Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 900 000,- for kr 3 900 000,-

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Gårdsplass

Terrasse på 54 kvm

Delvis overbygget terrasse

Terrasse på 54 kvm

Terrasse på 54 kvm.

Utsikt

Utsikt

Stue - 1. etasje

Stue - 1. etasje

Stue - 1. etasje

Stue - 1. etasje

Stue - 1. etasje

Stue underetasje

Kjøkken med JH-innredning med integrerte hvitevarer

Kjøkken

Kjøkken med JH-innredning og integrerte hvitevarer

Kjøkken underetasje

Flislagt bad 1

Flislagt bad 1

Bad 2

Flislagt bad 3

Flislagt bad 3

Soverom

Soverom

Soverom

Gang underetasje

Gang

Gang

Plantegning - 1. etasje

Plantegning - Underetasje

Konnerud - Innholdsrik enebolig - Attraktivt boligområde - Utsikt - Garasje

Sølvreven 10

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 950 000,-

Konnerud - Innholdsrik enebolig - Attraktivt boligområde - Utsikt - Garasje: Konnerud - Innholdsrik enebolig - Attraktivt boligområde - Utsikt - Garasje

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 950 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
159 / 174 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende i meget stille, rolig, solrikt og attraktivt boligområde på boligtun med utsikt. Gangavstand til Konnerud sentrum med alle servicetilbud. Barnevennlig beliggenhet uten gjennomgangstrafikk og med mange barnefamilier på boligfeltet. Variert alderssammensetning i boligområdet. Boligen ligger fint til på feltet, med gode solforhold og fin utsikt. Kort vei til flotte markaområder.

Mange fritidstilbud på Konnerud. Umiddelbar nærhet til marka med lysløype og turmuligheter sommer og vinter. Konnerud IL er av Norges største og driftigste idrettslag som innehar ulike idrettsanlegg. Ca 1 km. til Drammens største kunstgressanlegg for fotball, med oppvarmet underlag og dermed tilgjengelig hele vinteren og til flott langrennsarena der det har vært arrangert World Cup FIS langrenn med tilhørende standard, med bla. kunstsnø og milevis med skiløyper. Asfalterte rulleskiløyper på sommeren. 10 min. kjøring til Skoger Golfbane.

Fra Drammen går det buss hver 10 min.til Konnerudsenteret og hvert 20. min. til Jordbrekkskogen frem til kl. 18.00 på hverdager. Deretter hvert 30 min. 10 min kjøring til jernbanestasjon med parkeringsmuligheter. Toget tar ca. 36 min til Oslo og 15 min til Asker. Flytog fra Drammen 3 ganger i timen, som bruker en time til Gardermoen. For rutetider se www.brakar.no og www.flytoget.no

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen Kommune. Mange barnehager på Konnerud, hvorav 5 er kommunale og 7 er private, flere i kort gangavstand. For komplett liste se kommunens hjemmesider.

Gangavstand til Konnerud og Hallermoen barneskole og kort gangavstand til Svensedammen ungdomsskole.

Flere videregående skoler i Drammen sentrum og Papirbredden i Drammen med bla. Universitetet i Sørøst Norge, se www.usn.no

Adkomst

Fra Strømsø Torg kjøres til Konnerud. Ved Bernåskrysset ta inn til venstre som er Djupdalsveien. Ta inn til venstre ved Revefaret. Ta inn Sølvreven inn til høyre. Etter få meter ta inn på tunet med garasjer på høyre side. Parker på tunet og gå til nr. 10 i enden ned bakken. Det skiltes til fellesvisning, og det er kart tilgjengelig på nettannonsen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 950 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

2

Byggeår

1981

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

159m2

Bruksareal

174m2

Tomt

695m2

KR-kode

20.18583

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sølvreven 10, 3033 Drammen

Gnr. 80, bnr. 867 og 1/8-del (realsameie) av gnr. 80 bnr. 728 i Drammen kommune.

Tomten

Eiet tomt på 695,8 kvm. som er opparbeidet med plen, trær, prydbusker og hekk.

Parkering

Garasje i garasjerekke. 18 kvm. Ytterste garasje mot veien. Støpt dekke. Leddport. Elektrisk portåpne rmed fjernkontroll.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei fram til garasjene. Privat vei med felles vedlikeholdsansvar for velforeningen/sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via felles privat anlegg og egne stikkledninger. Naboene har felles ansvar for vedlikehold av det private anlegget og eier er selv ansvarlig for egne stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 190 kvm

Totalt bruksareal: 174 kvm

Totalt primærrom: 159 kvm

Primærrom:

Underetasje:

70 kvm: Bad 1, vaskerom, bad 2, gang, kjøkken, stue, 2 soverom.

1. etasje:

89 kvm: Bad, entré, gang, stue/kjøkken, 2 soverom.

Sekundærrom:

Underetasje:

15 kvm: 3 boder.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.01.2019 utført av Espen Grelland. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Boligen er oppført over to etasjer og inneholder:

1. etasje:

Vindfang, flislagt bad, gang, 2 soverom, stue med peisovn, spisestue med utgang til delvis overbygget terrasse på 54 kvm, kjøkken med integrerte hvitevarer.

Underetasje:

Gang, soverom, 5 boder, vaskerom, bad, entre, stue, kjøkken og bad.

Garasje. 18 kvm.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført på grunnmur består i følge eier av støpt betong. Yttervegger består av bindingsverk, antatt isolert. Det er panel på utvendig side, plater/panel på innvendig side. Utvendig på boligen er det stående tømmermannskledning. Boligen ble malt i 2016. Boligen har valmtak laget av prefabrikkerte W-takstoler. Taket er tekket med takshingel. Eier opplyser at taktekking er skiftet i 2016. Boligens takrenner, nedløp, gradrenner, forkantblikk og pipebeslag er i plastbelagt stål.

Treterrasse bygget av impregnerte materialer. Gulvbord av impregnerte bord og er skiftet i 2016. Terrassen er på 54 kvm.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Takstmann skriver i sin rapport at dette er en godt bygget bolig. Boligens tilstand, anses som bra, det er foretatt noen gode oppgraderinger underveis. Det anbefales en oppgradering av drenering og vaskerom. Takstmann skriver videre i sin rapport at eier opplyser at det ble foretatt en inndeling av underetasjen i 2010. Det er ikke søkt i kommunen om denne inndelingen. Rom i underetasjen er beskrevet slik de var presentert på befaringsdagen. Det bemerkes at soverom i utleid del ikke er godkjent

som soverom.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

1. etasje:

Vindfang: Laminatgulv, malte vegger, plater i tak.

Bad: Fliser på gulv, fliser på vegger, plater i tak. Servant i innredning med speil og skapplass. Badekar med dusj. Vegghengt wc. Overflateoppusset i 2008. Varmekabler i gulv. Skapplass.

Gang: Laminatgulv, malt strie på vegger, plater i tak. Speil skyvedørsgarderobe.

Soverom1: Laminatgulv, malt strie på vegger, plater i tak. Utgang til terrasse.

Soverom2: Laminatgulv, malte vegger, plater i tak.

Stue: Eikeparkett på gulv, malte vegger, plater i tak. Scan peisovn.

Spisestue: Eikeparkett på gulv, malte vegger, plater i tak. Utgang til overbygget terrasse med flott utsikt.

Kjøkken: laminatgulv, malte vegger, plater i tak. JH-kjøkkeninnredning. Siemens microbølgeovn. Siemens kjøle- og fryseskap med isbitmaskin. Siemens stekeovn med gasstopp. Siemens avtrekksvifte.

Trappegang: Varmepumpe.

Underetasje:

Entre: Vinylbelegg på gulv, malt panel på vegger, malt tak.

Bod: Vinylbelegg på gulv, malt panel på vegger, malt panel i tak.

Stue: Vinylbelegg på gulv, malte vegger, malt panel i tak. Vedovn.

Kjøkken: Vinylbelegg på gulv, malte plater på vegger, malt tak. Kjøkkeninnredning. Electrolux kjøleskap. Gorenje komfyr. Elektrisk avtrekksvifte.

Bod: Vinylbelegg på gulv, malte vegger, malt tak. Brukes av nåværende eier til soverom. Ikke godkjent som soverom.

Bad: Fliser på gulv, fliser/malte vegger, malt tak. Dusj. Servant i hvit innredning med speil og skapplass. Varmekabler i gulv.

Gang: Laminatfliser på gulv, malt panel på vegger, malt panel i tak.

Soverom3: Laminatfliser på gulv, malt strie på vegger, plater i tak. Varmekabler i gulv.

Bod: Vinylbelegg på gulv, malte vegger, panel i tak. Hyller.

Bod: Lagringsplass.

Vaskerom: Støpt gulv, malte vegger, plater i tak. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Utslagsvask. 200 liters varmtvannsbereder.

Bad: Fliser på gulv, malt panel på vegger, malt panel i tak. Servant i innredning med speil og skapplass. Dusjkabinett. Wc. Varmekabler i gulv.

Bod: Hyller. Lagringsplass.

Bod under trappa: Lagringsplass.

Loft: Lagt gulv på deler av loftet. God lagringsplass.

Utvendig bod i 1. etasje.

Utvendig bod i underetasje.

Garasje.

Alle hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Generelt:

Ny shingel på tak i 2016. Treterrasse på 54 kvm bygget av impregnerte materialer. Gulvbord av impregnerte bord og er skiftet i 2016. Boligen ble malt utvendig i 2015.

En tiltalende og innholdsrik enebolig beliggende i attraktiv boligområde med utsikt.

Oppvarming

Varmepumpe i trappegang mellom 1. og underetasje. Vedovn i stuen i underetasje. Scan peisovn i stuen i 1. etasje. Varmekabler i gulv på badet i 1. etasje og på begge badene i underetasje samt på et soverom i underetasje.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Det ligger en nedgravd parafintank i hagen. Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. Enova tilbyr støtteordninger på inntil kr 25.000,- som gjeler ut 2019. For utfyllende informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 16.06.1981. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Ferdigattesten omfatter ikke deler av innredningen som er utført i boligens underetasje. Underetasjen er innredet til rom for varig opphold. Soverom, gang, vaskerom og wc i underetasjen er godkjent. Resten av rommene er ikke søkt bruksendret fra boder og hobbyrom. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen;

Dagboknr 5022, tinglyst 11.07.1980, Bestemmelse om vann/kloakkledning, bestemmelser og bebyggelse, veier og ledninger på feltet mv.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutt.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformå i henhold til reguleringsplan for området Skjelsbekk Øvre-Nedre, datert 15.03.1979 med tilhørende reguleringsbestemmelser og kommuneplanens arealdel, datert 05.10.2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selgers egenerklæringsskjema og takstmannens tilstandsrapport følger som en del av dette prospektet.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 11.914,- for 2018. I dette inngår gebyr for vann og avløp. Renovasjonskostnader kr 2.669,- for 2018. Feiing/tilsyn med fyringsanlegg ca 900,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca 18.000 kWh pr år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på ca kr 12.732,-.

Boligen er tilknyttet Viken fibernett Altibox som leverandør av kabel-tv og nett-signaler og koster kr 999,- pr mnd. Avhengig av kanalvalg og hastighet på nettet. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Det betales kr 400,- pr mnd for medlemsskap i velforening for strøm til garasje, snøbrøyting, vedlikehold av vei etc.

Utgiftene er basert på eiers gjennomsnittlige forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.049.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.200,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Konnerud 46
Kirkesogn Konnerud

Steder i nærheten

Konnerud fysioterapi/kiropraktor 1.1 km
Konnerud legesenter 1.3 km
Marienlyst stadion 5 km
Drammens museum 5.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 99.8 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 6.3 km
Bussholdeplass Skjellsbekk nedre 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Konnerud fotballbaner 1.2 km
Idrettsanlegg Torsbergbanen 1.2 km
Treningssenter EVO Konnerud 1.2 km
Treningssenter Bølgen Tr.senter - Drammensbadet 5.8 km

Steder av interesse

Skoler

Hallermoen skole (1-7 kl.) 1.5 km
Konnerud skole (1-7 kl.) 1.8 km
Svensedammen skole (8-10 kl.) 1.4 km
Akademiet videregående skole Drammen 5.4 km
Heltberg vgs. Drammen 5.5 km

Barnehager

Torsbergskogen andelsbarnehage (0-6 år) 0.5 km
Røyseplassen barnehage (0-5 år) 0.9 km
Konnerud barnehage (1-5 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Konnerudsenteret 1 km
Kjøpesenter Strømsø Senter 6.4 km
Postkontor Coop Prix Konnerud 1.2 km
Postkontor Strømsø Postkontor 6 km
Apotek Boots apotek Konnerud 1.1 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 6.1 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 7.6 km
Dagligvare Meny Konnerud 1.1 km
Dagligvare Kiwi Konnerud 1.1 km
Kiosk/video Nybyen Nærkjøp 5.2 km
Kiosk/video Mix No 19 Video og Kiosk 5.4 km
Bensin Circle K Konnerud 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47 %
Andel kvinner 53 %
Gj.snittalder menn 42,2 år
Gj.snittalder kvinner 40,6 år
Husholdninger med barn 38,3 %
Husholdninger uten barn 61,7 %
Gj.snitt byggeår 1979
Gj.snitt tomtestørrelse 525
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Konnerud 46 302 107

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25 % av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Arild Knudsen
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?