Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 8 500 000,- for kr 8 500 000,-

Velkommen til Solstadlia 74 på Hvalstad. Innholdsrik enebolig med 7 soverom, flere stuer samt egen hybel. Solrikt og barnevennlig område.

Solrik eiendom med dels inngjerdet tomt. Kveldsol til ca 2030.

Stue i hovedetasjen, direkte utgang til overbygget terrasse.

Stue

Stor lys stue

Stue

Peisestuen

Peisestue

Spisestue

Kjøkken, ny innredning i 2015

Kjøkken

Kjøkken med god plass til spisebord

Bad i 2.etg med dusjkabinett, badekar og servant.

soverom (1)

soverom (2)

soverom (3)

Wc i 2.etg

Bad i hybel. Boblekar, dusjkabinett, gulvstående toalett og servant.

Bad i hybel. Marmorfliser og speilfliser.

Soverom i hybel

Kjellerstue med peisovn og et enkelt tekjøkken med skap og ventilator.

Soverom tilknyttet kjellerstuen.

Boligen ligger i et veletablert og barnevennlig villaområde på Hvalstad. Sentralt til offentlig kommunikasjon.

Overbygget veranda i 2.etg

Terrasse

Planskisse 1.etg

Planskisse 2.etg

Planskisse U.etg

Planskisse 2D

 
Video

Asker/ Hvalstad- Innholdsrik enebolig med 7 soverom, mulighet for 2 hybler. Sentralt til offentlig kommunikasjon.

Solstadlia 74

Vis på kart

Prisantydning

Kr 9 500 000,-

Asker/ Hvalstad- Innholdsrik enebolig med 7 soverom, mulighet for 2 hybler. Sentralt til offentlig kommunikasjon.: Asker/ Hvalstad- Innholdsrik enebolig med 7 soverom, mulighet for 2 hybler. Sentralt til offentlig kommunikasjon.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
7
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 9 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
282 / 288 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et veletablert og barnevennlig villaområde på Hvalstad. Kort gåavstand til offentlig kommunikasjon, barnehager, skole og nærbutikk. Marka ligger omtrent til husveggen med gode turmuligheter, sommer som vinter. Hvalstad er et område i Asker som ligger ved foten av Skaugumsåsen. Hvalstad har litt over 2000 innbyggere. Hvalstad stasjon ligger 20 kilometer fra

Oslo sentrum og 64 meter over havoverflaten. På Hvalstad er det cirka 900 husstander, hvor brorparten er barnefamilier. Hvalstad ligger flott til med umiddelbar nærhet til naturen. Det er flere turstier i området som blir flittig brukt. Mest populært er det å gå til Askers tusenårssted Semsvann, eller til topps på Skaugumsåsen. Hvalstad Vel er en upolitisk forening av grunneiere og leieboere som har til formål å: -fremme medlemmenes felles interesse i området og virke for bedre bomiljø, trivsel, forskjønnelse og trafikksikkerhet. -fremme tiltak til beste for barn og eldre i området. samarbeide med Asker kommune og andre instittusjoner og foreninger i saker av felles interesse.

Fritidstilbud:

Hvalstad Idrettslag er en idrettsklubb som holder til i området. Klubben er medlem i Norges Idrettsforbund. Aktivitetene er bygd opp rundt elevene på Hvalstad skole. Fotballlaget

holder til på Hvalstad skoles fotballbane. Ulike aldre har forskjellige tilbud. Barn får tilgang til bl.a. fotball, basket, ballek og masse mer. H.I.L arrangerer for ungdom innebandy, fotball, skøyter, trener og dommeropplæring m.m. Voksne tilbys stavgang, bordtennis, dans, joggegrupper og masse mer. Bueskyting tilbys for alle aldersgrupper.

Holmen idrettsanlegg:

I området mellom E18, Holmen Senter og Syverstadkollen finner du Holmen Idrettspark med Holmen Idrettshall, Holmen Ishall, Holmen Tennishall (privat), Holmen grusbane, Holmen gressbane og Holmen kunstgressbane. Innenfor området ligger også en lysløype og gode turmuligheter. I umiddelbar nærhet til idrettsparken ligger Holmenskjæret badeplass med fine bademuligheter, sandvolleyballbaner, ballbinge og minigolfbane. Ny svømmehall på Holmen åpner i løpet av juni 2017.

Barnehager og skoler

Midt i Hvalstad-området ligger Hvalstad skole med rundt 400 elever. Skolen stod ferdig i 1999 og huser 1. - 7. trinn. Hvalstad skole er blant annet kjent for å ha tatt i bruk nye læringsmetoder, samt for sitt moderne utseende. Den ble valgt til Askers tusenårsbygg i 2000. Hvalstad skole har både fotballbane, håndballbane og basketballbane, samt en liten gressbane på oppsiden mot Hvalstadveien.

Torsdag Ungdomsskole ligger ca 15 minutters gange fra eiendommen. Skolen ble bygget på 1960-tallet og er senere blitt ombygget og renovert, og sto klar til skolestart høsten 2007. Skolen ligger på en liten bakketopp i landlige omgivelser.

Det er flere barnehager på Hvalstad: Solstad barnehage, Tertitten barnehage, Rudolf Steiner-barnehagen og Hvalstad barnehage. Den største barnehagen på Hvalstad er Hvalstad barnehage, som ligger nedenfor Hvalstad skole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra avkjøringen ved Holmen - kjør opp Kirkeveien til Hvalstadveien. Ta så inn Hvalstadveien til høyre mot Hvalstad stasjon. Kjør så gjennom undergangen og opp venstre til Hvalstadlia, du får da Solstadlia på din venstre side. Følg veien til du får boligen på din høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 9 500 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1985

Soverom

7

Garasje

Ja

Primærrom

282m2

Bruksareal

288m2

Tomt

709m2

KR-kode

151779

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Solstadlia 74, 1395 Hvalstad

Gnr. 34, bnr. 61 og bnr 148, i Asker kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 312 kvm

Totalt bruksareal: 296 kvm

Totalt primærrom: 282 kvm

Bruksareal:

Enebolig 242 kvm

U.etg- hybel 46 kvm

Primærrom:

Enebolig:

Kjeller: 48 kvm: Vindfang, hall, kjellerstue, 1 soverom, vaskerom og wc.

1. etasje 107 kvm: Trappegang, grovkjøkken, kjøkken, spisestue og stue.

2. etasje 81 kvm: Gang, 5 soverom, bad og wc.

U.etg- hybel:

Kjeller: 46 kvm: Stue med kjøkken, gang, 1 soverom, bad/vaskerom og badstue.

Sekundærrom:

Enebolig:

Kjeller: 6 kvm: Kjølerom og kott.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.05.2017 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 709 kvm. Tomten er opparbeidet og beplantet. Gruset innkjørsel/gårdsplass. Lite innsikt til hage fra naboeiendommer. Asfaltert adkomst og gårdsplass. Eiendommen ligger i strøk bestående av villabebyggelse. Stor lekeplass med grusbane rett nedenfor huset.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført med med grunnmur i betongelementer. I u.etg. er det utlektet trekonstruksjon på innsiden av grunnmur. Grunnmurspapp er synlig over terreng. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Ytterdører med karmer og dørblad i tre med isolerglass. Halvvalm takkonstruksjon i tre. Takutstikk i tre. Undertak av rupanel. Kaldtloft virker tørt og er greit ventilert. Dog er det kondens-skjolder på loft i overkant av takvindu. Yttertekking av betongstein. Takvindu på bad i 2.etg. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Flislagte betongtrapper ved inngang til u.etg. og 1.etg. 2 stk. trapper i betong fra terreng til inngang i u.etg. Utgang til flislagt terrasse i betongkonstruksjon fra kjellerstue. Veranda i trekonstruksjon på 2 sider av huset. Utgang fra stue og trappegang. Rekkverk i tre. Trapp i tre fra terreng til veranda. Utgang til veranda i trekonstruksjon fra 2.etg. Rekkverk i tre.

Kjøkkenviften over kokeplatene i peisestuen i sokkeletasjen er defekt.

Rapport følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Stor og innholdsrik enebolig over 3 plan- med mulighet for 2 separate hybler, med egen inngang i underetasjen. Boligen har 7 soverom, flere stuer og mye lagringsplass. Stort hus med mange muligheter og stor fleksibilitet. Flotte uteområder med en egen del som er inngjerdet hage- der små barn og husdyr kan oppholde seg. Boligen anses å være normalt godt vedlikeholdt. Modernisert blant annet 1 nytt bad i 2011 og nytt kjøkken i 2015.

Meget romslig kjøkken med plass til spisebord, i tilknytning til spisestuen. Godt utstyrt kjøkken med innredning med lyse, profilerte fronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Integrert ovn, micro, koketopp, oppvaskmaskin samt frittstående kjøleskap. Ny innredning i 2015.

Det er 3 stuer i hovedetasjen. Spisestue, tv-stue og peisestue, som er malt i lyse farger som gir godt med naturlig lys. Utgang fra stuen til terrasse med gode solforhold, kveldssol til ca kl 2030.

Eget vaskerom i underetasjen med våtrom fra byggeår. Rommet ble overflateoppusset i 2004. Stålkum, 300 liter varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin.

I boligens 2.etasje er det 5 soverom samt bad og wc. Badet ble innredet i 2011. Dusjkabinett, badekar og servant.

Hybel: Stue med kjøkken, gang, 1 soverom, bad/vaskerom og badstue. Kjøkkenet er enkelt utstyrt med hybelkjøkken, skap og ventilator. Bad med boblekar, dusjkabinett, gulvstående toalett og servant.

Mulighet for 2 hybler i underetasjen, eventuelt 1 hybel og en praktikanthybel, eventuelt hjemmekontor og kjellerstue. Inneholder: vindfang, wc, hall, kjellerstue, 1 soverom, vaskerom, kjølerom og kott under trapp. Utgang til terrasse fra kjellerstue. Enkelt tekjøkken med skap og ventilator i kjellerstuen.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

2-løps elementpipe med 3 peiser. 1 luft/luft varmepumpe. Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning i deler av huset. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens U.etasje som er innredet som en utleiedel er ikke godkjent til varig opphold eller som separat boenhet av kommunen. Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Parkering

Parkering for flere bilder på egen tomt. Garasje på 40 kvm, benyttes i hovedsak til lagring grunnet vanskelig adkomst til garasjen.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 12.12.1991.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 1981/5523-1, tinglyst 19.03.1981, type heftelse: Erklæring/ avtale. Vedr. privat felles vann- og spillvannsledning. Denne vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 64 datert 11.08.1981, med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen ligger i nåværende boligområde med utfyllende bestemmelser i kommuneplanen. Bestemmelser til kommuneplanens arealdel samt kartgrunnlag finner du på: www.asker.kommune.no/Kommuneplan og http://webhotel3.gisline.no/WebInnsyn_Asker/Vis/Asker-kart

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 4.119,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for renovasjon og feiing/tilsyn. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 24.000,- kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 8.493,-

Velavgift er kr 300 pr. år. Hvalstad Vel.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og har avgift på

kr 419,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 9.738.749,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Furubakken
Kirkesogn Holmen

Steder i nærheten

Asker museum 1 km
Torstad 1.3 km
Skaugum 1.4 km
Skustad 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 70.2 km
Sentralstasjon Oslo S 20.2 km
Jernbanestasjon Hvalstad 0.2 km
Bussholdeplass Asker museum 0.9 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Holmen idrettsanlegg 2.1 km
Idrettsanlegg Holmenhallen 2.4 km
Treningssenter Asker Squash og Fitness 1.6 km
Treningssenter Elixia Billingstad 4.2 km

Steder av interesse

Skoler

Hvalstad skole (1-7 kl.) 0.5 km
Torstad ungdomsskole (8-10 kl.) 1.6 km
Landøya ungdomsskole (8-10 kl.) 3 km
Bleiker videregående skole 5.9 km
Nesbru videregående skole 3.9 km

Barnehager

Rudolf Steinerbarnehagen i Asker (3-5 år) 0.2 km
Hvalstad halvdagsbarnehage (3-5 år) 0.2 km
Solstad barnehage (2-5 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Holmensenteret 2 km
Kjøpesenter Trekanten Asker 3.7 km
Postkontor Ica Holmen 2 km
Postkontor Coop Extra Slependen 4.2 km
Apotek Apotek 1 Holmen 2.3 km
Apotek Liseapotekene Slependen 4.2 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 2 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 3.7 km
Dagligvare Kiwi Hvalstad 1.2 km
Dagligvare Matkroken Vakås 1.5 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Hvalstad 1.3 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 2 km
Bensin Shell/7-Eleven Hvalstad 1.3 km
Bensin Shell Nesbru 3.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,5 %
Andel kvinner 50,5 %
Gj.snittalder menn 36,1 %
Gj.snittalder kvinner 35,6 %
Husholdninger med barn 48,1 %
Husholdninger uten barn 51,9 %
Gj.snitt byggeår 1977
Gj.snitt tomtestørrelse 978
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 59583 24586
Grunnkrets: Furubakken 748 278

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?