirkesogn Tranby

Steder i nærheten

Lierskogen 2.6 km
Liertoppen 3 km
Ovenstadlia 6.1 km
Lierbyen 8.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 85.8 km
Jernbanestasjon Lier 9.2 km
Bussholdeplass Hennumbråtan 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tranby fotballbaner 3.1 km
Idrettsanlegg Tranbyhallen 3.1 km
Treningssenter ats Liertoppen 3.7 km
Treningssenter Bare Trening Lier 9.2 km

Steder av interesse

Skoler

Hennummarka skole (1-7 kl.) 0.9 km
Tranby skole (8-10 kl.) 3.5 km
Briskeby skole og kompetansesenter 10.2 km
Lier videregående skole 12.1 km

Barnehager

Hennummarka barnehage (0-5 år) 0.4 km
Akebakken barnehage (0-5 år) 0.8 km
Gunnersbråtan barnehage (0-5 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Liertoppen Kjøpesenter 3 km
Kjøpesenter CC Drammen 13.3 km
Postkontor Meny Liertoppen 2.9 km
Postkontor Coop Mega Tranby 3.1 km
Apotek Apotek 1 Liertoppen 3.7 km
Vinmonopol Liertoppen Vinmonopol 3 km
Dagligvare Meny Liertoppen 2.9 km
Dagligvare Kiwi Liertoppen 3 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 3.7 km
Bensin Circle K Tranby 1.8 km
Bensin Uno-X Liertoppen 3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,8 %
Andel kvinner 50,2 %
Gj.snittalder menn 36,2 år
Gj.snittalder kvinner 39,1 år
Husholdninger med barn 44,4 %
Husholdninger uten barn 55,6 %
Gj.snitt byggeår 1989
Gj.snitt tomtestørrelse 759
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lier 25740 11032
Grunnkrets: Tranby 3c 657 241

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Ola Skarra Arnesen
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?