Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 800 000,- for kr 6 800 000,-

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Inngangsparti

Terrasse

Inngangsparti

Terrasse på 35 kvm med flott utsikt - Meget soilrikt

Utsikt

Stor stue med høy himling

Stue

Stue

Peisovn i stuen - Høy himling

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Kjøkken med HTH innredning og integrerte hvtevarer

Hvitevarer og vinskap

Kjøkken med god spisestueplass

Kjøkken

Flislagt bad

Bad

Wc

Separat vaskerom

Master bedroom

Soverom

TV-stue/soverom

Soverom

Soverom

Gang

Hall

Entre

Plantegning - 1. etasje

Plantegning - Underetasje

Knive/Åskollen - Lekker og tilnærmet ny enebolig - Høy standard - Flott utsikt og solrikt- Attraktiv beliggenhet

Ryums vei 72

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 950 000,-

Knive/Åskollen - Lekker og tilnærmet ny enebolig - Høy standard - Flott utsikt og solrikt- Attraktiv beliggenhet: Knive/Åskollen - Lekker og tilnærmet ny enebolig - Høy standard - Flott utsikt og solrikt- Attraktiv beliggenhet

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 6 950 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
157 / 162 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen har en meget attraktiv beliggenhet, høyt og fritt med god utsikt, på et nyetablert, rolig og sjelden barnevennlig boligområde på Kniveåsen. Veldig mange barnefamilier i nærmiljøet og gangavstand med sykkel- og gangsti til Åskollen barneskole, barnehage, idrettsanlegg, butikk m.m.

Boligen har meget gode solforhold med sol hele dagen og med kveldsol.

Glassverket IF er et aktivt idrettslag i nærmiljøet med mange aktiviteter (håndball, fotball, barneidrett og IFO). Klubben har eget idrettsanlegg med flere gressbaner, kunstgressbane og idrettshall. Åskollen Sykkelklubb er en aktiv klubb i nærmijøet. To musikkorps. Speiderbevegelse med egen speiderhytte like ved skolen.

Boligfeltet ligger inntil Røysjømarka, med flott turterreng og bade- og fiskevann og oppkjørte skiløyper vinterstid. Lysløype i Nordbykollen.

Få minutters gange til sjøen og båthavn, med strand og bademuligheter i bl.a. Sota Fjordpark og Nøstodden.

Kort gangavstand til bussholdeplass med god bussforbindelse og to avganger i timen til Drammen sentrum på dagtid. Tre minutters kjøring til E18 og ca 20-25 minutters kjøreavstand til Sandvika.

Ca. 4 km. til Drammen sentrum og togstasjon og god kommunikasjon til Oslo/Sandvika/Kongsberg. 36 minutter med tog fra Drammen stasjon til Oslo.

En time med flytog fra Drammen til Gardermoen, tre avganger i timen.

Barnehager og skoler

Drammen kommune har full barnehagedekning med sine 61 privat- og kommunale barnehager.

Ca 200 meter til nærmeste barnehage, Espira Kniveåsen Barnehage, se hjemmeside på internett: https://espira.no/barnehage/espira-kniveasen/

Det er ellers veldig god barnehagedekning i bydelen, med følgende barnehager: Helleristningen Barnehage, Hedensrud Barnehage, Nordbylunden Barnehage, St. Hansberget Barnehage, Stiftelsen Nordby Gård Barnehage, Tangen Menighets Barnehage, Åskollen Barnehage, Åskollen Barnepark, Åskollen Familebarnehage.

Åskollen barneskole med ca. 430 elever, les egne hjemmesider: http://www.askollen.net. Skolefritidsordning, samt idrettsfritidsordning som administreres av Glassverket IF.

Fra høsten 2010 åpnet nye Marienlyst skole (8. - 10. trinn) hvor elever fra Kniveåsen går. Skolebussordning.

Flere videregående skoler i Drammen sentrum og Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen Sørøst Norge, se www.usn.no. (nå Universitet).

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 950 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2017

Soverom

4

Primærrom

157m2

Bruksareal

162m2

Tomt

755m2

KR-kode

2018196

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ryums vei 72, 3036 Drammen

Gnr. 34, bnr. 198 i Drammen kommune.

Tomten

Eiet tomt på 755,7 kvm. som er opparbeidet med plen og støttemurer. Gruset gårdsplass.

Parkering

Carport. Stor gruslagt gårdsplass med plass til mange biler.

Det er gitt igangsettingstillatelse fra Drammen kommune, datert 15.06.2017 til dobbeltgarasje på 49 kvm. på eiendommen. Det foreligger arkitekttegnet bygg for frittstående garasje. Disse tegningene kan evt. medfølge

Vei, vann og avløp

Eiendommen ligger til Ryumsvei som er en offentlig/kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett for vann og avløp via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 182 kvm

Totalt bruksareal: 162 kvm

Totalt primærrom: 157 kvm

Primærrom:

Underetasje:

79 kvm: Entre/hall, gang, 3 soverom, vaskerom og bad.

1. etasje:

78 kvm: Soverom, wc, åpent kjøkken med spisestueplass og tv-stue.

Sekundærrom:

Underetasje:

5 kvm: Bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport, datert 04.05.2018 utført av takstmann Espen Grelland.

Boligen er oppført over to etasjer og inneholder:

Underetasje:

Entre/hall, gang, 3 soverom hvor det ene er master bedroom, bod, separat vaskerom og flislagt bad med dusjhjørne, veggholdt wc og dobbelservant i innredning.

1. etasje:

Soverom, separat wc, kjøkken med HTH innredning med integrerte hvitevarer og åpen løsning til lekker stue med spisestueplass og salong-tv-stue. Utgang til terrasse på 35 kvm med flott utsikt fra stuen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på betongfundament, støpt gulv i underetasje. Bakvegger i underetg. er støpte og delvis påforet innvendig. Utvendig er grunnmuren isolert og pusset med vannavisende puss. Frontvegg av grunnmur er av reisverkskonstruksjon, fullisolert og plateslått. Grunnmur har en god teknisk tilstand. Yttervegger er fullisolert bindingsverk, liggende panel på utvendig side, plater på innvendig side. Boligen har liggende og stående panel som utvendig kledning. Boligen har en takkonstruksjon av type saltak. Konstruksjonen består av sperrer lagt på limtredragere. Taket er fullisolert og er luftet på ytterside. Taket er tekket med dobbeltkrum betongstein. Undertaket er av type takduk. Det er sløyfer og lekter. I boligen er det montert en stålpipe med Heat & Glo vedovn i stue.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Takstmann skriver i sin rapport at dette er et nyoppført hus, ferdig sommeren 2017. Tomten er pent opparbeidet og eiendommen har gruset innkjørsel og gårdsplass. Det er støpte forstøtningsmurer og stor utvendig terrasse, med carport under.

Takstmann skriver videre at dette er en godt bygget bolig med praktisk planløsning og god arealutnyttelse. God standard over innredninger, overflater og utstyr. Boligen er over to plan, og fremstår som innbydende. Det er normalt god standard innvendig, og alle arbeider er utført av autoriserte firmaer.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

1. etasje:

Entre: Fliser på gulv, malte vegger, malt tak. Skyvedørsgarderobe.

Hall: Eikeparkett på gulv, malte vegger, malt tak. Downlights i tak. Trapp opp til 2. etasje.

Soverom1: Eikeparkett på gulv, malte vegger, malt tak. Downlights i tak.

Gang: Fliser på gulv, malte vegger, malt tak.

Bod: Laminatgulv, malt panel på vegger, malt panel i tak.

Vaskerom: Fliser på gulv, malte vegger, malt tak. HTH innredning skap. Utslagsvask. Sentralstøvsuger. Oppegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Bad!: Fliser på gulv, fliser på vegger, malte tak. Downlights i tak. Dusjhjørne/nisje. Veggholdt wc. Dobbelservant i HTH baderomsinnredning. Skap. Mulighet til å sette inn badekar.

Soverom2: Eikeparkett på gulv, malte vegger, malt tak. Downlights.

Soverom3/Master bedroom:Eikeparkett på gulv, malte vegger, malt tak. Downlights i tak. Speil skyvedørsgarderobe.

2. etasje:

Wc: Fliser på gulv, malte vegger, malt tak. Servant. Veggholdt wc. Downlights i tak. Varmekabler i gulv.

Soverom4: Eikeparkett på gulv, malte vegger, malt tak. Downlights i tak.

Stue: Eikeparkett på gulv, malte vegger, malt tak. Peisovn. Høy himling. Utgang til solrik terrasse på 35 kvm med flott utsikt. Elektrisk terrassemarkise med fjernkontroll.

Tv-stue: Eikeparkett på gulv, malte vegger, malt tak. Høy himling.

Kjøkken: Eikeparkett på gulv, malte vegger, malt tak. HTH kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer; Bosch oppvaskmaskin, Bosch stekeovn, Bosch platetopp med induksjon, Bosch kaffemaskin, Siemens kjøleskap og fryser med isbitmaskin. Røroshetta stål avtrekkvifte. Fliser over benk. Høy himling. Åpen løsning til stuen. Spisestueplass med utgang til terrasse.

Generelt om standarden:

Det er lamellgardiner på stuevinduer. Screens på alle soverom og i trappegang. Elektrisk terrassemarkise med fjernkontroll.

Kodelås på inngangsdør. Installert alarm tilkoblet Verisure alarmsentral.

En gjennomført delikat bolig som er tilnærmet ny. Det foretas 1-års befaring fra utbygger i disse dager. Det må påregnes hull etter festeanordninger etter tv/bokhyller.

Nåværende eier har foretatt betydelige tilvalg og endringer fra opprinnelig leveranse fra utbygger. Dette beløper seg til ca kr 715.000,-. Se eget vedlegg i prospektet for detaljer.

Integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle gulv i boligens underetasje. Peisovn i stuen i 1. etasje.

Eiendommene på på Kniveåsen er tilknyttet fjernvarme fra Lindum Ressurs og Gjenvinning. Det er vannbåren varme som fordeles i gulvene. Det er måling av forbruk, som faktureres.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen fra Drammen kommune, datert 16.03.2017. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det ble 06.07.2004 tinglyst en erklæring på hele det nye boligfeltet på Kniveåsen vedr. bla. pliktig medlemskap i velforening, vann/kloakk, fjernvarme mv.

Servitutten fåes ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for del av Kniveåsen, datert 25.10.2005 med reguleringsendring datert 25.08.2010 med tilhørende reguleringsbestemmelser og kommuneplanens arealdel, vedtatt 05.10.2015..

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selgers egenerklæringsskjema og takstmannens tilstandsrapport følger som en del av dette prospektet.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter var kr 7.215,- for 2017. I dette inngår gebyr for vann og avløp. Det er installert vannmåler slik at avgiftene vil variere etter vannforbruket i boligen.

Renovasjon: kr 3.336,- pr år for 2018.

Feiing/tilsyn: ca kr 1.000,- pr år.

Fjernvarme ca kr 9.500,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca kr 23.500,- pr år/ ca 16.000 kWh pr år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.789,-

Velavgift er ca kr 1.200,- pr år.

Boligen er tilknyttet Viker fiber Altibox som leverandør av kabel-tv og koster ca kr 300,- pr mnd, avhengig av kanalvalg.

Boligen er tilknyttet Viken fiber Altibox for nettsignaler med hastighet 300/300 mbps og dette koster kr 926,- pr mnd (avhenger av hastighet på nettet). Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmsentral og koster ca kr 550,- pr mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.124.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Skoger 21
Kirkesogn Tangen

Steder i nærheten

Åskollen 2.4 km
Drammens museum 8.4 km
Drammensbadet 8.7 km
Marienlyst stadion 8.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 99.1 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 8.5 km
Bussholdeplass Kniveåsen barnehage 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Glassverkhallen 2.3 km
Idrettsanlegg Glassverket kunstgress 3.5 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Strømsø 7 km
Treningssenter Sports Club Akropolis avd. Marienlyst 7.8 km

Steder av interesse

Skoler

Åskollen skole (1-7 kl.) 2.5 km
Skoger skole (1-7 kl.) 3.4 km
Heltberg barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) 7.7 km
Marienlyst skole (8-10 kl.) 7.8 km
Børresen skole (8-10 kl.) 9.6 km
Galterud skole (8-10 kl.) 9 km
Drammen videregående skole 8.6 km
Akademiet videregående skole Drammen 9.4 km

Barnehager

Kniveåsen barnehage (0-6 år) 0.1 km*
Nedre Eik familiebarnehage (0-3 år) 1.7 km
Nordbylunden barnehage (0-5 år) 2.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Strømsø Senter 7.7 km
Kjøpesenter CC Drammen 8.8 km
Postkontor Kiwi Åskollen 2.2 km
Postkontor Strømsø Postkontor 8.1 km
Apotek Boots apotek Strømsø Senter 7.7 km
Apotek Boots apotek Strømsø 8.2 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 8.2 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 10.2 km
Dagligvare Kiwi Åskollen 2.2 km
Dagligvare Kiwi Kobbervikdalen 2.3 km
Kiosk/video Rundtom Spill 6 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Rundtom 6.7 km
Bensin Esso Kobbervikdalen Veiserice 3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,3 %
Andel kvinner 49,7 %
Gj.snittalder menn 32,5 år
Gj.snittalder kvinner 32,1 år
Husholdninger med barn 60,7 %
Husholdninger uten barn 39,3 %
Gj.snitt byggeår 2006
Gj.snitt tomtestørrelse 973
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Skoger 21 963 369

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

selger har valgt å ikke tegne eierskifteforsikring da det fortsatt foreligger garnatier fra utbygger og at det skal foretas 1-års befaring fra utbygger i disse dager.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,875 % av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar:kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Arild Knudsen
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?