Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 800 000,- for kr 1 800 000,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hokksund

Sementveien 12

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 690 000,-

Hokksund: Sentral og arealeffektiv leilighet i 1. etasje med trappefri adkomst - Egen uteplass på bakkeplan og garasje

Boligtype:
Enebolig, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 690 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 444,-
AREAL (P-ROM / BRA)
31 / 31 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende i et pent opparbeidet område med leiligheter og eneboliger. Flotte fellesarealer med lekeplass, plen og steinsatt plass med fine benker. Treningssenter m/basseng kun 2 minutter fra utgangsdøren.

Turmuligheter langs elvestien ved Drammenselva, som også er en av Norges beste lakseelver. Ca. 12 min kjøring til Fiskumvannet/Eikern med gode bademuligheter.

Svært kort gangavstand til sentrum og offentlig kommunikasjon med tog/buss.

Hokksund sentrum med alle servicetilbud med blant annet flere koselige cafe/restauranter i tillegg til butikker, bank, vinmonopol, lege, apotek m.m.

Jernbanestasjon/bussterminal med god kommunikasjon til Drammen/Oslo og Kongsberg. Regiontog direkte til Gardermoen tar 1 time og 15 min. Ca. 15 minutter å kjøre til Drammen og ca. 20 minutter å kjøre til Kongsberg.

Det er over 200 lag og foreninger i Øvre Eiker. På Øvre Eiker Kommunes internettsider (www.ovre-eiker.kommune.no) finnes oversikt over alle registrerte lag og foreninger. Bare i Hokksund finnes tilbud om bla. fotball, håndball, kor, musikkorps, pistolklubb, ski, speider, teater, ten-sing, skitrekk/tautrekk og turn. I Hokksund er det også svømmehall, bibliotek, fotballbaner (gress og kunstgress med undervarme), friidrettsbane, Salto treningssenter, Kurbadet, Lille Trim og ett rikt utvalg av forretninger mm.

Barnehager og skoler

Det finnes 6 kommunale barnehager og 12 private barnehager i Øvre Eiker kommune, hvorav flere i Hokksund. For oversikt se: www.ovre-eiker.kommune.no.

Hokksund barneskole, se; www.minskole.no og barnehage like ved barneskolen.

Hokksund ungdomsskole se; www.hokksund.ungdomsskole.no

Videregående skoler i Hokksund, Kongsberg og Drammen. Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen Sørøst Norge, se www.usn.no.

Adkomst

Se kart i nettannonse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 690 000,-

Felleskostnader

Kr 1 444,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2008

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

31m2

Bruksareal

31m2

Tomt

11274m2

KR-kode

19.18119

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sementveien 12, 3300 Hokksund

Gnr. 17, bnr. 7, snr. 7 i Øvre Eiker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 11.274,5 kvm som tilhører sameiet. Meget pent opparbeidet med plen, beplantning, krakker, lekeplass, asfaltert adkomst og parkering.

Leiligheten har egen hellelagt uteplass avskjermet med hekk og levegg.

Parkering

Parkeringsplass for en bil i lukket garasjeanlegg med heis fra leilighetsplan. Fjernstyrt portåpner. Felles utvendig gjesteparkering.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett for vann og avløp via private stikkledninger. Sameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 38 kvm

Totalt bruksareal: 31 kvm

Totalt primærrom: 31 kvm

Primærrom:

Entré/kjøkken, stue, bad med wc og soverom: 31 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod i garasjekjeller like ved parkeringplassen som tilhører leiligheten.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.01.2018 utført av Bjørnerud Takst AS.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på betongplate med betongvegger mot grunnen og yttervegger i bindingsverk. Vinduer med treramme samt terrassedør med isolerglass fra 2008. Etasjeskiller i betong-elementer. Flatt tak.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kommenterer takstmannen parketten i inngangsparti som har eldre fuktskader. Samt at inngangsdør og vindu på soverom subbet ved befaringen og trenger justering.

Sameiet har sendt ut info til beboere om at det er leiligheter med skjeggkre i bygningen. Styreleder opplyser at det ikke er iverksatt noen tiltak fra sameiet sin side, foruten om å informere beboere om hvordan man best skal forhindre forekomst. Selger informerer at han ikke har observert skjeggkre i sin leilighet.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Leiligheten holder en normal god standard. Alle overflater er lyse og sist malt desember 2018. Porttelefon med automatisk portåpner.

Egen uteplass med utgang fra stue.

Gulv har parkett bortsett fra bad som har fliser. Malte vegger og malt himling. Downlights i tak på badet.

Leiligheten ligger i 1. etasje med lys og pen trappeoppgang og heis.

Lys og pen entré med adkomst til bad og videre gjennom kjøkken.

Pent flislagt bad med WC, servant, servantskap, dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Gulvvarme.

Kjøkkenet har åpen kjøkkenløsning mot stue med gasspeis. Hvit standard innredning med glatte fronter. Laminat benkeplate og stålkum. Varmtvannsbereder i benkeskap. Frittstående komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger. Avtrekksvifte over komfyr.

Soverom med garderobeskap og to dører til stue.

Oppvarming

Varme i gulv på badet. Gasspeis i stuen. Gasspeisen er tilknyttet felles gasstank med egen måler. Forøvrig elektrisk oppvarming. Panelovn for stue og soverom medfølger men er ikke montert.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.05.2017. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 2 stk servitutter på eiendommen etter at den ble oppført:

Dagboknr. 7618, tinglyst år 2001: Rett for Øvre Eiker nett til å anlegge, ha liggende og vedlikeholde høyspentkabel på eiendommen.

Dagboknr. 19417, tinglyst år 2009: Bestemmelser om bebyggelse, fradelte parseller fra gnr 17 bnr. 359 skal ha gjensidig rett til bl.a. fellesarealer, rett til anlegg, drift og vedlikehold av stikkledninger for vann og avløp.

Dagboknr. 29446, tinglyst år 2009: Rett for Øvre Eiker kommune til å ha liggende kommunale vann- og avløpsledning, kummer ol. på eiendommen og rett til vedlikehold.

Det er i tillegg tinglyst 6 stk servitutter på sameiets eiendom i perioden år 1918 til 1976. En av disse omhandler bl.a. bestemmelse om bebyggelse. De øvrige 5 er diverse erklæringer vedr kraftlinjer.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene fra år 2009 og seksjoneringen med dagboknr. 1024248 kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Elveparken boligsameie, med sameiebrøk 31/3661.

Sameiet består av 55 leiligheter.

Forretningsfører er Enqvist Eiendomsdrift AS, tlf. 22 80 95 97. Styrets formann er Bjørn Monsen, tlf 95831004.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år: Vedlikehold av terrassetak i 3.etasje. Befaring av skader av undertak og kledning med PEAB er utført. Dette har ikke ført til økt husleie, jfr telefonsamtale med formann.

Planlagte påkostninger: Ingen informasjon om planlagte påkostninger. Fellesutgiftene ble økt med 10% fra 1/8-2018. Nye eiere i sameiet må følge skiltstandarden i sameiet på postkasse, ringeklokker og inngangsdør. Kostnad ca kr 800,-.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål - blokkbebyggelse i henhold til reguleringsplan "Bebyggelsesplan for Eiker sement og tilstøtende områder,

stf. 20.12.2006" med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kr 1.444,- pr mnd i fellesutgifter som inkluderer følgende: Renovasjon, nettleie og service gass, garasje, bygningsforsikring, Kabel-TV (grunnpakke), avsetting til vedlikehold av felles arealer/bygninger, strøm fellesanlegg, forretningsførsel, revisjon, styrehonorar, renhold fellesanlegg, snøbrøyting, plenklipping og drift av heis. Fellesutgiftene som gjelder kabel-TV og nettleie gass er inkludert i fellesutgiftene, men reguleres slik at de tilsvarer faktisk kostnad ved fakturering en gang i året.

Selger har betalt kommunal avgift på kr 9.298,- for vann og avløp på (189 m3) Fordelt på 3 terminer. Boligen har installert vannmåler og avgiften varierer med forbruket.

Eier har hatt et strømforbruk på ca 8.000 kwh i året.

Forbruk av gass faktureres direkte fra Norsk Gassnett og eier har betalte kr 6.067,- i 2018 og kr 4.400,- i 2017.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og grunnpakken er inkl. i husleien. Internett fåes via Get og betales av hver enkelt dersom dette er ønskelig.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.200,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.738.672,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Øvre Eiker
Grunnkrets Loesmoen Syd
Kirkesogn Haug

Steder i nærheten

Mjøndalen 7.8 km
Vestfossen 7.6 km
Krokstadelva 8.8 km
Hokksund 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 112 km
Jernbanestasjon Hokksund stasjon 0.7 km
Bussholdeplass Loesmoen butikken 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Loesmoen fotballbaner 1.1 km
Idrettsanlegg Hokksundhallen 1.1 km
Treningssenter Pro Gym Hokksund 1.5 km
Treningssenter Sporty24 Mjøndalen 7.4 km

Steder av interesse

Skoler

Hokksund barneskole (1-7 kl.) 2.9 km
Hokksund ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km
Eiker videregående skole 1.7 km
Åssiden videregående skole 13.4 km

Barnehager

Lyngstua barnehage (0-5 år) 0.9 km
Knerten barnehage (0-5 år) 1 km
Maurtua barnehage (0-5 år) 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Eiker Kjøpesenter 3.5 km
Kjøpesenter Buskerud Storsenter 7.6 km
Postkontor Coop Prix Hokksund sentrum 1 km
Postkontor Coop Prix Mjøndalen 7.2 km
Apotek Boots apotek Hokksund 0.7 km
Apotek Torvet Apotek Hokksund 1.1 km
Vinmonopol Hokksund Vinmonopol 0.9 km
Dagligvare Spar Hokksund 0.7 km
Dagligvare Joker Hokksund 0.7 km
Kiosk/video Mix Hokksund Storkiosk 1.3 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Langebru 1.8 km
Bensin Esso Lerberg Bensinstasjon 2.5 km
Bensin YX Bråtabakken 3.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,7 %
Andel kvinner 51,3 %
Gj.snittalder menn 42,8 år
Gj.snittalder kvinner 45,8 år
Husholdninger med barn 27,1 %
Husholdninger uten barn 72,9 %
Gj.snitt byggeår 1989
Gj.snitt tomtestørrelse 563
Område Personer Husholdninger
Kommune: Øvre Eiker 18562 8304
Grunnkrets: Loesmoen Syd 793 425

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 2,37% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
John Aksel Floberg Sirevåg
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?