Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 375 000,- for kr 6 375 000,-

Sloraveien 13 C

Sloraveien 13 C

Pen belegningsstein ved inngangsparti og garasje

Oversiktsbilde

Fasade

Dobbel garasje ny i 2016

Lading av elbil: godkjent industrikontakt med egen sikring både i garasje og ved inngangspartiet, (16 amp)

Krogsveen v/Ragnhild Fjeldvig har gleden av å presentere Sloraveien 13 C

Velkommen inn!

Stue

Stuen lys og luftig

Stuen har åpen løsning inn til kjøkkenet

Romslig stue med lekker vedovn

Stue

Stuen har utgang til terrasse

Spisestue

Spisestue/kjøkken

Lyst og innbydende kjøkken

Kjøkkenet har mye skap- og benkeplass

Hyggelig spiseplass

Soverom 1

Soverom 2

Stue 2

Stue 2

Utgang til terrasse også fra stue 2

Soverom 3

Soverom 4

Bad 1 med dusjhjørne

Bad 2 med badekar

Bad 2 med badekar

Vaskerom

NIBE F750 Avtrekksvarmepumpe

Terrasse

Terrasse

Usjenert terrasse

Terrasse

Usjenert og solrik hage

Hage

Terrasse nede ved bekken

 

Terrasse nede ved bekken

Privat bilde av bekken

Privat bilde

Privat bilde utsikt

Privat høstbilde

Privat bilde utsikt

Plantegning 3D

Plantegning 2D

Alternativ plantegning 3D

Alternativ plantegning 2D

SOLGT! Privat bud direkte til selger akseptert. Ski/Langhus | Nyere enebolig - Alt på ett plan! Rolig og landlig beliggende m/fire sov., to bad, to stuer og ny garasje.

Sloraveien 13 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 450 000,-

SOLGT! Privat bud direkte til selger akseptert. Ski/Langhus | Nyere enebolig - Alt på ett plan! Rolig og landlig beliggende m/fire sov., to bad, to stuer og ny garasje.: SOLGT! Privat bud direkte til selger akseptert. Ski/Langhus | Nyere enebolig - Alt på ett plan! Rolig og landlig beliggende m/fire sov., to bad, to stuer og ny garasje.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 450 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
161 / 165 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Sloraveien 13 C - En nyere og praktisk enebolig beliggende i et veletablert boligområde på Langhus i Ski kommune. Boligen ligger landlig til med lite innsyn og har en nyere dobbelgarasje med høy standard. Det er kort avstand til barnehager, skoler i alle trinn, servicetilbud, forretninger og offentlig kommunikasjon samt idrettsanlegg og rekreasjonsområder i marka.

Eiendommen ligger tett på naturen og i kort avstand til sentrum på Langhus. Langhus nærsenter har en stor, nyere Meny-butikk og legesenter mm. Det er 4-5 km til Ski sentrum med et stort utvalg av blant annet restauranter, caféer, kino, butikker m.m.

Offentlig kommunikasjon med buss og tog til bl.a Ski og Oslo. Ca 20 min med bil til Oslo. I ca. 2021 står Follo-banen ferdig, noe som vil halvere reisetiden fra Ski til Oslo ned til 11 minutter. Gode rekreasjonsmuligheter i Sørmarka med gode turmuligheter hele året. Eiendommen har flere uteplasser og sol fra kl 08:00 om morgenen til kl 22:30 kveld!

Barnehager og skoler

Gangavstand til flere barnehager (Vevelstadåsen barnehage, Vevelstadsaga barnehage og Langhus barnehage). Kort gangavstand til Vevelstadåsen skole, Bøleråsen skole, Langhus skole og Haugjordet ungdomsskole.

Nærmeste videregående skole er Ski videregående skole og Drømtorp videregående skole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra E6: Ta inn på Langhusveien og følg denne til Vevelstadveien. Ta så inn på Sloraveien, rett nedenfor Langhus Nærsenter. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 450 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2012

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

161m2

Bruksareal

165m2

Tomt

1736m2

KR-kode

461878

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sloraveien 13 C, 1405 Langhus

Gnr. 107, bnr. 1061 i Ski kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.736,5 kvm. Eiendommen har en fantastisk hage som grenser til en bekk og et jorde. Pent opparbeidet tomt med grøntarealer, trær, frukttrær (kirsebær og plomme), busker og beplantning. Rundt hagen er det ingen direkte naboer og derfor meget usjenert. Det er belegningsstein foran inngangsparti og garasje. Ny asfalt i 2017. Felles grusvei ble oppgradert i år.

Parkering

Parkering i dobbel garasje, samt på egen gårdsplass. Garasjen er isolert og har flislagt gulv samt bod i bakkant. Det er godkjent industrikontakt med egen sikring for lading av elbil, både i garasje og ved inngangspartiet, (16 amp).

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 180 kvm

Totalt bruksareal: 165 kvm

Totalt primærrom: 161 kvm

Bruksareal:

Enebolig 165 kvm

Garasje 45 kvm

Primærrom:

Enebolig:

1. etasje 161 kvm: Entré, stue/kjøkken, gang, stue 2, vaskerom, to bad og fire soverom.

Sekundærrom:

Enebolig:

1. etasje 4 kvm: Bod

Garasje:

1. etasje 45 kvm: Garasjerom, bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.09.2018, utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre og betong. Støpte påler på antatt faste masser. Dreneringen antas å være utført i henhold til praksis på byggetid. Det er utført grep for bortledning av overflatevann. Yttervegger i bindingsverk som utvendig er kledd med stående kledning. Vinduer og terrassedører med isolerglass fra 2012. Saltak i trekonstruksjoner tekket med stålplater. Ny kebony terrasse og ny royal veranda.

Garasje: Isolert garasje med støpt gulv oppført i 2016 og skal være byggemeldt og godkjent iflg. opplysninger fra eier. Flislagt gulv i selve garasjerommet i 2018. Betonggulv i bod. Vegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Saltak i trekonstruksjon som er tekket med stålplater. Isolert leddport i stål/aluminium med åpner. Ekstra dør i sidevegg. Vinduer i sidevegger. Bod i bakkant av garasjen.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Det er oppdaget noen små svinnsprekker i garasjegulvet etter armering og støping av gulvet. Entreprenøren har sjekket sprekker etter 2-3 måneder og bekreftet at

de er vanlige svinnsprekker, og ganske stabilt siden 2016 da garasjen ble bygget, ifølge eier.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Boligen har en god planløsning med alt på ett plan hvor begge stuene har utgang til stor terrasse med gode solforhold. Rommene i huset er forsiktig brukt og holder en god standard. Det ble oppført ny terrasse ved bekken i 2018 og den er påkostet med Møre-Royal terrassebord som har minimalt vedlikehold og granitt kantstein.

Boligen har fire soverom, to stuer og to bad noe som gjør det mulig å dele av boligen og sette inn et ekstra kjøkken for å lage en hybel. Dette må søkes om til kommunen og kjøper bærer risikoen for om dette blir godkjent. Det kan også settes opp en vegg i stue to for å få et ekstra soverom.

Overflatene i boligen består av laminatgulv og gulvbelegg, vegger av malte flater, tapet og våtromsplater, og himlinger av malte/folierte plater.

Hovedstue: Stuen er romslig og har god plass til stor sofa og det er det utgang til meget usjenert terrasse. I stua er det montert lekker vedovn og det er åpen løsning inn til kjøkkenet.

Kjøkken: Det er takhøy og romslig kjøkkeninnredning med glatte, folierte fronter. Heldekkende kjøkkenbeslag i laminat benkeplate, ventilator med avtrekk ut, opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenøy med arbeids- og spiseplass. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Vaskerom:

I forbindelse med kjøkkenet ligger vaskerommet. Herfra er det egen utgang til hagen. På vaskeromet er det montert NIBE F750 avtrekksvarmepumpe som dekker energibehov til oppvarming, varmtvann og ventilasjon for boligen. Denne avtrekksvarmepumpen er kåret til Best i test sammenlagt.

Bad 1: Bad med heldekkende servant, underskap og høyskap med høyglans fronter. Speilskap, klosett og badekar med dusjforheng. Sluk utenfor badekarkant. Avtrekk fra rommet.

Bad 2: Bad med heldekkende servant, underskap og høyskap med høyglans fronter. Speil med lysarmatur, klosett og dusjhjørne med to svingdører. Sluk i dusjsone. Avtrekk fra rommet.

Vaskerom: Vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Innredning, skyllekum, sluk i gulvet. Varmepumpe (elektrisk) til varmtvann og varme i radiatorer.

Soverom: Boligen har fire soverom med god størrelse. Det er garderobeskap på alle soverom.

Oppvarming

Boligen har vannbåren varme via radiatorer tilkoblet fjernvarme. Gulvvarme på ett av to bad. Vedovn i stue. Avtrekksvarmepumpe er installert på vaskerom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 09.10.2012. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 674246, tinglyst 24.08.2007, Bestemmelse om vei: Nr. 13 b har veirett over deler av eiendommen. Eier av 13 b og 13 c har plikt til felles vedlikehold av veien, i form av grusing og snømåking.

Dagboknr 674373, tinglyst 24.08.2007, type heftelse: Bestemmelse om vann/kloakkledning: Nr. 13 b har rett til å vedlikholde sine vann/kloakkledninger som ligger over denne eiendommen.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. Kopi av servituttene kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Slora, del av Q1, Langhus datert 09.09.80 med tilhørende reguleringsbestemmelser, datert 21.11.88.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 17.726,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 17.000 kwh. pr. år. inkl. EL-billading.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.627,-

Velavgift (brøyting av felles vei med nabo) ca. kr 600,- pr. år

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på

kr 469,- pr. mnd. Dekoder og parabol medfølger ikke.

Internett fra Canal Digital har avgift på kr. 599,- pr. mnd.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 4.788,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.612.472,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ski
Grunnkrets Slora
Kirkesogn Langhus

Steder i nærheten

Langhus Kirke 0.7 km
Regnbuen Næringspark 2.9 km
Stallerudhytta 4 km
Ski sykehus 4.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 64.7 km
Sentralstasjon Oslo S 21 km
Jernbanestasjon Langhus 1.1 km
Bussholdeplass Langhus senter 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Vevelstad svømmehall 0.7 km
Idrettsanlegg Stil Arena/Langhushallen 1.3 km
Treningssenter Puls Fitness 1.3 km
Treningssenter PULS Bøleråsen 1.9 km

Steder av interesse

Skoler

Vevelstadåsen skole (1-7 kl.) 0.6 km
Langhus skole (1-7 kl.) 1.4 km
Bøleråsen skole (1-7 kl.) 2.4 km
Haugjordet ungdomsskole (8-10 kl.) 1.5 km
Ski videregående skole 5.2 km
Drømtorp videregående skole 6.7 km

Barnehager

Vevelstadåsen barnehage (1-5 år) 0.6 km
Vevelstadsaga barnehage (0-6 år) 1 km
Langhus barnehage (1-5 år) 1.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Langhus Nærsenter 0.5 km
Kjøpesenter Ski Storsenter 5.5 km
Postkontor Coop Extra Langhus 1.7 km
Postkontor Ski Postkontor 5.1 km
Apotek Apotek 1 Langhus 0.5 km
Vinmonopol Ski Vinmonopol 5.5 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 9.1 km
Dagligvare Meny Langhus 0.5 km
Dagligvare Coop Extra Langhus 1.7 km
Kiosk/video Ski Kinokiosk 5.1 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 5.1 km
Bensin Circle K Langhus 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,8 %
Andel kvinner 48,2 %
Gj.snittalder menn 36,6 år
Gj.snittalder kvinner 36,7 år
Husholdninger med barn 51 %
Husholdninger uten barn 49 %
Gj.snitt byggeår 1980
Gj.snitt tomtestørrelse 1243
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ski 30698 12531
Grunnkrets: Slora 761 263

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,5 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Ragnhild S. Fjeldvig
Daglig leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?