Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 150 000,- for kr 7 150 000,-

Spennende fasade

Sidsel Sidsærks vei 2 med tomt på 1.032,9 kvm

Sidsel Sidsærks vei 2

Ekstra innkjørsel som gir adkomst til hagen

Sidsel Sidsærks vei 2 har en usjenert hage på baksiden

Sidsel Sidsærks vei 2 har dobbeltgarasje

Husets ligger i et barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk

Sandås

2D-planskisse - Sidsel Sidsærks vei 2 - underetasje

2D-planskisse - Sidsel Sidsærks vei 2 - 1. etasje

Kart over nabolaget

Rødtvet med Sandås i bakgrunnen

Sletta på Sandås

Mange turveier inn til Lillomarka

Rødtvet barnehage som nylig åpnet etter omfattende renovering

Sandåsveien barnehage

Rødtvet skole

Kiwi

Rødtvet t-banestasjon

Sandås

Sidsel Sidsærks vei 2

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 350 000,-

Sandås: Oppussingsobjekt - Funkis enebolig med 3 soverom, 3 bad, kjellerstue, badstue, utleiemulighet, dobbelgarasje og usjenert hage

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 350 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
307 / 336 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sandås på Rødtvet er et veletablert boligområde i Grorud bydel som ligger mellom Lillomarka og Rødtvet. Området tilhørte tidligere Rødtvet Gård og ligger ca. 10 km nordøst for Oslo sentrum. Det er flere gode kommunikasjoner med resten av Oslo, gjennom både Trondheimsveien, Østre Aker vei samt både t-bane (Rødtvet) og toget som stopper både på Nyland og Grorud. 31-bussen går til/fra Oslo sentrum døgnet rundt hele året. Flybuss til Gardermoen tar ca. 40 minutter.

Eiendommen ligger i et populært og meget barnevennlig område uten gjennomfartstrafikk. Det er kort vei til barnehager og skoler i alle trinn, fritidsklubb, bibliotek, kirke, nært til offentlig kommunikasjon, nærbutikker Kiwi (åpent 7-23 på hverdager og 9-21 på lørdager) og Rema1000 med post-i-butikk (åpent 7-23 på hverdager og 8-21 på lørdager), Meny og Joker, butikksenter og apotek. Det finnes flere serveringssteder i nabolaget: restaurantene Haveli og Antikvariatet, Haveli Sportspub hvor det arrangeres quiz og Maharaja. Pizza får du fra Peppes, Flamenco, Papa Rosa og Pepinos. Vil du ha take-away finnes Stop&Go, Bislet Kebab House og Just Wook It. Deli de Luca på Esso. Månedlig strikkekafe i Steinbruddet, og flere arrangement på Kafe Steinbra. Kort vei til Veitvet, Linderud og Grorud senter.

Du finner aktive idrettslag, flere treningssentre (Bare Trening, SatsElixia, Actic), svømmehall, legesenter med legevakt m.m. Idrettlaget Grei har kunstgress-bane, ballbinge og klubbhus like ved. Aktivt fotball, innebandy, orientering og skimiljø. Alpinanlegg på Årvoll.

Sandås har et aktivt vel som holder flere hyggelige arrangement i løpet av året, bl.a. flere aktiviteter for barn, skøytefest, 17. Mai-/St. Hans-feiring osv. De sørger også for vedlikehold av felles skøytebane/leke-/ballplass. Se: http://www.sandasvel.no/

Lillomarka i umiddelbar nærhet med flere fiske-og badevann (Vesletjern, Badedammen og Steinbruvann), lysløyper og flotte turmuligheter sommer som vinter. Fantastiske ski- og akemuligheter om vinteren. På Hestejordene som ligger like ved treffer du hester og kyr som går på sommerbeite. Lilloseter er et populært turmål. Sjekk ut: http://www.lilloseter.no/

Barnehager og skoler

Barnehager:

Nemo familiebhg (1-3 år) 0.3 km*

Rødtvedt barnehage (0-6 år) 0.2 km*

Sandåsveien barnehage (2-6 år) 0.3 km*

Grei korttidsbhg (3-6 år) 0.4 km*

Skoler:

1-7 kl. Rødtvet skole 0.3 km*

8-10 kl. Apalløkka skole 1 km*

Bjerke vgs 3.1 km

Stovner vgs 5.8 km

Kuben vgs 6.1 km

Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (*luftlinje). Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 350 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1973

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

307m2

Bruksareal

336m2

Tomt

1032m2

KR-kode

5418101

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sidsel Sidsærks vei 2, 0956 Oslo

Gnr. 90, bnr. 175 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.032,9 kvm. Solrik tomt med usjenert hagedel mot vest. Hage med morelltre, plommetre, blomster, gress og prydbusker. Hundegård med betong på gulv og vegger i gitterutførelse. Hagen har generelt behov for oppgradering. Adkomst både fra Hans Aanruds vei og Sidsel Sidsærks vei.

Parkering

Dobbelgarasje i underetasjen med adkomst via garasjeport. Utvendig mål på 5,0 x 5,3 meter. Ikke inspisert innvendig grunnet låst garasjeport. Gateparkering etter områdets bestemmelser. Nærmeste offentlige ladepunkt for el-bil er i Rasmus Engers vei som ligger ca. 300 m fra huset.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 372 kvm

Totalt bruksareal: 336 kvm

Primærrom: 307 kvm

1. etasje: 168 kvm

Bad 1, bad 2, kjøkken, stue, spisestue, kontor/verksted, 3 soverom

Underetasje: 139 kvm

Bad, dusjrom, vaskerom, entré, hall m/trapp, kjøkken, peisestue, kjellerstue, badstue, trapperom, soverom

Sekundærrom: 29 kvm

Bod, garasjerom

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.06.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong.

Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur i støpt betong. Drenering fra byggeår. Synlig knotteplast langs grunnmur. Det antas.at denne er lagt rundt hele huset og utført iht gjeldende forskriftskrav på oppføringstidspunktet. Bærende yttervegger utført med armert betong. Utvendig pusset og malt. Antatt innvendig isolert. Trappehus utført med antatt isolert bindingsverk og utvendi stående panel. Dekker i armert betong.

Flatt tak tekket med Sarnafil duk. Ukjent alder. Antas å være av nyere dato med begrunnelse i utseende. Sluk ca. midt på tak med innvendig nedløp. Fallforhold mot sluk ikke undersøkt. Selger har bemerket at det var vanninnsig pga tett sluk for ca. 9 år siden.

Skorstein og luftepiper tekket med Sarnafilduk. Ca. 20 cm oppkant langs takets ytterkanter. Plateslått utside. Trappehus tekket med profilerte takplater i stålutførelse.

Ytterdører i teak utførelse. Innerdører med finert malt overflate. Tofløyet balkongdør i stue med 2-lags isolerglass datert 1995. To fløyet balkongdør i soverom med 2-lags isolerglass. Antatt fra byggeår. Vinduer med 2-lags isolerglass i treramme av gran eller furu. Diverse aldre fra bl.a. byggeår, 1986 og 1990. Hovedtrapp i furu med teppe på trinn. Baktrapp i furu. Sanitærinnstallasjoner delvis fra byggeår. Stedvis oppgradert. Det må påregnes oppgradering av sanitærinnstallasjoner generelt. Friskluftstilførsel via veggventiler. Naturlig avtrekk på badene tilkoblet luftekanal via ventil. Kjøkkenventilator tilkoblet antatt luftepipe.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder følgende punkt som har fått TG2:

Det ble utført fuktsøk med indikasjonsinstrument av typen protimeter MMS på tilfeldig utvalgte steder på nedre del av kjellervegg, kjellergulv samt observert etter fuktmerker i overflater. Det ble registrert forhøyede fuktvedier i tak over servant på vaskerom. Det er synlig fuktskade på vegg og tak her. Mulig vanninntrengning fra utside.

Yttervegger overflater med et generelt behov for overflatebehandling og reparasjoner.

Taket har slukrist med behov for rens. Behov for generell rens av duk. Forkantbeslag med malingsavskalling. Stedvis merker duk som viser at vann blir liggende igjen i enkelte områder på tak og ikke renner til sluk. Det ble ikke registrert fuktmerker i himling innvendig.

Dør fra soverom med behov for utskiftning. Dør fra stue med behov for generell overflatebehandling. Dørene har behov for overflatebehandling og tilpasning. Vinduer med behov for utskiftning/overflatebehandling.

Eldre bad med behov for renovering. Det er først og fremst badets tettesjikt som kan være mangelfullt i eldre bad. Ved bruk av dusjkabinett eller badekar i rommet kan badets levetid forlenges. Svakt fall på gulv mot antatt plassering av sluk. Badstue med trepanel med synlige fuktskader. Ovn ikke funksjonstestet. Behov for full oppussing av rommet.

Vaskerom med behov for generell overflatebehandling. Det ble registrert fukt i tak over servant, samt fuktskader på vegg mot grunn. Antas grunnet sviktende drenering.

Begge kjøkken har behov for full renovering. Himling, vegger og gulv har overflater med synlig slitasje og behov for overflatebehandling.

Det anbefales nærmere kontroll/besiktigelse av godkjent elektriker grunnet alder på anlegget.

Det anbefales full gjennomgang av husets ventilasjon. Naturlig avtrekk har begrenset effekt og antall friskluftsventiler i huset er ikke nok. Ikke undersøkt om det er foretatt radon kontroll i underetasjen. Anbefaler at dette gjøres om ikke dokumentasjon kan fremvises.

TG3: Omkledningsrom med dusj utenfor badstue med synlige fuktskader. Behov for renovering. Kan ikke benyttes med dagens tilstand.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Huset er en villa som går over 2 etasjer. God planløsning gjør boligen fleksibel med mulighet for å variere hvor stor del av underetasjen som disponeres av henholdsvis hoveddelen og hybelleiligheten. To inngangsdører og flere innganger på husets bakside. Boligen er innholdsrik, men har et generelt renoveringsbehov.

Sidsel Sidsærks vei 2 ble tegnet for forretningsmannen Harry Byhring av arkitektene Paul Cappelen og Torbjørn Rodahl i 1971 og sto ferdig i 1974. Cappelen og Rodahl hadde en omfattende praksis og var i en 15-årsperiode, fra midten av 1950-årene, det mestvinnende arkitektfirmaet i norske arkitektkonkurranser. Blant de mange førstepremiene var rådhus på Strømmen, rådhus i Molde, Nordkapphallen, aula for NTH på Gløshaugen og de mange og rimelige systemskolene. Cappelen har blant annet tegnet SAS Royal Hotel i Bodø og Globetrotter hotell på Snarøya ved tidligere Oslo lufthavn, Fornebu (1970), samt hovedkvarter og hytter for Kilimanjaro National Park (1975).

Påbygg over garasjen ble tegnet av Alf Bastiansen Arkitektkontor i 1990 og fikk ferdigattest i 1995. Bastiansen er kjent for sitt arbeide med bevaring av levende bebyggelse på Kampen, med blanding av gamle, rehabiliterte hus i kombinasjon med nybygg. For dette arbeidet mottok Alf i 1999 Oslo Bys Kunstnerpris.

Underetasje:

Hybelleilighet:

Stue (ca. 27 kvm): Lys sydøstvendt stue med god plass til spisestue og sittegruppe. Gruepeis.

Kjøkken (ca. 9 kvm): Eldre kjøkken med behov for renovering. Fronter i malt glatt utførelse. Laminert benkeplate med innfelt kjøkkenvask. Frittstående hvitevarer. Det er opplegg for kjøl/frys, komfyr og oppvaskmaskin. Flislagt vegg over kjøkkenbenk. Kjøkkenventilator med kanal ført til luftepipe. Dør inn mot kjellerstuen.

Soverom (ca. 13 kvm): God plass til dobbeltseng. Garderobeskap. Vindu som vender mot sydøst.

Dusjbad/wc: Ukjent alder på bad. Sluk, røropplegg og tettesjikt antatt fra byggeår. Det er lagt fliser på gulv og vegger. Gulvstående toalett. Vegghengt servant. Gipshimling i tak. Takstmann klarte ikke å ta av slukrist og sluk er derfor ikke inspisert. Antas støpejernssluk fra byggeår tilsvarende andre bad i huset. Må renoveres.

Entré: Garderobehylle. Inngangsdør i teak.

Hoveddel:

Trappehall (ca. 19 kvm): Romslig adkomst med garderobeskap. Vannrør og sikringsskap er skjult i skap. Furutrapp opp til 1. etasje. Inngangsdør i teak.

Kjellerstue (ca. 25 kvm): God plass til lek, spill og hjemmekos. Alt avhengig av hva du gjør det til.

Badstue (ca. 5 kvm): Panel på vegger og tak. Trelemmer lagt på betonggulv. Badstueovn. Merk forøvrig at badstu ikke anses som et våtrom og det er ikke krav til sluk i rommet.

Omkledningsrom (ca. 2,5 kvm): Fliser på gulv og vegger. Gipshimling. Eldre støpejernssluk. Må renoveres.

Bod (ca. 6 kvm): Lagringsplass.

Vaskerom (ca. 14 kvm): Vegghengt servant i stål. Opplegg for vaskemaskin på badet. Varmtvannsbereder. Det antas at hovedstoppekran er plassert i dette rommet. Ikke lokalisert. Merk at rommet var fullt av gjenstander på befaringsdagen. Sluk ikke tilgjengelig for inspeksjon. Malt betonggulv. Malt mur vegger. Himling malt betong. Trapp opp til hagen.

1. etasje:

Stue (ca. 40 kvm): Lys nordvestvendt stue med god plass til to sittegrupper. Gruepeis og utgang til terrasse/hage.

Spisestue (ca. 30 kvm): Lys sydvestvendt stue med god plass til skikkelig langbord. Garderobeskap.

Kjøkken (ca. 13 kvm): Eldre kjøkken med behov for renovering. Fronter i lakket finert utførelse. Laminert benkeplate med innfelt kjøkkenvask. Flislagt vegg over kjøkkenbenk. Frittstående hvitevarer. Det er opplegg for kjøl/frys, komfyr og oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator med kanal til luftepipe.

Dusjbad/wc (ca. 4 kvm): Bad med antatt sluk, røropplegg og tettesjikt fra byggeår. Det er lagt fliser på gulv og vegger. Gulvstående toalett. Servant på vegghengt servantskap. Sluk ikke tilgjengelig for inspeksjon. Antatt plassert under vaskemaskin. Dusjhjørne. Vaskemaskin er plassert i dusjnisjen. Må renoveres.

Hovedsoverom (ca. 16 kvm): Godt med garderobeskap. Terrassedør ut til hagen. Direkte adkomst til eget bad.

Dusjbad/wc (ca. 4 kvm): Ukjent alder på bad. Badets sluk, røropplegg og tetteskikt antas å være fra byggeår. Det er lagt fliser på gulv og vegger, samt antatt teakpanel på yttervegg og på en av dusjveggene. Gulvstående toalett. Vegghengt servant. Dusjnisje med forheng. Sluk i dusjnisjen. Eldre støpejernssluk. Må renoveres.

Soverom I (ca. 8 kvm): Garderobeskap. Vindu mot nordøst.

Soverom II (ca. 8 kvm): Garderobeskap. Vindu mot nordøst.

Verksted/kontor (ca. 21 kvm): Inngang fra hage via tofløyet dør i heltre utførelse. Fliser på gulv. Furupanel på vegger og takessplater i himling.

Himling: Malt betong. Takessplater. Malt strietapet.

Vegger: Malt strietapet. Papirtapet. Malt mur.

Gulv: 3-stavs eikeparkett. Korkfliser. Malt betong. Fliser. Vegg til vegg teppe.

Uthus med innvendig areal på ca. 3 kvm. Trekonstruksjon med antatt isolert bindingsverk. Pultakskonstrulajon. Det er lagt panel på vegger både ut og innvendig. Tilhørende hundegård med betong på gulv og vegger i gitterutførelse.

Get leverer kabel-tv/internett i gaten.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler på bad. Panelovner er av eldre dato og anbefales vurdert med hensyn til eventuell oppgradering til mer moderne ovner med energistyring og bedre effektivitet og/eller andre energikilder.

Åpen peis med flislagte overflater i stue i både underetasjen og 1. etasje. Pipeløp fra byggeår. Det er etablert elektriske vifter på tak over pipeløp.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen for enebolig med hybelleilighet og carport datert 27.10.1976. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattesten omfatter ikke innlemming av bod i kjøkken (S-rom til P-rom) i underetasjen. Det som er tegnet som carport på de opprinnelige tegningene er nå garasjer med port. I tillegg er det et påbygg med trapp fra bakkenivå og ned til vaskekjeller. Det er uvisst når dette er utført og det er ikke funnet ferdigattest for disse endringene.

I tillegg finnes ferdigattest for påbygg med redskapsbod over garasjen datert 09.01.1995.

Det er uvisst om det er gjort ytterligere endringer etter at ferdigattestene ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 1965/13313-1/105, tinglyst 28.09.1965, type heftelse:

ERKLÆRING/AVTALE Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens underetasje som er innredet som en hybel er lovlig for beboelse, men er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen. En bod i kjelleren er innlemmet i kjøkkenet (S-rom bygd om til P-rom). Dette er det ikke søkt om tillatelse til. Se vedlagte originale tegninger.

Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig i henhold til reguleringsplan S-754 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 09.06.1960.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Normalt vil eiendommen bli levert ryddet, tømt og rengjort, men dersom dette ikke blir gjort av dagens eier må kjøper selv gjøre dette.

Merk at underetasje var generelt full med gjenstander på befaringsdagen og derfor vanskelig tilgjengelig for inspeksjon generelt.

Vi gjør oppmerksom på at dersom det tas forbehold om in blanco vil dokumentavgift måtte innbetales før overtagelse.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 19.405,73 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 7.783,- pr år.

Nåværende eier har ikke oppgitt strømforbruket.

Boligen er forsikret i Gjensidige, polisenummer 87559233. Årlig forsikringspremie ca. kr 11.591,-.

Velavgift til Sandås Vel er ca. kr 200,- pr. år. (frivillig)

Boligen er pt. ikke tilknyttet kabel-tv. Det er mulig å koble seg til Get som leverandør av kabel-tv, avgift på ca. kr 800,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.534.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grorud
Grunnkrets Sandås
Kirkesogn Grorud

Steder i nærheten

Tonsenplassen 1.4 km
Grorud Samfunnshus 1.5 km
Nordtvet bad 1.5 km
Linderudplassen 1.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 41 km
Sentralstasjon Oslo S 9.4 km
Jernbanestasjon Grorud stasjon 2.7 km
T-bane stasjon Rødtvet T-banestasjon 0.5 km
Bussholdeplass Rødtvet 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Greibanen 0.8 km
Idrettsanlegg Apalløkka idrettshall 1.2 km
Treningssenter Bare Trening Kalbakken 1.2 km
Treningssenter Elixia Kalbakken 1.3 km

Steder av interesse

Skoler

Rødtvet skole (1-7 kl.) 0.3 km
Nordtvet skole (1-7 kl.) 1.3 km
Veitvet skole (1-10 kl.) 1.9 km
Grorud skole (1-7 kl.) 2.3 km
Apalløkka skole (8-10 kl.) 1.3 km
Bjerke videregående skole 3.1 km
Stovner videregående skole 5.8 km

Barnehager

Rødtvedt barnehage (0-6 år) 0.2 km
Sandåsveien barnehage (2-6 år) 0.3 km
Nemo familiebhg -Rødtvet (1-3 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Veitvet Senteret 1.4 km
Kjøpesenter Linderud Senter 1.9 km
Postkontor Rema 1000 Kalbakken 1.2 km
Postkontor Kiwi Veitvet 1.4 km
Apotek Boots apotek Kalbakken 1.2 km
Apotek Apotek 1 Kalbakken 1.2 km
Vinmonopol Linderud Vinmonopol 1.9 km
Vinmonopol Grorud Vinmonopol 2.7 km
Dagligvare Kiwi Rødtvedt 0.3 km
Dagligvare Joker Kalbakken 1.2 km
Kiosk/video Narvesen Kalbakken t-bane 0.9 km
Kiosk/video Narvesen Veitvedt t-bane 1.3 km
Bensin Esso Tiger Kalbakken 1.2 km
Bensin Shell/7-Eleven Linderud 1.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,5 %
Andel kvinner 49,5 %
Gj.snittalder menn 40,1 år
Gj.snittalder kvinner 39,9 år
Husholdninger med barn 39,9 %
Husholdninger uten barn 60,1 %
Gj.snitt byggeår 1966
Gj.snitt tomtestørrelse 609
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sandås 459 183

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Rapport fra takstmann
 
Kristine Mevik
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?