Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 990 000,- for kr 6 990 000,-

Velkommen til Ryums vei 60

Dronefoto Ryums vei

Ryums vei 60

Dronefoto Ryums vei

Nydelig utsikt og stor hage

Fasade

Fasade

Pen fasade/hage

Inngangsparti

Entré/ Gang

Velkommen inn!

Boligens 2. etasje

Spisestue/stue

Lekker og stor stue med god takhøyde. Åpen kjøkkenløsning.

Tv-stue

Stue

Koselig Tv-stue med peis

Varm og god peis

Tv-stue/Spisestue

Stue

Nydelig kjøkken fra HTH

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Hovedsoverom

Soverom/ Walk-inn

Soverom

Soverom/kontor

Stort og delikat bad

Dusj

Dusj

WC 2. etasje

Fasade/hage

Fasade/hage

Utsikt

Terrasse med god utsikt og fantastiske solforhold

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Utsikt

Hage

Utsikt

Fasade

Oversiktsbilde av eiendommen

Dronefoto

Dronefot

Detalje

Utsikt

Nydelig hage

Dobbel garasje med varmekabler og egen inngang til boligen.

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

 
Video

Kniveåsen/Åskollen

Ryums vei 60

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 990 000,-

Kniveåsen/Åskollen: Lekker og moderne enebolig med høy standard - Dobbel garasje - Nydelige utearealer - Solrikt - Barnevennlig - Utsikt

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 990 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
131 / 185 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen har en meget attraktiv beliggenhet, høyt og fritt med god utsikt, på et nyetablert, rolig og sjelden barnevennlig boligområde på Kniveåsen. Veldig mange barnefamilier i nærmiljøet og gangavstand med sykkel- og gangsti til Åskollen barneskole, barnehage, idrettsanlegg, butikk m.m.

Boligen har meget gode solforhold med sol hele dagen og kveldsol.

Glassverket IF er et aktivt idrettslag i nærmiljøet med mange aktiviteter (håndball, fotball, barneidrett og IFO). Klubben har eget idrettsanlegg med flere gressbaner, kunstgressbane og idrettshall. Åskollen Sykkelklubb er en aktiv klubb i nærmijøet. To musikkorps. Speiderbevegelse med egen speiderhytte like ved skolen.

Boligfeltet ligger inntil Røysjømarka, med flott turterreng og bade- og fiskevann og oppkjørte skiløyper vinterstid. Lysløype i Nordbykollen.

Få minutters gange til sjøen og båthavn, med strand og bademuligheter i bl.a. Sota Fjordpark og Nøstodden.

Kort gangavstand til bussholdeplass med god bussforbindelse og to avganger i timen til Drammen sentrum på dagtid. Tre minutters kjøring til E18 og ca 20-25 minutters kjøreavstand til Sandvika.

Ca. 4 km. til Drammen sentrum og togstasjon og god kommunikasjon til Oslo/Sandvika/Kongsberg. 36 minutter med tog fra Drammen stasjon til Oslo.

En time med flytog fra Drammen til Gardermoen, tre avganger i timen.

Barnehager og skoler

Drammen kommune har full barnehagedekning med sine 61 privat- og kommunale barnehager.

Ca 200 meter til nærmeste barnehage, Espira Kniveåsen Barnehage, se hjemmeside på internett: https://espira.no/barnehage/espira-kniveasen/

Det er ellers veldig god barnehagedekning i bydelen, med følgende barnehager: Helleristningen Barnehage, Hedensrud Barnehage, Nordbylunden Barnehage, St. Hansberget Barnehage, Stiftelsen Nordby Gård Barnehage, Tangen Menighets Barnehage, Åskollen Barnehage, Åskollen Barnepark, Åskollen Familebarnehage.

Åskollen barneskole med ca. 430 elever, les egne hjemmesider: http://www.askollen.net. Skolefritidsordning, samt idrettsfritidsordning som administreres av Glassverket IF.

Fra høsten 2010 åpnet nye Marienlyst skole (8. - 10. trinn) hvor elever fra Kniveåsen går. Skolebussordning.

Flere videregående skoler i Drammen sentrum og Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen Sørøst Norge, se www.usn.no. (nå Universitet).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Se kart skisse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 990 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2015

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

131m2

Bruksareal

185m2

Tomt

793m2

KR-kode

15.18161

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ryums vei 60, 3036 Drammen

Gnr. 34, bnr. 188 i Drammen kommune.

Tomten

Eiet tomt på 793 kvm. Pen opparbeidet tomt med plen og diverse buskvekster. Asfaltert gårdsplass med brosteinsbelagte partier. Brostein belagt trapp fra gårsplassen til terrassen/hagen.

Parkering

Dobbel garasje med elektrikse porter. Direkte inngang fra boligen. Varmekabler i gulv. Ellers gode parkeringsmuligheter på egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 206 kvm

Totalt bruksareal: 185 kvm

Totalt primærrom: 131 kvm

Bruksareal:

Enebolig 146 kvm.

Primærrom:

1. etasje 72 kvm: Hall, 3 soverom , bad og vaskerom.

2. etasje 59 kvm: Trappegang, WC, kontor, stue/spisestue og kjøkken.

Sekundærrom:

1. etasje 15 kvm: Bod/sluse og walk-inn.

Garasje 39 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.11.2018 utført av Lasse Holm. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er oppført i 2015 og bygget etter TEK 10 av Block Watne. Boligen fremstår som attraktiv med en gjennomgående god planløsning og det generelle vedlikeholdet fremstår som godt ivaretatt. Boligens tilstand er for det meste ensbetydende med alder og forventet tilstand med hensyn til dette. Mindre avvik er for øvrig bemerket, men totalinntrykket til boligen anses som bra med ingen kritiske funn eller total funksjonssvikt iht. NS 3424 sin undersøkelsesnivå. Boligen fremstår som solid bygget.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med:

- Grunnmur av betong og isopor med pusset fasade på armeringsnetting.

- Yttervegger av isolert bindingsverk kledd med stående kledning og fasadeplater under vinudene.

- Saltakkonstruksjon av takbjelker anliggende på mønedrager og yttevegger.

- Takrenner og nedløp av stål. Øvrig beslag av plastbelagt stål.

- Etasjeskille av trebjelkelag mellom etasjene.

Drenering

- Ingen synlig fuktsperre over terreng. Det forutsettes derfor at det er lagt drenering iht. forskrift gjeldende for oppføringstidspunktet. Ingen indikasjoner eller unormale utslag ved fuktsøk er påvist på innvendig side av grunnmuren. Dette indikerer at fuktsikringen fungerer tilfredstillende. Grunnet stedlig terrengforhold anses dreneringen å ha liten belastning og derfor har gode forutsetninger for tilfredstillende levetid.

Tak

- Saltakkonstruksjon av takbjelker anliggende på mønedrager og yttevegger. Takkonstruksjonen er lukket og full besiktigelse er derfor ikke foretatt. Tilstandsgraden er derfor valgt ut i fra forventet tilstand med hensyn til alder.

- Tekket med betongtakstein. Snøfanger og stigetrinn på taket. Normal god tilstand på synlig del av taktekket. Det kunne ved befaring ikke påvises lekkasje eller fuktighet rundt pipe eller andre gjennomføringer inne i boligen.

- Takrenner og nedløp av stål. Øvrig beslag av plastbelagt stål. Takrenner og nedløp fremstår som i normalt god stand. Fallretning er ikke sjekket eller vurdert. Utvendig beslag må jevnlig kontrolleres og etterses for lekkasjer. Jevnlig rengjøring og godt vedlikehold av taknedløp er viktig og må påregnes.

Veggkonstruksjon og utvendige fasader

- Yttervegger av isolert bindingsverk kledd med stående kledning og fasadeplater under vinudene. Kledningen fremstår som normalt godt utluftet og i normalt god stand. Fasadene fremstår som godt vedlikeholdt. kledningen foran garasjen er noe nærliggende asfalten. Dette medfører noe økt vedlikeholdsbehov av kledningen. TG: 1.

Vinduer og dører

- Vinduer og dører av tre i mørk utførelse med 3-lags glass.

- Skyvedør av tre i mørk utførelse med 3-lags glass.

- Standard ytterdør i glatt utførelse inn til garasje med adkomst via bod/sluse.

- Standard isolert inngangsdør med glassrute. Vinduene og dørene har generelt god åpne-/lukke funksjon og fremstår som i normalt god stand. Det er krav til gasstett dør inn til garasje som er sammenføyd med boligen. Dette antas å være i orden da det er montert tettelist på døren.

Terrasse og utvendige trapper

- Terrasse over garasjetaket med underliggende membran og tilfarergulv med gulv av terrassebord. Rekkverk av tre med liggende spiler. Rekkverk på støttemur v/steintrapp og skråning. Terrassen fremstår som i normalt god stand. Underliggende membran er ikke kontrollert, men det bemerkes at avslutningen mot rekkverk ikke er en varig løsning. Noe løse rekkverk på støttemurene. Løse rekkverk og avslutning av terrassemembran mot rekkverk. TG: 2

Innvendige trapper

- Malt tretrapp med eiketrinn. Rekkverk/håndløper på to sider og barnesikring under trinn. Trappen er forskriftsmessig og fremstår som i normalt god stand.

Etasjeskillere

- Etasjeskille av trebjelkelag mellom etasjene. Ingen unormale skjevheter registrert (+- 10mm). Kontroll av retningsavvik ble foretatt i stue/spisestue og kjøkken utført med laser.

Ventilasjon og sanitær

- Røranlegg av plast, kobber og rør-i-rør. Varmtvann via fjernvarme. Rørskap med synlig drensåpning (for å synliggjøre lekkasjer), vannmåler og innvendig

hovestoppekran er plassert på vaskerom. Det bemerkes manglende tettemuffer på varerør i kjøkkenskap. For øvrig har ikke undertegnede vurdert tilstanden til anlegget, av den grunn at dette krever spesielt utstyr og kompetanse. Videre bemerkes det at bunnledninger av den årsak følgelig heller ikke er kontrollert. Nevnte betraktninger i denne rapporten må derfor sees på som generelle, og av den grunn settes ikke tilstandsgrad.

Elektrikse anlegg

- Skjult el-anlegg. Sikringskap med automatsikringer og automatisk strømåler plassert på vaskerom.

Diverse utstyr

- Innbruddsalarm med tyveri- og brannvarsling (Sector Alarm).

- Sentralstøvsuger.

- Fiberbredbånd med 3 uttak (Altiboks).

- Automatisk lekkasjestopper (Waterguard) på WC, bad, vaskerom, kjøkkenskap, under kjøleskap og i bod/sluse.

- Balansert ventilasjon m/varmegjennvinner.

- Dobbelgarasje i betongkonstruksjon bygget om fra en carport i 2017. Støpt garasjegulv med epoksymaling. Aluminiumsporter med automatisk portåpner. Varmekabler i gulv.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Delikat og moderne enebolig fra 2015 med attraktiv Beliggenhet. Høy standard. Fantastiske utearealer med sol hele dagen. Flytt rett inn!

Kjøkken

Åpen løsning fra stuen med nydelig kjøkkeninnredning i hvit utførelse med heltre benkeplate av eik. Rommet er utstyrt med stålvask, ventilator med utblåsning, automatisk lekkasjestopper (Waterguard) og integrerte hvitevarer (oppvaskmaskin, stekeovn og micro). Ventilator med utblåsning. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Stue

Stor stue med meget god takhøyde. Det er parkett på gulv og malte flater på vegg og i himling. Direkte utegang fra stuen til en stor og solrik terrasse. Fra terrassen kommer du videre ut til en fantastisk opparbeidet hage.

Soverom

Det er 4 soverom i boligen med parkett på gulv, malte flater på vegg og i himling. 3 soverom i 1. etasje og 1 soverom i 2. etasje. Soverommet i 2. etasje er ikke registrert/ godkjent som et soverom i kommunen. Bruksendring av rommet kan søkes til Drammen kommune.

Bad

Delikat og flislagt baderom utstyrt med servantskap, vegghengt speil, vegghengt toalett på utenpåliggende kasse og dusjhjørne med foldedører. Det er vannbåren varme på gulv og balansert ventilasjon med tilluft under dør.

Vaskerom

Vaskerom med flislagt gulv og malte overflater på veggene. Rommet er utstyrt med stålvask, innredning med laminert benkeplate og opplegg for vaskemaskin. Automatisk lekkasjestopper (Waterguard) og balansert ventilasjon med tilluft under dør.

Toalett

Toalettrom utstyrt med gulvstående toalett og servant. Varmekabler i gulv, balansert ventilasjon med tilluft under dør og automatisk lekkasjestopper

(Waterguard) under servant. Ingen symptomer på fukt eller unormalt utslag ved fuktsøk er påvist ved befaring.

Innvendig overflater

Gulv - Parkett, fliser og betong.

Vegger - Malte overflater.

Himling - Malte overflater.

Oppvarming

Balansert ventilasjon m/varmegjennvinner. Vedfyring. Vannbåren varme i hele u. etasje. Varmekabler på WC og garasje. Stålpipe med tilkoblet vedovn i stue. Stålpipen er ny i ca. 2015 etter en reklamasjon ifb. noe vanninnsig langs pipe. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 24.06.2015. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det foreligger ferdigattest på tilbygg "garasje og terrasse" datert 28.03.2017. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Den del av boligen som er innredet som kontor/soverom er ikke godkjent for varig opphold i kommunen. Da dette er registrert som bod.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

06.07.2004 00:00:00 - Erklæring/avtale

Pliktig medlemmsskap i beboerforeningen/velforeningen

Overført fra: Knr:0602 Gnr:34 Bnr:39

Gjelder denne registerenheten med flere

03.03.2005 00:00:00 - Registrering av grunn

Denne matrikkelenhet opprettet fra:

Knr:0602 Gnr:34 Bnr:39

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for del av Kniveåsen, datert 25.10.2005 med reguleringsendring datert 25.08.2010 med tilhørende reguleringsbestemmelser og kommuneplanens arealdel, vedtatt 05.10.2015..

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.938,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann og avløp. Årlige kostnader til renovasjon kr. 3.336,-. I tillegg gebyr for feiing av pipe og tilsyn fra feievesen. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Avregning foretas en gang pr. år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 16.000,- pr. år. / 16.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.800,-.

Velavgift er kr 1.500,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-tv og har avgift på

kr 500,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av internett og har avgift på

kr 500,- pr. mnd.

Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 4.780,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.165.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Skoger 21
Kirkesogn Tangen

Steder i nærheten

Åskollen 2.6 km
Drammens museum 8.6 km
Drammensbadet 8.9 km
Marienlyst stadion 9.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 99.3 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 8.7 km
Bussholdeplass Kniveåsen barnehage 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Glassverkhallen 2.5 km
Idrettsanlegg Glassverket kunstgress 3.7 km
Treningssenter SATS BASE Strømsø 7.4 km
Treningssenter Sports Club Akropolis avd. Marienlyst 8 km

Steder av interesse

Skoler

Åskollen skole (1-7 kl.) 2.7 km
Skoger skole (1-7 kl.) 3.6 km
Heltberg barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) 7.9 km
Marienlyst skole (8-10 kl.) 7.9 km
Børresen skole (8-10 kl.) 9.8 km
Galterud skole (8-10 kl.) 9.2 km
Drammen videregående skole 8.8 km
Akademiet videregående skole Drammen 9.5 km

Barnehager

Kniveåsen barnehage (0-6 år) 0.3 km
Nedre Eik familiebarnehage (0-3 år) 1.9 km
Nordbylunden barnehage (0-5 år) 2.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Strømsø Senter 7.9 km
Kjøpesenter CC Drammen 9 km
Postkontor Kiwi Åskollen 2.4 km
Postkontor Strømsø Postkontor 8.3 km
Apotek Boots apotek Strømsø Senter 7.9 km
Apotek Boots apotek Strømsø 8.4 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 8.4 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 10.4 km
Dagligvare Kiwi Åskollen 2.4 km
Dagligvare Kiwi Kobbervikdalen 2.5 km
Kiosk/video Rundtom Spill 6.2 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Rundtom 6.9 km
Bensin Esso Kobbervikdalen Veiserice 3.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,3 %
Andel kvinner 49,7 %
Gj.snittalder menn 32,5 år
Gj.snittalder kvinner 32,1 år
Husholdninger med barn 60,7 %
Husholdninger uten barn 39,3 %
Gj.snitt byggeår 2006
Gj.snitt tomtestørrelse 973
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Skoger 21 963 369

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: 40.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Ola Skarra Arnesen
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?