Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 450 000,- for kr 5 450 000,-

Velkommen til Sleipners vei 14 - En enebolig med utleiedel i et attraktivt område - Trygg skolevei - Meget gode solforhold

Hall med god plass til garderobeløsning

Hall

Stue med store vindusflater vendt mot vest som slipper inn mye naturlig lys

Lys og romslig stue med utgang til vestvendt veranda

Stue med vedovn for ekstra varme og hygge

Stue

Tv-stue som opprinnelig var et soverom. Det kan enkelt tilbakeføres hvis ønskelig

Tv-stue

Stue med salong og spisestue

Spisestue

Kjøkkeninnredning med fronter i heltre furu og laminat benkeplate. Fliser mellom overskap og benk

Kjøkken med god plass til spiseplass

Integrert stekeovn, nedfelt keramisk platetopp. Benkebeslag med utslagsvask og oppvaskkum. Utgående ventilator over komfyr

Baderom i 1.etasje. Klosett, servantinnredning og dusjkabinett. Lys, skap og speil på veggen

Wc-rom/vaskerom i 1.etasje. Alle overflater ble pusset opp i 2012 og det ble satt inn nytt klosett og ny servant. Nytt opplegg for vaskemaskin med egen kurs

Soverom 1.etasje

Soverom 1.etasje med innebygd skap

Soverom 1.etasje

Soverom 1.etasje

Utleiedel med store vindusflater vendt mot vest

Stue utleiedel

Spisestue med vedovn i utleiedelen

Spisestue

Detaljer spisestue utleiedelen

Kjøkken og stue i utleiedelen

Kjøkken i utleiedel. Kjøkkeninnredning med slette hvite fronter og laminat benkeplate. Beskyttelsesplater mellom overskap og benk

Kjøkken detalj utleiedelen

Flislagt baderom med varmekabler i utleiedelen. Alle overflater ble pusset opp i 2016 og det ble satt inn nye baderomsmøbler og nytt dusjkabinett

Lyst og romslig soverom med to garderobeskap i utleiedelen

Innredet rom i utleiedelen

Vaskerom i underetasje. Ny 200 liter varmtvannsbereder fra 2018

Vestvendt veranda med meget gode solforhold

Veranda med fint utsyn

Utsikt

Fasade

Inngangsparti mot øst - steinlagt uteplass hvor morgensolen kan nytes

Garasje

Uteområde

Trapp ned til utleiedelen og hagen

Uteområdet

Solrik hage med fint utsyn

Utsikt

Områdebilde

Plantegning 1.etasje 3D

Plantegning 1.etasje 2D

Plantegning u.etasje 3D

Plantegning u.etasje 2D

Ski/Ås - Nygårdsåsen - Enebolig med utleiedel i attraktivt område - Trygg skolevei - Meget gode solforhold

Sleipners vei 14

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 600 000,-

Ski/Ås - Nygårdsåsen - Enebolig med utleiedel i attraktivt område - Trygg skolevei - Meget gode solforhold: Ski/Ås - Nygårdsåsen - Enebolig med utleiedel i attraktivt område - Trygg skolevei - Meget gode solforhold

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 600 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
168 / 178 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Enebolig med utleiedel i et rolig, barnevennlig og populært boligområde på Nygårdsåsen. Boligen har en fin intern beliggenhet på feltet med meget gode solforhold og utsikt mot Nordby Kirke og landbruksområder. Sleipners vei er stengt med bom like overfor boligen, slik at det er minimalt med trafikk i området. Området er meget barnevennlig med flere barnehager i nærheten og kun 5 minutter gange til nye Solberg skole som åpner april 2018. Det er ca. 3,5 km til Nordby ungdomsskole, idrettshall og svømmehall.

Nordby IL har et variert tilbud for både unge og eldre. Idrettslaget er aktive innen fotball, håndball, turn, vannpolo, idrettsskole og voksentrim. Marka ligger i umiddelbar nærhet med fine sykkelstier, turstier, skiløyper og lysløype.

Kort gangavstand til bussholdeplass med avganger til Vinterbro, Ski og Ytre Enebakk med buss 520. Timeekspressen linje 9 med avganger fra Nygårdskrysset direkte til Oslo bussterminal i rushtiden morgen og ettermiddag.

Den populære fornøyelsesparken Tusenfryd ligger 4,3 km fra boligen.

Dersom man ønsker utvidet servicetilbud er det ca. 10 minutter til Ski. Ski er regionsenteret i Follo. I Ski sentrum finnes alt av forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Ski kan by på Ski storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, bibliotek, bowlinghall, kinosenter og offentlige kontorer. Tog fra Ski til Oslo tar ca. 22 minutter. Når den nye Follobanen står klar vil reisetiden reduseres til ca. 11 minutter med tog fra Ski til Oslo S.

Vinterbro senter som er en av reginones største kjøpesentre med blant annet 85 butikker, legesenter og treningssenter ligger ca. 10 minutter fra boligen.

Nærhet til både E6 og E18. Det tar ca. 25 min med bil til Oslo sentrum på 4 felts motorvei.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i nærheten: Solbergtunet bhg, Tamburbakken bhg og Pingvinen familiebhg. Solberg skole ligger kun 600 meter fra boligen. Norbytun ungdomsskole 3,5 km fra boligen. Nærmeste videregående skoler er: Ski vgs og Drømtorp vgs.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Ski sentrum:

Følg Nordbyveien. Ta til venstre inn på Nygårdsveien. Ta så inn til venstre på Sleipners vei og følg veien. Sleipners vei 14 ligger til venstre. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 600 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1977

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

168m2

Bruksareal

178m2

Tomt

506m2

KR-kode

46181

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sleipners vei 14, 1400 Ski

Gnr. 103, bnr. 81 i Ås kommune.

Tomten

Eiet tomt på 506,8 kvm. Tomt i to nivåer med gårdplass og garasje ved inngangspartiet. Trapp ned til solrik hage med diverse beplantning.

Parkering

Parkering i enkel garasje på 20 kvm. Garasje i trekonstruksjoner. Tak med saltak form tekket med plater. Fasader med malt kledning. Manuell garasjeport. Taket er nytt i 2013. Garasjen har store behov for oppgraderinger. Det er observert råte i kledning, samt slitasje generelt. Ellers flere biloppstillingsplasser på tomten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 200 kvm

Totalt bruksareal: 178 kvm

Totalt primærrom: 168 kvm

Primærrom hoveddelen:

1.etasje, 94 kvm: Entré, gang, trapperom, kjøkken, stue, spisestue, baderom, wc-rom/vaskerom og to soverom.

U.etasje, 13 kvm: Gang m/trapp og vaskerom.

Primærrom utleiedelen:

U.etasje, 61 kvm: Entré/gang, kjøkken, stue, bad, soverom og innredet rom.

Sekundærrom hoveddelen:

U.etasje, 10 kvm: To boder.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.03.2018 utført av Kjuus Takst & Eiendom AS.

Standard

Enebolig med utleiedel i et rolig, barnevennlig og attraktivt boligområde. Fin solrik beliggenhet med morgensol ved inngangspartiet og kveldssol på terrassen.

Boligen har en praktisk og god planløsning over to plan. Hovedetasjen har alt tilgjengelig på ett plan. Utleieleiligheten i underetasjen ble pusset opp i 2016 og fremstår lys og tidsriktig. Boligen er godt vedlikeholdt gjennom årene og fremstår med normal bruksslitasje. Gulv i hoveddel med overflater av parkett, linoleumsgulv, tregulv og malt betong. Gulv i utleiedel med overflater av parkett og laminat. Vegger i hoveddel med overflater av malt panel, strie, malte plater og malt murpuss. Vegger i utleiedel med overflater av malte plater, smartpanel og malt murpuss. Himlinger med overflater av panel og malte folierte plater.

Nytt sikringsskap i begge etasjer fra 2016/2017.

Hoveddel:

1.etasje:

Entré/hall: Boligen har et hyggelig inngangsparti med entré og hall med god plass til garderobeløsning.

Wc-rom/vaskerom: Alle overflater ble pusset opp i 2012 og det ble satt inn nytt klosett og ny servant. Speil på veggen. Nytt opplegg for vaskemaskin med egen kurs. Det er montert waterguard for vaskemaskin. Panelovn. Linoleumsbelegg på gulv og malt tapet på vegger.

Baderom: Baderom med klosett, servantinnredning og dusjkabinett. Lys, skap og speil på veggen. Stråleovn. Gulv med overflater av linoleum, vegger med overflater av baderomstapet og himlinger med overflater av folierte malte plater. Naturlig ventilasjon med luftespalte under dør.

Stue: Lys og romslig stue med store vindusflater vendt mot vest som slipper inn mye naturlig lys. Stuen er praktisk delt inn i en egen spisestuedel, salong og TV-stue. Peisovn for ekstra varme og hygge. Tv-stuen var opprinnelig et soverom og kan enkelt tilbareføres dersom man ønsker det. Praktisk spisestuedel i tilknytning til kjøkkenet.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med fronter i heltre furu og laminat benkeplate. Fliser mellom overskap og benk. Benkebeslag med utslagsvask og oppvaskkum. Integrert stekeovn og nedfelt keramisk platetopp. Utgående ventilator over komfyr. Kjøkkeninnredning med normal bruksslitasje. God plass til spiseplass på kjøkkenet. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Soverom: Det er to soverom i hovedetasjen. God størrelse på begge soverommene og det er god plass til garderobeløsning. Opprinnelig var det tre soverom i hovedetasjen og det kan enkelt tilbakeføres dersom man ønsker det.

Hoveddel:

U.etasje:

Vaskerom: Romslig vaskerom med opplegg og plass til vaskesøyle. Ny 200 liter varmtvannsbereder fra 2018. Vannmåler og stoppekran. Malt betong på gulv, malt murpuss på vegger og panel i himling. Naturlig ventilasjon.

Boder: Det er to boder med mye oppbevaringsplass i u.etasje som tilhører hoveddelen. Det er oppdaget noe saltutslag i den ene boden. Ingen unormale fuktverdier er registrert.

Utleieleiligheten:

U.etasje:

Entré: Lys entré med plass til å henge fra seg yttertøy og sko.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med slette hvite fronter og laminat benkeplate. Beskyttelsesplater mellom overskap og benk. Nedfelt oppvaskkum. Opplegg og plass til komfyr og nisje til kjøleskap. Ventilator utgående over kokeplass. Benkebereder.

Stue: Lys stue med store vindusflater vendt mot vest. God plass til spisestue og sofakrok. Peisovn for ekstra varme og hygge.

Baderom: Pent flislagt bad med varmekabler i gulv med termostatstyring. Klosett, servantinnredning og dusjkabinett. Skap med speil og lys på veggen. Alle overflater er pusset opp i 2016 og det ble satt inn nye baderomsmøbler og nytt dusjkabinett. Deler av veggflisene er skiftet i 2018 etter sprekkdannelser. Opplegg og plass til vaskemaskin. Mekanisk avtrekk med luftespalte under dør.

Soverom: Lyst og romslig soverom med to garderobeskap.

Innredet rom: Lyst og romslig innredet rom. Vinduet er for langt opp på veggen i forhold til dagens anbefaling for rømning.

Oppvarming

Varmekabler på badet i utleiedelen. Peisovn i stue i hoveddel og utleiedel. Øvrig oppvarming fra panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men innflyttingstillatelse ble gitt for 1.etasje 04.01.1978 og for leiligheten i underetasje 21.07.1978.

1.etasje var ferdig i 1977, men det gjensto en del innredning i kjelleren.

Selger opplyser at innredning av kjeller er utført.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen.

Dagboknr 201990, tinglyst 10.03.1977, type heftelse: Erklæring/avtale

Vilkår i kjøpekontrakt/forkjøpsrett. Ås kommune informerer om at forkjøpsretten er opphevet og begjæring om sletting av forkjøpsretten er sendt Statens Kartverk.

Servitutten omhandler også kommunens rett til å vedlikeholde ledningsnettet.

Servitutten vil følge eiendommen om den ikke er slettet før overtagelse.

Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Utleieenheten er godkjent som separat boenhet, og kan lovlig leies ut.

Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Nygårdsåsen datert 18.10.1974 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Reguleringsplan for ny 4-felts E-18 er vedtatt.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Vaskemaskin medfølger ikke ved salg.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter var kr 9.833,- for 2017. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer kr 15.098,- pr. år + strøm for utleieleiligheten.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 10.904,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 599 pr. mnd. Dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av internett og har avgift på kr 469,- pr. mnd.

Boligen er tilknyttet Sector Alarm som koster kr 6.300,- pr. år. Abonnementet følger ikke med.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.741.249,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ås
Grunnkrets Nygårdsåsen
Kirkesogn Nordby

Steder i nærheten

Nordby kirke 1.4 km
Vinterbrokrysset 3.3 km
Salmakertunet 3.8 km
Melbykrysset 3.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 69.9 km
Sentralstasjon Oslo S 26.8 km
Jernbanestasjon Ski stasjon 4.4 km
Bussholdeplass Nygård 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Folkets hus - aktivitetssal 2.5 km
Idrettsanlegg Nordby idrettsplass 5.6 km
Treningssenter Topp Aerobic 1.7 km
Treningssenter Fresh Fitness - Ski 4 km

Steder av interesse

Skoler

Solberg skole (1-7 kl.) 0.6 km
Nordbytun ungdomsskole (8-10 kl.) 3.5 km
Drømtorp videregående skole 5.9 km
Ski videregående skole 5.1 km

Barnehager

Solbergtunet barnehage 0.7 km
Tamburbakken barnehage (1-5 år) 1.5 km
Pingvinen familiebarnehage 1.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Vinterbro Senter 4.3 km
Kjøpesenter Ski Storsenter 4.1 km
Postkontor Coop Obs! Vinterbro 4.3 km
Postkontor Ski Postkontor 4.5 km
Apotek Apotek 1 Ski 2 km
Apotek Vitusapotek Vinterbro 4.3 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 4.3 km
Vinmonopol Ski Vinmonopol 4.1 km
Dagligvare Meny Nordbyveien 2 km
Dagligvare Meny Ski 3.7 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Nygårdskrysset 4.2 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 4.3 km
Bensin Esso Tiger Ski 2.5 km
Bensin 1-2-3 Tusenfryd 4.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,7 %
Andel kvinner 47,3 %
Gj.snittalder menn 38,4 år
Gj.snittalder kvinner 39,2 år
Husholdninger med barn 35 %
Husholdninger uten barn 65 %
Gj.snitt byggeår 1975
Gj.snitt tomtestørrelse 1282
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ås 18509 8181
Grunnkrets: Nygårdsåsen 645 265

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,7 % av salgssummen

Grunnhonorar: kr 10.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Pernille Skjolden
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Henrik Skalstad
Fagansvarlig/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?