Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 100 000,- for kr 6 100 000,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solbergveien 36 - 1. Etasje

Solbergveien 36 - 2. Etasje

Solbergveien 36 - U. Etasje

 

 

 

 

 

 

Bildet er gjengitt etter avtale med Norkart

Solbergelva - Flott enebolig fra 2012 med utleieleilighet og dobbelgarasje - 4 soverom og 2 bad i hoveddel - 650 meter til bussholdeplass, nærsenter, barne- og ungdomsskole

Solbergveien 36

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 990 000,-

Solbergelva - Flott enebolig fra 2012 med utleieleilighet og dobbelgarasje - 4 soverom og 2 bad i hoveddel - 650 meter til bussholdeplass, nærsenter, barne- og ungdomsskole: Solbergelva - Flott enebolig fra 2012 med utleieleilighet og dobbelgarasje - 4 soverom og 2 bad i hoveddel - 650 meter til bussholdeplass, nærsenter, barne- og ungdomsskole

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 990 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
202 / 218 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen er beliggende sentralt i Solbergelva, i et svært attraktivt, rolig og barnevennlig boligområde.

Gangavstand med kun 650 meter til nærsenter, barne- og ungdomsskole. Det er ca. 450 meter til Skyttelveien barnehage og flere barnehager innenfor praktisk avstand.

Kort gangavstand til Solberg SK idrettsanlegg med fotballbaner, kunstis skøytebane og idrettshall. Solberg SK har gode tilbud (fotball, bandy, allidrett m.m.) se www.solbergsk.no. Kort biltur til Krokstadelva med bla. svømmehall, Eknes idrettshall, tennisbaner, og Buskerud storsenter.

Solbergskogen og Finnemarka byr på fantastisk natur, med fiskevann, milevis med skiløyper og tur/sykkelstier. Det er bare 500 meter til lysløype med flott turterreng sommer som vinter. Lysløypen blir kjørt med løypemaskin vinterstid når det er forhold for det og kan ta deg til moderne skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og klatrepark. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb med organisert trening, skileik m.m.

6 min. gange til bussholdeplass, med god bussforbindelse til Drammen, Mjøndalen og Hokksund. Det er ca. 10 minutters kjøring til Drammen med bil. God togforbindelse både fra Mjøndalen og Gulskogen stasjon. 32 minutter med tog til Kongsberg. 42 minutter med tog fra Gulskogen til Oslo S. En kort kjøretur til begge jernbanestasjoner, gode parkeringsmuligheter ved stasjonen. For offentlig kommunikasjon se; www.brakar.no. Ekspressbuss til Oslo og Kongsberg fra Mjøndalen og Åssiden vgs. Se www.timeekspressen.no. Flytog fra Drammen stasjon til Gardermoen, 1 time.

Barnehager og skoler

Nedre Eiker kommune har god barnehagedekning bestående av både private og kommunale barnehager. For komplett liste se; www.bine.no

Solberg skole (1.-7.trinn) med SFO. Se; www.solberg.nek-skole.no

Killingrud skole (8.-10. trinn), se skolens hjemmesider på internett: www.killingrud.nek-skole.no

Videregående skoler i Hokksund, Kongsberg og Drammen.

Papirbredden i Drammen med Høgskolen i Buskerud. se www.papirbredden.no

Adkomst

Se kart i nettannonse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 990 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2012

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

202m2

Bruksareal

218m2

Tomt

645m2

KR-kode

191811

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Solbergveien 36, 3057 Solbergelva

Gnr. 45, bnr. 1614 og 1/4 av fellesareal/vei gnr. 45, bnr. 1618 i Nedre Eiker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 645,8 kvm. Tomten er påkostet med steintrapp, støttemur og utebelysning. Steinbelagt gårdsplass og rundt boligen i tillegg til plen på nedre del av tomten.

Parkering

Dobbel garasje og på gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 241 kvm

Totalt bruksareal: 218 kvm

Totalt primærrom: 202 kvm

Hoveddel:

Primærrom:

Underetasje: Gang med trapp og vaskerom.: 26 kvm

1. etasje: Entré, gang med trapp, stue, kjøkken, soverom og bad med wc.: 89 kvm

2. etasje: Gang med trapp, 3 soverom og bad med wc: 47 kvm

Sekundærrom:

Underetasje: Bod med utgang til terreng: 15 kvm

Leilighet:

Primærrom:

Underetasje: Entré/stue/kjøkken, bad med wc og soverom.: 40 kvm

Sekundærrom:

Underetasje: Bod: 2 kvm

Frittstående dobbel garasje har leddet port med automatisk portåpner.: 34 kvm

Hele garasjens areal er sekundærrom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.03.2018 utført av Bjørnerud Takst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Boligen ble oppført i 2011/12 og fremstår som godt vedlikeholdt. Innholdsrik bolig med moderne og tiltalende løsninger.

Overflater: Fliser, parkett og betong på gulv. Malte plater, tapet og ubehandlet gips på vegger. Himlinger av malt og ubehandlet panel, malte plater og ubehandlet gips. Spotter i kjøkken, stue, gang og bad i hoveddel.

Hoveddelen av boligen går over tre etasjer og har inngang i 1. etasje fra steinbelagt gårdsplass. Rommene med varmekabel i 1. etasje styres av sentral hvor man kan gjøre innstillinger for dag/natt temperatur.

1. etasje:

Flislagt entré med stor speilskyvedørsgarderobe med heng, hyller og skuffer. Varmekabel i gulv. Fra gangen tar du deg til etasjens bad, hovedsoverom, trapper til under- og 2. etasje og stue med spisestue og åpen kjøkkenløsning.

Pent bad med flislaggt gulv og vegger. Varmekabel i gulv. Vegghengt wc, dusjkabinett, speil over baderomsinnredning med heldekkende servant, skuffer og skap. (dusjkabinett er defekt og må påregnes byttet).

Hovedsoverom ligger vegg i vegg med bad har plass til dobbeltseng i tillegg til eksisterende speilskyvedørsgarderobe.

Innbydende stue med god plass til sofagruppe og spisestue. Åpen løsning mot kjøkkenet gir et lyst rom med god romfølelse. Utgang til veranda fra stue. Klassisk pen peisovn for de kaldeste vinterdagene.

Kjøkkenet er stort med mye lys fra vinduer. Innredning med pene, profilerte fronter og mye benkeplass. Benkeplate med oppvaskkum med sidekum og blandebatteri med avstengning for oppvaskmaskin. Integrert kjøleskap med fryserdel, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og platetopp med induksjon. Godt med lagringsplass i underskap og høyskap.

2. etasje:

Badet er innredet med vegghengt wc og badekar. Pen baderomsinnredning med glassplate, servant og skuffer. Speil over innredning.

3 pene, lysmalte soverom med enkel adkomst til etasjens bad.

Underetasje:

Liten gang i forbindelse med trapp før du går inn i et stort, praktisk vaskerom med mye lagringsplass i underskap og i hyller. Vask i benk. Plass til vaskemaskin og tørketrommel. Dør til bod med videre adkomst ut i hage. Varmekabel i gulv for vaskerom.

Underetasje leilighet:

Leilighet har inngang fra boligens underetasje og består av stue med åpen kjøkkenløsning, soverom, bad og en liten bod.

Kjøkkenet har hvit innredning med glatte fronter. Integrert stekeovn, platetopp og kjøleskap i benk. Vask med blandebatteri.

Bad har innredning med heldekkende servant og skuffer. Speil over innredning. Wc og dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Toppmatet vaskemaskin medfølger. Varmekabel i gulv.

Oppvarming

Vedovn i stue i 1. etasje. Varmekabel i entré, vaskerom og alle bad.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.02.2012. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattesten omfatter ikke dobbel garasje.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen boligen ligger på, gnr. 45, bnr. 1614.

Det er tinglyst følgende servitutter på gnr. 45 bnr. 1618. (Eiendommen som utgjør realsameiet for felles adkomstvei), Dagboknr 211361, tinglyst 16.03.2011, type heftelse: Urådighet. Sameiet kan ikke oppløses eller endres uten samtykke fra Nedre Eiker kommune. Det er ikke tilllatt å selge andel av fellesarealet uten at dette skjer samtidig med salg av eiendommen andelen ligger til. Servitutten vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Utleieenheten er godkjent som separat boenhet, og kan lovlig leies ut.

Det gjøres oppmerksom på at er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan SO 43; Solbergveien del av GBNr 45/1 datert 02.04.2008 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Nedre Eiker kommune opplyser at det foreligger plan om forslag til utvidelse av parkeringsarealet for Spinderiet på nedsiden av boligen. Denne planen er ikke vedtatt.

Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Selgerne er representert ved verge som ikke har kunnskap om eiendommen.

Hjemmel vil stå på avdøde frem til overskjøting til ny kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli tinglyst sikringsobligasjon eller annen form for pantesikkerhet på eiendommen før overskjøting. Oppgjør vil skje mot tinglyst skjøte.

Det er i forbindelse med visning foretatt flyttevask og ryddet snø. Det vil ikke bli ytterligere vasket eller måket før overtakelse.

Lysekrone i stue følger ikke.

Løsøre kan medfølge etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter for vann og avløp er kr 13.265,- for inneværende år. Det er tre terminer i året. Det er innstallert vannmåler for boligen og de kommunale avgiftene vil variere etter vannforbruket.

Renovasjonsavgift for år 2018 er kr 5.338,- Det er to terminer i året. Selger har hatt renovasjonsløsning type: felles med hjemmekompostering.

Strømforbruket opplyses av Glitre energi å være:

For hoveddel: fra 1. juli 2016 til 1. juli 2017 : 16.000 kwh

For leilighet: fra 12. feb 2017 til 12. feb. 2018: 9.000 kwh

Det er inngått felles brøyteavtale i 2018 med de fire øvrige husstandene i stikkveien i følge nabo. Årlig kostnad for dette vil være ca. kr. 1.500,- pr. husstand.

Kjøper må påregne utgifter til bygningsforsikring, innboforsikring, feier, og TV og internett abn.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.140.999,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nedre Eiker
Grunnkrets Spinnerikroken-ulverudbekken
Kirkesogn Nedre Eiker

Steder i nærheten

Solberg Legesenter 2.3 km
Mjøndalen 5.5 km
Krokstadelva 4.9 km
Buskerud sentralsykehus 6.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 100.7 km
Jernbanestasjon Mjøndalen stasjon 6.2 km
Bussholdeplass Solberg skole 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Solberg Sport- og Kultursenter 0.8 km
Idrettsanlegg Killingrud gress 0.9 km
Treningssenter SKY Fitness Drammen 3.5 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Åssiden 3.9 km

Steder av interesse

Skoler

Solberg skole (1-7 kl.) 0.6 km
Killingrud ungdomsskole (8-10 kl.) 0.9 km
Åssiden videregående skole 3.2 km
Akademiet Ypsilon vgs 6.4 km

Barnehager

Skyttelveien andelsbarnehage (0-5 år) 0.6 km
Veslestua familiebarnehage (0-5 år) 0.6 km
Sprellopp Solbergelva barnehage (0-6 år) 1.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Solberg Senter 0.5 km
Kjøpesenter Buskerud Storsenter 6.9 km
Postkontor Drammen Bedriftssenter 3.9 km
Postkontor Meny Åssiden 4.4 km
Apotek Ditt Apotek Solberg Senter 0.5 km
Apotek Ditt Apotek Åssiden 3.5 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 6.9 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 8.2 km
Dagligvare Kiwi Solbergelva 0.5 km
Dagligvare Kiwi Ligosenteret 3.5 km
Kiosk/video Mix Candy 0.5 km
Kiosk/video Åssiden Grill 4 km
Bensin Uno-X Travbanen 2.9 km
Bensin st1 Drammen 3.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,6 %
Andel kvinner 52,4 %
Gj.snittalder menn 40,1 år
Gj.snittalder kvinner 42,9 år
Husholdninger med barn 32,4 %
Husholdninger uten barn 67,6 %
Gj.snitt byggeår 1986
Gj.snitt tomtestørrelse 931
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nedre Eiker 24718 10510
Grunnkrets: Spinnerikroken-ulverudbekken 1148 519

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
John Aksel Floberg Sirevåg
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?