Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 000 000,- for kr 6 000 000,-

Velkommen til Seterveien 3

Overbygget terrasse

Overbygget terrasse

Utsikt

Fasade

Fasade

Fasade

Hagen

Hagen

Terrasse med jacuzzi

Terrasse

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Tv-stue

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Bad

Vaskerom

Hall

Kontor

Soverom

Soverom

Soverom

1. etasje

Plantegning 2. etasje

Hybel

Konnerud / Hallermoen

Seterveien 3

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 200 000,-

Konnerud / Hallermoen: Attraktiv og innholdsrik enebolig med hybel. Flott og barnevennlig beliggenhet. Nyere dobbelgarasje. Stor tomt.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 200 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
228 / 267 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Attraktiv beliggenhet på Hallermoen i rolig og barnevennlig område med etablert villabebyggelse. Eiendommen ligger fint til med svært gode solforhold.

2-3 min gange til bussholdeplass til Drammen med avganger hvert 10.min, se www.brakar.no. 12 minutters kjøring til jernbanestasjon. Toget tar ca. 36 min til Oslo og 15 min til Asker. Flytog fra Drammen til Gardermoen, se www.flytoget.no for rutetider. Kort vei til påkjøring på E-18 og E 134.

Konnerud er et sted med et vidt spenn av fritidstilbud, og et særs aktivt idrettsmiljø som opererer innenfor et tallrikt antall grener. Konnerud IL er et av Norges største idrettslag, og er aktive i flere idretter med tilhørende idrettsanlegg. Konnerud har Drammens største kunstgressanlegg for helårsbruk. Flott langrennsarena hvor det har vært World Cup arrangement med tilhørende standard, med bla. kunstsnø og milevis med skiløyper. Det er kun 10 minutters kjøring til Skoger Golfbane (18 hulls) og 5 minutters kjøring til Imjelt golfbane (9 hulls).

Konnerud er også et eldorado når det gjelder fritidstilbud med flere nærliggende turisthytter (SIF-, MIF- og Hellashytta) og flotte oppmerkede turistløyper. Tur og ski-muligheter rett utenfor døra. Det er flotte bademuligheter på Stordammen litt lenger opp på Konnerud, og nydelige Vannverksdammen ligger ca 400 meter fra boligen.

Barnehager og skoler

Blåbærtoppen barnehage og Hallermoen barneskole (600 meter) ligger med få minutters praktisk gangavstand fra boligen. Ca. 15 minutters gangavstand til Svensedammen ungdomsskole.

Det er full barnehagedekning i Drammen kommune. Mange barnehager på Konnerud, hvorav 5 er kommunale og 7 er private. Se for øvrig www.drammen.kommune.no for ytterligere opplysninger om barnehager og skoler.

Det er flere videregående skoler i Drammen sentrum og Høgskolen i Sørøst-Norge som ligger på Papirbredden, se www.usn.no.

Adkomst

Fra Oslo: Følg motorveibrua over Drammen. Ta av til Drammen. Følg veien gjennom rundkjøring og mot sentrum. Ta til venstre. Følg veien rett fram. Ta rett frem i første rundkjøring. Ta til venstre i andre rundkjøring. Følg Konnerudgata opp mot Konnerud. Ta 1. innkjøring til venstre opp Seterveien inn på Hallermoen feltet. Eiendommen er beliggende på venstre side.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 200 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1975

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

228m2

Bruksareal

267m2

Tomt

1249m2

KR-kode

20.18601

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Seterveien 3, 3030 Drammen

Gnr. 105, bnr. 25 i Drammen kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.249 kvm. som er meget pent opparbeidet med plen, hekk og prydbusker. Steinsatt gårdsplass. Stor solrik terrasse som er delvis overbygget. Jacuzzi på terrassen medfølger.

Parkering

Dobbelgarasje med automatisk port åpner. For øvrig gode parkering muligheter i egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 296 kvm

Totalt bruksareal: 267 kvm

Totalt primærrom: 228 kvm

Primærrom:

1. etasje inneholder entré, hall, kontor, stue og flislagt bad. Hybel i 1. etasje inneholder egen entré, stue med kjøkken, wc, bad og soverom: 87 kvm

2. etasje inneholder stue, spisestue, kjøkken, gang, vaskerom, flislagt bad og 3 soverom: 141 kvm

Sekundærrom:

1. etasje inneholder garderoberom, 2 boder samt bod med utvendig adkomst: 39 kvm

Dobbelgarasje fra 2008 på 36 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.12.18 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Enebolig med hybel som er oppført over 2 plan samt loft. Grunnmur av leca. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk. Utvendig kledd med stående kledning. Saltak med undertak av bord. Loftslem med nedfellbar stige. Tekket er tekket med takstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Sammendrag fra tilstandsrapport:

Boligens tilstand anses sett ut i fra alder som normalt god. Det må påregnes kostnader til utbedring, oppgradering og vedlikehold. Dette dreier seg stort sett om normale aldringskader og slitasje. Vanligvis har de fleste bygningsdeler som utsettes for slitasje en levetid på 15- 40 år, flere av bygningsdelene på denne boligen

nærmer seg sin forventede levetid. Det som bør prioriteres er drenering og utskifting av vinduer og dører. Innvendig har boligen en normal standard. Ikke fall til sluk på våtrommene.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

1. etasje:

Entré: Fliser på gulv, malte flater på vegger, malt panel i tak. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

Garderoberom: Fliser på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Skyvedørsgarderobe.

Hall: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt panel i tak.

Kontor: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt panel i tak. Downlights i tak.

Tv-stue: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt panel i tak.

Bad1: Fliser på gulv, fliser på vegger, malt panel i tak. Varmekabler i gulv og downlights i tak. Dusjkabinett, servant i seksjon og wc.

Bod1: Fliser på gulv, malte flater på vegger, malt tak.

Bod2: Murgulv, malte flater på vegger, takess i tak.

2. etasje:

Stue: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt panel i tak. Peisovn. Høyt under taket samt store vindusflater. Utgang til terrasse med glass rekkverk. Terrassen er delvis overbygget.

Spisestue: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt panel i tak.

Kjøkken: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt panel i tak. Pen profilert Sigdal innredning. Integrert komfyr, gasstopp samt kjølehjørne. Opplegg for oppvaskmaskin.

Gang: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt panel i tak. Tilgang til loft.

Vaskerom: Fliser på gulv, fliser på vegger, malt strie på vegger. Varmekabler i gulv. Montert innredning med kum samt opplegg for vaskemaskin.

Bad2: Fliser på gulv, fliser og malt panel på vegger, malt panel i tak. Varmekabler i gulv og downlights i tak. Badekar, servant i seksjon samt wc.

Soverom1: Tregulv, mdf plater på vegger, malt panel i tak. Skyvedørsgarderobe samt garderobeskap.

Soverom2: Parkett på gulv, malt strie på vegger, malt panel i tak. Garderobeskap.

Soverom3: Laminat på gulv, malt tapet på vegger, takess i tak. Garderobeskap.

Boligen holder en normal god standard og fremstår som en pen og velholdt bolig.

Hybel i 1. etasje:

Eget inngangsparti.

Bad: Fliser på gulv, mdf og fliser på vegger, takess i tak. Varmekabler i gulv. Dusjkabinett og servant i seksjon.

Wc: Vinyl belegg på gulv, malt strie på vegger, malt tak. Wc og servant.

Kjøkken: Parkett på gulv, malte flater på vegger, takess i tak. Laminat innredning med fliser over benk.

Soverom: Rommet har tidligere vært en bod. Det er ikke søkt bruksendring fra bod til soverom.

Hybelen holder en normal utleie standard og er pr i dag utleid.

Oppvarming

Montert varmepumpe i med luft til luft. Vedovn i underetasje og i stue i 1. etasje. For øvrig basert på elektrisk oppvarming med varmekabler og panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1975. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Foreligger ferdigattest på garasje datert 05.12.2016.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen:

Dagboknr 7538, tinglyst 08.10.1973: Opprinnelig skjøte med bestemmelse om bebyggelse, samtykke fra parksjefen før hugging av trær, elektriske ledninger samt vann- og avløpsledninger. Drammen oppmålingsvesen har rett til å ta polygonpunkt på tomten samt rett til å benytte disse.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Utleieenheten er godkjent som separat boenhet, og kan lovlig leies ut.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål henhold til reguleringsplan Konnerud Nord-Østre del, datert 06.01.1966 med tilhørende reguleringsbestemmelser og kommuneplanens arealdel, datert 05.10.2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Hybel i underetasjen er utleid for kr 6.900,- eksl. strøm pr mnd. Leietaker medfølger og ny eier må inngå ny leiekontrakt med leietaker.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter ca. kr. 12.000,- pr. år (2017). Installert vannmåler slik at de kommunale avgiftene vil variere etter vannforbruket i boligen.

Renovasjon kr. 5.338,- pr. år.

Feieravgift kr 1.000,- pr. år.

Selgers forsikringspremie for bygninger (ikke innbo) utgjør ca kr 12.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet alarmselskap, som koster kr 409,- pr mnd. Eget abonnement må tegnes av ny eier.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og bredbånd og har avgift på kr 1.150,- pr. mnd. Eget abonnement må tegnes av ny eier.

Selgers strømforbruk utgjør ca. 30.000 kWh pr. år.

Ovenstående er basert på nåværende eier/hustands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.356.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Konnerud 54
Kirkesogn Konnerud

Steder i nærheten

Konnerud fysioterapi/kiropraktor 2.4 km
Marienlyst stadion 2.7 km
Konnerud legesenter 2.5 km
Drammens museum 3.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 97.5 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 3.9 km
Bussholdeplass Hallermoen 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Torsbergbanen 2.2 km
Idrettsanlegg Konnerud fotballbaner 2.2 km
Treningssenter EVO Konnerud 2.3 km
Treningssenter Bølgen Tr.senter - Drammensbadet 3.5 km

Steder av interesse

Skoler

Hallermoen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Konnerud skole (1-7 kl.) 2.7 km
Svensedammen skole (8-10 kl.) 2.6 km
Marienlyst skole (8-10 kl.) 4 km
Børresen skole (8-10 kl.) 4.7 km
Akademiet videregående skole Drammen 3.1 km
Heltberg vgs. Drammen 3.2 km

Barnehager

Blåbærtoppen barnehage (0-6 år) 0.8 km
Vannverksdammen barnehage (0-6 år) 1.1 km
Solhaugen barnehage 1.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Konnerudsenteret 2.1 km
Kjøpesenter Strømsø Senter 4.1 km
Postkontor Coop Prix Konnerud 2.4 km
Postkontor Strømsø Postkontor 3.7 km
Apotek Boots apotek Konnerud 2.2 km
Apotek Apoteket Union Brygge 3.8 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 3.8 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 5.3 km
Dagligvare Meny Konnerud 2.2 km
Dagligvare Kiwi Konnerud 2.4 km
Kiosk/video Nybyen Nærkjøp 2.9 km
Kiosk/video Mix No 19 Video og Kiosk 3.1 km
Bensin Circle K Konnerud 2.1 km
Bensin Circle K Strømsø 3.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,4 %
Andel kvinner 51,6 %
Gj.snittalder menn 40,9 år
Gj.snittalder kvinner 39,1 år
Husholdninger med barn 35,6 %
Husholdninger uten barn 64,4 %
Gj.snitt byggeår 1973
Gj.snitt tomtestørrelse 1177
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Konnerud 54 382 149

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Egenerklæring fra selger
 
Egil Svennevig Hovde
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?