Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 600 000,- for kr 1 600 000,-

Semsmoveien 151

Enebolig med garasje

Parkering i garasje eller på egen eiendom

Stor solrik terrasse

Terrasse med nyere markise

Nyere inngangsdør

Kjøkken med koselig spiseplass ved vinduet

Kjøkken

Stue med parafinovn og varmepumpe

Stue

Vedovn i en stue i 1.etg.

Flislagt bad i 1.etg.

Flislagt bad

Soverom i 1.etg.

2.etg.

Soverom 1 i 2.etg.

Soverom 3 i 2.etg. med vedovn

Soverom 2 i 2.etg.

Soverom 2 i 2.etg. med vedovn

Enkelt bad i 2.etg.

Kort vei til barneskole og Kiwi butikk

Boligen ligger rett i utkanten av et attraktivt boligområde

Semsmoveien 151 - 1. Etasje

Semsmoveien 151 - 2. Etasje

Hokksund/Røren

Semsmoveien 151

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 600 000,-

Hokksund/Røren: Renoveringsobjekt i attraktivt og meget barnevennlig boligområde. Solrikt og usjenert i ende av blindvei

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 600 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
110 / 145 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen er beliggende i et attraktivt og meget barnevennlig i utkanten av Røren/Semsmoen. Skjermet med en del store trær på naboeiendommen.

Kun 5-6 min å gå til barneskole, barnehage, fine lekearealer for barn, Eiker Kvikk idrettsanlegg og Kiwi butikk. Kort vei til flotte turmuligheter og lysløype.

Kun 2-3 min å gå til bussholdeplass. Ca. 5 min. (ca. 1,5 km) kjøring til Hokksund sentrum med jernbanestasjon og alle servicetilbud. Ca. 45 min med tog til Oslo.

Enkel adkomst til E-134 til Kongsberg og Drammen/Oslo.

Ca. 20 min. å kjøre til Drammen, ca. 15 min. til Kongsberg og ca. 50 min å kjøre til Oslo.

Det er over 200 lag og foreninger i Øvre Eiker. På Øvre Eiker Kommunes internettsider (http://www.ovre-eiker.kommune.no) finnes oversikt over alle registrerte lag og foreninger. Bare i Hokksund finnes tilbud om bla. fotball, håndball, kor, musikkorps, pistolklubb, ski, speider, teater, tensing, turn, bordtennis. I Hokksund er det også svømmehall, bibliotek, fotballbaner (gress og kunstgress med undervarme), friidrettsbane mm.

Barnehager og skoler

Røren barneskole, se; www.ovre-eiker.kommune.no/rorenskole

Hokksund ungdomsskole, se; www.hokksund.ungdomsskole.no

Eiker Videregående skole i Hokksund, www.eiker.vgs.no

Det finnes 6 kommunale barnehager og 12 private barnehager i Øvre Eiker kommune. For oversikt se: www.ovre-eiker.kommune.no

Adkomst

Se kartskisse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 600 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1954

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

110m2

Bruksareal

145m2

Tomt

990m2

KR-kode

19.1898

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Semsmoveien 151, 3302 Hokksund

Gnr. 75, bnr. 41 i Øvre Eiker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 990,7 kvm. Tomten er kun delvis opparbeidet, stort sett naturtomt og adkomst til boligen. En del store trær gir mye naturlig skygge på eiendommen. Bratt adkomst ned til boligen.

Parkering

Parkering i garasje eller på egen eiendom.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Store deler av veien brukes kun av denne eiendommen og vedlikeholdes da kun av denne eiendommen.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett for vann og avløp via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 156 kvm

Totalt bruksareal: 145 kvm

Totalt primærrom: 110 kvm

Primærrom:

1.etg.: Trappegang, kjøkken, stue 1, stue 2, bad, soverom: 66 kvm

2.etg.: Gang, 3 soverom, bad: 44 kvm

Sekundærrom:

Kjeller: Gang, 2 kjellerrom, krypkjeller: 35 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.10.2018 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på støpt betong fundament/gulv. Grunnmur av betong. i tre/mur/betong. Yttervegger over grunnmur av plank/reisverk. Utvendig stående kledning. Taket er tekket med betongtakstein.

Garasjen i 1987 med bod under. God lagringsplass. Garasjen er oppført på leca ringmur, uisolerte yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Vippeport. Saltak tekket med stålplater. Støpt betong gulv.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på og flere områder i boligen har fått TG3. Takstmann skriver følgende i sin konklusjon: "Boligens tilstand anses sett ut i fra alder som dårlig vedlikeholdt og er å betrakte som et renoveringsobjekt. Det må påregnes kostnader til utbedring, oppgradering og vedlikehold. Utvendig kan taktekket påregnes utskiftet, kledningen er noe slitt og vinduer og terrassedør kan på sikt påregnes utskiftet. Sannsynlig ingen drenering rundt boligen og fukt i kjeller kan påregnes. Antatt krypkjeller under del av boligen som ikke har inspeksjons mulighet. Innvendig kan det påregnes oppussing av alle rom og overflater. To bad som må påregnes utbedring. Rør og sanitærutstyr kan påregnes utskifting. Brennbart materiale er for nær pipevange enkelte steder og nedgravd tank som kan påregnes fjernet innen 2020. Oppgradering av el- anlegget kan også påregnes. Garasje trenger også utbedring."

Tilsyn på pipe i 2016 viser avvik. Det blir ny eiers ansvar å evt utbedre avvik for sin regning og risiko. Rapporten følger vedlagt.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Boligen holder en enkel standard og er å anse som et renoveringsobjekt. Nyere inngangsdør og ny stor markise. Terrasse på ca. 22 kvm.

Boligen overtas slik som vist på visnign uten ytterligere rengjøring eller rydding. Det som står på eiendommen følger salget.

Overflater:

Betong, laminat, parkett, heldekkende teppe, tregulv eller vinylbelegg på gulv.

Betong, malte overflater, malt strie, plater eller tapet på vegger.

Himlinger med betong, malte overflater, takess eller ruteplater.

Innhold:

1.etg.

Gang med trapp til 2.etg. og nedgang til kjeller via smal dør under trappen.

Kjøkken med koselig spiseplass ved vinduet. Laminert innredning med glatte fronter og laminat benkeplate med stålkum. Avtrekksvifte over komfyr. Fliser over benk. Opplegg til oppvaskmaskin. Hvitevarer som er på stedet ved visning skal medfølge.

Flislagt bad med klosett, servant, servantskap og dusjhjørne.

Soverom.

To stuer hvorav en med vedovn og en med parafinovn i tillegg til varmepumpe. Utgang til stor solrik terrasse med utsikt over landbruksområder/skog.

2.etg.

3 soverom hvorav 2 har plassbygget garderobeskap.

Enkelt bad med registrert fukt i gulv. Badet er innredet med klosett, servant og veggmontert dusj.

I tillegg er det en garasje med bod under garasjen. God lagringsplass.

Oppvarming

Varmepumpe i stuen. Vedovn i den ene stuen, parafinovn i den andre stuen. Vedovn i to soverom i 2.etg. Nedgravd oljetank på eiendommen.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. Enova tilbyr støtteordninger på inntil kr 50.000,- som synker suksessivt frem til 2020. For utfyllende informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Usikkert byggeår jfr kommunen. Eiendommen ble etablert i 1949. Det ble godkjent oppføring av garasje i 1987 og et tilbygg til boligen i 1991.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 2 stk servitutter på eiendommen.

Dagboknr 4260, tinglyst 1954, type heftelse: Bestemmelser om legging av vannledning.

Dagboknr 8627, tinglyst 1985, type heftelse: Bestemmelser om felles adkomstrett og spillvann/kloakkledninger. Felles vedlikeholdsplikt/rett.

Det er også tinglyst 2 stk rettigheter for denne eiendommen:

Dagboknr 4376, tinglyst 1949, type heftelse: Veirett, bestemmelser om vannledning og vannrett.

Dagboknr 8626, tinglyst 1985, type heftelse: Erklæring/avtale vedr rett til å legg kloakkledning og fremtidig vedlikehold.

Servituttene og rettighetene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. Kopi av dokumentene kan fåes ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men iflg kommuneplan for Øvre Eiker 2015-2027 ligger eiendommen i LNF sone1. Landbruk, natur og friluftsområde. eiendommen ligger innenfor hensynssone landskap. Eiendommen grenser til boligområde på to sider. Se vedlagte kartutsnitt fra kommuneplanen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig/verge. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og tilstandsrapporten.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgift kr 1.197,- pr år. Fordelt på 3 terminer. Boligen har installert vannmåler og avgiften varierer med forbruket. Boligen har delvis vært fraflyttet og kun betalt for fastdel. Utgiftene vil derfor øke og ny eier må ta kontakt med kommunen ved innflytting for avtale om akonto beløp for vanndelen. Se vedlagte prisliste.

Renovasjon kr 2.669,- pr år. Fordelt på 2 terminer. Det er valgt fellesløsning med naboer.

Utgifter til feier pr pipeløp er ca kr 550,-. I tillegg kommer utgifter til tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.000 pr år.

Boligen har trolig ikke vært tilknyttet TV og internett. Verge har ingen info om evt tilknytning.

I tillegg kommer utgifter til bygningsforsikring.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og evt rabattavtaler.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.641.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Øvre Eiker
Grunnkrets Semsmoen/sundmoen
Kirkesogn Haug

Steder i nærheten

Vestfossen 4.2 km
Mjøndalen 12 km
Krokstadelva 12.7 km
Hokksund 3.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 115.9 km
Jernbanestasjon Vestfossen 4.1 km
Bussholdeplass Kristian Bilverksted 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Eiker Kvikk Stadion 0.7 km
Idrettsanlegg Idretten gressbane 2.9 km
Treningssenter Pro Gym Hokksund 8.2 km
Treningssenter Stamina Mjøndalen 12.1 km

Steder av interesse

Skoler

Røren skole (1-7 kl.) 1.2 km
Hokksund ungdomsskole (8-10 kl.) 3.2 km
Eiker videregående skole 3.3 km
Åssiden videregående skole 17.3 km

Barnehager

Røren kommunale barnehage (0-5 år) 1.6 km
Rørensletta barnehage (1-6 år) 3.2 km
Saron barnehage (0-5 år) 3.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Eiker Kjøpesenter 4.7 km
Kjøpesenter Buskerud Storsenter 9.5 km
Postkontor Coop Prix Vestfossen 4.1 km
Postkontor Coop Prix Hokksund sentrum 3.6 km
Apotek Apotek 1 Eiker Senter 4.7 km
Apotek Torvet Apotek Hokksund 3.6 km
Vinmonopol Hokksund Vinmonopol 3.6 km
Dagligvare Kiwi Semsmoen 1.1 km
Dagligvare Kiwi Hokksund 3.4 km
Kiosk/video Maxbo Ivar O. Haugen 3.1 km
Kiosk/video Mix Vestfossen 4.1 km
Bensin YX Bråtabakken 1.7 km
Bensin Shell/7-Eleven Langebru 2.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,2 %
Andel kvinner 50,8 %
Gj.snittalder menn 38,2 år
Gj.snittalder kvinner 42,7 år
Husholdninger med barn 29,9 %
Husholdninger uten barn 70,1 %
Gj.snitt byggeår 1974
Gj.snitt tomtestørrelse 1119
Område Personer Husholdninger
Kommune: Øvre Eiker 18562 8304
Grunnkrets: Semsmoen/sundmoen 1168 498

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 2,25 % av salgssummen

Minimum kr 45.000,-.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Turid Borgersen
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?