Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 900 000,- for kr 6 900 000,-

Velkommen til Rykkinnkroken 14- Presentert av Marie Malén Frogner

Velkommen til Rykkinnkroken 14 - Presentert av Marie Malén Frogner

Velkommen til Rykkinnkroken 14 en tåkete dag- Presentert av Marie Malén Frogner

Velkommen til Rykkinnkroken 14 en tåkete dag i november - Presentert av Marie Malén Frogner

Hyggelig eiendom med dobbelgarasje. Ligger i enden av en blindvei

Deilig overbygget terrasse med gode solforhold om sommeren.

Overbygget terrasse som har utgang fra stuen

Balkong med utgang til terrasse fra kjøkkenet

Stort spisekjøkken med god plass

God plass til stor spiseplass

Kjøkken

Kjøkken

Stor stue

Stor stue med utgang til platting

Stor stue

Stue

Hovedsoverom i 1. etg

Soverom i 1. etg

Stort bad med boblekar

Boblekar på badet

soverom i underetasjen

Trappegang i underetasjen

Gang

Badestue i underetasjen

Lekerom på innsiden av stuen i underetasjen

Peisstue i underetasjen

Peisstue i underetasjen

Vaskerom i undertasjen

Plantegning 1 etg.

Plantegning underetasjen

Plantegning

Rykkinn

Rykkinnkroken 14

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 300 000,-

Rykkinn: BEKLAGER VISNING AVLYST! BUD DIREKTE TIL SELGER. Stor enebolig i svært attraktivt område.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 300 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
230 / 246 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et meget attraktivt, etablert og barnevennlig boliogmråde i grønne omgivelser på øvre Rykkinn i en blindvei. Åpent og solrikt beliggende, med fin utsikt.

Gangavstand til Rykkinn Senteret som har det man trenger av forretninger som blant annet klesbutikker, matbutikk, kaféer i tillegg til apotek, bank og bibliotek. Coop Ekstra ligger i få minutters gangavstand fra boligen. Kort og trygg skolevei til Rykkinn barneskole, Eineåsen ungdomskole og flere barnehager i nærheten. Gode turmuligheter opp til blant annet Eineåsen både sommer og vinter. Kun få minutter med bil til Kirkerudbakken på Vøyenenga for dem som liker å stå på slalåm. Ny tennisbane bygges også ved Gommerudbanen. Idrettshallen er også rett nedenfor med flere typer idrettslag som basket, innebandy, håndball m.m. Berger svømmehall rett ved siden av hallen og det er kort vei til Gommerudbanen, med store arealer for fotball og friidrett.

Det er kun 2-3 minutters gange til nærmeste bussholdeplass. Det går buss til Oslo via Sandvika hvert kvarter hele dagen, samt ekspressbuss til Oslo i rushtiden. Estimert reisetid til Nationalteateret er ca. 35 min. T-banen på Kolsås har pendlerparkering.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 300 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1979

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

230m2

Bruksareal

246m2

Tomt

1035m2

KR-kode

11.1862

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Rykkinnkroken 14, 1349 Rykkinn

Gnr. 76, bnr. 192 i Bærum kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.035 kvm. Svakt skrånende tomt opparbeidet med plen busker og kirsebærtrær, samt overbygget terrasseplatting med peis. Gode solforhold med sol fra tidlig til sen kveld på sommeren. På tomten står det et lite laftet stabbur av eldre dato på ca 8 m².

Parkering

Dobbelgarasje på ca 35,5 m² med saltakkonstruksjon og takstein på taket. Leca mur og støpt gulv i garasjen. Ellers parkering på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 280 kvm

Totalt bruksareal: 262 kvm

Totalt primærrom: 230 kvm

Bruksareal:

Enebolig 246 kvm

Primærrom:

Enebolig:

Underetasje: 118 kvm: Entré, vaskerom, hall m/trapp, peisestue, hobbyrom, badestue, trimrom, toalettrom, dusjrom, soverom.

1. etasje 112 kvm: Stue, kjøkken, mellomgang, 2 soverom.

Sekundærrom:

Enebolig:

Underetasjen: 16 kvm: Bod

Garasje:

Underetasje: 35,5 kvm: Garasje

Stabbur: 8 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08/11-2018 utført av Espen Aspelund. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i 1979 med støpt betongplate og grunnmur av leca. Yttervegger med murpuss og bindningsverk og bindingsverk med utvendig kledning. Saltakkonstruksjon i tre med takstein. Takstmannen beskriver eiendommen med eldre standard og enkelte moderninseringsbehov. De fleste punkter har fått tilstandsgrad 2 og er satt pga alder.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Drenering:

Synlig saltutslag på enkelte vegger i underetasjen. Det ble rutinemessig søkt etter fukt i kjellervegg med fuktdetektor (Protimeter MMS 2) på befaringen og det var utslag utover normale verdier, samt observasjoner som løs murpuss. Utbedring/oppgradering av drenering bør påregnes.

Vinduer:

Eldre vinduer som er 3 lags, med enkelte merker og slitasje.

Taket:

Enkelte vindskier og forkantbord har fuktskader og utskiftning oppgradering bør påregnes. Tilstandsgrad gis ut i fra alder og helhet. Kaldtloft lot seg kun inspisere fra loftsluken. Det ble observert enkelte områder hvor det hadde vært fuktig. Ytterligere undersøkelser anbefales. Tidligere lekkasje rundt pipe er utbedret i følge eier.

Rekkverk på terrassen fra kjøkken har slitasje og enkelte fuktskadede bord.

Enkelte sprekker i pipe over tak. Parafintank av ukjent alder nedgravd i hagen.

Baderommet holder en eldre standard og modernisering bør påregnes.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.lgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Enebolig bygget av eier i 1979 og holder i dag en original eldre standard. Boligen har et arbeidsom tilknyttet boligen med egen inngang fra utsiden, samt en dobbelgarasje. Stor bolig med mye potensial.

1. etg:

Kjøkken:

Stort spisekjøkken med heltre furuplank på gulv, furupanel på vegg og malte plater i himling. Original kjøkkeninnredning med profilerte fronter og enkelte vitrinedører, heltre benkeplate, nedfelt kum og fliser mellom benk og overskap. Utgang fra kjøkkenet til en terrasse på ca 15 m². Hvitevarer følger med handelen.

Stue:

Romslig stue med heltre furuplank på gulv, teglstein og tapet/strie på vegg og malte plater i himling. Parafinovn i stuen som gir god varme. Utgang til overbygget terrasseplatting og hage med gode solforhold.

Mellomgang:

Mellomgang med heltre furugulv, malt strie på vegg og malte plater i himling. Luke i himling for tilgang til kaldtloft. Kaldtloft lot seg ikke inspisere av takstmann.

Bad:

Stort baderom med varmekabler og fliser på gulv, fliser på vegg og malte plater i himling. Iinneholder gulvstående toalett, heldekkende servant og servantinnredning, dusjkabinett og boblekar. Liten luke til rom over trapp hvor det er plassert utstyr til parafinovn. Badet er utvidet i den senere tid og tatt det som en gang var soverom 3 og laget et større bad slik det fremstår idag.

Soverom:

Soverom 1 med heltre furugulv, malt strie og malt brystningspanel på vegg, samt malte plater i himling. Garderobeskap.

Hovedsoverommet er romslig med heltre furugulv, malt strie og malt brystningspanel på vegg, samt malte plater i himling. Skyvedørsgarderobe.

Underetasjen:

Arbeidsrom med egen dør fra utsiden på ca 8 kvm. Heltre furugulv og varmekabler, Panel på veggen og malte flater i himling. Det er ikke direkte adgang fra boligen til arbeidsrommet.

Entré/gang:

Flliser og varmekabler på gulv, stående eikeplank på vegg og malt panel i himling med downlights. Spesiallagede hyller/løsninger for oppheng av yttertøy.

Vaskerom:

Vinylbelegg og varmekabler på gulv, malt panel på vegg og i himling. Stort vaskerom med opplegg for vaskemaskin/tørketrommel, utslagsvask, hyller/oppheng, samt skyvedørsgarderobe. Varmtvannsbereder fra 2004 på ca 198 liter, samt sentralstøvsuger og sluk plassert under servantskap.

Trapperom:

Fliser og varmekabler på gulv, heltre furupanel på vegg og malt panel i himling med downlights.

Soverom:

Parkett på gulv, malte flater på vegg og i himling. Lysflaten i soverommet er noe mindre enn dagens krav, men rommet er beskrevet som soverom.

Toalettrom:

Fliser og varmekabler på gulv, malt panel på vegg, samt malt panel i himling med downlights. Gulvmontert toalett og håndvask.

Peisestue:

Romslig med heltre furuplank på gulv og varmekabler, heltre furupanel på vegg og furupanel i himling. Stor peis og spesiallagede innredninger.

Hobbyrom med inngang fra peisestuen:

Furuplank på gulv, malt panel på vegg og furupanel i himling. Spesiallaget luke for innsetting av ved til peisen i stuen.

Badstue:

Stor badestue med inngang fra hobbyrom og trimrom.

Trimrom:

Teppe på betongdekke, panel og malt/pusset mur på vegg, samt panel i himling.

Bod:

Bod på 16 kvm med tilgang fra trimrom. Laminat på gulv, malt murpuss på vegg og malte isoporplater i himling. Skyvedørsgarderobe og hyller for oppbevaring.

Dusjrom:

Fliser og sluk på gulv, våtromsplater på vegg.

Arbeidsrom tilknyttet boligen med heltre furugulv og varmekabler, panel på vegg og malte flater i himling. Loftsluke i himling til kaldtloft for lagring. (Ikke målbart areal). Det er ikke direkte adgang fra boligen til arbeidsrommet men inngang via egen ytterdør.

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 15/11-1979. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattesten omfatter ikke terrassen ut fra stuen og boden under terrassen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr: 1978/13295-1/100 Tinglyst 14.08.1978. Best om vann og kloakkledning. Kommunen har rett til å vedlikehold ledninger

Dagboknr: 1994/8292-1/100 Tinglyst 12.04.1994. Best om adkomstrett. Varig rett til gang og kjøreadkomst over deler av eiendom gnr 239 ( låven)

Dagboknr: 1999/32962-1/100 Tinglyst 10.12.1999 Best. om adkomstrett. Med to naboer. bnr: 239 og bnr: 283

Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse med delareal på 1035 kvm. Reguleringsplan 1965320 Belset/Berger/Rykkinn. Eldre reguleringsplan ikrattredelse 26/11-1968. Kommuneplan 2017-2035. Kommuneplanen arealplan. Planlegging igangsatt 2035-2040.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 14 352,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 24 000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Altibox via fiber som leverandør av kabel-tv og nett og har avgift på kr 1 200 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Sektor alarmselskap som koster kr 5 500 pr. år. Dette kan overtas om ønskelig.

Selger opplyser om at de betaler kr 800,- pr år for brøyting som deles med flere eiendommer i gaten.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6 458 722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Bærum
Grunnkrets Rykkinn
Kirkesogn Bryn

Steder i nærheten

Bryn kirke 2 km
Smestad 3.3 km
Kirkerudbakken skisenter 4.4 km
Kastet 4.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 69.5 km
Sentralstasjon Oslo S 21.9 km
Jernbanestasjon Sandvika 7.2 km
T-bane stasjon Kolsås T-banestasjon 3.5 km
Bussholdeplass Saubakken 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bergersletta balløkke 0.5 km
Idrettsanlegg Rykkinnhallen 0.7 km
Treningssenter FitnessRoom Rykkinn 1.9 km
Treningssenter Nonstop Fitness 4 km

Steder av interesse

Skoler

Rykkinn skole avdeling Berger (1-5 kl.) 0.5 km
Bryn skole (1-7 kl.) 2.9 km
Rykkinn skole avdeling Gommerud (6-10 kl.) 1.1 km
Belset skole (8-10 kl.) 1.7 km
Rosenvilde videregående skole 4.2 km
Rud videregående skole 4.5 km

Barnehager

Barnelåven barnehage (1-5 år) 0.5 km
Berger barnehage - Øvre (1-5 år) 0.8 km
Berger Barnehage - Nedre (1-5 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Rykkinn Nærsenter 1.9 km
Kjøpesenter Kolsås Senter 3.5 km
Postkontor Coop Extra Rykkinn 0.5 km
Postkontor Meny Kolsås 3.5 km
Apotek Vitusapotek Rykkinn 1.9 km
Apotek Boots apotek Kolsås 3.5 km
Vinmonopol Kolsås Vinmonopol 3.3 km
Vinmonopol Vinmonopolet Bærums Verk 5 km
Dagligvare Coop Extra Rykkinn 0.5 km
Dagligvare Meny Rykkin 1.9 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Rykkinn 1.5 km
Kiosk/video Centra Mat Kiosken 1.9 km
Bensin Shell/7-Eleven Rykkinn 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49 %
Andel kvinner 51 %
Gj.snittalder menn 46,8 år
Gj.snittalder kvinner 55,8 år
Husholdninger med barn 17,8 %
Husholdninger uten barn 82,2 %
Gj.snitt byggeår 1983
Gj.snitt tomtestørrelse 612
Område Personer Husholdninger
Kommune: Bærum 124008 52583
Grunnkrets: Rykkinn 257 135

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,84% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 13.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.900,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning 2 stk inkludert

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Marie Malén Schulstok Frogner
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?