Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 700 000,- for kr 4 700 000,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utsikt fra takterrassen - skjermet beliggenhet

 

U. etg

1. etg

2. etg

ASK/GJERDRUM - Beklager, solgt! Visning avlyst! Flott og delikat familiebolig over tre plan med flott utsikt - Integrert garasje - Lave omkost.

Rognvegen 31

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 600 000,-

ASK/GJERDRUM - Beklager, solgt! Visning avlyst! Flott og delikat familiebolig over tre plan med flott utsikt - Integrert garasje - Lave omkost.: ASK/GJERDRUM - Beklager, solgt! Visning avlyst! Flott og delikat familiebolig over tre plan med flott utsikt - Integrert garasje - Lave omkost.

Boligtype:
Enebolig, Eierseksjon
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 600 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
123 / 144 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen har en meget solrik og sentralt beliggenhet i Ask, som er handelssentrum, i Gjerdrum. Ligger i en blindvei i et godt etablert boligstrøk bestående av

småhusbebyggelse. Kort gangavstand til skoler, butikker, bank, post, offentlig kommunikasjon. m.m. Like ved boligen er det bussholdeplass med gode forbindelser til bl.a. Oslo og Lillestrøm. Gjerdrum idrettslag driver med et bredt utvalg aktiviteter, sommer som vinter. Gjerdrum Golfklubb drifter en 9-hulls golfbane like ved Ask.

Shopping

Rognvegen har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. COOP Extra og Rema 1000 på Ask. Ønsker du

ytterligere servicetilbud har Romerikssenteret på Kløfta et variert utvalg med bl.a. matbutikk, post, bank, minibank, apotek, helsekost, klær, interiør, kafé/restaurant, lege og tannlege og mer.

Jessheim, Strømmen, Lillestrøm og Oslo ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil med et rikt utvalg av servicetilbud. Strømmen

storsenter er foretrukket av mange med sin 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Kollektivtilbud

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Askjordet og ligger ca. 300 meter fra boligen.

Fra Ask stasjon er det gode bussforbindelser mot Skedsmokorset, Lillestrøm, Olavsgaard og Oslo.

På Kløfta er det meget god offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Fra Kløfta går det tog med halvtimes frekvens inn mot hovedstaden. Parkeringsplass prioritert for pendlere gjør reisen meget enkel!

Rekreasjonsmuligheter

Gjerdrum har natur som byr på en rekke turmuligheter. Du kan vandre blåmerkede stier, sykle langs de mange skogsbilvegene eller bade i et stille skogsvann. Vinterstid kjøres det opp mange skiløyper, i tillegg finner du også lysløyper.

Kniplia ligger 5,5 km fra boligen. På skisenteret finner du oppvarmet varmestue, fire hoppbakker, alpinbakke, snowboardpark og akebakke. Gode

parkeringsforhold.

Ved Romeriksåsen finnes et rolig skoglandskap med bølgende åser og med innslag av innsjøer. Stier og veger gir fine turmuligheter sommerstid, og

vinterstid gir stabile snøforhold og et godt utviklet løypenett gode muligheter for skiturer. Det finnes flere fiskevann og hytter i Romeriksåsen.

Om sommeren har man motorcrossbane og skytebane.

I Ask finner man en ni-hulls golfbane, idrettshall, fotball- og håndballbane.

Forøvrig også gode turmuligheter rett utenfor døren. Gode muligheter for jakt og fiske både sommer og vinter!

Tidsavstander

Ask ca. 2 min.

Kløfta ca. 11 min.

Jessheim ca. 14 min.

Gardermoen ca. 20 min.

Lillestrøm ca. 20 min.

Oslo S ca. 30 min.

Barnehager og skoler

Gjerdrum barneskole ligger i sentrum av Ask. Ved skolestart 2016-2017 har de 42 ansatte og ca 336 elever fordelt på 1.-7. trinn, samt i Basen for mulitifunksjonshemmede fra 1.-10. trinn. Skolens SFO heter Bjørka og har litt over 100 barn påmeldt. Bjørka holder til i skolens hovedbygg.

Høsten 2009 flyttet Gjerdrum ungdomsskole inn i et splitter nytt skolebygg i Brådalsgutua, og i 2010 ble de tildelt Statens byggeskikkpris. De har omlag 285 elever og 40 ansatte, og det er fire klasser på hvert trinn.

For videregående skole har man Skedsmo og Lillestrøm.

Kommunen har flere offentlige og private barnehager.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra E6 ved Skedsmokorset.

Kjør mot Åsenhagen RV 120 og følg denne veien mot Gjerdrum i ca 10 km. Følg Nannestadvegen (RV120) gjennom Ask sentrum. Og ta andre vei til høyre etter Shell bensinstasjon, (Rognvegen). Følg veien til høyre og boligen befinner seg på din høyre side.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 600 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

2018

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

123m2

Bruksareal

144m2

Tomt

191m2

KR-kode

631767

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Rognvegen 31, 2022 Gjerdrum

Gnr. 42, bnr. 68, snr. 8 i Gjerdrum kommune.

Tomten

Eiet tomt på 191 kvm.

Parkering

Boligen har en ingegrert garasje med plass til en biloppstillingsplass, samt en biloppstillingsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 165 kvm

Totalt bruksareal: 144 kvm

Totalt primærrom: 123 kvm

Bruksareal:

Halvpart tomannsbolig 144 kvm

Primærrom:

Halvpart tomannsbolig:

-1. etasje 40 kvm: Hall m/trapp, bad/WC, vaskerom og soverom

1. etasje 59 kvm: Hall/trapperom, stue, kjøkken, WC, to soverom

2. etasje 24 kvm: Hall m/trapp, disponibelt rom/kontor

Sekundærrom:

Halvpart tomannsbolig:

-1. etasje 16 kvm: Garasje

Soverom:

Halvpart tomannsbolig:

2. etasje 5 kvm: Bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.06.2018 utført av Roger Pedersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til Rognvegen 31!

Tiltalende familiebolig over på tre etasjer med gjennomgående flott standard og fornuftig planløsning. I inngangspartiet finner man en romslig entré med fliser og varmekabler i gulvet. Rett frem for inngangsparti har man et flott flislagt bad med varme i gulv. Innredningen består av et vannklosett, speilskap og

underskap, servant og lys med stikk på vegg. Adskilt dusjsone med dusjing direkte på gulv og på vegg med buede dusjvegger rundt. Malte flater med downlights i himling.

Videre er det et vaskerom direkte til venstre ved inngangspartiet, noe som er svært praktisk. Rommet har malte vegger og det er lagt fliser med varme på gulv. Det er montert en 200 liters varmtvannsbereder og det er tilkobling for både vaskemaskin og tørketrommel.

I underetasjen finnes også et soverom/gjesterom.

Videre fører trappen deg opp til 1.etasje hvor det er en stor stue/spisestue som har en åpen løsning med kjøkken. Herfra har man utgang til en hyggelig balkong.

Grå kjøkkeninnredning med laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum og integrerte hvitevarer. Det er montert lys mellom over og under skap.

Gjestetoalettet har malte flater på vegg og fliser med varmekabler i gulv. Innredning består av en sort glatt innredning med underskap, speilskap, servant med lys over og et vannklosett.

Denne etasjen har ytterligere to soverom.

I 2.etasje har man en flott loftsetasje med egen stue og utgang til solrik nordvest vendt takterrasse på hele 30 kvm med fantastiske solforhold.

Gulv: Parkett på alle gulv i oppholdsrom, soverom, fliser på bad, vaskerom, wc og i hall i underetasje.

Vegg: Malte flater på bindingsverk og murkonstruksjon. Fliser på bad i underetasjen.

Himling: Malte sparklede takflater i alle rom med stedvis innfelte downlights.

Verdt å merke seg:

- Svært innholdsrik tomannsbolig med tre soverom.

- Parkering i garasje tilknyttet boligen.

- Utgang til ut til balkong/terrasse/platting i hver etasje.

- Rolig og barnevennlig boligområde.

- Kort vei til sentrum med alle fasiliteter og få minutters gange til skole, barnehage, samt dagligvareforretning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med muligheter for enkelte panelovner. Det er termostatstyrte varmekabler i wc og i hele underetasjen.

Ferdigattest

Ved overtagelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Ferdigattest vil ikke foreligge før alle 8 enheter er ferdigstilt. Ferdigattesten vil i disse tilfeller bli rekvirert av utbygger.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Boligen overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G=folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 10422, tinglyst 11.12.1962, type heftelse: Bestemmelse om gjerde

Bestemmelsen gjelder tilliggende veirett på "Askvegen", samt gjerdeplikt som er pålagt på eiendommen.

Gjerdeplikten er på en nedre del av grensen mot gnr 42 bnr 3.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 102622, tinglyst 23.03.1988, type heftelse: Bestemmelse om gjerde

Er samme bestemmelse som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 897144, tinglyst 01.11.2011, type heftelse: Bestemmelse om kloakkledning

Bestemmelsen gjelder bindende avtale om at eiendommen skal ha pumpestasjon for kloakk med tilhørende ledninger og kabler liggende på eiendommen. Eier har rett til reparasjon og omlegging av ledninger med kabler, samt rett til kjøreadkomst til pumpestasjon. Servitutten kan ikke slettes uten samtykke fra Gjerdrum kommune.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 216162, tinglyst 13.03.2016, type heftelse: Erklæring/Avtale

Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspennings kabelanlegg og høyspennings kabelanlegg. Netteier skal ha uhindret adgang til kabelanlegget.

Byggeforbud og beplantning nær anlegget, som ikke skal være til skade eller hinder for vedlikehold av anlegget.

Netteier kan kreve anlegget flyttes dersom det er praktisk mulig å gjennomføre. Partene i fellesskap skal bli enige om annet egnet kabeltrase på eiendommen. Grunneier må selv påkoste flytting av anlegget.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 8 lhalvpart tomannsboliger, med sameiebrøk 395/3188.

Sameiet har ikke forretningsfører, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Seksjonsbegjæringen følger vedlagt.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan for Ask sentrum datert 29.05.2002.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er estimert av Gjerdrum til kommune til kr 15.651,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Da det er montert vannmåler vil denne kostnaden variere fra hver husstands forbruk.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.618.412.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Gjerdrum
Grunnkrets Ask Nord

Steder i nærheten

Asktunet 0.6 km
Ask næringspark 0.8 km
Hellen bru 2 km
Sveinsrud bru 2.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 21.4 km
Jernbanestasjon Kløfta stasjon 7.5 km
Bussholdeplass Askjordet 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Brådal Golf 0.7 km
Idrettsanlegg Gjerdrum idrettspark 0.9 km
Treningssenter SPREK Gjerdrum 0.7 km
Treningssenter Gjerdrum Fysioterapi og Trening 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Gjerdrum barneskole (1-7 kl.) 1 km
Gjerdrum ungdomsskole (8-10 kl.) 0.8 km
Lillestrøm videregående skole 14.6 km
Skedsmo videregående skole 14.8 km

Barnehager

Menighetens barnehage (3-5 år) 1.1 km
Lille Krabat private familiebarnehage (0-3 år) 1.5 km
Gjerdrum barnehage (0-5 år) 1.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Romerikssenteret 7.5 km
Kjøpesenter Skedsmo senter 9.9 km
Postkontor Coop Extra Gjerdrum 0.6 km
Apotek Boots apotek Gjerdrum 0.9 km
Vinmonopol Gjerdrum Vinmonopol 0.7 km
Dagligvare Coop Extra Gjerdrum 0.6 km
Dagligvare Rema 1000 Gjerdrum 0.8 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 7.6 km
Kiosk/video Narvesen Trondheimsveien 7.5 km
Bensin Shell Ask 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,2 %
Andel kvinner 47,8 %
Gj.snittalder menn 42,5 år
Gj.snittalder kvinner 46,7 år
Husholdninger med barn 27,8 %
Husholdninger uten barn 72,3 %
Gj.snitt byggeår 1981
Gj.snitt tomtestørrelse 687
Område Personer Husholdninger
Kommune: Gjerdrum 6546 2637
Grunnkrets: Ask Nord 867 400

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 31.725 av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 7.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.900

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Kine Johansen Ruud
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?