Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 700 000,- for kr 4 700 000,-

Fasade

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Bad

Bad

Toalettrom

Gang

Vaskerom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Hall

Hall

Hall

Hall

Inngangsparti

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Sandkasse

Terrasse

Terrasse/Anneks

Bålplass

Bålplass

Bakhage/terrasse

Snekkerbod i anneks

Tv-stue i anneks

Områdebilde

Områdebilde

Områdebilde

Plantegning 1. etasje - 3D

Plantegning 2. etasje + anneks - 3D

Siggerud

Siggerudveien 1090

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 290 000,-

Siggerud: Sjarmerende enebolig med stor tomt og umiddelbar nærhet til flotte turområder

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 4 290 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
145 / 145 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Se boligen i panorama her: https://cdn.diakrit.com/product/panorama/5928483 (URL)

Klikk på linken eller kopier URL-adressen inn i nettleseren.

Eiendommen ligger i idylliske omgivelser med flotte turområder i umiddelbar nærhet. Marka og området kan by på blant annet bading, padling, fotturer, sykling, jakt/ fiske, skiturer og isvandring, samt Krokhol Golfklubb med 9 hulls golfbane og Åli skytebane.

Det er bygget ny gang- og sykkelvei i Siggerudveien.

Få minutters gangavstand til bussholdeplass, med god forbindelse til Ski sentrum og Oslo.

Det er ca. 2 km til Siggerud sentrum, som tilsvarer omtrent 10 minutter på sykkel. På Siggerud finner du en ny barne- og ungdomsskole, barnehage, idrettshall og nærbutikk.

Det tar omtrent 15 minutter kjøring til enten Kolbotn med Kolbotn Torg, kino og Kolben kulturhus eller Ski sentrum med bl.a. Ski storsenter, kino og svært mange servicetilbud. Det er kort pendlevei til Oslo og tar ca. 15 minutter med bil til Ryenkrysset.

Barnehager og skoler

Det er gangavstand til flere barnehager, blant annet Siggerud barnehage og Siggerud Gård barnehage.

Det er også gangavstand til barne- og ungdomsskole (1-10 kl. Siggerud skole).

Nærmeste videregående er Bjørnholt videregående- og Drømtorp videregående skole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Ski: Følg Kirkeveien ut av Ski inn på Siggerudveien. Følg Siggerudveien videre i retning Siggerud. Ta av til venstre inn på Siggerudveien og følg veien videre. Boligen ligger inn en avstikker vei fra Siggerudveien på venstre hånd.

Fra Oslo: Følg E6 mot Gøteborg. Ta avkjøring 27 mot Klemetsrud/Enebakk. Ta tredje avkjøringen i første rundkjøring og deretter første avkjøring i neste rundkjøring inn på Enebakkveien. I neste rundkjøring ta andre avkjøring videre ut på Enebakkveien (155).

Etter ca. 1,5 km ta avkjøring til høyre ut på Siggerudveien og følg den i ca. 5 km frem til avkjøring til høyre inn Siggerudveien. Følg veien videre inn, boligen vil ligge på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 290 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1952

Soverom

4

Primærrom

145m2

Bruksareal

145m2

Tomt

2595m2

KR-kode

461781

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Siggerudveien 1090, 1404 Siggerud

Gnr. 97, bnr. 52 i Ski kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 166 kvm

Totalt bruksareal: 145 kvm

Totalt primærrom: 145 kvm

Bruksareal:

Anneks 30 kvm

Eneboligen 145 kvm

Primærrom:

Anneks:

1. etasje 30 kvm: Stue og arbeidsrom

Eneboligen:

Underetasje: 50 kvm: Entrè, bad, soverom, kontor/gang, trappegang og vaskerom.

1. etasje 95 kvm: Toalettrom, kjøkken, 3 soverom, stue og tv-stue

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.07.2017, utført av Eivind Hammer. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 2.595,4 kvm. Tomten er stor og består av både opparbeidet hage med diverse beplantning, naturtomt og gruset gårdsplass. Det er umibbelbar nærhet til marka med flotte rekreasjonsmuligheter.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Privat vannforsyning via brønn.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i tre Enebolig over to etasjer, opprinnelig bygget som hytte. Fundamentert med støpt betongplate og etterisolerte betongvegger i kjelleren. Laftekasse og isolert bindingsverk, kledd med liggende panel. Saltak med kaldtloft, tekket med papp.

Annekset er fundamentert med støpte betongsøyler. Trebjelkelag og isolert bindingsverk, kledd med liggende panel. Pultak, tekket med papp.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at selger opplyser om at det er enkelte soppdannelser på kaldloftet grunnet dårlig utluftning ved tidligere utbedring av tak. Dette er utbedret i 2014 av selger meg fagbrev som tømrer, ved å forbedre luftespalter i gesimsen rundt hele huset, montert nye mønepanner med lufting i møne og dampsperre i himling i 2. etasje for å hindre fuktgjennomtrengning til kaldloftet. Selger opplyser om at det foreligger tilstandsvurdering i forbindelse med soppdannelsene. Eier opplyser også om at kaldloftet har blitt kontrollert jevnlig etter utbedring og viser ingen tegn til oppblomstring. Det har tidligere vært fuktinnsig i gammelt teknisk rom og dette er utbedret med ny drenering i forbindelse med tilbygg i 2017. Arbeidet er utført av eier med fagbrev som tømrer. Det opplyses om at det er godkjent igangsettelse av bygging på nabotomt, med anslått ferdigstillelse desember 2017.

Boligen er tilbygget ved to anledninger, i 2011 og 2017. Første tilbygg er utført av tidligere eier. Det er laget nytt vaskerom i 1. etasje og nytt toalettrom i 2. etasje, med nye rørføringer i forbindelse med tilbygget i 2017, samt ny bunnledning til eksisterende kloakkanlegg. Det er installert nye kurser i sikringsskap og nye installasjoner i forbindelse med tilbygget. Det er lagt ny radonsperre i forbindelse med tilbygget i 2017. Det er bygget ny terrasse ved og lagt nytt tak på tilbygget fra 2017. Anneks er rehabilitert i 2013, hvor det blant annet er isolert og lagt inn strøm. Det er lagt skiferfliser i gang og gjesterom i underetasjen med varmekabler i 2014. Verandadør er flyttet fra soverom til spisestue i 2014. Kjøkkenet ble utvidet i forbindelse med tilbygget i 2017 og det er bygget et nytt soverom. Det er foretatt branntilsyn i ca. 2013 og siste feiing var i juli 2017.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til en pen og innbydende enebolig over to plan. Boligen ligger usjenert plassert med umiddelbar nærhet til marka. Det er en stor tomt som gir mye boltreplass med blant annet inngjerdet bakhage, sandkasse og bålplass. Boligen har en god planløsning og gode solforhold.

På badet i underetasjen er det flislagt gulv med varme, flislagte vegger og plater i himling, vegghengt vannklosett med innebygget sisterne og vegghengt innredning med nedfelt servant, hjørnebadekar og dusjhjørne med skyvedører. Mekanisk avtrekk i yttervegg og tilluft via tilstøtende rom og spalte i vindu. Vaskerommet har egen inngang og er utstyrt med flislagt gulv med varmekabler, baderomsplater på veggene og malte bord i himling. Arbeidsbenk med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel under.

Det er et stort kjøkken med åpen løsning og tosidig innredning fra Balingslöv. Integrerte hvitevarer med unntak av kjøleskap. Avtrekk med kullfilter. Vegghyller på begge barnerom, vegghengt klokke i trapperom, samt to takmonterte skiboksholdere medfølger ikke. Vegglamper i tv-stue, soverom og i annekset medfølger ikke. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Elektrisk fyring, luft-til-luft varmepumpe og vedfyring fra peisovn. Det er varmekabler på alle gulv i 1. etasje. Forøvrig oppvarming via panelovner.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Parkering

Parkeringsmulighet for en biler under overbygget terrasse. 3-4 biloppstillingplasser ned mot Siggerudveien, samt plass til flere biler på egen gårdsplass. Det er også montert fastmontert ladestasjon for el-bil med egen kurs i tavle.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1952.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det er dog gitt ferdigattest på tilbygg utført i 2017.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr 905257, tinglyst 11.01.1949, Elektriske kraftlinjer. Megler har forsøkt å innhente servitutten uten hell.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Nordløkka datert 20.10.04, med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.12.04.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.791,50,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000,- pr. år.

Nordløkka Veilag (snømåking/strøing og vedlikehold av veg): 4.000,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 9.349,-.

Boligen har Telenor som internettlevrandør med en avgift på kr 379,- pr. måned.

Boligen er tilknyttet RiksTV som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Sector Alarm alarmselskap som koster kr 4.500,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.398.499,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ski
Grunnkrets Bru
Kirkesogn Siggerud

Steder i nærheten

Siggerud kapell 2 km
Stallerudhytta 4.8 km
Sværvann bru 5.3 km
Hanåveien kryss 6.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 63.5 km
Sentralstasjon Oslo S 20.4 km
Jernbanestasjon Vevelstad 8.5 km
Bussholdeplass Nordløkka 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Siggerud skole 1.7 km
Idrettsanlegg Siggerudhallen 1.7 km
Treningssenter Danseburet 11.8 km
Treningssenter Mudo Oppegård 10.5 km

Steder av interesse

Skoler

Siggerud skole (1-10 kl.) 2 km
Bjørnholt videregående skole 9.8 km
Drømtorp videregående skole 11.7 km

Barnehager

Siggerud barnehage (1-5 år) 1.6 km
Siggerud Gård barnehage 2.8 km
Langhus barnehage avd. Kløversvingen (0-3 år) 7.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Langhus Nærsenter 8.5 km
Kjøpesenter Landerudsenteret 10.5 km
Postkontor Coop Prix Siggerud 2.4 km
Postkontor Coop Extra Sofiemyr 10 km
Apotek Boots apotek Rett Hjem 7 km
Apotek Apotek 1 Langhus 8.5 km
Vinmonopol Mortensrud Vinmonopol 11 km
Vinmonopol Ytre Enebakk vinmonopol 14.5 km
Dagligvare Coop Prix Siggerud 2.4 km
Dagligvare Joker Langhus 6.3 km
Kiosk/video Mix Sværsvann Storkiosk 5.1 km
Kiosk/video Mix Fontana Kolbotn 10.3 km
Bensin Uno-X Sværsvann 5.1 km
Bensin st1 Regnbuen 6.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 53,1 %
Andel kvinner 46,9 %
Gj.snittalder menn 38,9 %
Gj.snittalder kvinner 35,7 %
Husholdninger med barn 37,8 %
Husholdninger uten barn 62,2 %
Gj.snitt byggeår 1952
Gj.snitt tomtestørrelse 3012
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ski 29836 12257
Grunnkrets: Bru 520 204

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Atle Osnes
Eiendomsmegler / Eiendomsforvalter
Les mer om megler

Lurer du på noe?