Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Sandefjordsveien 2 - Presentert av Krogsveen AS

Her bor du med nærhet til Sandefjord sentrum med "alle" fasiliteter og Indre Havn

Boligen har en stor tomt på 1.695 kvm

Romslig kjøkken med åpen løsning til spisestuen

Kjøkken

Stue

Stue

Stue

Boligen ble i cirka 2003 tilbygget med stor utestue

 

Stue i 2. etasje

Fra stuen i 2. etasje er det også utgang til balkong

Stort hovedsoverom

Romslig bad i 1. etasje

Boligen har en stor og usjenert hage

 

Hagen er godt skjermet mot veien med stor hekk

 

Gode lagrings- og parkeringsmuligheter i garasjer (bygget i 1957 og i cirka 2006)

 

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Plantegning kjeller

Nær sentrum/ Indre Havn

Sandefjordsveien 2

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 090 000,-

Nær sentrum/ Indre Havn: Innholdsrik enebolig med stor tomt på 1.695 kvm - 2 garasjer - oppgraderingsbehov

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 090 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
147 / 360 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Sandefjordsveien 2! Her bor du sentralt til i et urbant område, nær sentrum og havnebassenget. Hvis du er tiltrukket av byens pulserende liv med shopping og cafèbesøk, er det kun få minutters gange til bykjernen og Indre Havn med restauranter og utesteder. Park Hotel kan friste med SPA og basseng, og for de som er glade i skog og mark finnes Hjertnesskogen rett i nærheten. Her leder gangveier og stier deg til flotte steder med panoramautsikt over Indre Havn. Fra havnen går det også flere ferger til Strømstad, både Color Line og Fjordline tilbyr flere avganger daglig. Bugårdsparken ligger bare en kort spasertur unna og her finnes tennishall, svømmehall, fotballbaner m.m. og ikke minst Bugårdsdammen med opplyst turløype. Flere skoler i nærområdet, både barneskole og ungdomsskole. Kort vei også til SVGS. I det daglige liv er det verdt å nevne at det er flere dagligvareforretninger i området, som bl.a. MENY Kilen og Joker. Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Adkomst

Fra sentrum kjører du ut Sandefjordsveien. Ved Shell tar du inn Hystadveien. Boligen ligger på høyre side etter få meter, med innkjøring fra Hystadveien og via sykkelsti langs Sandefjordsveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 090 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1957

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

147m2

Bruksareal

360m2

Tomt

1695m2

KR-kode

2218325

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sandefjordsveien 2, 3208 Sandefjord

Gnr. 165, bnr. 13 og 14 i Sandefjord kommune.

Tomten

Stor eiet tomt på 1.695 kvm. Tomten er opparbeidet med stor gressplen og diverse busker og trær. Deler av hagen ligger også godt skjermet fra veien med hekk. Tomten har rikelig med sol fra morgen til kveld. Gode parkeringsmuligheter i stor gruslagt gårdsplass.

Sandefjord kommune opplyser at oppmålingen av tomten er gammel (dette gjelder gnr. 165, bnr. 13) og tomtegrensene mot vest og nord er noe usikre. Kjøper overtar ansvaret for dette og eventuelle avvik på tomtens nøyaktige størrelse.

Parkering

Parkering i stor gruslagt gårdsplass eller i en av totalt to garasjer.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunal vannledning via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Eiendommens avløp er tilkoblet offentlig nett via privat septiktank. Kommunen har en generell hjemmel til å kreve at eiendommer med privat septiktank kobler seg direkte til det offentlige avløpsnettet. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Det ligger to vannledninger over eiendommen som går fra syd til nord (se vedlagt kart).

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 389 kvm

Totalt bruksareal: 360 kvm

Totalt primærrom: 147 kvm

Bruksareal:

Boligen: 295 kvm

Garasje: 40 kvm

Garasje 25 kvm

Primærrom:

Boligen:

1. etasje 112 kvm: Vindfang, ganger, trapperom til 2. etasje, bad, kjøkken, stue, wc og soverom.

2. etasje 35 kvm: Stue og soverom.

Sekundærrom:

Boligen:

Kjeller: 113 kvm: Trappegang, verksted, 5 boder, fyrrom og vaskekjeller.

1. etasje 35 kvm: Trapperom til kjeller, vinterhage.

Garasje med bod 40 kvm.

Garasje: 25 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.10.2018 utført av Arvid Lysgård. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre og pusset siporeks. Grunnmur består av pusset betongblokker eller lignende. Tilbygg er bygget på støpt plate på mark. Tak er tekket med takstein.

Garasjer er oppført i tre på støpt plate på mark. Boligen er bygget i cirka 1957 og tilbygget med vinterhage og 2. etasje i cirka 2002/2003. Eldre garasje mot nord antas å være fra 1957, den andre er fra cirka 2006.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på: Eiendommen fremstår med preg av elde og slitasje, og utskiftninger og oppgraderinger må påregnes. På bad er ikke dusj lenger i bruk, dette som følge av tett sluk/avløpsrør. Oppgradering av bad må påregnes. Det er fukt og saltutslag i kjeller, dette sees i sammenheng med blant annet redusert effekt på drenering. Det er gjort observasjoner i kjeller og i bygget generelt som tyder på setninger. Dette antas å skyldes eldre setninger i grunn og fundamenter. Det er opplyst at trekledning sist ble malt i 2016. På generelt grunnlag opplyses det om at dette er en eldre bolig, med påfølgende risiko for skjulte skader o.l. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Innholdsrik enebolig på stor eiet tomt. Bolligen bærer preg av behov for oppgradering. Veggoverflater har for det meste tapet og malte overflater. Gulv har blant annet parkett, belegg og teppe. Fra stuen er det utgang til stor vinterhage.

Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og laminat benkeplate. Flis mellom overskap og benkeplate. Kjøkkenet er godt utnyttet og har en åpen løsning mot spisesteun. Rikelig med skap - og benkeplass. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad med flis på vegger og belgg på gulv. Av utstyr er det montert baderomsinnredning, badekar og dusjhjørne. Boligen har eget praktisk toalett rom. Vaskerom i kjeller.

Gode lagringsmuligheter i garasjene og garasje med tilhørende bod. Rikelig med bodplass i kjelleren. Her er det også god takhøyde.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Boligen har et eldre parafin sentralfyringssystem. Det må påregnes kontroll av anlegget.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Disse papirene foreligger ikke i kommunens arkiv. Boligen er tilbygget med 2. etasje med balkong og vesentlig ombygget i cirka 2003. Den ene garasjen er fra cirka 2006. Det er usikert om disse endringene er søkt og godkjent av Sandefjord kommune. Kjøper overtar ansvaret for dette. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av: Dagboknr. 2039 tinglyst 25.03.1977, rett for kommunen til å kjøpe ubebygget grunn til kommunalt eller annet offentlig bruk.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen med dagboknr. 2039, tinglyst 25.03.1977, bestemmelse om bebyggelse og bestemmelse om vann og kloakkledninger: Kommunen skal ha rett til å ha egne eller andre offentlige ledninger og kabler over tomten uten vederlag, og rett til å vedlikeholde disse. Sandedfjordveien 2 A (gnr. 165, bnr. 14 ) må ikke beplantes på en slik måte at utsikten fra tverrveien mot Sandefjordsveien hindres. Sandefjordsveien 2 A (gnr. 165, bnr.14 ) kan heller ikke bebygges uten bygningsrådets og formannskapets samtykke. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger i henhold til reguleringsplan Vestbyen datert 19.12.1996 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen ligger også i kommuneplan avsatt til nåværende boligbebyggelse og kommuneplan med krav vedrørende infrastruktur datert 22.05.2014. Videre opplyser sandefjord kommune at eiendommen er utsatt for støy fra veitrafikk fra Sandefjordsveien, rød og gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Det er varslet reguleringsplan for utbedring av gang-/sykkelvei langs Hystadveien fra krysset Strandprommenaden til Haukeveien. Eiendommer langs Hystadveien på denne strekningen kan bli berørt av reguleringen. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter som vurderer videre utnyttelse av eiendommen anbefales å ta kontakt med Sandefjord kommune.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Eiendommen blir ikke ytterligere vasket eller rengjort før overtagelsen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.877,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 1.923 kwh. pr. år. I tillegg er det blitt bruk fyringsolje. Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 7.281,-.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv. Avgift kan sees på www.canaldigital.no. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.193.472,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 30.000,- (fastpris)

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Rapport fra takstmann
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?