Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 625 000,- for kr 3 625 000,-

Fasade

Uteområde - gårdsplass og inngangsparti

Entré/hall

Gang

Stue

Stue med vedovn og utgang til terrasse

Stue

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Kjøkken

Kjøkken

Stue

Bad 1. etg.

Trappegang

Trappegang

Stue på øvre plan med utgang til vestvendt balkong

Stue på øvre plan

Soverom med utgang til sydvendt balkong

Balkong mot syd

Soverom

Soverom

Soverom

Bad

Bad

Plantegning 1. etg.

Plantegning 2. etg.

Fasade

Tønsberg/Basberg - Innholdsrik og vestvendt enebolig i et barnevennlig og rolig boområde

Senterveien 5

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 750 000,-

Tønsberg/Basberg - Innholdsrik og vestvendt enebolig i et barnevennlig og rolig boområde: Tønsberg/Basberg - Innholdsrik og vestvendt enebolig i et barnevennlig og rolig boområde

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
6
Prisantydning:
Kr 3 750 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
197 / 287 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Stedet ligger landlig og tilbaketrukket men med kun få minutters kjøring til Gauterød og Tolvsrød. Huset vil være ypperlig for en barnefamilie som ønsker å bo i rolige omgivelser i et koselig nabolag. Det er stort handelssenter på Gauterød og på Tolvsrød er det mange forretningstilbud. Dette området byr også på det meste av aktiviteter for barn og unge med idrettsanlegg, fotballbaner m.m. Tur- og rekreasjonsmuligheter, både i skogsterreng og langs populære strender, i denne delen av Tønsberg.

Barnehager og skoler

Sandåsen barneskole og Ringshaug ungdomsskole. Det er barnehager i nærheten. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man mot Gauterød ved å følge 311(Åsgårdstrandsveien) mellom Kilen Handelsområde, Presterød og Olsrødkrysset. I rundkjøringen ved Kiwi-butikken tar man mot venstre, og så til høyre. Følg veien ca.300 meter og ta til venstre inn i Basbergveien. Etter 700 meter tar man til høyre inn i Rektangelveien og så første til venstre inn i Senterveien. Boligen ligger på høyre hånd etter 100 meter. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 750 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1964

Soverom

6

Primærrom

197m2

Bruksareal

287m2

Tomt

1046m2

KR-kode

211856

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Senterveien 5, 3114 Tønsberg

Gnr. 147, bnr. 169 i Tønsberg kommune.

Tomten

En pent opparbeidet eiertomt på 1.046,5 kvm (beregnet areal). Det er asfaltert gårdsplass fra veien og opp til den doble garasjen. Det er anlagt plen og hekk i eiendommens grenser, slik at det hyggelige og solrike terrasseområdet utenfor stuen og hagen med plass for lek og moro, ligger beskyttet og usjenert fra veien på nedsiden. Det er flotte sitteplasser på flere sider av huset, på terrassen som er anlagt mot syd og vest. Det er også en stor, fin balkong på utsiden av 2. etasje. Eiendommen ligger vestvendt og fint til i et rolig og barnevennlig område.

Parkering

Parkering i dobbelt garasje og på egen asfaltert gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunal vannledning via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Eiendommen har privat septiktank. Kommunen har en generell hjemmel til å kreve at eiendommer med privat septiktank kobler seg til det offentlige avløpsnettet. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 320 kvm

Totalt bruksareal: 287 kvm

Totalt primærrom: 197 kvm

Bruksareal:

Enebolig 247 kvm

Garasje 40 kvm

Primærrom:

Enebolig:

1. etasje 117 kvm: Hall m/trapp, stue/kjøkken, 2 soverom, bad/wc og vaskerom

2. etasje 80 kvm: Trapperom/gang, 4 soverom og bad/wc

Sekundærrom:

Enebolig:

Kjeller: 50 kvm: Boder

2. etasje 9 kvm: Bod/loft

Garasje:

1. etasje 40 kvm: Garasjerom

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.05.2018 utført av Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Enebolig oppført i tre over grunnmur i 1964 og til-/påbygd i 1987. Boligen er oppført i to etasjer samt kjeller/krypkjeller og kryploft. Dobbel garasje oppført i tre i 1964 og senere tilbygd iht. rapport fra takstmann.

Det gjøres spesielt oppmerksom på: Bad i 1. etasje har overflater dels fra 1964. Rommets forventede levetid betraktes som oppbrukt/i ferd med å bli oppbrukt. Det forutsettes fortsatt bruk av badekar eller eventuelt dusjkabinett så lenge rommet har sin nåværende utførelse. Ombygging bør/må påregnes. På bad i 2. etasje fra 1987 har gulv ikke tilfredsstillende fall til sluk (er dels mot fall). Det forutsettes fortsatt bruk av badekar eller eventuelt dusjkabinett så lenge rommet har sin nåværende utførelse. Råte i diverse kledningsbord, vindskier/gesimser samt i enkelte vinduer og dører. Utbedring/utskifting av råteskadet trevirke/bygningsdel må påregnes. Det er generell bruksslitasje/elde i innvendige overflater. Værslitasje i deler av utvendige overflater. Diverse råteskader og værslitasje i garasje. Selgere opplyser også om at diverse vinduer og terrassedør må utbedres/skiftes, bla. slitasje på låsemekanisme på vinduene. Det bør ordnes med lufteluker i kjeller pga. radon. Rør/sluk til bad/vaskerom må utbedres. Vegg må åpnes mot pipe i 2. etasje pga. branntilsyn. Takrenne mot terrasse/platting og sluk ved kjellernedgang må sjekkes jevnlig.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Det innholdsrike huset har en fin planløsning alle hovedfunksjoner på 1 plan med bla. 2 soverom og bad og i tillegg er det 4 soverom og bad på øvre plan. Lagringsplass i boder i kjelleren. Man blir tatt i mot i en romslig entré/hall i huset som har en koselig stil og husets hjerte er et varmt og hyggelig allrom - hvor kjøkken, spisestue og stue med peisovn er i åpen løsning. Trappegangen som forbinder etasjene og rommene på øvre plan er malt i et stilig fargevalg og blir en fin kontrast til de tilstøtende arealene. I denne funksjonelle eneboligen med deilige utepasser – på gressplenen i hagen, på balkongene utenfor 2. etasje og på den store terrassen på 2 sider av huset – vil en barnefamilie storkose seg.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen, selger beholder kjøleskap og oppvaskmaskin.

Oppvarming

Følgende avvik ble konstatert under feiertilsyn 03.10.2016:

2.etg: Teglskorsteinen er kledd inn på 4 sider, en halvsteins teglskorstein skal være synlig for kontroll og stå minst 10 cm fra brennbart materiale. Skjøt mellom teglskorstein og elementskorstein er ikke synlig for å avdekke eventuelle skader eller lekkasjer. Det mangler hendig, vær og råtebestandig husstige på eiendommen.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1964.

Kommunen opplyser at ferdigattest eller brukstillatelse, ikke er i arkiv. Enebolig og garasje byggemeldt 1963 - tilbygg til garasje 1977 - påbygg enebolig 1986

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 500272, tinglyst 23.01.1963, type heftelse: Forbud mot næringsvirksomhet.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 503695, tinglyst 21.08.1968 , type heftelse: Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 2,5 m.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplanen avsatt til: Boligbebyggelse - nåværende og Bevaring kulturmiljø.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 10.905,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, slamtømming/avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 20.000,- pr. år. / 25.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på ca. kr 8.000,-.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og Telenor for internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.844.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Tønsberg
Grunnkrets Basberg
Kirkesogn Slagen

Steder i nærheten

Presterød 2.7 km
Ringshaug 2.8 km
Gårdbo 2.9 km
Skogly 3.6 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 29 km
Jernbanestasjon Tønsberg 5 km
Bussholdeplass Linnom 0.8 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Klokkeråsen skole akt.anlegg 2.3 km
Idrettsanlegg Slagenhallen 3.1 km
Treningssenter Level treningssenter 1.9 km
Treningssenter Tønsberg Velotell 2.9 km

Steder av interesse

Skoler

Sandeåsen skole (1-7 kl.) 2 km
Presterød skole (1-7 kl.) 2.5 km
Elihu Kristne Grunnskole (1-10 kl.) 3.3 km
Ringshaug skole (1-7 kl.) 3.3 km
Presterød ungdomsskole (8-10 kl.) 3.1 km
Ringshaug ungdomsskole (8-10 kl.) 3.4 km
Kongseik ungdomsskole (8-10 kl.) 3.8 km
Wang Toppidrett Tønsberg 4.7 km
Færder videregående skole 6 km

Barnehager

Sandeåsen barnehage (0-6 år) 1.9 km
Kastanjenøtten familiebarnehage 1.9 km
Fyllpå barnehage (1-6 år) 2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tolvsrød Senter 2.5 km
Kjøpesenter Farmandstredet 4.8 km
Postkontor Rema 1000 Olsrød 1.9 km
Postkontor Meny Råel 3.2 km
Apotek Boots apotek Olsrød 2 km
Apotek Boots apotek Tolvsrød 2.3 km
Vinmonopol Tønsberg Vinmonopol 4.9 km
Vinmonopol Nøtterøy Vinmonopol 6.7 km
Dagligvare Kiwi Gauterød 1.1 km
Dagligvare Rema 1000 Olsrød 1.9 km
Kiosk/video Jafs Tolvsrød 2.5 km
Kiosk/video Sofus Storkiosk 2.5 km
Bensin Best Tolvsrød 2.4 km
Bensin Esso Kilen 3.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 54,2 %
Andel kvinner 45,8 %
Gj.snittalder menn 39 år
Gj.snittalder kvinner 40,1 år
Husholdninger med barn 37,3 %
Husholdninger uten barn 62,7 %
Gj.snitt byggeår 1954
Gj.snitt tomtestørrelse 17637
Område Personer Husholdninger
Kommune: Tønsberg 44922 21584
Grunnkrets: Basberg 589 236

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,5% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning hvor 1. visning er inkludert

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jørgen Erland Pettersson
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?