Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 900 000,- for kr 5 900 000,-

Velkommen til Sjøskogenveien 22A - Arealeffektiv enebolig med usjenert beliggenhet - Dobbelgarasje fra 2015 med stort loftsrom

Flislagt baderom i 1.etasje oppgradert i 2018. Vegghengt klosett, heldekkende servant og underskap med folierte fronter.

Dusjhjørne med svingdører. Speil med integrert lys. Gulvvarme

Lys og romslig stue med store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys

Stue med utgang til stor terrasse

Stue med flere muligheter for innredning av møbler. Peis for ekstra varme og hygge

Kjøkkeninnredning med mye skap- og benkeplass. Beiset kledning mellom overskap og benk. Integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin

Kjøkken med karnapp med store vindusflater som slipper inn mye lys. God plass til spisegruppe

Flislagt baderom i u.etasje fra 2002 med gulvvarme. Servant med underskap, speil med lysarmatur og skap på vegg

Klosett, dusjhjørne og boblebadekar

Baderom i u.etasje

Nymalt hovedsoverom i moderne og tidsriktig farger og kontrastvegg. Garderobeskap med mye oppbevaringsplass

Soverom i u.etasje med nymalte vegger

Soverom i u.etasje

Soverom i u.etasje

Soverom i 1.etasje med hyller med mye oppbevaringsplass

Kontor i 1.etasje med oppbevaringsplass i hyller

Innredet loftstue over garasjen

Romslig innredet rom over garasjen

Fasade

Flott tomt med terrasser i flere nivåer som omkranser store deler av boligen og garasje, grøntarealer, trær og blomsterbed

Terrasse på østsiden av boligen med god plass til sittegruppe

Terrasse

Terrasse mot sør med overbygg og god plass til sittegruppe. Gode solforhold

Terrasse ved inngangspartiet

Terrasse på vestsiden av boligen med tretrapp opp til øverste terrassenivå og tretrapp ned til garasjen

Paviljongtak på øverste terrassenivå med god plass til langbord. Her kan sommerkveldene nytes

Fra boligen er det kort vei til bussholdeplass med gode forbindelser til Oslo

Oversiktsbilde

Plantegning 3D U.etasje

Plantegning 3D 1.etasje

Plantegning 2D U.etasje

Plantegning 2D 1.etasje

Vinterbro/Sjøskogen

Sjøskogenveien 22 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 175 000,-

Vinterbro/Sjøskogen: Arealeffektiv enebolig med usjenert beliggenhet - Dobbelgarasje fra 2015 med stort loftsrom

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 175 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
152 / 155 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Sjøskogenveien 22 A!

En flott enebolig med usjenert og solrik beliggenhet i et etablert og rolig villastrøk på Vinterbro. Det er et svært barnevennlig boligområde med flere barnehager i nærområdet og Sjøskogen barneskole kun 600 meter fra boligen med trygg skolevei. Nordbytun ungdomsskole, idrettshall, svømmehall og idrettsplass med fotballbane ligger ca. 4 km fra boligen. Nordby idrettslag har et variert tilbud for både unge og eldre. Idrettslaget er aktive innen fotball, håndball, turn, vannpolo, idrettsskole og voksentrim. Bussholdeplass i nærheten med hyppige avganger til blant annet Oslo, Ski og Drøbak. Bussen tar ca. 25 minutter til Oslo og ca. 10 minutter til Ski.

Flotte turområder i nærheten. Friområdet Breivoll ligger en kort sykkeltur unna og byr på store grøntarealer, sandstrender, fotballbane og grillplass. Kun 400 meter til Vinterbro senter som er en av regionens største kjøpesentre med blant annet 85 butikker, legesenter og treningssenter. Dersom man ønsker utvidet servicetilbud er det ca. 10 minutter til Ski. I Ski sentrum finnes alt av forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Ski kan by på Ski storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, bibliotek, bowlinghall, kinosenter og offentlige kontorer.

Den populære fornøyelsesparken Tusenfryd ligger kun 2,5 km fra boligen.

Gode forbindelser med bil via E18 og E6 til Oslo og Østfold. Det tar ca. 25 minutter med bil til Oslo sentrum.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i nærheten: Sjøskogen foreldrelagsbarnehage, Vinterbro barnehage og Togrenda barnehage. Sjøskogen barneskole kun 600 meter fra boligen. Nordbytun ungdomsskole ligger ca. 4 km fra boligen. Nærmeste videregående skoler er Ski vgs og Drømtorp vgs. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Oslo: Følg E6/E18 sydover. Ta av ved avkjøring til Vinterbro/Nesodden ved Tusenfryd. Følg Nessetveien og ta første avkjørsel i rundkjøringen inn på Sjøskogenveien. Ta så av til venstre og hold høyre videre inn på Sjøskogenveien. Følg veien i ca. 300 meter, Sjøskogenveien 22 A ligger på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 175 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

2

Byggeår

2002

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

152m2

Bruksareal

155m2

Tomt

1086m2

KR-kode

461869

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sjøskogenveien 22 A, 1407 Vinterbro

Gnr. 107, bnr. 575 i Ås kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.086,3 kvm. Pent opparbeidet tomt med grøntarealer, støttemurer, tretrapper, terrasser i flere nivåer, trær og blomsterbed. Deler av uteboden er plassert på tomten til naboeiendommen. Kjøper overtar ansvar for det.

Parkering

Parkering i stor frittstående dobbelgarasje på 35 kvm fra 2015 med to innredede loftsrom på 21 kvm. Eget sikringsskap i garasjen, samt uttak til 3-fas mtp. fremtidig el-bil. Vegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Saltak i trekonstruksjoner som er tekket med takstein. Isolert stålport med åpner. Loftetasje med separat ytterdør i gavelvegg. Vindu i sidevegger og gavler. Loftsrommene benyttes som kontor og loftstue.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 176 kvm

Totalt bruksareal: 155 kvm

Totalt primærrom: 152 kvm

Primærrom:

U.etasje, 72 kvm: Vindfang/gang, fire soverom, baderom og vaskerom.

1.etasje, 80 kvm: Trapp/gang, stue, kjøkken, ett soverom, kontor og baderom.

Sekundærrom:

U.etasje, 3 kvm: Bod.

Det er i tillegg en nyere utebod fra 2013 på ca. 6,5 kvm med tregulv og nytt tak fra 2018.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.01.2019 utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med støpte såler og dekke på sprengstein/fjellgrunn. Grunnmur i sprøytebetong som er pusset utvendig og innvendig. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Saltak i trekonstruksjoner. Taket er tekket med takstein. Nye takrenner, forkantbeslag, vindski og toppbord sydside fra 2018. Plasttak for beskyttelse under veranda. Vinduer og verandadør med isolerglass fra 2001.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Setning i fundament under søyle som bærer taket på sydvestre hjørne av huset. Tydelig skjevhet i takflaten. Bør undersøkes nærmere.

Det foreligger ingen dokumentasjon på utførelse av baderommet i 1.etasje, men selger informerer om at det er gjort av fagfolk. Membran på begge bad fra byggeår utført av Follo bygg og bad.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Sjøskogenveien 22 A er en flott enebolig fra 2002 med usjenert, solrik og barnevennlig beliggenhet. Overbygget terrasse og terrasser i flere nivåer omkranser store deler av boligen og garasjen. Nyere dobbelgarasje fra 2015 med to innredede rom som benyttes som loftstue og kontor. Boligen går over to plan, er svært arealeffektiv med en praktisk og god planløsning og har normal god standard. Vannbåren gulvvarme med trådløs styring i alle gulv i begge etasjer, med unntak av boden. Flexit ventilasjon/luftbehandlingssystem med varmegjenvinning. Sentralstøvsugeranlegg med styringsenhet plassert i boden. Innvendige dører i 1.etasje fra 2012 og dører i u.etasje fra 2011.

Boligen gir et godt førsteinntrykk med en flott fasade med tretrapp med lys opp til terrasse og gressplen foran inngangspartiet. God plass til sittegruppe.

U.etasje:

Entré/gang: Lys entré med flislagt gulv med gulvvarme. Praktisk skyvedørsgarderobe med oppbevaringsplass. God plass til oppheng av yttertøy på knagger. Nymalt gang med lyse flater og oppbevaringsplass.

Soverom: Det er fire soverom i 1.etasje. Hovedsoverommet er nymalt i moderne farge og har én kontrastvegg. Garderobeskap for oppbevaring. De tre andre soverommene i denne etasjen har også plass til garderobeløsning.

Baderom: Romslig flislagt baderom fra 2002. Servant, klosett, dusjhjørne og boblebadekar. Speil og to vegghente lamper. Nye innfelte led-lys i himling. Avtrekk fra rommet og luftespalte under dørblad.

Vaskerom: Praktisk flislagt vaskerom med underskap med folierte fronter. Skyllekum og sluk. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekk i vegg og luftespalte under dørblad. Varmtvannsbereder på 300 + 100 liter fra 2002. Kombibereder for vannbåren varme og varmt forbruksvann.

Bod: Praktisk bod med hyller og godt med lagringsplass.

1.etasje:

Stue: Lys og romslig stue med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Ildsted for ekstra varme og hygge. God plass til stor sofagruppe, spisegruppe og tilhørende møblement. Fra stue er det utgang til overbygget terrasse og videre til terrasser i flere nivåer.

Kjøkken: Kjøkken med karnapp med store vindusflater som slipper inne mye lys. Plass til stor spisegruppe. Kjøkkeninnredning med profilerte og heltre/finerte fronter. Vitrinedører med glass og lys i skap. Godt med skap- og benkeplass. Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate med heltre kantlist. Utvendig beiset kledning over benk. Innredningen har integrert stekeovn, induksjon platetopp og oppvaskmaskin. Kjøl- og fryseskap med isbitdispenser/vann. Stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin fra 2016. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet, samt kjøl- og fryseskap medfølger ved salg. Ventilator med avtrekk over tak.

Baderom: Pent flislagt baderom med gulvvarme. Badet ble pusset opp i 2018. Heldekkende servant, underskap med folierte fronter, vegghengt klosett og dusjhjørne med svingdører. Speil med integrert lys. Downlights i himling. Avtrekk i rommet og tilluftspalte under dørblad.

Soverom: Det er ett soverom i 1.etasje. Godt med oppbevaringsplass i hyller.

Kontor: Lyst og praktisk kontor med god plass til skrivepult og hyller til oppbevaring.

Uteplassen: Tomten er pent opparbeidet og godt utnyttet med flotte uteplasser med overbygget terrasse og terrasser i flere nivåer som omkranser store deler av huset og garasjen. Paviljongtak på øverste terrassenivå med plass til langbord og grill. Gressplen, trær, blomsterbed og inngjerdet hundegård. God plass til flere sittegrupper på de ulike uteplassene rundt huset. Enkel adkomst til inngangsdør til innrede loftsrom over garasjen.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle rom i begge etasjer, med unntak av bod i u.etasje. Ildsted i stue. Panelovner i garasjen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.06.2018. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattesten omfatter ikke garasje fra 2015. Knevegger og mønehøyde på garasjen avviker noe fra byggetegninger. Kjøper overtar ansvar for det.

Det er satt inn et vindu i sydvegg i underetasje. Dette er ikke søkt om. Kjøper overtar ansvar for det.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 15703, tinglyst 23.11.2000, type heftelse: Best. om adkomstrett, best. om garasje/parkering og best. om vann/kloakkledning. Sjøskogenveien 22 A har gitt adkomstrett til Sjøskogenveien 22 B. Adkomstretten går langs eiendommens nordgrense. Sjøskogenveien 22 A har også gitt rett til nødvendig plass for to biler. Sjøskogenveien 22 B har også rett til å anlegge og vedlikeholde nødvendige rørledninger og kabler over Sjøskogenveien 22 A. Utgifter til vedlikehold skal utføres og belastes av Sjøskogenveien 22 B.

Dagboknr 679781, tinglyst 22.08.2012, type heftelse: Best. om adkomstrett. Ås kommune har gitt midlertidig dispensasjon fra gjeldende regulering og godkjent en adkomstvei til Sjøskogenveien 22A og 22 B fra Sjøskogenveien med støttemur på regulert offentlig trafikkområde. Dette er for at det skal være mulig med nødkjøring opp til Sjøskogenveien 22B, samt at adkomstveien skal tilfredsstille kommunalteknisk veinorm. Eiere av disse to eiendommene forplikter seg, uten utgift for kommunen, etter pålegg når som helst å fjerne/endre det utførte arbeidet dersom gjeldende regulering krever det. Eventuelle skader på støttemuren/adkomstveien pga. veivedlikehold/snøbrøyting må dekkes av disse to eiendommene.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for nedre Sjøskogen og Grimsrudjordet med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 24.07.1989.

Det er søkt om byggetillatelse for tomannsbolig på naboeiendommen Sjøskogenfaret 1, gnr. 107, bnr. 176.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.900,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 28.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 7.234,- pr. år.

Velavgift er kr 450,- pr. år. Det er obligatorisk medlemsskap i Sjøskogen vel.

Boligen er tilknyttet Viken fiber/Altibox som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 449,- pr. mnd. Altibox dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Viken fiber som leverandør av internett og har avgift på kr 519,- pr. mnd. Altibox router medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.330.597,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ås
Grunnkrets Sjøskogen Nøstvedt
Kirkesogn Nordby

Steder i nærheten

Vinterbro handelspark 0.5 km
Vinterbrokrysset 1.5 km
Ringneskrysset 3.1 km
Tusenfryd fornøyelsespark 2.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 68.6 km
Sentralstasjon Oslo S 25.6 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 5.9 km
Bussholdeplass Sjøskogen 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nordby idrettsplass 3.9 km
Idrettsanlegg Nordbyhallen 4 km
Treningssenter SportSenter1 Vinterbro Senter 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Sjøskogen skole (1-7 kl.) 0.6 km
Nordbytun ungdomsskole (8-10 kl.) 4 km
Ski videregående skole 8.5 km
Drømtorp videregående skole 9.4 km

Barnehager

Sjøskogen foreldrelagsbarnehage (1-5 år) 0.2 km
Vinterbro barnehage (0-6 år) 1.1 km
Togrenda barnehage (1-5 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Vinterbro Senter 0.4 km
Postkontor Coop Obs! Vinterbro 0.4 km
Apotek Vitusapotek Vinterbro 0.4 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 0.4 km
Dagligvare Coop Obs! Vinterbro 0.4 km
Dagligvare Rema 1000 Vinterbro 0.7 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 0.4 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Nygårdskrysset 0.5 km
Bensin Shell/7-Eleven Vinterbro 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,9 %
Andel kvinner 48,1 %
Gj.snittalder menn 32,9 år
Gj.snittalder kvinner 32,7 år
Husholdninger med barn 52,7 %
Husholdninger uten barn 47,3 %
Gj.snitt byggeår 1973
Gj.snitt tomtestørrelse 2074
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ås 19288 8576
Grunnkrets: Sjøskogen Nøstvedt 1902 763

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr 35.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Pernille Skjolden
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?