Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 000 000,- for kr 4 000 000,-

Velkommen til Smelloppvegen 3!

Velkommen inn!

Innbydende gang

Boligens knutepunkt

Flere møbleringsmuligheter

Romslig stue med utgang til terrasse

Store vindusflater gir godt med naturlig lys

Naturskjønt utsyn fra stuen

Hyggelig sofakrok

Stemning

Ildsted

Opprinnelig soverom brukes som stue

Delvis åpen løsning mot kjøkkenet

Inviter nære og kjære til et bedre måltid

Kjøkken og spisestue

God plass til større spisegruppe

Stemning

Pent og sosialt kjøkken

Fire store kjøleskuffer

Detalj

Godt med benkeplass

Detalj

Terrakottafliser på kjøkken

Hovedsoverom

Dobbeltseng og skyvedørsgarderobe

Barne-/ungdomsrom

Detalj

Baderom

Baderom

Stor, solrik terrasse

Hyggelig uteplass

Stemning

Fasade

Planert tomt

Innkjørsel

Kjelleretasje

1. etasje

KLØFTA: Attraktiv enebolig med naturskjønn beliggenhet - Garasje - Flott uteområde - Må oppleves!

Smelloppvegen 3

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 250 000,-

KLØFTA: Attraktiv enebolig med naturskjønn beliggenhet - Garasje - Flott uteområde - Må oppleves!: KLØFTA: Attraktiv enebolig med naturskjønn beliggenhet - Garasje - Flott uteområde - Må oppleves!

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 250 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
154 / 188 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Smelloppvegen 3 ligger midt mellom Kløfta og Jessheim som gir deg muligheten til å bo landlig, men samtidig sentralt. Her bor du idyllisk til og kan nyte både rådyr og kuer samtidig som du kan sette deg i bilen og være på Kløfta eller i Jessheim Sentrum på 5 minutter. På Kløfta finner du blant annet dagligvare, spennende mattilbud og Romerikssenteret med alle sine servicetilbud. Videre er det kort vei til treningssenter, golfbane og Romeriksåsen med sine tur- og skimuligheter.

Ønsker du ytterligere servicetilbud kjører du andre veien og turer til Jessheim. Jessheim Storsenter og sentrumsgatene rommer over 150 butikker og restauranter. Butikkene har et godt tilbud av klesforretninger, matbutikker, interiør, kunst, helse og velvære for alle aldre. I Storgata ligger det flere populære spisesteder, kafeer, barer og utesteder, noe for enhver smak. Som en kontrast til sentrumslivet byr også Jessheim på flere friluftsområder rundt sentrum, blant annet Nordbytjernet med flotte turstier, badeplass og rekreasjonsområder.

Fra både Kløfta og Jessheim er det god offentlig kommunikasjon via tog og buss som enkelt tar deg til bl.a. Oslo, Lillestrøm og Gardermoen. Fra Kløfta og Jessheim går det tog i begge retninger hver halvtime (retning Drammen og Dal). Fra Kløfta tar toget til Oslo ca. 30 minutter og ca. 7 minutter til Jessheim med sin "bykultur" og gode restaurant- og shoppingmuligheter. Ønsker du ytterligere shoppingmuligheter er det kort vei til Strømmen Storsenter som er et av Skandinavias største kjøpesenter. Kjører du bil er det ca. 2 minutter til påkoblingen til E6.

Barnehager og skoler

Her tilhører en Åreppen skole (3,9 km), men selger opplyser om muligheten til å søke over til Døli (3,3 km) dersom det er ønskelig. Videre er det Allergot (4,2 km) og Nordby ungdomsskole (5,2 km) som er nærmest, samt Jessheim videregående (4,7 km).

Døli barnehage (0-5 år) ligger 3,3 km fra boligen og Læringsverkstedet bhg- Verkensveien ligger 3,7 km fra boligen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 250 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

2

Byggeår

1973

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

154m2

Bruksareal

188m2

Tomt

996m2

KR-kode

601826

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Smelloppvegen 3, 2040 Kløfta

Gnr. 36, bnr. 18 i Ullensaker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 996,1 kvm.

Parkering

Parkering i garasje på ca. 36 kvm (byggemeldt 1985), samt gode parkeringsmuligheter på egen gårdsplass. Forøvrig parkering etter gjeldende bestemmelser for området.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunal vannledning via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Eiendommen har privat septiktank pt. Kommunen har en generell hjemmel til å kreve at eiendommer med privat septiktank kobler seg til det offentlige avløpsnettet. Selger fikk et pålegg om oppgradering av avløpsanlegg i 2009 med opprinnelig frist for gjennomføring 21.05.2011, men fikk utsatt frist inntil kommunens vurdering vedrørende avløpspumpeledning langs fv 454 mellom Jessheim og Kløfta foreligger. Avløpspumpeledning og legging av denne ble bestilt 06. februar 2018 og vil i følge kommunen være på plass innen kort tid. Denne vil strekkes under togundergangen hvor grunneier Trygve Stanger vil samarbeide med naboene om felles graving og påkobling. Kostnaden for dette vil da deles mellom de private abonnenter som skal påkobles. Kjøper overtar det hele og fulle ansvaret for dette.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 206 kvm

Totalt bruksareal: 188 kvm

Totalt primærrom: 154 kvm

Primærrom:

Kjeller: Trapperom, gang, kjellerstue, innredet rom, soverom: 57 kvm

1. etasje: Vindfang, gang, bad/wc, kjøkken, stue/spisestue, soverom, soverom: 97 kvm

Sekundærrom:

Kjeller: Bod 1, bod 2, vaskekjeller: 34 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.02.18 utført av Kim Edvard Johansen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Ferdigattesten som er gitt på boligen omfatter ikke innredet rom samt det ene soverommet i kjeller (lengst til venstre på plantegning) eller kjellerstue. Innredet rom og soverom har fått satt inn vinduer og benyttes i dag som soverom. Dette er ikke omsøkt og godkjent i kommunen. Kjøper overtar det fulle og hele ansvaret for dette. I tillegg er det tatt ned en lettvegg i 1. etasje for å få større stue, dette var opprinnelig et soverom.

Standard

Smelloppvegen 3 er en flott familiebolig over to plan med garasje og naturskjønn beliggenhet. Boligen har huskestativ og dukkkestue/agenthytte samt god plass til å spille fotball. Om vinteren finner du en "egen" akebakke bak garasjen og du har kun 250m til lysløyper som går til både Kløfta og Jessheim. Boligen har i tillegg en praktisk planløsning og flere møbleringsmuligheter - en bolig du ikke vil gå glipp av!

1. etasje:

Boligen ønsker deg velkommen med en entré hvor du kan henge fra deg yttertøy og sette fra deg skoene. Videre kommer du til en mellomgang som knyter sammen resten av rommene i etasjen med ytterligere plass til oppbevaring.

Stuen er romslig, åpen og har godt med naturlig belysning grunnet store vindusflater. Det er god plass til både sofa- og sittegruppe samt en egen TV-krok og diverse oppbevaringsmøbler. TV-kroken var opprinnelig et soverom, men her har selgerne fjernet en vegg for å få større stue. I stuen finner du en vedovn som varmer ekstra godt på vinterstid og kalde høstkvelder. Stuen har idag en praktisk plassering av møbler, men det er flere møbleringsmuligheter slik at du enkelt kan sette ditt eget preg. Fra stuen er det utgang til en solrik terrasse på ca. 56 kvm som strekker seg på to sider av boligen.

Kjøkkenet er delvis adskilt fra stuen og gir deg muligheten til å kokkelere i fred mens gjestene pryder stuen. Her er det hvit kjøkkeninnredning med takhøye overskap inkludert 3 vitrineskap, flislagt og imprignert benkeplate, terracotta fliser over benk, opplegg og plass for oppvaskmaskin, 2 stk integrerte kjøleskuffer, integrert stekeovn og 90 cm bred induksjon platetopp. Videre er det godt med benke- og skapplass, et svært praktisk og fuksjonelt kjøkken hvor matlagingen kan nytes morgen som kveld. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Hovedsoverommet er praktisk plassert i 1. etasje. Her er det god plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Idag er det en skyvedørsgarderobe med speilfronter og 52 skuffer, denne følger boligen ved kjøp. Fra soverommet er det utgang til en vestvendt veranda på ca. 5 kvm. Videre finner du et soverom til av mindre størrelse som gjør seg godt som barnerom med plass til seng og garderobeløsning.

Badet er praktisk plassert med nærhet til soverommene. Badet ble pusset opp av Comfort Jessheim i 2009 og har blant annet et dypt, innfliset badekar hvor du kan senke skuldrene etter en lang arbeidsdag. Videre er det gulvmontert toalett, servantinnredning i hjørneløsning og speil- og sideskap.

Kjeller:

I kjelleren finner du en hyggelig kjellerstue, to innredede rom som idag brukes som soverom (ikke omsøkt i kommunen), stort vaskerom med toalett samt diverse boder til oppbevaring. I matboden står det en stor fryser som følger kjøpet. Her er det godt med oppbevaringsplass og flere muligheter.

Vedlikeholdsliste fra selger:

2004: Støpt gulv i kjellerrom

2006: Pusset opp kjellerstue

2008: Fjerning av parafinovn samt innsetting av vedovn Dovre cb 610

2008: Montering av varmepumpe, luft til luft

2009: Pusset opp badet, utført av Comfort Jessheim

2011: Etterisolering/bytte fra stående til liggende panel hele boligen

2012: To strøk maling

2013: Nytt kjøkken i heltre fra Ullersmo og hvitvarer montert

2013: Nytt gulv på kjøkken/spisestue

2013: Nye mdf plater på stue og nytt gulv i stue og gang/hall

2014: Malt gang/hall, nye lamper

2014: Oppdeling av kjellerstue

2014: Maling og flislegging av kjellergang

2015: Bytte av 3 x vinduer med tilt og turn på 2 soverom i kjeller

2016: Bytte av kledning på garasje fra stående til liggende

2016: Maling av garasje/bolig

2017: Bytte av 3x panoramavindu i stue

2017: Pusset opp hovedsoverom

Oppvarming

Elektrisk oppvarming av boligen via varmekabler og luft-til-luft varmepumpe. Varmekabler på bad/wc i 1. etasje samt i trapperom, soverom, kjellerstue og innredet rom i kjelleretasje. Varmepumpe i stue 1. etasje. Forøvrig fyring med peisovn i stue 1. etasje.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.01.1977. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattesten omfatter ikke innredet rom samt det ene soverommet i kjeller (lengst til venstre på plantegning) eller kjellerstue. Innredet rom og soverom har fått satt inn vinduer og benyttes i dag som soverom. Dette er ikke omsøkt og godkjent i kommunen og det er uklart om det vil bli godkjent. Kjøper overtar det fulle og hele ansvaret for dette. I tillegg er det tatt ned en lettvegg i 1. etasje for å få større stue, dette var i utgangspunktet et soverom.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 3 servitutter på eiendommen. Disse omhandler blant annet bestemmelse om kloakkledning. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er ikke regulert. Avsatt i kommuneplan til: Landbruk, natur og friluftsområde - nåværende plan vedtatt 07.09.2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Bekymret for snømåking og gressklipping? Ny eier kan få med seg snøfreser og sitteklipper ved salg til prisantydning. Bilder og pris på disse kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr. 10.264 for inneværende år. I dette inngår vann, tømming av septiktank, renovasjon, feie og tilsynsgebyr.

- Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 20.000 kwh. pr. år.

- Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.500,-.

- Boligen er tilknyttet Vikenfiber som leverandør av kabel-tv og fibernett og har avgift på kr. 1.500,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

- Boligen er tilknyttet Verisure alarmselselskap. Abonnement følger ikke, men kan tegnes av ny eier. Hvis ikke abonnement tegnes blir anlegget angivelig tatt ned av Verisure.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.357.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ullensaker
Grunnkrets Stanger
Kirkesogn Ullensaker

Steder i nærheten

Ullensaker kirke 3.8 km
Gardermoen næringspark 6.7 km
Kulturhuset 4.1 km
Kløftakrysset 4.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 11.3 km
Jernbanestasjon Jessheim stasjon 3.9 km
Bussholdeplass Ullern 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Jessheimhallen 4.7 km
Idrettsanlegg Jessheim idrettspark 5.2 km
Treningssenter Fresh Fitness Jessheim 4.3 km
Treningssenter Hilton Fysio og Tr.senter 5.6 km

Steder av interesse

Skoler

Døli skole (1-7 kl.) 3.3 km
Åreppen skole (1-7 kl.) 3.9 km
Allergot ungdomsskole (8-10 kl.) 4.2 km
Nordby ungdomsskole (8-10 kl.) 5.2 km
Vesong ungdomsskole (8-10 kl.) 5.8 km
Jessheim videregående skole 4.7 km
Nannestad videregående skole 18.1 km

Barnehager

Døli barnehage (0-5 år) 3.3 km
Rosenlund familiebarnehage (0-3 år) 4.4 km
Læringsverkstedet bhg - Verkensveien 3.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Jessheim Storsenter 4 km
Kjøpesenter Romerikssenteret 5.2 km
Postkontor Coop Obs! Jessheim 4.3 km
Postkontor Coop Extra Jessheim 4.3 km
Apotek Jessheim apotek 3.8 km
Apotek Ringen apotek 3.8 km
Vinmonopol Jessheim Vinmonopol 4 km
Vinmonopol Kløfta Vinmonopol 5.2 km
Dagligvare Kiwi Jessheim 3.8 km
Dagligvare Joker Jessheim Hageby 4.1 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 3.9 km
Kiosk/video Spiskroken Jessheim 3.7 km
Bensin st1 Kløfta 3.7 km
Bensin Esso Tiger Gardermoen 6.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 55,3 %
Andel kvinner 44,7 %
Gj.snittalder menn 41,2 år
Gj.snittalder kvinner 38,6 år
Husholdninger med barn 21,7 %
Husholdninger uten barn 78,3 %
Gj.snitt byggeår 1926
Gj.snitt tomtestørrelse 1032
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ullensaker 35102 15512
Grunnkrets: Stanger 132 60

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 34.775,- fastpris

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 11.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Emilie Møllegaard Tunskaug
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?