Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 050 000,- for kr 3 050 000,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gjerdrum

Seljevegen 4b

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 990 000,-

Gjerdrum: Skap ditt drømmehjem: Enebolig med behov for rehabilitering. Landlig, men sentral beliggenhet.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 2 990 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
149 / 210 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i kort tilknytning til Ask sentrum. Gangvei til skoler, butikker, vinmonopol, treningssenter, gatekjøkken m.m. Beliggende i et landlig og barnevennlig boligområde. Idrettshall, golf- og alpinanlegg en kort kjøretur fra boligen.

Gjerdrum er kjent for flotte rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Romeriksåsen med gode fiskemuligheter, badevann, flotte turstier og velpreparerte skiløyper/lysløyper i kort avstand. 15 minutter til Oslo Lufthavn Gardermoen, ca 30 minutter til Oslo med bil eller buss. Kort gangavstand til bussholdeplass.

Barnehager og skoler

Menighetens bhg. (3-5 år) 1.6 km

Lille Krabat private familiebhg. (0-3 år) 2 km

Gjerdrum barnehage (3-5 år) 2.1 km

1-7 kl. Gjerdrum barneskole 1.5 km

1-7 kl. Veståsen skole 4.2 km

8-10 kl. Gjerdrum ung.skole 1.3 km

Jessheim videregående skole 16.3 km

Lillestrøm videregående skole 15.1 km

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 990 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1950

Soverom

4

Primærrom

149m2

Bruksareal

210m2

Tomt

1152m2

KR-kode

631843

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Seljevegen 4b, 2022 Gjerdrum

Gnr. 43, bnr. 5 i Gjerdrum kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.152 kvm. Det tas forbehold om at tomtegrensene kan være usikre, da tre av grensepunktene er av lavere nøyaktighet.

Parkering

Parkering på egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 240 kvm

Totalt bruksareal: 210 kvm

Totalt primærrom: 149 kvm

Bruksareal:

Enebolig 210 kvm

Primærrom:

Enebolig:

Kjeller: 10 kvm: Trapp/gang

1. etasje 96 kvm: Vindfang, gang/trapp, bad, stue, spisestue, kjøkken, tv-stue og soveorm

2. etasje 43 kvm: Gang/trapp, bad og 2 soverom

Sekundærrom:

Enebolig:

Kjeller: 61 kvm: Vaskekjeller og 3 boder

2. etasje: (Boder og kott i 2. etg. er ikke måleverdige pga. lav takhøyde)

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Agenda Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre.

Grunnen og fundamentets beskaffenhet er ikke kjent, men bygningen antas oppført med støpt plate på komprimerte masser. Grunnmur av betong/ sparestein. Kjellergulv av betongsåle. Grunnmur i gang er utforet og kledd med trepanel. Det er indikasjoner på at grunnmur enkelte

steder er isolert med treullsement-plater med puss på innsiden. Yttervegger oppført i trebindingsverk, det er usikkert i hvilken grad konstruksjonen er isolert. Yttervegger er utvendig kledd med

stående bordkledning/trepanel., usikkert av hvilken årgang. Tak-konstruksjon er av sadlet form med konstruksjon av treverk, tekket med betongtakstein som er ca. 30 år gammel iflg. selger. Betongdekke mellom kjeller og 1. etg. Trebjelkelag mellom 1. og 2. etg. Del av 1. etg. har gulv på grunn, ved inngangspart, gang og bad.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Eiendommen fremstår med et betydelig vedlikeholdsetterslep både innvendig og utvendig og vil være mest egnet som et rehabiliteringsprosjekt, da det er gjennomgående TG2 og TG3. Interessenter oppfordres til å sette seg grundig inn i tilstandsrapporten.

I tillegg til det man leser ut av takstmannens rapport, opplyser selger bl.a. følgende i egenerklæring:

- Ser hvert år små svarte maur på bad i 1. etg, som videre forsvinner en mnd. etterpå.

Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dette før bud inngis.

Standard

Her kan du skape drømmehjemmet! Rehabiliteringsprosjekt med potensiale. Ønsker du et hus med sjarm, som du kan gjøre til ditt eget, så er dette huset noe for deg.

Her har du blant annet stedvis orginalt tregulv, herskapelig trappeoppgang, og landlig utsikt fra terrassen for å nevne noe. Praktisk planløsning med alt du trenger i hovedetasjen.

Beliggende i et populært, landlig og samtidig sentralt område i Gjerdrum.

Huset fremstår som et rehabiliteringsprosjekt med vedlikeholdsetterslep innvendig og utvendig. Takkonstruksjon og tekking er ikke inspisert, men det er symptomer på at det kan være avvik med isolasjon/ lufting.

Videre er det klare symptomer på at drenering og fuktsikring av grunnmur/ fundamenter ikke oppfyller funksjonskravet.

Entré

Mindre vindfang som er påbygget i senere tid, før du kommer inn i hallen. Hallen har et "herskapelig" preg over seg med en flott trapp opp til 2. etasje. Laminat på gulv og trepanel på vegger og himling, noe som går igjen i 1. etasje.

Kjøkken

Romslig rom som ligger plassert mellom stue og soverom/tv-stue. Her har du pent utsyn utover naturen på sydsiden av huset. Kjøkkeninnredning med beisede fronter. Laminat benkeplate med nedfelt stålvask. Integrerte hvitevarer. Ventilator over koketopp med avtrekk gjennom

yttervegg. Plater av børstet metall på vegg over benk som beskyttelse for søl/ sprut. Laminatgulv. Takess himlingsplater.

Stue

Stuen er åpen og romslig, med større vindusflater som lysner opp rommet. Her har du god plass til både større spisestue, samt dagligstue/tv-stue. Koselig og nyere vedovn.

Terrasse

Sydvendt terrasse med utgang fra stuen. Terrassen ble bygget ca. 2009. Flott utsikt utover jordet.

Kjeller

Kjelleren er for det meste råkjeller, som må utbedres før man evt. kan utnytte denne til noe mer. Pr. i dag er det lagringsplass og vaskekjeller.

Soverom

Boligen har 4 rom som egner seg som soverom, to i hver etasje. Det ene soverommet benytter selger i dag som tv-stue.

Bad

Boligen inneholder to romslige bad som bør påregnes oppgradering.

Det stod tidligere ene garasje på tomten, som ble revet.

Innvendige flater:

Vegger: Malte plater, panel.

Himlinger: Takess, panel, plater.

Gulv: Laminat, vinyl, tregulv, betong.

Oppvarming

Boligen blir varmet opp av panelovner, vedfyring og varmekabler.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020.

Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden antatt 1950.

Kommunen opplyser at det ikke var krav til ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på den tiden eiendommen ble oppført.

Det foreligger lite dokumentasjon på huset i kommunen. Soverom og soverom2/tv-stue i 1. etg. er trolig opprinnelig en større stue som er blitt delt av.

Det er søkt om å bygge tilbygg og terrasse i 1990, men det er ikke søkt om ferdigattest. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr 100699, tinglyst 09.02.1950, type heftelse: Gjerdeplikt mot eiendommen som tilhørte selger av denne eiendommen da den ble solgt i 1950. Uvisst mot hvilken grense dette gjelder.

Dagboknr 102784, tinglyst 12.06.1950, type heftelse: Diverse betingelser for å ha privat avskjørsel fra riksvegen Nannestadvegen. Bl.a. plikt til å foreta endringer på avkjørselen vegvesenet måtte kreve.

Dagboknr 102785, tinglyst 12.06.1950, type heftelse: Diverse betingelser ifm. anlegging av vannledning i Seljevegen. Bl.a. plikt til å gjøre endringer på anlegget hvis vegvesenet skulle kreve dette.

Dagboknr 4084, tinglyst 01.04.1997, type heftelse: Gnr. 42, bnr. 20(Seljevegen 4a) skal ha tinglyst rett til bruk av felles innkjørsel/vei med gnr. 42, bnr. 5(Seljevegen 4b).

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan for 2012-2024 avsatt til: LNF-område. (Landbruk, natur og fritid).

Landbruk- natur- og friluftsområde setter begrensinger på søknadspliktige tiltak som ikke er i tråd med formålet. Dette medfører krav til dispensasjonsbehandling.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen og Gjerdrum generelt er

berørt av flystøy. Eiendommen ligger i

gul støysone ihht. Fv. 120.

Gjerdrum kommune har pågående

arbeid for å kartlegge avløp.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.950,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 14.000,- pr. år. / 15.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.381,- i 2018.

Velavgift er kr 700 pr. år. Dette går til lys i Seljevegen. Vegen er kommunale, men brukerne av veien må selv betale for lyset.

Boligen er tilknyttet Viasat som leverandør av parabol-tv og har avgift på

kr 890,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.065.999,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Gjerdrum
Grunnkrets Fossum
Kirkesogn Gjerdrum

Steder i nærheten

Asktunet 1.1 km
Hellen bru 1.2 km
Ask næringspark 1.4 km
Sveinsrud bru 3.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 20.4 km
Jernbanestasjon Kløfta stasjon 8.1 km
Bussholdeplass Krogvold 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Brådal Golf 1.2 km
Idrettsanlegg Gjerdrum idrettspark 1.5 km
Treningssenter SPREK Gjerdrum 1.3 km
Treningssenter Gjerdrum Fysioterapi og Trening 1.5 km

Steder av interesse

Skoler

Gjerdrum barneskole (1-7 kl.) 1.6 km
Veståsen skole (1-7 kl.) 4.2 km
Gjerdrum ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Jessheim videregående skole 16.4 km
Nannestad videregående skole 18.3 km

Barnehager

Menighetens barnehage (3-5 år) 1.6 km
Lille Krabat private familiebarnehage (0-3 år) 2.1 km
Brådalsfjellet barnehage 2.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Romerikssenteret 8.1 km
Kjøpesenter Skedsmo senter 10.4 km
Postkontor Coop Extra Gjerdrum 1.2 km
Postkontor Coop Extra Eltonåsen 6.7 km
Apotek Boots apotek Gjerdrum 1.4 km
Apotek Boots apotek Kløfta 8.1 km
Vinmonopol Gjerdrum Vinmonopol 1.3 km
Vinmonopol Kløfta Vinmonopol 8.1 km
Dagligvare Coop Extra Gjerdrum 1.1 km
Dagligvare Rema 1000 Gjerdrum 1.4 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 8.1 km
Kiosk/video Narvesen Trondheimsveien 8.1 km
Bensin Shell Ask 1 km
Bensin Shell Express Eltonåsen 6.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52 %
Andel kvinner 48 %
Gj.snittalder menn 33 år
Gj.snittalder kvinner 35,3 år
Husholdninger med barn 40,9 %
Husholdninger uten barn 59,1 %
Gj.snitt byggeår 1972
Gj.snitt tomtestørrelse 3028
Område Personer Husholdninger
Kommune: Gjerdrum 6546 2637
Grunnkrets: Fossum 383 149

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 45.000,- fastpris.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Sindre Edvardsen Nyhus
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?