Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 150 000,- for kr 4 150 000,-

Skonnerten 34

Flott fjordutsikt

Skonnerten 34

Skonnerten 34

Fasade

Flott terrasse

Fin terrasse og uteplass

Stor og skjermet uteplass

Flott fjordutsikt fra boligen og terrasse

Veranda ved inngangspartiet

 

Romslig og stor stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken med spiseplass

Kjøkken

 

 

 

Kjellerstue

Kjellerstue

Kjellerstue

Baderom

Baderom

Baderom

Soverom

Soverom

Soverom

Entre

Entre

Planløsning sokkeletasje

Planløsning hovedetasje

Åskollen - Attraktiv og fin familiebolig i svært barnevennlig boligfelt - flott fjordutsikt

Skonnerten 34

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 150 000,-

Åskollen - Attraktiv og fin familiebolig i svært barnevennlig boligfelt - flott fjordutsikt: Åskollen - Attraktiv og fin familiebolig i svært barnevennlig boligfelt - flott fjordutsikt

Boligtype:
Enebolig, Andelsleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 150 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 850,-
Fellesgjeld:
Kr 70 384,-
AREAL (P-ROM / BRA)
134 / 134 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen har en fin intern beliggenhet i attraktive Nordbylia Borettslag. Boligen ligger helt ytterkant av boligfeltet, nesten innerst i blindvei og med nydelig fjordutsikt. Boligen ligger stille og rolig til med svært mange barnefamilier i nærmiljøet, og med svært gode oppvekstsvilkår for barn og ungdom. Nordbylia Borettslag er et meget attraktivt boligfelt med 2-3 minutters rolig og bilfri gangavstand til Åskollen Barneskole, barnehage og idrettsanlegg. Kort vei til to dagligvarebutikker, frisør, post i butikk mm.

3-4 minutters gangavstand til bussholdeplass i Svelvikveien og 8-10 minutter til bussholdeplass i Nordbyveien, begge med hyggpige avganger til Drammen sentrum. Fire minutters kjøring til E18 i Kobbervikdalen og ca 20-25 minutters kjøreavstand til Sandvika. Ca. 5 kilometer til Drammen sentrum og togstasjon med god kommunikasjon til Oslo/Sandvika/Kongsberg. 36 minutter med tog fra Drammen stasjon til Oslo. En time med flytog fra Drammen til Gardermoen, tre avganger i timen.

Glassverket IF er et aktivt idrettslag i nærmiljøet med mange aktiviteter (håndball, fotball, langrenn, barneidrett og IFO). Klubben har eget idrettsanlegg med flere gressbaner, kunstgressbane og idrettshall. Musikkorps. Speiderbevegelse med egen speiderhytte som ligger et par hundre meter fra boligen. Sykkelklubb. Kort vei til flott turterreng, sommer og vinter - med lysløype i Nordbykollen. Flott turterreng også i Røysjømarka. Få minutters gange til sjøen og båthavn, med strand og bademuligheter i Sota Fjordpark og Nøstodden.

Barnehager og skoler

Drammen kommune har full barnehagedekning med sine 61 privat- og kommunale barnehager. 22 barnehager bare i Strømsø Barnehagerområde og flere barnehager i nærmiljøet. For liste kontakt megler eller se internett:

http://www.drammen.kommune.no/no/Tjenester/Barn-og-familie/Barnehage/Barnehageplass/Oversikt-over-barnehagene/#Stromso

Nordbylia Barnepark ligger kun ca. 300 meter fra boligen. I bydelen finnes også mange andre barnehager: Helleristningen Barnehage, Hedensrud Barnehage, Nordbylunden Barnehage, St. Hansberget Barnehage, Stiftelsen Nordby Gård Barnehage, Baltazar Barnehage, Åskollen Barnepark, Åskollen Familiebarnehage og Espira Kniveåsen Barnehage.

Kort (cirka 400 meter) og bilfri skolevei til Åskollen barneskole (1.-7.trinn) med ca. 430 elever og stort nybygg fra 2013, les egne hjemmesider: http://www.askollen.net. Skolefritidsordning, samt idrettsfritidsordning som administreres av Glassverket IF.

Marienlyst skole (8. - 10. trinn), med skolebussordning.

Flere videregående skoler i Drammen sentrum og Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen Sørøst Norge, se www.usn.no.

Adkomst

Fra Oslo/Bærum er følgende lettest adkomst: Følg E18 gjennom Drammen og over Drammenselva. Følg E18 videre, bla. gjennom tunnel og gjennom Kobbervikdalen. Ta av fra E18 ved skilt til bla. Åskollen, og følg skilter videre til Åskollen. Etter Åskollen Skole og stor fotballplass på høyre side av veien, tar en første vei ned til høyre, inn Helleristingen. Kjør forbi Åskollen Gård og barnehage/grendehus på venstre side. Kjør inn i Klipperen, når veien så deler seg hold rett frem inn Skonnerten og boligen ligger så på venstre side.

Det vil bli skiltet i forbindelse med annonsert fellesvisning.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 150 000,-

Fellesgjeld

Kr 70 384,-

Totalpris

Kr 4 220 384,-

Felleskostnader

Kr 3 850,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1985

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

134m2

Bruksareal

134m2

Tomt

70395m2

KR-kode

2018230

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Skonnerten 34, 3038 Drammen

Andelsnr. 120 i Nordbylia Borettslag, org.nr. 950 528 958

Gnr. 26, bnr. 254 i Drammen kommune

Tomten

Andel av fellesarealer for hele borettslaget på tilsammen 70.395 kvm.

Gode solforhold på tre fine verandaer/terrasser. En skjermet og fin terrasse med utgang fra stuen, dobbel stikk-kontakt og utelys. En veranda ved inngangspartiet og en på bakkeplan med utgang fra kjellerstuen.

Gårdsplass med parkeringsmuligheter for et par biler.

Boligen disponerer tomten rundt boligen, opparbeidet og beplantet med plen og planter på fjordsiden.

Parkering

Garasje tilbygget boligen, asfaltert dekke, innlagt strøm/lys, vippeport. Utover garasje er det parkeringsmuligheter for et par biler på egen gårdsplass/tomt. Borettslaget har også felles gjesteparkeringsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett vann/avløp via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Skonnerten er en privat vei, hvor borettslaget er ansvalig for snørydding og veivedlikehold.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 148 kvm

Totalt bruksareal: 134 kvm

Totalt primærrom: 134 kvm

P-rom 1. etasje: 68 kvm.: Vindfang, entre/hall, toalettrom, kjøkken og stue.

P-rom 2. etasje: 66 kvm.: To soverom, kjellerstue, kontor/bod, bod, vaskerom, baderom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.05.18 utført av takstmann Per-Ove Fredsvik. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Hovedetasjen inneholder:

Vindfang: Teppefliser på gulv, malt tapetstrie på vegger, malt tak.

Entre: Laminat på gulv, malt tapetstrie på vegger, takess.

Toalettrom/gjestetoalett: Vinylbelegg på gulv, malt tapet på vegger, malt tak. Toalett. Servant.

Kjøkken: Parkett på gulv, malt tapetstrie på vegger, malt tak. Fliser over kjøkkenbenk. Heltre kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer som medfølger: komfyrtopp, stekeovn, oppvaskmaskin og to fryseskap. Frittstående kjøleskap medfølger også.

Stue: Laminat på gulv, malt tapetstrie på vegger, takess. Utgang til stor og flott terrasse. Nydelig fjordutsikt fra både stuevinduer og terrasse.

Sokkeletasjen inneholder:

Soverom 1: Laminat på gulv, malt tapet på vegger, malt tak. Garderobeskap, god skapplass.

Soverom 2: Laminat på gulv, malt tapetstrie på vegger, malt tak.

Kjellerstue: Teppe på gulv, malt tapetstrie på vegger. Vedovn. Opprinnelig soverom, som forrige eier har gjort om til kjellerstue. Terrassedør ut til hage og uteplass.

Kontor/bod: Løst teppe over murgulv, malt tapet på vegger, malt tak.

Bod: Teppefliser på gulv, malte vegger, malt tak.

Vaskerom: Vinylbelegg på gulv, tapet på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv. Skyllekum/utslagsvask. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder.

Baderom: Fliser på gulv, fliser på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv. Toalett. Dobbel servant i seksjon. Dusjhjørne.

Kryploft, adkomst via stigetrapp, lagt gulv/plater på midten, innlagt lys/strøm, gode lagringsmuligheter.

Bebyggelse

Frittliggende enebolig i borettslag, oppført over to etasjer i bindingsverk på støpt såle. Taket er tekket med shingel. Pipehatt, takrenner og taknedløp ble skiftet i regi av borettslaget i 2017.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for boligen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten konkluderer takstmann med at boligen fremstod som godt vedlikeholdt og i god stand, at normal bruksslitasje må påregnes og at baderommet bør pusses opp.

Tilstandsrapporten følger vedlagt og interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Attraktiv familiebolig som holder en normal standard.

Oppvarming

Vedkamin i kjellerstuen. Varmekabler i gulv i vaskerom og baderom. Ellers basert på elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Ferdigattest er datert 28.04.86. Kopi av ferdigattest kan fås v/henv. megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras boligen fri for pengeheftelser, med unntak av borettslagets legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20 i alle boliger i borettslaget. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

På borettslagets felles eiendom er det tinglyst fire servitutter som ikke anses å ha noen praktisk betydning for boligen som skal selges. Kopi kan fås v/henv. megler.

Eventuell adgang til utleie

Huseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Boligen er en del av Nordbylia Borettslag som består av 125 frittstående boliger. Borettslaget eier eget grendehus, hvor det på dagtid er barnehage. Grendehuset utleies til f.eks. selskapsformål for en rimelig pris til borettslagets eiere. Les om dette og annen informasjon på borettslagets hjemmesider på internett: http://nordbylia.no/.

Dyrehold tillatt, borettslaget har egne husdyrregler.

Borettslaget er under forretningsførsel av Nedre Buskerud Boligbyggelag. Kopi av borettslagets vedtekter og årsregnskap kan fås v/henv.megler.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av boligen.

Borettslaget er tilknyttet Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål iht. reguleringsplan for Nordby Felt A Nordbylia vedtatt 15.12.2015. Reguleringsplanen åpner for at bebygd areal kan økes med inntil 25 m2 BYA (bygging over to etasjer er tillatt) utover boligens opprinnelige areal, der forholdene ligger til rette for det. Boder og terrasser skal også være inkludert i dette arealet.

Det foreligger også en detaljregulering for tidligere Nordby Gård som ligger inntil Nordbylia Borettslag, i motsatt ende, som skal utbygges med nye boliger. Kopi kan fås v/henv.megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale med selger, kan skje på kort varsel. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Verditakst: kr. 4.150.000,-.

Lånetakst: kr. 3.700.000,-.

Kopi av takst med tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema fås som en del av salgsoppgaven. Budgivere forplikter seg til selv å sette seg nøye inn i dokumentene før bud inngis.

Integrerte hvitevarer på kjøkkenet pluss kjøleskap medfølger boligen, øvrige hvitevarer medfølger ikke.

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr. 3.850,- pr. måned og inkl. bla. bygningsforsikring, nedbetaling av andel fellesgjeld, grunnpakke fiberoptisk TV, kommunale avgifter, vannforbruk, renovasjon, snørydding og forretningsførsel.

Boligen har vannmåler og det er en årlig avregning på vannforbruket. Det er stipulert et vannforbruk på kr. 700,- pr. måned som ligger inkludert i felleskostnadene. Ved høyere forbruk vil det komme tilleggsfaktura fra Drammen kommune, og ved lavere forbruk penger til gode.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 23.700,- pr. år.

Internett/fiberbredbånd leveres til boligen fra Viken Fibernett/Altibox, månedlig kostnad avhenger av hastighet på abonnement. For selger koster dette kr. 399,- pr. mnd (200/200 Mbps)

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr. 550,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 4.221.993,-. Av dette beløpet utgjør kr. 70.384,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 4.100,-.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.250,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Tangen-åskollen 16
Kirkesogn Tangen

Steder i nærheten

Åskollen 1.1 km
Drammens museum 5.6 km
Drammensbadet 5.8 km
Marienlyst stadion 6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 100.5 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 5.1 km
Bussholdeplass Norske Esso Solumstrand 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Glassverket kunstgress 0.2 km
Idrettsanlegg Glassverkhallen 1 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Strømsø 4.2 km
Treningssenter Sports Club Akropolis avd. Marienlyst 4.9 km

Steder av interesse

Skoler

Åskollen skole (1-7 kl.) 0.4 km
Heltberg barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) 4.9 km
Marienlyst skole (8-10 kl.) 4.9 km
Børresen skole (8-10 kl.) 6.8 km
Galterud skole (8-10 kl.) 7 km
Drammen videregående skole 5.7 km
Akademiet videregående skole Drammen 6.5 km

Barnehager

Helleristningen korttidsbarnehage (3-5 år) 0.5 km
Nordbylunden barnehage (0-5 år) 1 km
Nøstodden barnehage 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Strømsø Senter 4.7 km
Kjøpesenter CC Drammen 5.9 km
Postkontor Kiwi Åskollen 0.8 km
Postkontor Strømsø Postkontor 5.1 km
Apotek Boots apotek Strømsø Senter 4.7 km
Apotek Boots apotek Strømsø 5.2 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 5.3 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 7.4 km
Dagligvare Kiwi Åskollen 0.8 km
Dagligvare Rema 1000 Åskollen 0.9 km
Kiosk/video Rundtom Spill 3.4 km
Kiosk/video Godteland Tollbugata 3.6 km
Bensin Circle K Rundtom 3.5 km
Bensin Shell/7-Eleven Rundtom 3.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 42,7 %
Andel kvinner 57,3 %
Gj.snittalder menn 40,1 år
Gj.snittalder kvinner 47,4 år
Husholdninger med barn 41,7 %
Husholdninger uten barn 58,3 %
Gj.snitt byggeår 1953
Gj.snitt tomtestørrelse 9881
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Tangen-åskollen 16 520 187

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Boligen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til 1 % provisjon av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld. Grunnhonorar utgjør kr. 12.500,-, oppgjørshonorar kr. 4.550,-, SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-, oppslag eiendomsregister kr 1.250,-. Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg. Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Rune Sirnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?